Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Edviin
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Edviin » 17 nov 2015, 00:24

Pape je imao nesto sto je mesi nedostajalo a to je misimovic!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 nov 2015, 00:24

staragarda je napisao/la:
let3 je napisao/la:
Fidelis je napisao/la:Noga Bzdarevicu,sutra odmah.
Jeste li vi svjesni na sta smo mi spali,mi igrom koju igramo zadnjih 5,6 utakmica smo rang Latvije,bicemo peti šešir.
A takve igrace imati pa jeste li vi normalni.A Irci sa onako tuznim rosterom odose u Francusku pa ti uporedi rodjace.
Odlicno, samo si zaboravio reci koga dovesti na njegovo mjesto nakon što se Meša ubleha nogira
koga god da dovedes tesko da moze bit gori od ovog...jbt,kako mi lose i negledljivo igramo pa ono je strasno...tu je on u rangu papeta...u 5 deka...
Imaš li ti kakav adekvatan odgovor koga dovesti, umjesto jeftinog naprđivanja

smijeniti je najlakše, to je tehnicko rutinsko pitanje i 5 minuta posla, noga se uruci u pakaš i vozdra :salut: ...ali koga dovesti onda :?: to je pravo pitanje
Evo smijenili smo Ćiru, Safeta, sad cemo i Mešu

"koga god" nije nikakav odgovor jbg ;)

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 17 nov 2015, 00:24

Pustio covjek suzu na presici, pomalo ba...

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 17 nov 2015, 00:26

Savez napolje !!!! Fudbalska mafia - pilav prolic begic hadzic susic vrsajevic vranjes ! To be continued... sramota
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 17 nov 2015, 00:28

Kada ste mijenjali Papeta, govorili ste, neka dodje bilo ko...evo, imamo bilo koga na klupi..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

GabrielBatistuta
Kontakt:

Post Postao/la GabrielBatistuta » 17 nov 2015, 00:29

NYKnicks Fan je napisao/la:Pustio covjek suzu na presici, pomalo ba...
de link
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 17 nov 2015, 00:34

let3 je napisao/la:
Fidelis je napisao/la:Noga Bzdarevicu,sutra odmah.
Jeste li vi svjesni na sta smo mi spali,mi igrom koju igramo zadnjih 5,6 utakmica smo rang Latvije,bicemo peti šešir.
A takve igrace imati pa jeste li vi normalni.A Irci sa onako tuznim rosterom odose u Francusku pa ti uporedi rodjace.
Odlicno, samo si zaboravio reci koga dovesti na njegovo mjesto nakon što se Meša ubleha nogira
To koga dovesti ima vremena,za pocetak otkaz Bazdarevicu a zainteresovanih kanidata da vode jednu dobru reprezentaciju sigurno nece nedostajati.
I tu pricu koga je neko trenirao i je li trenirao ikoga okaci macku o rep.I Sušić i Bazdarecić su dokazali da od njih vise znaju i oni koji nikad nikog nisu trenirali,pa usudio bih se reci i neki obicni ljubitelji fudbala.

Bio sam zestoki kriticar Sušića ali moram priznati da je Bazdarevic jos duplo veca neznalica i od njega.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 nov 2015, 00:39

Bazdarevic je izborio baraz koji se cinio kao nemoguca misija, sto zbog bodovnog zaostatka, sto zbog haosa koji je Pape ostavio iza sebe. Baraz smo lose odradili, ali kontra nas je bilo sve sto je moglo biti.

Nadam se da ce napraviti neke ozbiljne rezove do septembra i da cemo u nove kvale sa dosta izmjenjenim timom.

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 17 nov 2015, 00:41

Malo je Meši falilo da nas izvuce iz govana u koja nas je Sajo uvalio, a odnosi se na rezultat u ovim kvalifikacijama za EP. Iz ovih drugih govana a ticu se skautinga novih potencijalnih igrača nas može izvuci mada su igraci poput Halilovića, Seferovića itd, izgubljeni za nas samo zbog qrcobolje prethodnog selektora. Pred Mešom je dosta posla u narednom periodu, evidentno je da se mora izvršiti smjena generacija.
Meša mora pozivati igrače na osnovu njihove forme i igara u ekipi a ne na osnovu imena i starih nekih zasluga. Par igraca cu iskritikovati jer fakat zaslužuju kritiku i krenut cu redom, zašto Begović ima zacementirano mjesto u ekipi, zašto se ne pruži šansa i Šehiću i Buriću, ovakav Begović ne bi mogao ni u nekom kantonalcu igrati. Šta reci za Spahića, nekada stub naše odbrane i naš najbolji stoper sad je katastrofalan, a uz sve to stigle su ga i godine. Ne znam zašto se ne proba Graovac iz Zrinjskog momak je beton. Desni bek nam je problem godinama, krpili smo se sa Mujdžom koji ima momente kad bljesne kao onaj put u Francuskoj ali nama treba jedan moderan, brz bek. Šta reci za našu vezu, imamo dva dobra veznjaka Pjanić i Bešić i to je to, Medunjaninu je najveci domet rekreativni neki fudbal, ozbiljan fudbal nije za njega, i onda se cudimo što ga je trener u Deportivu poslao na tribine. Rade Krunić i Deni Milošević se moraju naci na sljedecem spisku reprezentacije i dobiti zapaženiju rolu jer su veznjaci kakvi nam fale i cinit ce budućnost reprezentacije. Ibišević da ima bar malo obraza ne bi se odazivao na pozive selektoru jer ovo što prikazuje u reprezentaciji je dno dna. Isto važi i za Senada Lulića, nije mi jasno kako on zarađuje pare od fudbala, jesu li u Laziu toliki parmaci da ne vide kakva je ubleha Lulić,? Na drugoj strani pravolinijska kokoš Višća, zabije glavu u pod i trci pravo dok ga neko ne zaustavi, Duljevic iz Sarajeva je za njih dvojcu Maradona(navijač sam Želje )

Da sumiram: IN: Graovac, Milosevic, Krunić, Grahovac, neki dobar desni bek, Duljević(pored njega još 2-3 moderna krila), Hodžić itd..
Out: Spahić, Medunjanin, Mujdža, Ibišević, Lulić, Višća, Sušić, Hadžić Cocalic, oba Vranješa itd..
Ako Meša ne podvuce crtu i ne nacini neke ozbiljnije promjene gubi moju podršku..
@brig, igraci kao što su Zakaric, Crnov, Husejinovic, Sušić, Hadžić nemaju mjesta u reprezentaciji, ako želimo jaku reprezentaciju.. :bih:
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 nov 2015, 00:43

Fidelis je napisao/la:Bio sam zestoki kriticar Sušića ali moram priznati da je Bazdarevic jos duplo veca neznalica i od njega.
Grjesis debelo !

Nijedan selektor do sada nije napravio vise posla po pitanju obilska igraca i nacina rad, priprema manje vise OK, ne raunajuci ove utakmice sa irskom u kojima se totalno izgubio.

Moje misljenje je da zasluzuje jos jednu sasnu i da na vrijeme dovde jos par igraca. Kako god okrenes trebaju nam novi igraci i novi pristup igri.

Ako on sad ode i dođe novi, dok on postavi svoje kako hoce i sta hoce eto pocekta kvalifikacija. Jednostavno nema vremena za novog selektroa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 17 nov 2015, 00:43

Pustio sam i ja suzu u kuci i koliko jos ljudi sirom zemlje.Yebi patetiku.Da je nama falilo malo,da smo bili blizu pa ja bih se i sazalio nad njim ali mi covjece u dvije utakmice nismo odigrali nista,ni u jednom momentu nismo bili ni blizu plasmanu.I to protiv yebene Irske.
Pa i treba plakati,i ja bih da sam na njegovom mjestu.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 17 nov 2015, 00:46

Fidelis je napisao/la:
Pustio sam i ja suzu u kuci i koliko jos ljudi sirom zemlje.Yebi patetiku.Da je nama falilo malo,da smo bili blizu pa ja bih se i sazalio nad njim ali mi covjece u dvije utakmice nismo odigrali nista,ni u jednom momentu nismo bili ni blizu plasmanu.I to protiv yebene Irske.
Pa i treba plakati,i ja bih da sam na njegovom mjestu.
Ma yebiga, izvukao nas je iz govana poslije srnetine, pogrijesio u ove dvije, idemo dalje. Kvale za SP 2018 u Rusiji. Da vidimo kako ce funkcionisati od pocetka, od 1. kola i to je to... :bih:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 nov 2015, 00:50

NYKnicks Fan je napisao/la:Da vidimo kako ce funkcionisati od pocetka, od 1. kola i to je to... :bih:
otići ćemo ponovo u baraž, jer ispred Belgije ne možemo, što je ok, realno

međutim, u baražu će nas izbacit' svojom retardiranom taktikom, kao što je bio slučaj i protiv Irske

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 nov 2015, 00:52

Chinaglia je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Da vidimo kako ce funkcionisati od pocetka, od 1. kola i to je to... :bih:

međutim, u baražu će nas izbacit' svojom retardiranom taktikom, kao što je bio slučaj i protiv Irske
Slobodan si da navedeš ime i prezime tog covjeka strucnjaka koji bi nas (umjesto ublehe Meše) odveo direktno na SP, i to preko Belgije.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 17 nov 2015, 00:53

Chinaglia je napisao/la:

Belgija 1. na FIFA rang listi. :thumbup:
Daj Bože ako ne bude kakav remont i to 2. mjesto uhvatit. :mrgreen:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 nov 2015, 00:54

let3 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:

Slobodan si da navedeš ime i prezime tog covjeka strucnjaka koji bi nas (umjesto ublehe Meše) odveo direktno na SP, i to preko Belgije.
Sad ce onaj klosar doci i napisati Bielsa :rol: :rol: :rol:
Ne mislim na tebe chinaglia
Nad tobom sunce najljepše sja

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 nov 2015, 00:56

pinoglavi je napisao/la:Sad ce onaj klosar doci i napisati Bielsa :rol: :rol: :rol:
Fudo
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 nov 2015, 00:56

let3 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:

naporan si, čitavu večer pišeš neke gluposti

ne znam da li trolaš ili si samo neinteligentan

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 17 nov 2015, 00:57

Chinaglia je napisao/la:

Sumnjam da ce napraviti dva puta istu gresku. Covjek nije glup...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 17 nov 2015, 00:59

Chinaglia je napisao/la:

Necemo otici ni u baraz nego cemo nakon pola kvalifikacija izgubiti realne sanse za prva dva mjesta i onda smjenit selektora i vadit ono sto se tesko da izvaditi.To smo sve vidjeli u ovim kvalifikacijama i trebali smo do sada nauciti lekciju.
Mešina filozofija igre nas je razmontirala,mi ne licimo ni na sta,ne znam kako mislite da on popravi tu katastrofu?Pa jasno je da ne zna i da ne moze.
Ostane li Mesa milion posto na duzi rok postajemo Srbija 2.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 17 nov 2015, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Sveti i 14 gostiju.