Za verattija prvenstveno, Pogba manje-vise za njega je vise upitno kakav je fit BarciRajaz je napisao/la:Misliš za Pogbu ili ?xaves je napisao/la:I ja bih, ali imam osjecaj da se sto prije trebamo pomiriti s tim da je to nemoguceRajaz je napisao/la: Pa dobro uz njega bi došao još i Pogba![]()
Ja bi bio veoma zadovoljan, jbga kada je Verattija nemoguce izvuci iz Pariza ove godine
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pa nema definitivno ništa od Verattija, to znamo, ali za Pogbu je vec druga prica, ja mislim da ce doci. A kako im je plan da dovedu 2 veznjaka ( Xavi i Roberto idu ) moglo bi biti Pogba-Kovačić, ili umjesto hrvata neko od Tielemansa, Olivera Torresa.
Mislim da dobijamo Porto ili Monaco sutra u izvlacenju. Po meni idealno : Barca - Monaco / Real - Bayern / Juve - Atletico / Psg - Porto 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
ja ne znam ljudi zasto ste zapeli toliko za pogbu, i za transfere uopste, znate da imamo zabranu transfera, dakle na ljeto nema nikakve kupovine, tek u januaru mozemo nekoga dovesti, ali i tada se ne moze ocikavati nikakav znacajniji transfer, dakle tek u ljeto 2016 mozemo dovesti nekog jakog igraca, a sta ce biti tada sa pogbom bog te pito, moze ga uzeti real,psg,city,celzi, mnogi imaju velike pare zbog kojih ce ga juve vjerovatno pustiti, sta mislite da ce neko cekati da nama istekne suspenzija
uprava je napravila kardinalnu gresku sto prava pojacanja nismo doveli ljetos kad smo mogli, sad se mozemo pushiti i nadati se da nece biti nekih povreda kljucnih igraca jer nemamo neku sirinu u ekipi
ljeto 2016 bice sigurno vruce sto se tice transfera, valja pripremiti jedno 150 miliona i dovesti 3-4 top igraca, a prije toga u junauru iskoristiti barem nesto, neke starije jeftinije igrace dovesti da pokriju najkriticnije pozicije tipa desni bek, stoper, mozda i back-up napadac i sl
pricati sad o pogbi, veratiju i sl nema smisla nikakvog, vidjecemo kad bude krajcila naredna sezona kakav ce ko biti i ko bi nam odgovarao
uprava je napravila kardinalnu gresku sto prava pojacanja nismo doveli ljetos kad smo mogli, sad se mozemo pushiti i nadati se da nece biti nekih povreda kljucnih igraca jer nemamo neku sirinu u ekipi
ljeto 2016 bice sigurno vruce sto se tice transfera, valja pripremiti jedno 150 miliona i dovesti 3-4 top igraca, a prije toga u junauru iskoristiti barem nesto, neke starije jeftinije igrace dovesti da pokriju najkriticnije pozicije tipa desni bek, stoper, mozda i back-up napadac i sl
pricati sad o pogbi, veratiju i sl nema smisla nikakvog, vidjecemo kad bude krajcila naredna sezona kakav ce ko biti i ko bi nam odgovarao
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
mozemo mi kupovati igrace ali nece moci igrati za nas , tako da ako se na ljeto mogu kupiti par igraca normalno da se treba kupiti i ostaviti ih na posudbi do zime ili iduceg ljeta .
Ali ne treba se sada o transferima pricati , treba El Clasico docekati
Ali ne treba se sada o transferima pricati , treba El Clasico docekati

taj pogba nije za barce ,ne bi ga uzeo za 40-50 miliona a pogtoovo za 70-80 koliko ce i kostat a mozda i vise,totalno nepotreban transfer i tip igraca koji ne treba barci .nije nikakva zamjena za xavija
da mi je samo znat na kojem mjestu bi on igrao
vezni red busquets rakitic pogba -znaci nedo bog nikom
sva tri igraca veoma slicna.
treba isti tip igraca kao xavi a ako hoce nekog ko zamjenu za iniestu onda nekog amf-a ima ih metar
a ko zamjena za xavija pogba ne moze bit ni u crtanom ,on je za citija chelsea i nek ide tamo
za barce nije
da mi je samo znat na kojem mjestu bi on igrao
vezni red busquets rakitic pogba -znaci nedo bog nikom
sva tri igraca veoma slicna.
treba isti tip igraca kao xavi a ako hoce nekog ko zamjenu za iniestu onda nekog amf-a ima ih metar
a ko zamjena za xavija pogba ne moze bit ni u crtanom ,on je za citija chelsea i nek ide tamo
za barce nije
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Ne znam šta će im ovaj polovnjak, prate li oni igre Intera ove godine.xaves je napisao/la:Kovacic jos nedokazan nedovoljno napreduje u Italiji
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 19 mar 2015, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

The decisive period of the season has come, with La Liga, the Champions League and Copa del Rey at stake. In the beginning of the season, Gerard Piqué said he would fight to be again amongst the best center-backs in the world. After his performance so far, it's obvious he won a permanent place in the defense. For Luis Enrique, the second center-back is Javier Mascherano, a player never forgetting effort and dedication. This might be the ideal partnership for the coach to face the important matches, but injuries made change the plans.
Sergio Busquets got injured just before two key matches: City and Real Madrid. This makes Mascherano place in the midfield and the debate about who should be Piqué's partner has started. Bartra or Mathieu? The Catalan has a similar profile to Piqué, which diminish his chances. Luis Enrique showed in more than an occasion, since the French has played more minutes in all the competitions. But if we take a look at data collected by Carles Domènech in all the competitions, the performance of the Catalan is better than the French, especially regarding balls lost.

We warned more than once that Jérémy Mathieu should improve not to lose so much balls. He played more than Bartra, but the French has lost more than double of balls than Bartra. 44-16. Luckily the difference is not as big as this regarding balls recovered: Mathieu recovered two more. Where we find more difference is in the successful key matches, 27-12, which shows that Mathieu has problems when playing with the ball from the defense
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Bartra igra manje, zato i gubi manje lopti.
Džaba sad analize. Kad ga nije stavio protiv Citya, nek ga ni sada ne stavlja.

Džaba sad analize. Kad ga nije stavio protiv Citya, nek ga ni sada ne stavlja.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Mislim da je ovo nedostižno za Bartru, taman i da želi dostići ovaj ne tako slavni podvig gospon Mathieu-a. 

na zrijebu sutra volio bi juvea ,odma poslije monaca i porta ,oni su treca opcija
pogba povrijedjen, dva mjeseca out ,onda imaju jedno 4-5 igraca iz prve kojima prijeti suspenzija poslije zutog
nisu losa opcija uopste
pogba povrijedjen, dva mjeseca out ,onda imaju jedno 4-5 igraca iz prve kojima prijeti suspenzija poslije zutog
nisu losa opcija uopste
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
ma iskreno najdraze bi mi bilo samo da zaobidjemo bavarce , njih za finala da se kacimo , pep i to
ako se treba preko reala , atletica , juventusa il psg-a do iduceg kruga , a kako tradicija kaze treba , onda nemam nista protiv , bolje da igramo sada dok smo u dobroj formi nego poslije ako bi se neka ozljeda desila ili pad forme .

ako se treba preko reala , atletica , juventusa il psg-a do iduceg kruga , a kako tradicija kaze treba , onda nemam nista protiv , bolje da igramo sada dok smo u dobroj formi nego poslije ako bi se neka ozljeda desila ili pad forme .
Daj taj Bayern, a moze i Real. 

Zamolio bih Celu da nas obraduje. Al pazi sad kad nam Bayern uvali. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
to ne znači da u Barceloni ne bi od njega napravili igrača...dečko je ogroman potencijal, koji još uvijek nije dovoljno izbrušenSaurman je napisao/la:Ne znam šta će im ovaj polovnjak, prate li oni igre Intera ove godine.xaves je napisao/la:Kovacic jos nedokazan nedovoljno napreduje u Italiji
Ne strahujem od duela s bilo kojim timom. 

nije lose opet, igras prvu protiv psga u gostima koji igra bez veratija i ibre ,nije mal hendikep
moze se rijesiti i u prvoj tekmi dosta toga
ja sam zadovoljan zrijebom,moglo je i gore a porto i monaco da barca dobije je rangu scfi ,to sam davno otpiso
ja sam zadovoljan zrijebom,moglo je i gore a porto i monaco da barca dobije je rangu scfi ,to sam davno otpiso
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Upravo tako. Da su dosadile uvijek jedne te iste utakmice jesu, ali moglo je biti i gore. Ovako u prvoj će im faliti 2 najbolja igrača, nije loše.barca_87 je napisao/la:nije lose opet, igras prvu protiv psga u gostima koji igra bez veratija i ibre ,nije mal hendikep
Dobar žrijeb za Barcu. PSG je svakako bio jedan od poželjnijih protivnika, još pogotovo ovako oslabljen neigranjem dva vjerovatno najbitnija igrača. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.