Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Danas defintivno nije moj dan,ako ce te mi vjerovati,jos dva tiketa imao iz klade,jedan 170 padnem nadal vise gemova,a drugi harrison za 130,i jos gran canaria h1 na onom sto sam postavio. Sve u svemu na svakom blizu,a nista na glavi 80 km. Kako to obicno sa bude,nadam se da ce se i sreca malo okrenuti na moju stranu,pa cu se zato cuvati za sutra,mala je ponuda al taman kakvu volim.Delpa10 je napisao/la:Glavni tiket za danas u koji polazemo nade
Ungur - Sandgren 1 1,25
Starace - Trungelliti 1 1,35
Đoković - Haas p.p 1 1,15
B 1908 - Hvidovre 2 1,6
Panetolikios - Iraklis zp1- 1,25
Kvota 3,88 uplata 30,9 dobitak 120
I jedan za zavalit se i opusteno pratiti tenis:
Đoković - Haas r3-1 3,6
Nadal - Wawrinka r3-1 4,5
Kvota 16,2 uplata 6,2 dobitak stoja. Sretno
Dabogda ga nebilo.Sabinho je napisao/la:Ala odlezacu onog Sakotu iz Varesea svega mi!!!!!
bravo urugvaj ali mogli ste još kojega dati no dobro može i ovakozgmiky je napisao/la:Urugvaj-Francuska 1 2.45, pol/kraj 1/1 4.30, 2.5 over 2.15
prijateljska utakmica igra se u Montevideu u koji francuzi dolaze u pomlađenom sastavu u kojem čak njih desetorica su s manje od 10 reprezentativnih nastupa, dok su tek četvorica odigrali 30 ili više susreta za „tricolore“.
Tako će ova utakmica biti prilika za vidjeti francusku mladost na djelu i igrače poput Eliaquima Mangale, Clementa Greniera, Alexandrea Lacazettea ili Josuhe Guilavoguie.
Urugvajski izbornik Oscar Tabarez okupio je puno iskusniju momčad u kojoj će vrh napada predvoditi Luis Suarez i Edinson Cavani, potpomognuti prekaljenim Diegom Forlanom.
Urugvaj je dobio tek jedan od pet posljednjih odigranih susreta, pa će Tabarez od svoje momčadi bez sumnje tražiti kvalitetnu predstavu kao zalog ususret skorašnjem kvalifikacijskom ogledu za SP protiv Venezuele i Kupu konfederacija.
Četiri međusobna ogleda ovih sastava završila su remijem bez golova, možda se danas otvori i vidimo barem tri gola, u svakom slučaju po meni prednost na strani Urugvaja koji želi tu pobjedu stoga očekujem dobar start i vodstvo do poluvremena i na kraju pobjeda.

I sudije takodje,ono je bila lopta za Sienu nakon promasaja Greena. PujjjjjjjjjjEdinho992 je napisao/la:Dabogda ga nebilo.Sabinho je napisao/la:Ala odlezacu onog Sakotu iz Varesea svega mi!!!!!

3:0Adebayor je napisao/la:3 singla:
Philadelphia - Columbus --> over 2.5 @ 1,95
Ponte P. - Atletico PR --> over 2.5 @ 1,95
Cinccinati - Colorado --> over 8,5 @ 1,95

nadam se da cu bit sretan nekome pa i sebi
 nadam se da cu bit sretan nekome pa i sebi  
  nadam se da za prvi put nece bit lose prognoze  Sretno vam
   nadam se da za prvi put nece bit lose prognoze  Sretno vam 
Ovaj par bi mogao biti malo zeznut.admir12345 je napisao/la: Drugi par S.Wiliams da nece dobit -7.5 razlike Errani ipak je to previse 6:2:6:2 da dobije napatit ce nju Errani makar malo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.