Opet nam Benitez pomaže

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
jesi vidio da se povezujemo sa IniestomCharager je napisao/la:Nebi bilo loše kavani da dođe
Carragher o Suarez situaciji. Nas par je nešto slično i reklo odmah u startu.He said: "Luis Suarez can't stay at Liverpool forever just because they've supported him in certain situations.
"Liverpool were right to support him because he's their player but if he wasn't a very good player and wasn't producing on the pitch then Liverpool would sell him. Are they being loyal to a player if they sell him?
"I don't think Luis can be held to the club forever because they've stood by him in certain situations. You could argue that after the racism situation with Evra then he stayed last year because I'm sure he would have had offers last summer.
"I think loyalty in football, from both sides, is overplayed a bit. Basically Liverpool are loyal to Luis Suarez because he's such a good player and Luis has got to think of his own career and what he wants to achieve.
"I don't think that should really come into it or cloud people's judgments of what Luis should do."
[youtube][/youtube]RodgersBOSS je napisao/la:Potez koji vrijedi 35 miliona.![]()
![]()
Naletio sam na podatak da je on 30 najplaceniji igrac racunajuci sve transfere(54,5 miliona funti).Koja prevara od igraca.
Ovim dokazuješ svoje fudbalsko "znanje", jer Allenov zadatak nije da zabija golove. On je dobio rolu u Liverpulu da uništava protivničke napade gdje nije bio baš uspješan, i nadam se da će biti bolji iduće sezoneHenderson je napisao/la:Pošto se slabo snalazim na youtubu, može li mi neko naći neki klip sa golovim Joe Allena u Premiershipu? Stvarno se izvinjavam, ali ne znam šta trebam ukucati.
I ja mislim da si ovdje upravu. Prvenstveno zato što u ekipi gdje igraju zajedno Coutinho, Stturidge i Suarez koji su defenzivno tanki, pitanje je koliko Gerrard i drugi zadnji vezni kojeg imaju u ekipi (Lucas, Henderson, Allen..) mogu kvalitetno odigrati u odbrani.Monolog je napisao/la: Inače, "ovaj" (nekonkurentan) Liverpool se par godina jednako pojačava (možda bih i ovdje trebao staviti navodnike). Ne podmazuju tamo gdje škripi (prvenstveno odbrana + zadnji vezni), ali se gomilaju igrači na drugim pozicijama. To je, barem po meni, glavni problem. Liverpool je ekipa koja može najviše napredovati, ali oni nikako da nauče na vlastitim greškama.![]()
Izvini, možda sam pretjerao. Možeš li mi makar baciti klip sa asistencijama? Još jednom se izvinjavam, slabo se snalazim na youtubu.gio10 je napisao/la:Ovim dokazuješ svoje fudbalsko "znanje", jer Allenov zadatak nije da zabija golove. On je dobio rolu u Liverpulu da uništava protivničke napade gdje nije bio baš uspješan, i nadam se da će biti bolji iduće sezoneHenderson je napisao/la:Pošto se slabo snalazim na youtubu, može li mi neko naći neki klip sa golovim Joe Allena u Premiershipu? Stvarno se izvinjavam, ali ne znam šta trebam ukucati.
[youtube][/youtube]Henderson je napisao/la:Pošto se slabo snalazim na youtubu, može li mi neko naći neki klip sa golovim Joe Allena u Premiershipu? Stvarno se izvinjavam, ali ne znam šta trebam ukucati.
Ti baš pretjeruješ, gdje su Lucasove asistencije,Busquetsove,Khedirine,Parkerove,De Jongove i od mnogih drugih zadnjih veznih.Henderson je napisao/la:Izvini, možda sam pretjerao. Možeš li mi makar baciti klip sa asistencijama? Još jednom se izvinjavam, slabo se snalazim na youtubu.gio10 je napisao/la:Ovim dokazuješ svoje fudbalsko "znanje", jer Allenov zadatak nije da zabija golove. On je dobio rolu u Liverpulu da uništava protivničke napade gdje nije bio baš uspješan, i nadam se da će biti bolji iduće sezoneHenderson je napisao/la:Pošto se slabo snalazim na youtubu, može li mi neko naći neki klip sa golovim Joe Allena u Premiershipu? Stvarno se izvinjavam, ali ne znam šta trebam ukucati.
Cardiff city have reportedly made £8m bid for Blackpool's Tom Ince, Liverpool will receive 35% of his transfer fees.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.