hvala mu na asistencijama , het trick danasdefender je napisao/la: I pozz za druga @Bliss, i cestitam na prvim bodovima za SKSH
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- elninho_resTO
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Za ovo mu treba dati nagradu kakvu.Nesto kao Naj tip sezone ss.lige.Johnyx95 je napisao/la:Dajte Admiru ovaj gol od mene. Strašno.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Vidi prvi poraz u ligi i to od Grizlija
, ovaj LBJ nagazio na neku ludu sreću
!
Čestitam na pobjedi, ovo je bilo za 1. mjesto, ali titula ide u Krajinu
! Vidim i apocalyps proradio, ali on kad zabija mi uvijek gubimo bodove
!
Čestitam na pobjedi, ovo je bilo za 1. mjesto, ali titula ide u Krajinu
Eto svi smo zabili da se ne žališ više.Johnyx95 je napisao/la:Dajte Admiru ovaj gol od mene. Strašno.
FK Pjetlovi
I vidiš kako odmah laganini rješavamo tekme. Mi kući ko Stoke.reds je napisao/la:Eto svi smo zabili da se ne žališ više.Johnyx95 je napisao/la:Dajte Admiru ovaj gol od mene. Strašno.![]()
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jointaši se raspucali do bola. Kapiten juriša na titulu najboljeg strijelca, dok je @King Kenny istak'o kandidaturu za najboljeg asistenta.
Red je da opet u gostima izvučemo 3 boda i da se priključimo u borbi za sami vrh.
@Miky Hz,
Btw, odigraj i kup. Nemoj da igramo sa igračOm manje.
Red je da opet u gostima izvučemo 3 boda i da se priključimo u borbi za sami vrh.
@Miky Hz,
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- CollegeGunner
- Kontakt:
Kapitenu, jel ja ovo dobro vidim? Ovoliko nisi dao za citavu proslu sezonu. 
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Odigro sam ja to,no sikirikiMonolog je napisao/la:Jointaši se raspucali do bola. Kapiten juriša na titulu najboljeg strijelca, dok je @King Kenny istak'o kandidaturu za najboljeg asistenta.![]()
Red je da opet u gostima izvučemo 3 boda i da se priključimo u borbi za sami vrh.![]()
@Miky Hz,

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
CollegeGunner je napisao/la:Kapitenu, jel ja ovo dobro vidim? Ovoliko nisi dao za citavu proslu sezonu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- spielführer_21
- Kontakt:
svaka čast kapitano, ipak te nećemo izbaciti iz klubaLBJ MVP je napisao/la:CollegeGunner je napisao/la:Kapitenu, jel ja ovo dobro vidim? Ovoliko nisi dao za citavu proslu sezonu.Vidiš,vidiš moram ja kad vi nećete,a ovo je i da se iskupim za one banove što sam propuštao i tako
p.s. mislio sam se pohvaliti da sam pogodio bonus par, ali kad sam vidio šta Admir pogodi
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Sredjena je lista strijelaca i postavljene tabele, ako primjetite kakvu gresku prijavite ovdje 
Admiru odmah nakon šestog kola dati MVP nagradu 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hvala, hvala, nakon suspenzije radi uzimanja nedozvoljenih sredstava evo mene opet u ss.ba ligi, a sta reci za kapitena, odigrao je fantasticno, hat-trick da probijemo led sa prvim bodovima.elninho_resTO je napisao/la:hvala mu na asistencijama , het trick danasdefender je napisao/la: I pozz za druga @Bliss, i cestitam na prvim bodovima za SKSH
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- the scouser
- Kontakt:
Spartanci sa 2 remija i 4 poraza uljuljkavaju protivnike u lažni osjećaj sigurnosti...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Pjetlovi bjegaju u sigurnu zonu,svaka čast momci ! 
P.S. Nemojte zaboraviti tipovati u kupu.
FK Pjetlovi
Dobro da si nas napomenuo.reds je napisao/la:Pjetlovi bjegaju u sigurnu zonu,svaka čast momci !
123456 je napisao/la:Obavjestavam sve igrace SS.ba lige da je postavljeno 1.kolo KUP-a. Isto mozete pronaci ovdje a krajnji datum tipovanja je 27.09.2011 godine (utorak) do 12:00 h.
Samo da javim da sam već postavio parove 7. kola, jer imam sutra obaveza, pa da ne bi kasnio, a u dogovoru sa članovima saveza smo odlučili da mogu i večeras postaviti parove! Ovo kolo se može odigrati do subote 01.10.2011 godine do 12 sati! Ako ima grešaka slobodno javite, jer prvi put ovo radimParovi za domacine:
Everton – Liverpool
Sunderland – West Brom
Caen - Nice
Roma – Atalanta
Hoffenheim – Bayern
Villarreal – Zaragoza
Bonus par: Leotar - Celik
Parovi za goste:
Wolves - Newcastle
Lorient - Valenciennes
Inter – Napoli
Leverkusen – Wolfsburg
Valencia - Granada
Bonus par: Leotar -Celik
Momci ja zaboravio odigrati ovo zadnje kolo,izvinite zbog toga.
Idemo u nove pobjede,za boje crvene,boje najdraze
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
eee amele ti u top formi i zaboravi odigrat ... eee ... sreca pa ne izgubismo ...amEl_rooB je napisao/la:Momci ja zaboravio odigrati ovo zadnje kolo,izvinite zbog toga.
a ovo nesto za crvene boje ne bih da komentarisem ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.