Bolje uzet 1 milion Evra ako se već može,neg da đaba ode i bude npr.nesretan tuEmirTM87 je napisao/la:ma ne dat ga nikako...kakav milion... jel mozes dovesti onakvog majstora za te pare ??nero.piroman je napisao/la:Nedat ga ispod 1 M €
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Blagoje Bratić
Re: FK Željezničar
- nero.piroman
- Kontakt:
ma jest najbolje nikako ga ne dati al znas koliko bi zelji znacile te pare, a kad mu istekne ugovor ode dzabe, a mozda ce biti nezadovoljan sto nije otisao i onda nista od njegaEmirTM87 je napisao/la:ma ne dat ga nikako...kakav milion... jel mozes dovesti onakvog majstora za te pare ??nero.piroman je napisao/la:Nedat ga ispod 1 M €
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
ee druga je stvar ako bi on bio nezadovoljan, ako bi zelio oticiBlagoje Bratić je napisao/la:Bolje uzet 1 milion Evra ako se već može,neg da đaba ode i bude npr.nesretan tuEmirTM87 je napisao/la:ma ne dat ga nikako...kakav milion... jel mozes dovesti onakvog majstora za te pare ??nero.piroman je napisao/la:Nedat ga ispod 1 M €
@TeaM87
Smajic igra krilo a Zeba centralnog veznog,ustvari prednjeg, iza spiceva... nisu uopste isti tip igraca...mslm da Smajic ne moze igrati njegovu poziciju
odakle, iz premijer lige ili?
-
posmatrac sa juga 87
- Kontakt:
zar vjerujete borovini, rinaka od novinara 
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
Željezničaru 700.000 eura, a Sturmu Zajko Zeba?!
Piše: Edin Borovina

NO PYRO NO PARTY
Hvala za selimovicaaleksandar_veliki je napisao/la:Zeba ce mozda, ali samo mozda otici, ukoliko Zeljo ispadne. Za klub i lovu o kojoj pricate, samo cu reci, šuplja do jaja. Bar tako sada stoje stvari.
e jbg sadChWilla je napisao/la:odakle, iz premijer lige ili?
Ne treba da nas cudi sto imamo ponude za njega kada je onako odigrao protiv serife
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Buu je napisao/la:Željezničaru 700.000 eura, a Sturmu Zajko Zeba?!
Ma nece otici najvjerovatnije jedino ako izgubio ( neprodjemo) od seriffa
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
-
posmatrac sa juga 87
- Kontakt:
ma supljak, plus zebica nema pravo nastupa u ligi prvaka, al et to je da se nesto desava, ja loicno bi ga dao za te pare i vratio bekrica i ostalo jos paricaBuu je napisao/la:Željezničaru 700.000 eura, a Sturmu Zajko Zeba?!
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
Nije to tolika suplja za Zebu znam to vec nekih desetak dana i nisam pisao ovde nego sam s jednim od forumasa raspravljao preko pp vezano za to..nisam htjeo da razocaram raju...info sam dobio direktno od posrednika u transferu koji mu navodno zavrsava prelazak...!!(gdje i za koliko novca ne zelim da raspravljam)
Odlično, ako nije problem sve to uploaduj, bio bi ti puno zahvalanTeaM87 je napisao/la:@Omar500
Imam 4 CD-a:
-Željo-Univerzatitea 4:0 - 1/8 finala kupa Uefa 12.12.1984, stadion Grbavica
-Željo-Dinamo Minsk 2:0 - 1/4 finala kupa Uefa 06.03.1985, stadion Grbavica
-Reportaže: 1984-1992
-Golovi: 1958-1986
-
posmatrac sa juga 87
- Kontakt:
hahahhaha ova ti je dobra hahahhaha, al ova vjest unese nemire na plavi forum, dramaChWilla je napisao/la:odakle, iz premijer lige ili?
Borovina, uvijek dobro (dez)informisanBuu je napisao/la:Željezničaru 700.000 eura, a Sturmu Zajko Zeba?!
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I ja sam čuo da bi Zeba mogao otići, ali nisam znao gdje i za koliko, sve će se bolje znati nakon četvrtka...
Ukoliko je ova cifra tačna, mislim da treba pustiti Zebu, nek zaradi sebi životnu egzistenciju, pa nek se opet vrati kod nas za dvije godine...
A imamo igrača koji ga mogu zamijeniti, prije svega Smajić i Stančeski, a ukoliko ode lahko je dovesti neko krilo, recimo Bučana s obzirom da je slobodan igrač...
Ukoliko je ova cifra tačna, mislim da treba pustiti Zebu, nek zaradi sebi životnu egzistenciju, pa nek se opet vrati kod nas za dvije godine...
A imamo igrača koji ga mogu zamijeniti, prije svega Smajić i Stančeski, a ukoliko ode lahko je dovesti neko krilo, recimo Bučana s obzirom da je slobodan igrač...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
posmatrac sa juga 87
- Kontakt:
ako cemo realno i visci sad da dodje slicna ponuda dali bi ga, nazalost takva nam je situacijaBianconeri1988 je napisao/la:I ja sam čuo da bi Zeba mogao otići, ali nisam znao gdje i za koliko, sve će se bolje znati nakon četvrtka...
Nikad ga ja ne bih pustio. Previše nam je bitan, dobro mu je u Želji, bio je vani, zna šta ga čeka. Ovaj tim je u stvaranju, a Zeba glavni kotačić...Bianconeri1988 je napisao/la:Ukoliko je ova cifra tačna, mislim da treba pustiti Zebu, nek zaradi sebi životnu egzistenciju, pa nek se opet vrati kod nas za dvije godine...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
realno to su dobre pare,za te pare možeš napraviti istoćnu tribinu da bude ista kao sjeverna.Kad još skontaš da na kraju sezone može otići đžaba to je više nego dobra ponuda a i ljudski je pustiti čovjeka da nešto zaradi.Za 700.000 eura na kraju sezone možeš dovesti i muratovića i dialibu i još pola premijer lige.Milion eura (đžeko)420.000 eura(Šehić) 700 000 eura (Zeba) + 5% od transfera štilića +pare od uefe za evropsku ligu su pokazatelji da se u klubu radi ozbiljno i da su na pravom putu.Visine transfera koje pravi željo su najbolje preporuke za igrače koje željo misli dovesti narednih godina.Buu je napisao/la:Željezničaru 700.000 eura, a Sturmu Zajko Zeba?!
momak tebi nije dobronidi je napisao/la:realno to su dobre pare,za te pare možeš napraviti istoćnu tribinu da bude ista kao sjeverna.Kad još skontaš da na kraju sezone može otići đžaba to je više nego dobra ponuda a i ljudski je pustiti čovjeka da nešto zaradi.Za 700.000 eura na kraju sezone možeš dovesti i muratovića i dialibu i još pola premijer lige.Milion eura (đžeko)420.000 eura(Šehić) 700 000 eura (Zeba) + 5% od transfera štilića +pare od uefe za evropsku ligu su pokazatelji da se u klubu radi ozbiljno i da su na pravom putu.Visine transfera koje pravi željo su najbolje preporuke za igrače koje željo misli dovesti narednih godina.Buu je napisao/la:Željezničaru 700.000 eura, a Sturmu Zajko Zeba?!
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Osimova filozofija je da ce za dobre pare dati Zebu, nažalost Šturm ima te pare i u stanju je da odvoji koliko Osim hoće. Veći je problem što igrača poput Zeba gotovo nema u regionu, a iz inostranstva ga dovesti je NEMOGUĆE!
Zeba za BiH ima odličnu platu i po meni i njemu se igra ovdje, da se skrasi i zavrsi karjeru ovdje. Ako za to treba i Željo da ubaci koju hiljadu u njegov novčanik, neka!
Zeba za BiH ima odličnu platu i po meni i njemu se igra ovdje, da se skrasi i zavrsi karjeru ovdje. Ako za to treba i Željo da ubaci koju hiljadu u njegov novčanik, neka!
TM87
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15, MisterBlue i 28 gostiju.