pratio i ddao susjedeLenBias je napisao/la:nadam se da ste pratiliLenBias je napisao/la:BiH h2 2,50
Dzeko daje gol 2,00
ukupna kvota 5
sretno

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pratio i ddao susjedeLenBias je napisao/la:nadam se da ste pratiliLenBias je napisao/la:BiH h2 2,50
Dzeko daje gol 2,00
ukupna kvota 5
sretno
Estonija - Luksemburg 79:53suicidesquad je napisao/la:Estonija/Ž - Luksemburg/Ž (137,5) 1 1,85
WIN WIN WINNexus je napisao/la:07.06.2013. 20:45
WC 2014
Irska . Farska Ostrva
Irska -2,5 @ 1,87 Pinnacle
6/10
http://www.betexplorer.com/soccer/wo...tchid=CULZctFA" onclick="window.open(this.href);return false;
Kolko sam mogao saznati do sada Farani dolaze bez dva bitna igrača sredine terena, promjenam u napadu, a i u odbrani.
Irci su s druge strane napunili baterije i puni su samopouzdanja nakon 1:1 sa Engleskom i nakon razbijanja Gruzije 4:0
Mislim da mogu Farane sa 3 razlike jer su ih vec dobili u gostima 1:4
I slabije reprezentacije su Farane razbijali, pa se nadam da ce i Irska koja igra čvrstu odbranu i ubojiti napad.
Uplaćeno davno. Sad je vec kvota dobro pala.
Meni je ovo zapalo za oko, a Thorton nemam pojma ko jehamzaTM87 je napisao/la:Hajmo ovi što bolje poznajete tenis , da li se isplati probati Zimonjić-Thorton @ 5,80 ? Zimonjic nije dugo odigrao meč u singlu , znam da je trava i da će forsirati S&V , ali mi se čini probati ko ovoj kvoti , pa da vidim zna li iko išta o ovom Britancu ?
Serena Sharapova ja sam odigrao under 19,5, Serena svakako kvalitetnija igracica a Sharapova onakva kakva je ce koda gledam davati poklone u vidu neiznudenih gresaka a mozda cak i duplih. Jednostavno ne znam kako moze proci bez bar breaka u oba seta jedino ako pruzi onakvu igru kao u prvom setu proslog meca medutim i tu ako joj Serena vrati 1-2 nemoguce ona ce puc i ostale zapucat u mrezu ili u aut.Kladioholicar je napisao/la:Ajmo mala pomoc poznavaoci tenisa![]()
Da li je hendikep na Serenu od samo 5.5 gemova premali? Po meni jeste jer ocekujem da u jednom setu sigurno Masu ostavi na nuli ili eventualno jednom gemu.
bevanda4 je napisao/la:Snooker:
Lawler - Vincent 1 @1,40
Nije da Lawleru baš cvjetaju ruže zadnjih dana, ALI, da cvjetaju - kvota protiv ovog autsajdera bi vjerojatno bila 1,15. U nadi da od sutra počinje igrat kako spada, uzimam ovo bez puno razmišljanja.
Drago - Cook 1 @1,50
Sa dotičnim gospodinom nisam imao previše sreće u prošlosti i redovito me bacao na tiketima. Ali svaki put mu dam "zadnju" šansu.. Pa tako i danas. Igra eksplozivan snooker, oku ugodan, znanja ima na bacanje.. Proći Cooka bi trebala biti formalnost i teško ga je izbjeći na ovakvu kvotu. Valjda me neće u crno zaviti -.-
Selt - Otti 1 @1,20
Kakav Otti? Jel se to jede?![]()
Davison - Miah 1 @1,45
Nisam ga još imao prilike gledati, ali ispratio sam par puta po rezultatima. Obećava.. Zadnja dva meča kvalifikacija za Australian Open izbacio Kinga i Linesa, i to uvjerljivo. Nije mala stvar! Po svemu sudeći sutra bi se trebao prošetat preko ove snooker nepoznanice. Kvota više nego primamljiva.
McManus - Jones 1 @1,35 (walkover)
Mislio sam isprve da je riječ o Jamieu Jonesu, tada bi bila druga pjesma.. Al kad sam ugledao kvotu shvatio sam da je ovaj neki padobranac. McManus pod stare dane hvata formu, ovo sutra bi trebao biti malo ozbiljniji trening.
Kvota: 5,00
Moguće iznenađenje:
White - Pagett 2 @2,10
Iako je White zadnjih par tjedana pokazao da još može i na trenutke podsjećao na 80' kad je bio među top 3 igrača na svijetu, pobjedivši perspektivnog Delua u predzadnjem stadiju kvalifikacija za "AO".. U zadnjoj fazi dan poslije mladi Woolaston ga je brzo spustio na zemlju dozvolivši mu samo jedan frame od 5 mogućih.
Ja osobno, a i mnogi obožavatelji snookera htjeli bi da Jimmy sutra riješi ovog momka, ali bit će tu papra. Predviđam decider i minimalnu pobjedu nekoga od ove dvojice (4-3). U singlu ću uzeti Pagetta čisto radi kvote i jedne korisne informacije: momak je 27.5. učinio senzaciju. Na kvalifikacijama za Australian Open izbacio ni manje ni više nego Marka Selbya (guglajte o kome se radi ako imate volje)
znaci u kontruSimke934 je napisao/la:19:30 / Cape Verde - Equatorial Guinea
Tip: 1
Kvota: 1.85
Max betttt!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.