Jeste **** od trenera osvoji 5 trofeja za 3 godine u klubu i stigne do finala lige prvaka.To sto je prekide doveo do savrsenstva je valjda slucajno to su ipak greske protivnika.madridist je napisao/la:Ekipa koja ne zna napadati(ni iz kontre) i igra na gresku protivnika je karrina od ekipe a trener koji to forsira je priglupi majmun .Naravno pobjeda je pobjeda makar i i tu nema price,bice yebeno stici ovo ali ne i nemoguce.soe je napisao/la:Ne valjaj gluposti.madridist je napisao/la:Mi kad smo pod Joseom igrali imali smo najbolju kontru na svijetu,ovaj majmun na klupi atletica nema nista osim ludjackog trcanja 90 minutaa i igre na rubu kartona,Ramosova pogreska kod penala i yebeni korner.
Jel mi to ne mozemo dobiti 2:0 na Bernabeu?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Igraju yebeno sto jes, jes.
U zadnje dvije godine razvalili smo ih samo u kupu prosle godine, a i Barca ih nije pobjedila odavno
U zadnje dvije godine razvalili smo ih samo u kupu prosle godine, a i Barca ih nije pobjedila odavno
madridist je napisao/la: Ekipa koja ne zna napadati(ni iz kontre) i igra na gresku protivnika je karrina od ekipe a trener koji to forsira je priglupi majmun .Naravno pobjeda je pobjeda makar i autogolom i tu nema price,bice yebeno stici ovo ali ne i nemoguce.
Atletico je najbolja ekipa na svijetu uz nas naravno i nije sramota od njih izgubiti. Sramota je što su nam Khedira i Bale još uvijek u prvih 11 u ovako jakoj tekmi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Atletico je igrao na kartu smušenosti Reala i nisu pogriješili. Čekali su grešku i dočekali je, a poslije potvrdili pobjedu nakon sjajno izvedenog prekida. Da li su zapečatili sudbinu Kraljeva, ostaje da se vidi u revanšu. 2-0 jeste ozbiljna zaliha, pogotovo za defanzivnu ekipu kao što je Atleti, ali daleko od toga da je Real bez šansi. Ukoliko rano povedu, svašta je moguće do kraja. Međutim, ako Cholovi ratnici postignu pogodak - piši propalo. Lično mislim da je Carlo pogriješio što nije više dao loptu protivniku u noge, jer bi tako njegova kontra došla do izražaja i ne bi morao konstantno igrati na postavljen bunker.
Inače, tim jeste u lošem nizu i to ne toliko zbog loše igre, koliko zbog klasičnog opuštanja "lako ćemo" i nedopustivo ležerne igre pojedinaca koji su i dalje u startnoj postavi. Na sve to je došao i nešto slabiji (ako se smije tako reći
) period za Ronalda, tako da je sve jasno. Ipak, siguran sam da će povoljan raspored u ligi dozvoliti da se otpočne novi niz trijumfa, koji bi mogao Madriđane učvrstiti na liderskoj poziciji.
Inače, tim jeste u lošem nizu i to ne toliko zbog loše igre, koliko zbog klasičnog opuštanja "lako ćemo" i nedopustivo ležerne igre pojedinaca koji su i dalje u startnoj postavi. Na sve to je došao i nešto slabiji (ako se smije tako reći
Nea penala nea Ronalda 
Inace Staljin briljira protiv Atletica u zadnje vrijeme 
Odegaard se vratio u Norveskoj.
"The decision" ce biti prenesena na nekom kanalu
i svoj talenat selim u....
"The decision" ce biti prenesena na nekom kanalu
i svoj talenat selim u....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nabijem ga na qurac
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Momak ce si sa 16 godina osigurati milionski ugovor , respektLillard je napisao/la:Nabijem ga na qurac
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Zamora je napisao/la:Bajern nudi 1.5 mill eura godisnju platu 16g
Sto ti je youtube...
pisati ovake gluposti o Atleticu i Cholu moze samo neko ko nema ni trunke objektivnosti u sebimadridist je napisao/la: Ekipa koja ne zna napadati(ni iz kontre) i igra na gresku protivnika je karrina od ekipe a trener koji to forsira je priglupi majmun .Naravno pobjeda je pobjeda makar i autogolom i tu nema price,bice yebeno stici ovo ali ne i nemoguce.
ti si vjerovatno "najnerealniji" lik na citavom pdf-u Primere
kad je Real u pitanju s tobom ne vrijedi diskutovati
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
A sta sam ja to slagao?
Ni jedan jedini napad i dva gola zahvaljujuci greskama Madrida.
O trenerskim kvalitetama trenera koji je "izmislio" taktiku prljave igre na rubu prekrsaja i pizdljivo cekanje na gresku protivnika bez trunke namjere za napadom ili kontranapadom nemam reci sta drugo osim da je to poglupo,kome se to svidja džaba mu..
Ali isto sam dodao da je pobjeda pobjeda kako god izvojevana .
Nije da se pravdam al eto da rascistimo
.
O trenerskim kvalitetama trenera koji je "izmislio" taktiku prljave igre na rubu prekrsaja i pizdljivo cekanje na gresku protivnika bez trunke namjere za napadom ili kontranapadom nemam reci sta drugo osim da je to poglupo,kome se to svidja džaba mu..
Nije da se pravdam al eto da rascistimo
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Sta je lik slagaomiki_92 je napisao/la:pisati ovake gluposti o Atleticu i Cholu moze samo neko ko nema ni trunke objektivnosti u sebimadridist je napisao/la: Ekipa koja ne zna napadati(ni iz kontre) i igra na gresku protivnika je karrina od ekipe a trener koji to forsira je priglupi majmun .Naravno pobjeda je pobjeda makar i autogolom i tu nema price,bice yebeno stici ovo ali ne i nemoguce.
ti si vjerovatno "najnerealniji" lik na citavom pdf-u Primere
kad je Real u pitanju s tobom ne vrijedi diskutovati
X
@madridista
Koja si ti j3bena legenda,to je nevjerovatno. Za tim koji je prvak Spanije i finalista Lige prvaka i koji Real u zadnje vrijeme dere najcesce od svih timova,kazes da nemaju pojma da im je trener uzas i slicno. Hahahah.... kanta godinee,desetljeca,stoljeca....
Koja si ti j3bena legenda,to je nevjerovatno. Za tim koji je prvak Spanije i finalista Lige prvaka i koji Real u zadnje vrijeme dere najcesce od svih timova,kazes da nemaju pojma da im je trener uzas i slicno. Hahahah.... kanta godinee,desetljeca,stoljeca....
Nabroj mi napade Reala iz prosle utakmica.madridist je napisao/la:A sta sam ja to slagao?
Nije da se pravdam al eto da rascistimo.
inace Real pod Mourinhom je bio rapsodija, yea rightmadridist je napisao/la:A sta sam ja to slagao?
Nije da se pravdam al eto da rascistimo.
sve to isto je Mourinhov Real radio ali vidim tada nisi imao problema s tim nacinom igre
ti i objektivnost nikad u istu recenicu
@Zamora pokemonu preskoci me, smaras
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.