Selimovic je po vokaciji napadac,guran je u Zrinjskom na krilo i tu je isto dobro igrao,a kod nas je prosao dobre pripreme i prava je steta sto je povrijedjen sada,mislim da bi valjalo da je u konkurenciji za ove evropske utakmice...pored Ramica,on je taj igrac koji bi mogao biti gurnut kao spic u slucaju da bude nesto nepredvidjeno Adilovicu,mislim da imamo bolje pokriveno to mjesto nego prosle sezone...nije spektakularno,ali je bolje,bar po menipropuh je napisao/la:Nepoznanica mi je Selimovic, a ovi ostali iskreno tanko i vise nego tankopile87 je napisao/la:Adilovc, Selimovic, Ramic, Nikolic i Baljic a s obzirom da igramo s jednim klasicnim napadacem i vise nego dovoljno.propuh je napisao/la:Svi vi o odbrani, vezi i bekovima, a po meni opet nekako u napadu najlosije stojimo.
Sta ako nam se nedaj boze povrjedi "Lazo" mi nemamo adekvatnu zamjenu, mislim da nam je napadac najpotrebniji sve se ostalo ima ako nista zakrpiti
po meni ubili se za ovaj Zeljo II tim
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Evo kvota za tekmu u četvrtak, dobar dvoznak na Želju
BWin!

Bet-at-home!

Unibet!

Premier kladionica!

BWin!

Bet-at-home!

Unibet!

Premier kladionica!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Zboravih momkaVisokoTM87 je napisao/la:ima i saban pehilj
Nevezano za njega cuo sam pricu da bi neki od igraca mogli zavrsiti na kaljenju u Kladusi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Zeljo ima najjaci tim, ali spicevi su vam smijesni, jedino ovaj Selimovic valja i ima kontinuitet dobrih igara unazad nekoliko godina
Limvo Likce
kada bi selimovic mogao poceti tj kakva je situacija sa njegovom povredom?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Realno niko u ligi i nema nesto bolje napadace, mislim da adilovic i selimovic mogu iznijeti sezonu, samo da ne bude povreda posebno mislim na selimovica i na ovaj njegov lom noge. Kad smo mogli sa lazarom 2 sezone gurat mozemo i s ovom 2 sigurno
otprilike jedno 7 dana najdalje, bice spreman za ligu.Seyo_TM je napisao/la:kada bi selimovic mogao poceti tj kakva je situacija sa njegovom povredom?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Upravo o tome ja govorim vecina ovih pored onakvog Laze nisu skupili u citavoj prosloj sezoni ni jedno poluvrjeme,bagra je napisao/la:Zeljo ima najjaci tim, ali spicevi su vam smijesni, jedino ovaj Selimovic valja i ima kontinuitet dobrih igara unazad nekoliko godina
al eto ako taj Selimovic bude kao sto kazete nije to ni lose biti na 2 solidna napadaca i mali Ramic ako zatreba
ostali su tu stvarno visak, s tim da Amar igra s jednim napadacem
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ima li trening večeras i u koliko sati? Hvala
Jaran mi pričao da će se ove sedmice moći kupit majice u udruženju. Jel fleska ili fakat se mogu kupit?
udarni duo eldin i vernes 
- themaniaks
- Kontakt:
nije fleskabraco je napisao/la:Jaran mi pričao da će se ove sedmice moći kupit majice u udruženju. Jel fleska ili fakat se mogu kupit?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja mislim da večeras oni kreću za Moldaviju, tako da nisam siguran za trening...mavi je napisao/la:Ima li trening večeras i u koliko sati? Hvala
Ž '21!
Trebaju mi svi igraci ,tacnije koje su brojeve zaduzili ? 
HVALAaleksandar_veliki je napisao/la:U pet gledaju utakmciu, a trening je u pola sedam. Za Kisnjev se leti u srijedu ujutro u 9.
čarter letom !Bianconeri1988 je napisao/la:Ja mislim da večeras oni kreću za Moldaviju, tako da nisam siguran za trening...mavi je napisao/la:Ima li trening večeras i u koliko sati? Hvala
PS- TREBAJU MI BROJEVI KOJE SU IGRAČI ZADUZILI? HITNO!
hvala i od menemavi je napisao/la:HVALAaleksandar_veliki je napisao/la:U pet gledaju utakmciu, a trening je u pola sedam. Za Kisnjev se leti u srijedu ujutro u 9.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Hvala i od mene, onda navijači kreću večeras, znao sam da neko kreće
Dolazim i ja na trening ukoliko kiša ne padne...
Dolazim i ja na trening ukoliko kiša ne padne...
Ž '21!
nime_tm87 je napisao/la:čarter letom !Bianconeri1988 je napisao/la:Ja mislim da večeras oni kreću za Moldaviju, tako da nisam siguran za trening...mavi je napisao/la:Ima li trening večeras i u koliko sati? Hvala![]()
PS- TREBAJU MI BROJEVI KOJE SU IGRAČI ZADUZILI? HITNO!
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ad ... tic-osmicu" onclick="window.open(this.href);return false;
ovdje jos dodaj smajica (27) i kvesica (3).
Zna li se hoCe li biti jos pojacanja do pocetka prvenstva,mozda neki defanzivac ?