Pa dobro, nije sada da ih nismo mogli dovesti, jednostavno nisu profili igrača koji nam trebaju. Pogotovo ne Gomez.donCorleone1892 je napisao/la:Ne razumijem, Fiorentina klub koji je u rangu s nama možda i slabiji može dovesti igrače poput Gomeza i Jouaqina a biće ih još a mi uspijemo jedva dovesti Alberta, Aspasa i ostale aspase![]()
Ima li Fiorentina šta privući, ljudi se jedva izbore za Europu a gledajući kvalitet talijnske lige to i nije teško
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa dobro, nije sada da ih nismo mogli dovesti, jednostavno nisu profili igrača koji nam trebaju. Pogotovo ne Gomez.donCorleone1892 je napisao/la:Ne razumijem, Fiorentina klub koji je u rangu s nama možda i slabiji može dovesti igrače poput Gomeza i Jouaqina a biće ih još a mi uspijemo jedva dovesti Alberta, Aspasa i ostale aspase![]()
Ima li Fiorentina šta privući, ljudi se jedva izbore za Europu a gledajući kvalitet talijnske lige to i nije teško
Oćeš reć da Jouaqin nije profil igrača kakvog trebate,a Aspas jest ?

- donCorleone1892
- Kontakt:
Ja ne želim da napadam i kritikujem Brendana i njegova pojačanja kako kažu živi bili pa vidjeli možda aspas, alberto i mika uspiju i to bi ja najviše želio ali to je sve na rizik i ne znam zašto se ne dovode igrači koji su provjereni.
Ne znam zašto nisu ganjali Pjanića, Soldada, Tella i ostale igrače koji su provjereni na nogometnoj sceni i za koje nema brige.
http://www.youtube.com/watch?v=4_mOuXcVI34
http://www.youtube.com/watch?v=wm_9hAGOgF0
Nsizu loši na YB iako to nije mjerilo igrača ali znaju što je važno.
Borini zabio. Bravo Fabioo
Ne znam zašto nisu ganjali Pjanića, Soldada, Tella i ostale igrače koji su provjereni na nogometnoj sceni i za koje nema brige.

http://www.youtube.com/watch?v=4_mOuXcVI34
http://www.youtube.com/watch?v=wm_9hAGOgF0
Nsizu loši na YB iako to nije mjerilo igrača ali znaju što je važno.
Borini zabio. Bravo Fabioo
Meni valja

Borini strijelac i u finalu
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Joaqin ima 30 godina, automatski se ne uklapa.Rosicky je napisao/la:Oćeš reć da Jouaqin nije profil igrača kakvog trebate,a Aspas jest ?

_
Samo tako Italijanče.

Bolji je Downing od JoaquinaRosicky je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa dobro, nije sada da ih nismo mogli dovesti, jednostavno nisu profili igrača koji nam trebaju. Pogotovo ne Gomez.donCorleone1892 je napisao/la:Ne razumijem, Fiorentina klub koji je u rangu s nama možda i slabiji može dovesti igrače poput Gomeza i Jouaqina a biće ih još a mi uspijemo jedva dovesti Alberta, Aspasa i ostale aspase![]()
Oćeš reć da Jouaqin nije profil igrača kakvog trebate,a Aspas jest ?

Walk on, with hope in your hearts.
Ne bi rekao da je budala, na prvi pogled cijena je prevelika ali kad se malo bolje pogleda, west ham je uradio veliki posao dovođenjem Carrolla, jer ce on za njih biti veliko pojacanje, boljeg igraca nisu mogli dovesti....znaci win-win situacija i za nas i za west ham...OTNYS_YNWA je napisao/la:Kakva je budala taj Sam, dobro po klub.nerkolfc je napisao/la:Andy Carroll is going to cost West Ham £19.5m - £2m loan fee, 15.5m transfer fee, £2m add ons
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa dobro, ne mogu a da se ne složim. 

Dati 19 miliona za povrijeđenog igrača koji je zabio 7 golova prosle sezone i uz to platu od 80,000 sedmicno je previse . Volio bi da uspije kao igrač zbog onog gola protiv Evertona u polufinalu FA Kupa 

Samo 26 startova za Liverpool u ligi a 11 golova sveukupno i svih 11 iz igre. Uvijek je bio pozitivna budala.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Kad platis za nekog 35 miliona ocekujes vise od 11 golova ?Henderson je napisao/la:Samo 26 startova za Liverpool u ligi a 11 golova sveukupno i svih 11 iz igre. Uvijek je bio pozitivna budala.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Govorim zato što ga je platio toliko, 19 milkica ako se ne varam. 

Btw Andy je i bodyguard sto mu dodatno dize cijenu

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Mjera je njemu WH, biće fino pojačanje
David Gold @DavidGoldWHU 5m
We managed to bring Andy's medical forward to this evening and I am delighted to informed you that he has passed with flying colours.
We managed to bring Andy's medical forward to this evening and I am delighted to informed you that he has passed with flying colours.
Evo prosao je lijecnicki pregled, sad se moze ocekivati dolazak Mkhitaryana, mozda sljedece sedmice 

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nek mu je sa srećom.
__
BTW:

__
BTW:

Tony Baret kaže da stiže Atsu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Opa prvo pa musko,Mou debituje protiv Liverpoola,bice zanimljiva EPL pogotovo ako jos potpisete Papu finu ekipicu cete imati,nije Brandon glup znao on sta radi za rezultate treba vremena...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.