Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

gio10
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gio10 » 20 jun 2013, 11:48

Napoli zagrijan za zamjenu Cavani-Suarez.

Opet nam Benitez pomaže :mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

Charager
Kontakt:

Post Postao/la Charager » 20 jun 2013, 11:49

Nebi bilo loše kavani da dođe

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 20 jun 2013, 11:50

Charager je napisao/la:Nebi bilo loše kavani da dođe
jesi vidio da se povezujemo sa Iniestom :D
Walk on, with hope in your hearts.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 20 jun 2013, 11:51

to bi bilo taman...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 20 jun 2013, 11:56

Ne kontroliše Benitez transfere nego njegov predsjednik koji je u klubu sve osim trenera, a možda je i trener.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

rukFa_LFC
Kontakt:

Post Postao/la rukFa_LFC » 20 jun 2013, 12:09

Danas lafo Mkhitaryan dolazi na ljekarski, sutra govore da nije povezan s liverpoolom nikako :S
Oh campione the one and only, We're LIVERPOOL! They say Our days are numbered, we're not famous any more, but Scousers rule in Europe like we've always done before!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 jun 2013, 12:09

Alberto stiže noćas u 22 sata u Liverpool a pregled je zakazan za sutra.
Šteta što naši nisu nikad čuli za Douglasa, Hondu...
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 20 jun 2013, 12:11

He said: "Luis Suarez can't stay at Liverpool forever just because they've supported him in certain situations.

"Liverpool were right to support him because he's their player but if he wasn't a very good player and wasn't producing on the pitch then Liverpool would sell him. Are they being loyal to a player if they sell him?

"I don't think Luis can be held to the club forever because they've stood by him in certain situations. You could argue that after the racism situation with Evra then he stayed last year because I'm sure he would have had offers last summer.

"I think loyalty in football, from both sides, is overplayed a bit. Basically Liverpool are loyal to Luis Suarez because he's such a good player and Luis has got to think of his own career and what he wants to achieve.

"I don't think that should really come into it or cloud people's judgments of what Luis should do."
Carragher o Suarez situaciji. Nas par je nešto slično i reklo odmah u startu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 20 jun 2013, 12:14

Potez koji vrijedi 35 miliona. :mrgreen:

slika

:lol:

Naletio sam na podatak da je on 30 najplaceniji igrac racunajuci sve transfere(54,5 miliona funti).Koja prevara od igraca.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 jun 2013, 12:21

Sinoc na utakmici Italy-Japan komentator je spominjao da Liverpool prati Hondu i njegovu situaciju sa ugovorom....Honda vjerovatno i jeste nasa meta,ali se u medijima toliko i ne pise o tome,sto je u neku ruku i bolje....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 20 jun 2013, 12:29

Ma kakvi, teško da će šta biti od Honde.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 20 jun 2013, 12:39

RodgersBOSS je napisao/la:Potez koji vrijedi 35 miliona. :mrgreen:

slika

:lol:

Naletio sam na podatak da je on 30 najplaceniji igrac racunajuci sve transfere(54,5 miliona funti).Koja prevara od igraca.
[youtube][/youtube]
Walk on, with hope in your hearts.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 jun 2013, 12:40

Aspas i Alberto dosli , Heno se spominje kako je blizu i uz sve to da dovedemo Hondu bilo bi previse . A iz odbrane sto je otislo toliko je i doslo u klub , tako da ako prodamo Skrtela sigurno vec imamo pripremljenu zamjenu za njega . Samo bi volio da nasi kupe Diamea i lijevog beka . Golova nam i ne fali toliko , bar dok/ako nas Suarez napusti .

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 jun 2013, 12:49

Pošto se slabo snalazim na youtubu, može li mi neko naći neki klip sa golovim Joe Allena u Premiershipu? Stvarno se izvinjavam, ali ne znam šta trebam ukucati.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 20 jun 2013, 12:55

Henderson je napisao/la:Pošto se slabo snalazim na youtubu, može li mi neko naći neki klip sa golovim Joe Allena u Premiershipu? Stvarno se izvinjavam, ali ne znam šta trebam ukucati.
Ovim dokazuješ svoje fudbalsko "znanje", jer Allenov zadatak nije da zabija golove. On je dobio rolu u Liverpulu da uništava protivničke napade gdje nije bio baš uspješan, i nadam se da će biti bolji iduće sezone :)

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 20 jun 2013, 12:58

Monolog je napisao/la: Inače, "ovaj" (nekonkurentan) Liverpool se par godina jednako pojačava (možda bih i ovdje trebao staviti navodnike). Ne podmazuju tamo gdje škripi (prvenstveno odbrana + zadnji vezni), ali se gomilaju igrači na drugim pozicijama. To je, barem po meni, glavni problem. Liverpool je ekipa koja može najviše napredovati, ali oni nikako da nauče na vlastitim greškama. :?
I ja mislim da si ovdje upravu. Prvenstveno zato što u ekipi gdje igraju zajedno Coutinho, Stturidge i Suarez koji su defenzivno tanki, pitanje je koliko Gerrard i drugi zadnji vezni kojeg imaju u ekipi (Lucas, Henderson, Allen..) mogu kvalitetno odigrati u odbrani.
Sličan problem koji ima i Chelsea, gdje su Mata, Hazard i Oscar defenzivno slabi, pa se pokušavalo sa Mosesom i Ramiresom na krilima ili Luizom na zadnjem veznom.
Tako da je i po meni dovođenje kvalitetnog zadnjeg veznog pod moranjem.
Mada moram priznati da se transfer politika Liverpoola mijenja na bolje.

Za kraj samo da napomenem da nisam navijač Liverpoola nego veliki simpatizer EPL u cijelini :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 jun 2013, 13:00

gio10 je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Pošto se slabo snalazim na youtubu, može li mi neko naći neki klip sa golovim Joe Allena u Premiershipu? Stvarno se izvinjavam, ali ne znam šta trebam ukucati.
Ovim dokazuješ svoje fudbalsko "znanje", jer Allenov zadatak nije da zabija golove. On je dobio rolu u Liverpulu da uništava protivničke napade gdje nije bio baš uspješan, i nadam se da će biti bolji iduće sezone :)
Izvini, možda sam pretjerao. Možeš li mi makar baciti klip sa asistencijama? Još jednom se izvinjavam, slabo se snalazim na youtubu. :cry:

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 20 jun 2013, 13:02

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Imao je isto golova u svojoj prvoj sezoni kao i tvoj ljubimac sa avatara,nicka...jedina razlika je uloga na terenu koja ne ide Allenu u prilog.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 20 jun 2013, 13:05

Henderson je napisao/la:
gio10 je napisao/la:
Izvini, možda sam pretjerao. Možeš li mi makar baciti klip sa asistencijama? Još jednom se izvinjavam, slabo se snalazim na youtubu. :cry:
Ti baš pretjeruješ, gdje su Lucasove asistencije,Busquetsove,Khedirine,Parkerove,De Jongove i od mnogih drugih zadnjih veznih.
Pa ne kaže se bezveze za tu poziciju da je najnezahvalnija u fudbalu

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 jun 2013, 13:12

Čuj imali istu sezonu Allen i Henderson. 2 gola, 3 asistencije naspram 0:0, proglasiti jednog igrača najboljim mladim igračem Liverpoola naspram najvećim flopom u tarsnferima je isto? Jako zanimljivo. :mrgreen:

Nažalost, napadači nisu znali iskoristiti Hendersonove genijalne pasove.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Cardiff city have reportedly made £8m bid for Blackpool's Tom Ince, Liverpool will receive 35% of his transfer fees.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.