NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 13 jan 2012, 17:46

EnesBesic je napisao/la:Pitanje za navijace Zvijezde, zna li iko od vas u kojem klubu je igrao Zoran Kuntic i na kojem mjestu je igrao? ;)

Ja znam :D , dobar igrac je bio da se razumijemo. Sretno da vam bude ;)

P.S. Vidim da je Bambur nesto pisao, odgovor je Spartak iz Subotice, bio je odlican igrac, desno krilo za prvi tim nastupao kad je imao 17 godina(bio je prvotimac i veliki talenat).
dosta nas nije ni culo za njega nikad al eto malo smo nasli na internetu o njemu pred nama je da vidimo jel kvalitet za nas ili ne,uglavnom nema nikakvog imperativa osim mozda da ukomponuje ekipu za sl sezonu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 jan 2012, 17:48

kuntic je potpisao do kraja sezone uz mogucnost produzenja na jos godinu dana sve ce znaciti od rezultata zvijezde pod njegovim vodstvom

Nova sezona nova nafaka

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 13 jan 2012, 17:53

astra1922 je napisao/la:kuntic je potpisao do kraja sezone uz mogucnost produzenja na jos godinu dana sve ce znaciti od rezultata zvijezde pod njegovim vodstvom
nadam se da nas nece obrukat...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 jan 2012, 18:03

bondich je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:kuntic je potpisao do kraja sezone uz mogucnost produzenja na jos godinu dana sve ce znaciti od rezultata zvijezde pod njegovim vodstvom
nadam se da nas nece obrukat...
nevjerujem daleko od toga licno ocekujem najuspjesniju zvijezdinu polusezonu.ekipa stara na okupu plus dolaze samo provjereni igraci to mora biti dobro,znali neko sta li je sa bekicem nije e ni danas pojavio vjerovatno je nesto drugo upeco

Nova sezona nova nafaka

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 13 jan 2012, 18:22

U koliko je sati sutra trening?
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 jan 2012, 18:34

u tri a ima i jutarnji u 10

Nova sezona nova nafaka

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 13 jan 2012, 18:51

hehe konacno malo lijepoga nesto procitat vidite da nije to sve tako crno kao sto neki misle i kao sto zele da proguraju neku pricu ovdje na forumu pa sta je vama previse se novca ulaze u klub da bi to netko to pustio kraju znaju valjda nase glavesine sta rade ipak su to utjecajni ljudi Gradačca koji se imaju cime pohvalit zato raja treba malo carsiju dignut pa da se napuni stadion na proljece ;)

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 13 jan 2012, 18:58

Fatko je napisao/la:hehe konacno malo lijepoga nesto procitat vidite da nije to sve tako crno kao sto neki misle i kao sto zele da proguraju neku pricu ovdje na forumu pa sta je vama previse se novca ulaze u klub da bi to netko to pustio kraju znaju valjda nase glavesine sta rade ipak su to utjecajni ljudi Gradačca koji se imaju cime pohvalit zato raja treba malo carsiju dignut pa da se napuni stadion na proljece ;)
Kako mi nedostaje onako pun stadion, a naša raja cijeni samo lijep fudbal bez nekih taktičkih postava kao što su imali ovi bivši treneri. Ako ovaj "Kunta" bude radio na ofanzivnoj igri imat će i publiku na tribinama. Jedva čekam prvu utakmicu i ako bogda pune tribine :)
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 jan 2012, 19:15

bas vala kako je bilo lijepo kad smo punili stadion ko sibica mislim da ce ovo proljece biti puno bolja posjeta jos ako budemo dobro igrali na pocetku onda protiv zelje mislim da ce biti pun stadion....danas na treningu jedan igrac mi je zapeo za oko igrao je napadaca dao par golova nepoznajem ga ali mislim da je to mujkic iz gracanice,a halil klasa frajer nema 60 kila ide ko metak :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 13 jan 2012, 19:23

Jel potpiso ...da nas samo ne izlevato ko Jović?

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 14 jan 2012, 01:57

astra1922 je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:eto kuntic je dosao bio je danas na jutarnjem treningu malo je stariji od hamze :mrgreen: ,i sto je bitno izgleda da nema nikakvih drugih ponuda ;) danas ima trening 3 i 15,on bi ga trebao voditi,eto devil ako navratis na nas forum ako imas kakav info vise o njemu pa nam kazi,sta mislis jel dobar trener
Halo ASTRA kratko pitanje za tebe-Dali si ikada radeo u klubu ZVIJEZDA i dali sada možda radiš,,,,,,,,,,
jesam radeo prosle zime cistio sneg sa terena :mrgreen: zasssto bre
Jako si ti ASTRA inteligentan da bi cistio sneg-------vidi se po tvom pisanju na ovom forumu a imas i par imena na forumu i lako te je otkrit jer u suštini pišeš isto samo malo obojeno a ja sarajevski taksista i namazan sam svim bojama i eto bolan ja te prokužio ,No samo ti piši i dalje postaješ pomalo zanimljiv,,,,,

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 jan 2012, 10:12

aaaaaaaa pabizo sta si se okomio na mene grijesis da imam jos imena al nema veze nemogu ja tebe ubjedivat a i mrsko mi,blizu mi stadion ba i na svakom sam treningu a o utakmicama da ne pricam a to da sam inteligentan jesam brate svoju inteligenciju ispoljavam na birou za zaposljavanje ;)

Nova sezona nova nafaka

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 14 jan 2012, 11:33

astra1922 je napisao/la:aaaaaaaa pabizo sta si se okomio na mene grijesis da imam jos imena al nema veze nemogu ja tebe ubjedivat a i mrsko mi,blizu mi stadion ba i na svakom sam treningu a o utakmicama da ne pricam a to da sam inteligentan jesam brate svoju inteligenciju ispoljavam na birou za zaposljavanje ;)
ha ha....pabizo je dobro informisan.

eminem22
Kontakt:

Post Postao/la eminem22 » 14 jan 2012, 12:10

jbg taj je mujkić drugi strijelac prve lige, a prošle godine je bio najbolji strijelac 2. lige. Ako nam ga uzmete nećemo baš biti zadovoljni jer smo u oskudici ali eto sta je tu je, nek mu bude sretno ;)

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 14 jan 2012, 13:10

Ima li kakvih novih igraca osim Halilovica iz Slobode i ovih ostalih sto su na probi ?

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 14 jan 2012, 16:07

Znal neko sta bi sa Bekicem da li nam dolazi :?:

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 14 jan 2012, 17:46

moranjak je napisao/la:Znal neko sta bi sa Bekicem da li nam dolazi :?:
izgleda da se on ide u Slobodu opet na posudbu

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 14 jan 2012, 18:00

mirza_rd je napisao/la:
moranjak je napisao/la:Znal neko sta bi sa Bekicem da li nam dolazi :?:
izgleda da se on ide u Slobodu opet na posudbu
ne vjerujem da ce on zavrsit u slobodi... zasto je rekao da ni pod kakvu cijenu nece ponovo u slobodu... a znam da je i sam izrazio zelju da odradi ovu polu sezonu u zvijezdi... sad gdje je zapelo to nezz...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 jan 2012, 18:00

bekic prekrizen .iako je sve gotovo bilo dogovoreno on ipak nece doci na posudbu razlog je sto zvijezda nema gotovo nikakve koristi od njega ako ostane samo do kraja sezone,u ponedjeljak stize novi igrac navodno napadac koliko dobar vidjecemo :)

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 jan 2012, 18:39

eto savic se usrecio u cesku odma upakovo dva dodavanja,nek mu je sa srecom bio je dobar kod nas.steta sto je dugog jezika mogao je puno bolje proci u zelji i puno bolji transer napravit :)

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.