AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ma hajde vala i Paketa ne pokazuje na terenu ništa osim par 'brazilskih' poteza od kojih nemamo nikakve koristi, i to traje već od kraja prošle sezone.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Slazem se, Paqueta ni po cemu nije pokazao da vrijedi onih 35 miliona eura koliko je Milan za njega platio.Raonffa je napisao/la:Ma hajde vala i Paketa ne pokazuje na terenu ništa osim par 'brazilskih' poteza od kojih nemamo nikakve koristi, i to traje već od kraja prošle sezone.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
- Kontakt:
Giampaolo za sada ničim ne pokazuje da će biti uspješan. Dovoljno za to je reći da je Musacchio proglašen najboljim igračem protiv Verone koja je 70 minuta igrala sa igračem manje.
Ma ko je uopšte u ovom klubu išta pokazao?
Već počinje biti simptomatično što svi zaborave da igraju čim obuku ovaj dres. A kad se to dešava kod 95% igrača, onda to više nije problem pojedinca nego je problem nešto dublji.
Već počinje biti simptomatično što svi zaborave da igraju čim obuku ovaj dres. A kad se to dešava kod 95% igrača, onda to više nije problem pojedinca nego je problem nešto dublji.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
Lucas je u Brazilu igrao odlično i zato je dobio pozive za repku. Kao i svi ostali propao je kad je došao u Milan. Sve golove i asistencije pokupio je igranjem iza napadača, kada ga je trener stavio na CM grohno je. Pratio sam svake sedmice brazilsku ligu i znam šta sam vidio.
Ne treba kriviti igrače, u pitanju je nešto krupnije što sjebe sve u startu. Ne može me niko ubijedit da Hakan, Suso, Paqueta i Piatek ne mogu rasturit jednu Veronu ili Lecce.
Ne treba kriviti igrače, u pitanju je nešto krupnije što sjebe sve u startu. Ne može me niko ubijedit da Hakan, Suso, Paqueta i Piatek ne mogu rasturit jednu Veronu ili Lecce.
Trener koji stavlja u igru Bigliu koji je bio ozljedjen skoro godinu dana, cija forma je jako losa, ispred momka koji je proglasen za najboljeg igraca Africkog kupa nacija koji zna igrati lopte, znaci ne moze me ni Sacci ni Boban ni Maldini ni niko uvjeriti da je trener za Milana, cak u pojedinim trenutcima ima onaj blago teleci pogled, kao da se pita sta cu ja ovdje.
Ali sto neko napisa nemoguce je da ovi igraci igraju ovako lose, Milan protiv mrtve Verone ima igraca vise i ne mogu se sastaviti s loptom. AKo nista pruzili bi otpor barem ovim "vehtim" ekipama. Konjska glava kad je dolazila u Milano, barem je sezonu ranije bio proglasen najboljim trenerom Seria A , bas u vrijeme kada je Inter uzeo triplpetu, znaci imao je neke preporuke, a ne ko ovaj mulac, vrhunac karijere 0-0 protiv Juventusa

Ali sto neko napisa nemoguce je da ovi igraci igraju ovako lose, Milan protiv mrtve Verone ima igraca vise i ne mogu se sastaviti s loptom. AKo nista pruzili bi otpor barem ovim "vehtim" ekipama. Konjska glava kad je dolazila u Milano, barem je sezonu ranije bio proglasen najboljim trenerom Seria A , bas u vrijeme kada je Inter uzeo triplpetu, znaci imao je neke preporuke, a ne ko ovaj mulac, vrhunac karijere 0-0 protiv Juventusa

Samo da najavim veličanstvenu pobjedu 3-1 nad Interom. Pobjeda koja će se pamtiti kao prelomni trenutak kada je Milan krenuo naprijed i više se nije osvrtao. Strijelci: Piatek, Rebić, Borini. Hakan igrač utakmice sa 2 asista.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Ne znam do čega je i do koga je, ali znam šta već neko vrijeme vidim odnosno ne vidim od Pakete na terenu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kad se sve sagleda nakon ova tri kola nije toliko bajno, bodovni saldo je uredan za sad i s tim bi mogli i biti zadovoljni donekle, ali ono sto je negativno i sto stvarno zabrinjava je igra koja lici ninasta. Ako ovako odigraju jos bar dva kola onda komotno treba kriviti Mistera. Jer imao je dovoljno vremena da uradi nesto po tom pitanju.
Druga stvar koju treba zamjeriti su pridoslice, koji djavo si i dovodio igrace ako nece ni igrati. Glavu dajem da ce Benasser biti bolji od svi nasi veznih igraca. Leao je u par navrata pokazao da moze igrati a djecka ni na mapi. Thea necu jos da ubrajam jer je bio povrijedjen ali vec od sljedece tekme cemo da vidimo.
MG ako hoce da se vadi nek dobije Inter i nek malo popravi sliku o sebi, ali koliko je to izvodivo vidit cemo. Ja uopste se ne nadam nekom pozitivnom rezultatu. Nabrijat ce Conte svoje pulene jos vise dok ce ovi nasi biti jos gore pogubljeni o to je to.
Druga stvar koju treba zamjeriti su pridoslice, koji djavo si i dovodio igrace ako nece ni igrati. Glavu dajem da ce Benasser biti bolji od svi nasi veznih igraca. Leao je u par navrata pokazao da moze igrati a djecka ni na mapi. Thea necu jos da ubrajam jer je bio povrijedjen ali vec od sljedece tekme cemo da vidimo.
MG ako hoce da se vadi nek dobije Inter i nek malo popravi sliku o sebi, ali koliko je to izvodivo vidit cemo. Ja uopste se ne nadam nekom pozitivnom rezultatu. Nabrijat ce Conte svoje pulene jos vise dok ce ovi nasi biti jos gore pogubljeni o to je to.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
U derbiju ovaj put ne očekujem ama baš ništa.
Smiješne su priče kako je bolje što smo autsajderi... bili smo i prethodnih par godina većinom autsajderi, pa povremeno i favoriti, a na papiru stoji da smo zadnju pobjedu imali prije skoro 4 godine. Baš smo fino iskoristili ulogu autsajdera, nema šta.
Ali bih makar za promjenu volio vidjeti dobru i smislenu igru, nešto poput onoga što se odigralo protiv Benfice i Manchestera. Da mi daju nadu za budućnost.
Ono što je interesantno, dosad smo većinom igrali protiv ovih davljenika što se povuku u šesnaeterac i čuvaju nulu, što nam evidentno nije odgovaralo. Sad slijedi niz utakmica sa Interom, Torinom i Fiorentinom sa drugačijom filozofijom igranja i baš me živo zanima kako će ekipa odreagovati u takvim utakmicama.
Ako se nastavi sa lošom formom i prije svega, užasnom, nepovezanom igrom na terenu... bojim se da će biti samo pitanje vremena kada će Giampaolo postati bivši.
Smiješne su priče kako je bolje što smo autsajderi... bili smo i prethodnih par godina većinom autsajderi, pa povremeno i favoriti, a na papiru stoji da smo zadnju pobjedu imali prije skoro 4 godine. Baš smo fino iskoristili ulogu autsajdera, nema šta.

Ali bih makar za promjenu volio vidjeti dobru i smislenu igru, nešto poput onoga što se odigralo protiv Benfice i Manchestera. Da mi daju nadu za budućnost.
Ono što je interesantno, dosad smo većinom igrali protiv ovih davljenika što se povuku u šesnaeterac i čuvaju nulu, što nam evidentno nije odgovaralo. Sad slijedi niz utakmica sa Interom, Torinom i Fiorentinom sa drugačijom filozofijom igranja i baš me živo zanima kako će ekipa odreagovati u takvim utakmicama.
Ako se nastavi sa lošom formom i prije svega, užasnom, nepovezanom igrom na terenu... bojim se da će biti samo pitanje vremena kada će Giampaolo postati bivši.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kao što rope napisa, čekaju nas 3 kola protiv otvorenijih protivnika, ma da i nisam baš siguran da će se ni Montellini aduti otvoriti, ni Torino. Inter je svakako gradski derbi, bolje da igramo protiv njih sad u ovakvoj nikakvoj formi, nego protiv Juvea, Napolija, koji bi nas namirili samo tako...
Plate su dio objektivne slike o kvalitetu igrača, odnosno rostera, a po platama smo drugi u Italiji. Kao što neko iznad napisa, ozbiljnoj upravi i treneru, bi ovaj igrački kadar bio dovoljan za CL plasman. Po igračima smo jači nego lani (Rebić i T.Hernandez), a imamo Piateka+Paquetu od samog početka sezone, te nadajmo se, spremnog Bonaventuru.
Plate su dio objektivne slike o kvalitetu igrača, odnosno rostera, a po platama smo drugi u Italiji. Kao što neko iznad napisa, ozbiljnoj upravi i treneru, bi ovaj igrački kadar bio dovoljan za CL plasman. Po igračima smo jači nego lani (Rebić i T.Hernandez), a imamo Piateka+Paquetu od samog početka sezone, te nadajmo se, spremnog Bonaventuru.
Po platama smo trenutno cetvrti u Seriji A, ispred nas su Juve, Inter i Roma.Zenga je napisao/la:Kao što rope napisa, čekaju nas 3 kola protiv otvorenijih protivnika, ma da i nisam baš siguran da će se ni Montellini aduti otvoriti, ni Torino. Inter je svakako gradski derbi, bolje da igramo protiv njih sad u ovakvoj nikakvoj formi, nego protiv Juvea, Napolija, koji bi nas namirili samo tako...
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Fantasista
- Kontakt:
Dvojka na Inter je 2.10, to pokazuje koliki smo odron trenutno 

Šta je momci, iskusno prebacujemo ulogu favorita komšijama 

- Beduin
- Kontakt:
Oni jesu favoriti, ali to u konacnici ne igra veliku ulogu. Prosle sezone mi vodismo protiv Juveta i sudije nas ujebase, to mi je bila kljucna tekma.
Pocetkom sezone kad smo igrali odlicno, a Inter ocajno, oni otkazase utakmicu protiv Intera i kasnije im bijase to prekretnica nakon pobjede nad nama. Mozda sad bude obratno, da proigramo protiv njih.
Ova prosla utakmica bi sigurno bila laksa za nas da im napadac ne dobi crveni, a oni se totalno povukli. Tesko je onakav bunker probiti, znaju to i kvalitetniji od nas. Nas problem je trener i njegova postava igraca, kao i zamjene koje ne koristi kako treba.
Pocetkom sezone kad smo igrali odlicno, a Inter ocajno, oni otkazase utakmicu protiv Intera i kasnije im bijase to prekretnica nakon pobjede nad nama. Mozda sad bude obratno, da proigramo protiv njih.
Ova prosla utakmica bi sigurno bila laksa za nas da im napadac ne dobi crveni, a oni se totalno povukli. Tesko je onakav bunker probiti, znaju to i kvalitetniji od nas. Nas problem je trener i njegova postava igraca, kao i zamjene koje ne koristi kako treba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dajem Giampaolu još 5-6 utakmica, ako se ovako nastavi. Uvjeren sam da ce Allegri ga zamijenti.
Ekipa koja vrijedi pola milijarde mora da rutinira ekipe poput Verone, a ne da se muči.
Ekipa koja vrijedi pola milijarde mora da rutinira ekipe poput Verone, a ne da se muči.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Derbi će sigurno biti prekretnica, samo se nadam da prekretnica neće biti negativna.
Joj, vazda o nekim prekretnicama pričamo već osmu godinu zaredom. 
Da se stvarno bar nekad preokrene.

Da se stvarno bar nekad preokrene.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa preokrene se uvijek, al' u strmoglavi pad 

- Sarrifufna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.