FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Jbo im Psg sestre vise. Ali opet kad skontas bolje nego Atletico ili Juve. Bayern i Real da ne spominjem.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
ma idealan zdrijeb , tajno sam se nadao psg-u upravo zbog hendikepa neigranja ibre i verattija , lucas mali jos ozlijedjen , jedno sam siguran , barca nece bunker sloziti i nece ispasti zbog nedostatka zelje i borbe na terenu kao chelsea. Kvaliteta je na nasoj strani , samo ozbiljno i moze se to preci , poprilicno lagano .
- MisterGuardiola
- Kontakt:
AKo prođemo u polufinale ide li opet izvlačenje ?
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Znači Bayern 

ma bayern u finalu ..
Ovaj Pariz ko nekoć Chelsea ili Milan. Malo-malo pa bi igrali sa Barcom. Nema veze, očekujem prolaz! 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
[youtube][/youtube] 

Bit ce malo komplikovano u Parizu, ali na Nou Campu svaki tim mozemo naderati 2-3 razlike, nema problema, prolazimo! Posebno raduje strahovita forma Messija, gdje je izgubio 3.5 kg i vratio je onu eksplozivnost koju je imao prije 2-3 sezone.
27.10.2020
[youtube][/youtube]

uz ovakvog messija psg je nikakva prepreka ,samo se cuvat njihove skok igre i to je to

uz ovakvog messija psg je nikakva prepreka ,samo se cuvat njihove skok igre i to je to
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
[youtube][/youtube]
kakav gospodin
kakav gospodin

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma kakav PSG, hendikep neigranja dva bitna igraca, plus revans u kataloniji, ne moze bolje po vas.
naprijed rejal
Ma nabijem ja na spolovilo i ove kladionice
stavili 4,70 kvotu na Real
pa kako vas nije stid podcijenjivati toliko
....ko da nam dolazi Osasuna....a zapravo time samo dodatno motivišu Real.

stavili 4,70 kvotu na Real

Zadnja izmjena: let3, dana/u 21 mar 2015, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
Jah Ronaldo i ekipa kladioničari stari. Baš će ih motivisati. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kvota je apsolutno realna...Barsa je jaka kao armirani-beton. Spletom okolnosti stvari su se složile baš onako kako trebaju. Povredom Busketsa "zavarena" je najslabija karika u timu i kao što sam i ranije pisao Maskerano em što pokriva sve oko centra i iza njega on je otvorio još jedno mesto u odbrani i ma kako ga ovde neki kritikovali Matija korektno obavlja posao. Barsa igra brže, ona više ne davi i nije nesigurna i spora na centru kao sa Busom, napad je atomski i ne zna se sa koje strane preti veća opasnost...Mesi je poludeo i to više niko zaustaviti ne može osim njih sebe samih. Pogotovo je prednost što Barsa nema imperativ jurenja pobede, može odigrati mudro i polukontrom i kontrom potpuno potopiti Madrid čija je odbrana u poslednje vreme više nego staklena. Zas mene će sve osim ubedljive pobede Barcelone biti apsolutno iznenadjenje. Naravno očekujem i maximalno korektno sudjenje kao preduslov svega ovoga. Elem, sve svetske kladionice su maltene ujednačene u kvotama a to dosta govori da je takvo i realno stanje, jeste to derbi i sve to stoji ali i stoji činjenica da kladionice nisu "humanitarne organizacije".
bas ce ronalda i ekipu motivisat kvote u kladionicama,nidje vezelet3 je napisao/la:Ma nabijem ja na spolovilo i ove kladionice![]()
stavili 4,70 kvotu na Realpa kako vas nije stid podcijenjivati toliko
....ko da nam dolazi Osasuna....a zapravo time samo dodatno motivišu Real.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!

ovo ce biti odlucujuci mjesec
puno teskih utakmica u kratkom vremenu
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
kladionice su realne, barca je veliki favorit protiv reala, samo to treba sad znati iskoristiti, ekipa je nabrijana i u formi, nadam se da enrique nece napraviti neke gluposti i propustiti priliku da pobjedom skoro pa osigura titulu, ovi bodovi protiv direktnog rivala duplo vrijedi, ako odemo na 4 boda razlike, plus sto imamo i bolju razliku, to bi bila velika zaliha, dva neka kiksa nerijesena to znaci, a bice toga kasnije i kod nas i reala
enrique mora biti mudar, i iskoristiti situaciju i sve potencijale koje imamo, po meni ne smije insistirati na nekom velikom posjedu lopte i otvarati realu priliku za kontre gdje su najjaci, sad mi imamo sjajnu kontrasku ekipu i to se mora koristiti, dakle pustiti malo i real da nesto pokusava s loptom, nasim bekovima mora izdati jasne instrukcije dan e srljaju naprijed i ne ostavljaju prostor po kriima gdje je real najjaci, takodje, nasa krila moraju se vracati nazad kad realovi bekovi idu naprijed i ispratiti ih, tu smo na bernabeu imali velike probleme jer marcelo je uvijek pravio igraca vise i prilike jer ga niko nije ispracao
nasoj cetvorici u odbrani sigurno ce jako pomagati i maskerano i raket iz veznog reda, raketa mora igrati, s njim i maskeranom u veznom redu imamo dobru radnicku ekipu, iniesta i povuceni messi bi trebali gospodariti sredinom terena, to je dovoljno, nadam se da enrique nece napraviti glupost neku pa ubaciti od prve xavija, i da ce alves i alba nece ici visoko naprijed, za to nema povrede, imamo strasan navalni red, oni ce naci nacin za postizanje golova, mora se misliti na odbranu, real se ne smije razmahati jer onda je opasno, samo sigurno nazad, a messi ce naprijed uraditi svoej i u veznom redu i napadu.
real ako analiziramo imamo lijepih stvari za vidjeti, prilicno su bezidejni, tesko izrade neku akciju protiv imalo bolje postavljene odbrane, lako gube loptu i kontre su onda kobne po njih,zato im treba nametnuti tu neku igru bez srljanja, po meni njihove jedine sanse su prekidi i kontre, sve ostalo je na nasoj strani, samo treba pametno postaviti i odraditi utakmicu, nasa cvrsca igra se sad namece sama po sebi jer maskerano na zadnjem veznom to sam donosi, kao i rakitic kao veliki radnik, no moraju pomoci i ostali, neymar se mora vracati nazad a ne glumiti zvijezdu kao sto to nekad zna, suarez je veliki fajter i on ce pomagati, jedino messi mora imati apsolutnu slobudu da se ne trosi u pomaganju odbrani
sve u svemu, mi smo dosta dobili na nekoj cvrstini, real djeluje mekano i dusu je dao da ga sataremo, to se mora iskoristi, zacementirati prvu poziciju i onda napadati ligu prvaka
enrique mora biti mudar, i iskoristiti situaciju i sve potencijale koje imamo, po meni ne smije insistirati na nekom velikom posjedu lopte i otvarati realu priliku za kontre gdje su najjaci, sad mi imamo sjajnu kontrasku ekipu i to se mora koristiti, dakle pustiti malo i real da nesto pokusava s loptom, nasim bekovima mora izdati jasne instrukcije dan e srljaju naprijed i ne ostavljaju prostor po kriima gdje je real najjaci, takodje, nasa krila moraju se vracati nazad kad realovi bekovi idu naprijed i ispratiti ih, tu smo na bernabeu imali velike probleme jer marcelo je uvijek pravio igraca vise i prilike jer ga niko nije ispracao
nasoj cetvorici u odbrani sigurno ce jako pomagati i maskerano i raket iz veznog reda, raketa mora igrati, s njim i maskeranom u veznom redu imamo dobru radnicku ekipu, iniesta i povuceni messi bi trebali gospodariti sredinom terena, to je dovoljno, nadam se da enrique nece napraviti glupost neku pa ubaciti od prve xavija, i da ce alves i alba nece ici visoko naprijed, za to nema povrede, imamo strasan navalni red, oni ce naci nacin za postizanje golova, mora se misliti na odbranu, real se ne smije razmahati jer onda je opasno, samo sigurno nazad, a messi ce naprijed uraditi svoej i u veznom redu i napadu.
real ako analiziramo imamo lijepih stvari za vidjeti, prilicno su bezidejni, tesko izrade neku akciju protiv imalo bolje postavljene odbrane, lako gube loptu i kontre su onda kobne po njih,zato im treba nametnuti tu neku igru bez srljanja, po meni njihove jedine sanse su prekidi i kontre, sve ostalo je na nasoj strani, samo treba pametno postaviti i odraditi utakmicu, nasa cvrsca igra se sad namece sama po sebi jer maskerano na zadnjem veznom to sam donosi, kao i rakitic kao veliki radnik, no moraju pomoci i ostali, neymar se mora vracati nazad a ne glumiti zvijezdu kao sto to nekad zna, suarez je veliki fajter i on ce pomagati, jedino messi mora imati apsolutnu slobudu da se ne trosi u pomaganju odbrani
sve u svemu, mi smo dosta dobili na nekoj cvrstini, real djeluje mekano i dusu je dao da ga sataremo, to se mora iskoristi, zacementirati prvu poziciju i onda napadati ligu prvaka
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
@Romario
Mislim da Rakitić uopšte nije upitan za ovu utakmicu...Raketi su konačno malo "narasla muda", oslobodio se i mislim da postaje nezamenljiv u ovom stilu igre. Trči kao magarac i ima ga svuda...zbog tog silnog trčanja ume ponekad dati loš pas ali to i jeste posledica prevelike trke. Nije brz ali svuda ga ima i ONO što je najvažnije Mesi ga očito voli....voli ga jer Raketa nije mrsomud kao što npr. ume biti Rafinja, velika je radilica i polako postaje važan šaraf u sistemu igre. Meni je jedino žao što jedan od onakva dva golmana kakva Barsa (konačno) ima jedan mora grejati klupu al` hebiga.....slatke su to "muke"
Mislim da Rakitić uopšte nije upitan za ovu utakmicu...Raketi su konačno malo "narasla muda", oslobodio se i mislim da postaje nezamenljiv u ovom stilu igre. Trči kao magarac i ima ga svuda...zbog tog silnog trčanja ume ponekad dati loš pas ali to i jeste posledica prevelike trke. Nije brz ali svuda ga ima i ONO što je najvažnije Mesi ga očito voli....voli ga jer Raketa nije mrsomud kao što npr. ume biti Rafinja, velika je radilica i polako postaje važan šaraf u sistemu igre. Meni je jedino žao što jedan od onakva dva golmana kakva Barsa (konačno) ima jedan mora grejati klupu al` hebiga.....slatke su to "muke"

Ono što mene najviše brine to je ono što evo sad čitam da se Buskets (kao) oporavio a čak se pominje i sastav Barse ....Inijesta, Buskets, Xavi....Enrike, pamet u glavu i ne jedi previše goMana....treba izvesti potpuno isti tim kao protiv City-ja, neka Busa nek se dooobro oporavi, neka Xavija neka uživa gledajući meč sa najboljeg mesta za sedenje pa baš ako neko zatreba....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.