Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
LASK-USK Anif 1.pol. 1 2.00
Domaćin lovi zaostatak od 0-2 i za očekivati da zabiju u prvom pol i odu na odmor s vodstvom
21Nizozemska-21Njemačka odg 1.65, odg3+ 2.15, 3.5 over 2.95
igrali tri puta i rezultati su im 1-3, 4-0, 2-2
Mađarska-Kuvajt 1.pol. X 2.55
moguća štimaljka za kladare
Oldenburg-Ulm 1.pol 2 2.50, pol.kr. 2/1 6.25
odlučujuća utakmica za finale i mislim da će gosti dobiti poluvrijeme ali bi na kraju mogli domaćini slaviti
Domaćin lovi zaostatak od 0-2 i za očekivati da zabiju u prvom pol i odu na odmor s vodstvom
21Nizozemska-21Njemačka odg 1.65, odg3+ 2.15, 3.5 over 2.95
odlučujuća utakmica za finale i mislim da će gosti dobiti poluvrijeme ali bi na kraju mogli domaćini slaviti
nadam se da je neko prepisao ovaj poklon dana (i kao ja dodao sharapovu i serenu 5,5 h1)LenBias je napisao/la:španija u21 1.70, zasto takav poklon na jedinici?

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
prepiso i iznerviro se drma.milion suteva a nijedan u goLenBias je napisao/la:nadam se da je neko prepisao ovaj poklon dana (i kao ja dodao sharapovu i serenu 5,5 h1)LenBias je napisao/la:španija u21 1.70, zasto takav poklon na jedinici?
nisi se imao potrebe nervirati, to se znalo da ce proci 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
čestitke momci - adebayor, lenbias, edinho i everlast
Hvala, evo drugi dan već prolazi, lijepo krenulo 

Da se ja ne mučim pisatizgmiky je napisao/la:čestitke momci - adebayor, lenbias, edinho i everlast
Edinho992 je napisao/la:Hvala, evo drugi dan već prolazi, lijepo krenulo

Ma proslo me je padoh samo na Erani over 9.846zgmiky je napisao/la:jesi ti to i mene opsovao?? jbg nisi jedini, vidiš da je ovoj ulazilo sve, iz svlačionice da je lupala palo bi u teren i na crtuhajro je napisao/la:**** ti boga i tebi eranizgmiky je napisao/la:Tenis, danas su curice na redu![]()
M.Sharapova-Azarenka V. 1 1.90, 2-0 Sharapova 3.25
Azarenka je u dva seta dobila Kirilenko a Sharapova se dosta namučila protiv Jelene i dobila ju u tri seta, visila je u tom meču i imala je crne rupe koje danas ne smije ponoviti, zapravo rekao bih da je Jelenu već unaprijed pobjedila i zato se toliko i mučila, danas očekujem drugačiji pristup i ne vjerujem da će bjeloruskinja do seta.
S.Williams-Errani S. 17.5 over 1.85, Errani uzima set 2.90
Serena je strašna, melje svoje protivnice ali danas bi mogla malo više vremena provesti na terenu, Sara Errani se može nositi sa amerikankom sigurno i ne samo da vjerujem da će joj uzeti šest gemova već mislim da joj je u stanju uzeti i set
10000 sam pao samo na ovom
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
Ima nešto i od atletike večeras, da se s većim guštom pogleda.
Ubacit ću na neki tiket 2 duela na 100 m:
Rodgers - Collins 1 @1,35
Iznenađuje me ovolika kvota na Rodgersa.. Istražujem malo.. Momak 28 godina, osobni rekord 9,85. Što se kaže - u najboljim trkaćim godinama.. Dok je Collins već stara priča, 37 na leđima.. Najbolje rezultate ostvarivao na početku 21. stoljeća (
), a ni onda statistički nije bio dobar kao Dodgers (Collinsov osobni rekord 9,98). Mislim da se isplati uzet po ovakvoj kvoti.
Bolt - Gatlin 1 @1,20
Je li potrebno objašnjenje?
Iznenađuje me ovolika kvota na Rodgersa.. Istražujem malo.. Momak 28 godina, osobni rekord 9,85. Što se kaže - u najboljim trkaćim godinama.. Dok je Collins već stara priča, 37 na leđima.. Najbolje rezultate ostvarivao na početku 21. stoljeća (

Bolt - Gatlin 1 @1,20

U desetom selu živi Antuntun!
bravo kraljuvendeta1921 je napisao/la:RUKOMET Egipat-Slovacka 1 ili h1 Slovacka bez 6 standardnih igraca

Matador je napisao/la:Holandija - Njemacka U21 oba daju go
Spanija - Rusija U21 1
Serena - Errani (+5.5) 1
Ulog 18 , dobitak 68 km
Super

Evo NBA , bez puno dumanja

LBJ preko 28.5 poena
LBJ preko 6.5 asistencija
LBJ preko 7.5 skokova
Ulog 8.58 , dobitak 49 km
bevanda4 je napisao/la:Ima nešto i od atletike večeras, da se s većim guštom pogleda.
Iznenađuje me ovolika kvota na Rodgersa.. Istražujem malo.. Momak 28 godina, osobni rekord 9,85. Što se kaže - u najboljim trkaćim godinama.. Dok je Collins već stara priča, 37 na leđima.. Najbolje rezultate ostvarivao na početku 21. stoljeća (), a ni onda statistički nije bio dobar kao Dodgers (Collinsov osobni rekord 9,98). Mislim da se isplati uzet po ovakvoj kvoti.
Bolt - Gatlin 1 @1,20
gatlin 9.94
bolt 9.95
jedna stotinka za lovu.. eh.. A smijat ću se jer nemam više suza za plakanje
Bravo, čestitke !Matador je napisao/la:Matador je napisao/la:Holandija - Njemacka U21 oba daju go
Spanija - Rusija U21 1
Serena - Errani (+5.5) 1
Ulog 18 , dobitak 68 km
Super
3:2Adebayor je napisao/la:
Ovaj je odigran čisto iz zabave, bez ikakve analize
2:0
Poljaci prvi gol zabili u 80 i nekoj, na kraju imali dvije prilike za 3.

Jbg, valjalo bi da je i ovo ušlo
evo jedan nocni nba tiket laganizam neki:
james manje od 28.5 poena
parker manje od 21.5 poena
parker vise od 7.5 asistencija
bosh manje od 13.5 poena
wade vise od 16.5 poena
miami-sa spurs manje od 186.5 poena
sretno raja da se bocne nesto veceras treba sutra trpat na bosnu haha
james manje od 28.5 poena
parker manje od 21.5 poena
parker vise od 7.5 asistencija
bosh manje od 13.5 poena
wade vise od 16.5 poena
miami-sa spurs manje od 186.5 poena
sretno raja da se bocne nesto veceras treba sutra trpat na bosnu haha
To je ljubav kojoj ni smrt ne moze reci dovidjenja! forza Velež
zgmiky je napisao/la:LASK-USK Anif 1.pol. 1 2.00
21Nizozemska-21Njemačka odg 1.65, odg3+ 2.15, 3.5 over 2.95 sve win
Još malo NBA za večeras:
Duncan over 17,5
Le Bron over 7,5 rebounds
Duncan over 17,5
Le Bron over 7,5 rebounds
Za danas:
Bosna
Belgija
Hrvatska
Grcka
All in
Bosna
Belgija
Hrvatska
Grcka
All in

NHL:
LA Kings - Chicago (ki) 1 @1,75
Carter daje gol @2,70
Kingsi zadnji put poraženi doma prije skoro 3 mjeseca. Večeras moraju uzeti pobjedu kako bi polufinale doveli u egal. (gube 2-1, igra se ko prije 4). Vratar Kingsa je izjavio da je raspoložen za večerašnji ogled te žali zbog primljenog gola u prošloj utakmici, večeras će dati sve od sebe da to ispravi. Valja spomenuti da Chicago dolazi bez važnog braniča Keitha koji je kažnjen jednom utakmicom neigranja zbog udaranja štapom Cartera (20 šavova na ustima, nastupit će večeras) kojega ne bi bilo loše pokušat odigrat da zabija gol.. Računam - ako je dovoljno lud da nastupi u takvom stanju, očito je gladan pobjede, a time i kojeg paka u mreži Chicaga.
Sretno!
LA Kings - Chicago (ki) 1 @1,75
Carter daje gol @2,70
Kingsi zadnji put poraženi doma prije skoro 3 mjeseca. Večeras moraju uzeti pobjedu kako bi polufinale doveli u egal. (gube 2-1, igra se ko prije 4). Vratar Kingsa je izjavio da je raspoložen za večerašnji ogled te žali zbog primljenog gola u prošloj utakmici, večeras će dati sve od sebe da to ispravi. Valja spomenuti da Chicago dolazi bez važnog braniča Keitha koji je kažnjen jednom utakmicom neigranja zbog udaranja štapom Cartera (20 šavova na ustima, nastupit će večeras) kojega ne bi bilo loše pokušat odigrat da zabija gol.. Računam - ako je dovoljno lud da nastupi u takvom stanju, očito je gladan pobjede, a time i kojeg paka u mreži Chicaga.
Sretno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.