FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

socrates
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la socrates » 28 sep 2013, 12:28

gdje su sad svi oni "dusebriznici" koji pricaju kojekakve nebuloze,kako je ovo sve suplja sto uprava izlazi sa saopstenjima da se konacno stane u kraj svima koji rade protiv interesa kluba,makar to bili i "navijaci"....

cuj molim te ne daju zapisnik,rok za zalbu 3 dana,od cega dva neradna,pa na osnovu cega se zaliti....

i cuj molim te..."ovako je nama zeljo uradio"....i cuuj onih prica da ako smo mi bili nekad osteceni to je bilo za vrijeme "onog" kriminalnog saveza...pa sta je sad ovo,u cemu je razlika sad.....da li se sad radi na stetu FKS gdje postoje neoborive cinjenice da direktno bagra iz saveza kad se tice FKS donosi odluke preko koljena...

samo u kost u borbi protiv mafije,i svega sto diskredituje nas klub...
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 28 sep 2013, 12:43

samo da pozdravim bordo bracu, tek sam se prijavio i nadam se dobrom druzenju
since 1973

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 sep 2013, 13:21

2 spica sutra? zivo me interesuje ko ce ispasti zrtveno janje sutra,dali cemo igrati sa samo jednim zadnjim veznim u ovom slucaju Radovcem ili ima i neka druga varijanta za igru sa dva spica

Glede Bilbije izgleda da on definitivno nece prije kraja ove polusezone kako stvari stoje zaigrati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 28 sep 2013, 13:31

miky_hz je napisao/la:2 spica sutra? zivo me interesuje ko ce ispasti zrtveno janje sutra,dali cemo igrati sa samo jednim zadnjim veznim u ovom slucaju Radovcem ili ima i neka druga varijanta za igru sa dva spica

Glede Bilbije izgleda da on definitivno nece prije kraja ove polusezone kako stvari stoje zaigrati
Da li to znaci do 15-og il 19og kola ?
Ja bih volio vidjeti Osmanagica na klupi, da zaigramo sa onom klasicnom 4-4-2 formacijom ili barem 4-4-1-1, takodje mislim da bi nam protiv ovih vise valjao Puzigaca od Marija...
Npr. nesto ovako bih volio vidjeti
slika

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 sep 2013, 13:50

zasto Maria izbacivati? Momak je konstantno dobar. Todorovic na lijevoj strani je prakticki neupotrebljiv
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 28 sep 2013, 14:28

Bosniacum Lilium je napisao/la:zasto Maria izbacivati? Momak je konstantno dobar. Todorovic na lijevoj strani je prakticki neupotrebljiv
Mislim da bi nam sutra ipak vise odgovarao Puzigaca, ima bolji prodor, ubacaji iz auta, sve ce nam trebati protiv bunkerasa gledao sam ga protiv Veleza i dobar je pravo prema naprijed, Mario je bolji nazad al vjerujem da nam to nece trebati puno sutra...sto se tice Todorovica pa na lijevoj strani je jedino i upotrebljiv s obzirom da je sve golove skoro postigao s te strane i desnom nogom kao i prodore a lijevom nogom ima sut k'o Bandovic.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 sep 2013, 14:31

bolje da se Todorovic suzdrzi malo od svojih prodora i suteva. Frajer je prakticki neupotrebljiv, blago receno. Zao mi je momka, vidi se da se trudi, ali nista posebno do sada, bas kao i Osmanagic.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 28 sep 2013, 16:13

bice prenos sutra na mojatv, sad je Kristić rekao...

High

Post Postao/la High » 28 sep 2013, 20:22

Snimak čitavog prvog i ono malo drugog poluvremena utakmice protiv Borca:

Prvo poluvrijeme:

http://www.adrive.com/public/Twze32/Sar ... 20Borac%20('13-'14" onclick="window.open(this.href);return false;

Drugo poluvrijeme:

http://www.adrive.com/public/DHscEH/Sar ... 20Borac%20('13-'14" onclick="window.open(this.href);return false;

Sutra da je pobijediti pa kako-tako, tri buda su nam imperativ i to veliki imperativ.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 28 sep 2013, 20:48

Zna li neko da li se placa ova moja web tv ukoliko se koristi telecomov net (dakle ne radi se o moja tv ili nekim drugim paketima)? Pitam iz razloga, jer su 3x mijenjali sistem do sada :D

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 28 sep 2013, 21:09

Desole je napisao/la:Zna li neko da li se placa ova moja web tv ukoliko se koristi telecomov net (dakle ne radi se o moja tv ili nekim drugim paketima)? Pitam iz razloga, jer su 3x mijenjali sistem do sada :D
Marka mjesecno

Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 28 sep 2013, 22:56

Desole je napisao/la:Zna li neko da li se placa ova moja web tv ukoliko se koristi telecomov net (dakle ne radi se o moja tv ili nekim drugim paketima)? Pitam iz razloga, jer su 3x mijenjali sistem do sada :D
Mislim da preko web se ne moze vise gledati, prije se placala marka, a sad ganjaj stream :)

PeteDunham
Kontakt:

Post Postao/la PeteDunham » 28 sep 2013, 23:09

TvBHT je napisao/la:
Mislim da preko web se ne moze vise gledati, prije se placala marka, a sad ganjaj stream :)
Može se gledati, bolje se informiši prije nego napišeš kakvu glupost kao što je ova.

I odluči se za kog' navijaš :?
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!

There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 28 sep 2013, 23:22

:lol:
Allegri je gospodin!

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 29 sep 2013, 01:08

Prije nego pocnes da repliciras procitaj 10 puta sta sam napisao jer ocigledno ti toliko treba da skontas. Napisao sam "mislim", a to bi trebalo da znaci da nisam siguran, ali zato ima pametnjakovic kao ti.

PeteDunham
Kontakt:

Post Postao/la PeteDunham » 29 sep 2013, 10:56

TvBHT je napisao/la:Prije nego pocnes da repliciras procitaj 10 puta sta sam napisao jer ocigledno ti toliko treba da skontas. Napisao sam "mislim", a to bi trebalo da znaci da nisam siguran, ali zato ima pametnjakovic kao ti.
Misliocu, za kog navijaš, jesi se odlučio konačno? :D
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!

There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 29 sep 2013, 11:37

"Tajna ljubav živi u njemu" :D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 sep 2013, 11:43

Lijepo ste sve bili zamislili,al zbog par bilde i loseg tajminga propade fina zamisao.

Bice popravni,bice bolje komsije. 8-)

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 29 sep 2013, 11:45

SarajlijaTM je napisao/la:Lijepo ste sve bili zamislili,al zbog par bilde i loseg tajminga propade fina zamisao.

Koja je svrha tvog dolaska ovdje ?
Ti si opet šampion !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 sep 2013, 11:49

simon je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Lijepo ste sve bili zamislili,al zbog par bilde i loseg tajminga propade fina zamisao.

Koja je svrha tvog dolaska ovdje ?
Zini da ti kazem :mrgreen:

Ko treba da zna,zna sta mislim.

Haj' sad zdrao' ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.