FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bavarian_bk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bavarian_bk » 29 sep 2013, 17:30

Jaooj Musemića . On i njegovo vođenje ekipe . Pa on ubi u pojam ove igrače ...

High

Post Postao/la High » 29 sep 2013, 17:31

Da je trebao kritizirati Radovca, pa baš i nije. Ako da, onda sigurno manje nego što je i ne ovako odvratno. Teško će on to ''svariti''. Momku treba dati vremena.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 29 sep 2013, 17:33

Ma bitna je pobjeda ljudi šta vam je :)
Zna li ko hoće li se ići u Gradačac ?
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 29 sep 2013, 17:39

Husref je uvijek ovakav bio na klupi to je valjda opste poznato. Cak i onda kada smo izbacili Genka i dosli do treceg pretkola. A ne vjerujem bas da slicne stvari ne rade i treneri u Evropi. Stvar je u tome da ih ne cujemo. Jbt pa Ferguson je Beckhama kopackom osino pored oka.
#divovi

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 29 sep 2013, 17:50

moustapha,izvini haveru al" frajer je potpuna al" potpuna budala,gdje chesh porediti sir alexa sa ovom budaletinom?frajer je za ludnice,uopshte ne pretjerujem,10000% sam ubijedjen da ljudi sa manjom dijagnozom zavrshe na nedi zecu
VVVBK

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 29 sep 2013, 17:51

nukleusmember je napisao/la:moustapha,izvini haveru al" frajer je potpuna al" potpuna budala,gdje chesh porediti sir alexa sa ovom budaletinom?frajer je za ludnice,uopshte ne pretjerujem,10000% sam ubijedjen da ljudi sa manjom dijagnozom zavrshe na nedi zecu
VVVBK
:lol: :lol: :lol:

emin82
Kontakt:

Post Postao/la emin82 » 29 sep 2013, 18:09

ekipa super samo jos da imaju boljeg trenera i kao covjek i kao sportasa... Mogu misliti kako im je na treningu kad im se ovako na utakmicama obraca. Covjek nema vokabular za mahalska tracarenja kamo li za motivisat i sastavit ekipu. Igracima svaka cast kad ga trpe. Nismo losi ali uvijek moze i mora bolje.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 29 sep 2013, 18:17

igru brisi bodove pisi 8-)
dva gola primljena iskljucivo iz nasih gresaka. Prvi go je Dejin, a drugi Dupetov ako je bio penal :?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 29 sep 2013, 18:45

moustapha je napisao/la:Husref je uvijek ovakav bio na klupi to je valjda opste poznato. Cak i onda kada smo izbacili Genka i dosli do treceg pretkola. A ne vjerujem bas da slicne stvari ne rade i treneri u Evropi. Stvar je u tome da ih ne cujemo. Jbt pa Ferguson je Beckhama kopackom osino pored oka.
Kakvo poredenje ? :lol: Ferguson to uradi jednom ili dvaput u 40 godina a ostatak karijere sjedi i gleda utakmicu. Nr koci igrace, ne naaiva ih pogrdnim imena, a siguran sam da aa 90 miuta ti igracu ne mozes reci nista pametno to se radi na treningu, poslije utakmice, na poluvremenu.

Ni jedan trener na svijetu ne prica tokom utakmice tipa 'idi dalje", "drzi ga" i ostale glupostil.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 29 sep 2013, 18:55

Ma sa ovakvim manekenima samo treba ostro,Jovica upravu zbog njegovog normalnog ponasanja su pojedini igraci ismijavali,Husref sa razlogom se psuje i dere,jer ljudi nista nisu pokazali cijelu sezonu kao babe neke igraju! I ovaj Komazec kao da je ponikao u nasem klubu,dere se,bori,gine za svaku loptu!

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 29 sep 2013, 19:06

bacelonafan je napisao/la:Ma sa ovakvim manekenima samo treba ostro,Jovica upravu zbog njegovog normalnog ponasanja su pojedini igraci ismijavali,Husref sa razlogom se psuje i dere,jer ljudi nista nisu pokazali cijelu sezonu kao babe neke igraju! I ovaj Komazec kao da je ponikao u nasem klubu,dere se,bori,gine za svaku loptu!
U tome je poenta bas sto on za tih 90 minuta ne moze nista ako se dernja, psuje igracim i sl. Igrac ako ne zna o ne zna, igrac ako zna on zna. Sigurno nece vise trcat ako ti njemu psujes mater. Postaje stvarno smijesan lik skroz.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 29 sep 2013, 19:07

Sto neko ne kaze kako nam je golman branio?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 29 sep 2013, 19:09

TvBHT je napisao/la:Ako zelite uzeti pare danas imam jedan siguran prijedlog, odnosno dva. Sarajevo - Rudar manje od 3 gola ili X ko kuca ! Sretno
Boli tebe briga ti si danas pare uzeo 8-)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 sep 2013, 19:10

BernardBarnjak je napisao/la:Sto neko ne kaze kako nam je golman branio?
Mene Dejo sve više podsjeća na Piplicu...brani nemoguće al i pravi greške ko početnik.. 8-) 8-)
@1L8F9C2 hahahahahahahah boli ga briga 8-) 8-)

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 29 sep 2013, 19:13

1L8F9C2 je napisao/la:
TvBHT je napisao/la:Ako zelite uzeti pare danas imam jedan siguran prijedlog, odnosno dva. Sarajevo - Rudar manje od 3 gola ili X ko kuca ! Sretno
:lol: :lol: :lol: Nemoj ga.. To je bilo samo njegovo "misljenje".. On ima pravo da ga iznese jer davno je proslo "titino vrijeme"kada se nije smjelo javno iznositi "misljenje" :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 29 sep 2013, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 29 sep 2013, 19:15

1L8F9C2 je napisao/la:
:lol:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 sep 2013, 19:44

Evolution87 je napisao/la:igru brisi bodove pisi 8-)
dva gola primljena iskljucivo iz nasih gresaka. Prvi go je Dejin, a drugi Dupetov ako je bio penal :?
ma jeste drug bio penal, cist ko suza
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 29 sep 2013, 21:08

slika
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 sep 2013, 21:27

High je napisao/la:Da je trebao kritizirati Radovca, pa baš i nije. Ako da, onda sigurno manje nego što je i ne ovako odvratno. Teško će on to ''svariti''. Momku treba dati vremena.
I kad je izlazio stisnuo mu je ruku sasvim normalna i korektno a mogao je okrenuti ledja da mu se hebe ,covjek jednostavno tako radi od vijeka vijekova uvijek je hebavao svima sve od treninga do utakmica pa je bila nekad davno famozna prica da vjernicima smeta sto im hebe bogove po treninzima :mrgreen: .Upravo je vecina i iz tog razloga prizivala Husrefov povratak jel je samo on taj koji ce im hebati majku majcinu kada smo manje vise svi govorili da ovdje treba cvrsta ruka koja ce se izgalamiti na njim,ako se sjecamo price kada je bio aktuelan njegov povratak manje vise su svi bili za njega i ovo je tada bio plus,to Husref uvijek radi i radit ce,i ismijavati druge igrace i furati svoje,takav je bez dlake na jeziku,i nakon 10 pogresnih pasova nemoze mu reci i pljeskati normalno da ce mu reci da sere kao sto je i danas bilo

Danas smo imali pomaka u igri ali u situaciji kad smo igrali i sa Karicem gore,cim se ta formacija vratila na staro sa Osmanagicem iza spica igra se kompletna pogubila i mi sansu nismo napravili,jednostavno nemozemo igrati ovo sto igramo,sa Bilbijom cemo vjerovatno htijeli ili ne morati promjeniti igru i da to bude onako kako je bilo u prvom poluvremenu kada se vidjelo koliko znaci jos jedan taj covjek gore i koliko se prostora otvara sa jos jednim covjekom koji ce odbranu navlaciti na sebe,dakle zakljucak mjenjati koncept igre i igrati sa 2 gore
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 29 sep 2013, 21:39

Najbitnija su 3 boda, idemo dalje. Na vogosci pocinje snimak tekme, ako neko hoce da gleda.
since 1973

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], haris004, JavierBosnia, johntravolta123, NazorUso, Sinfoc1986, soe i 57 gostiju.