FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nisu cudni rezultati od ranije. Igraci nisu bili spremni da igraju ni polusezonu na 100%, pad fizicke snage, jedva cekaju pauzu i to rezultira losim rezultatima. Samo sto prethodnih godina nije bilo ovako da su ekipe lose kao sad igman, sloboda,gosk i da imaju ovako malo bodova.
Zato ocekujem da ovo danas glat uzmemo.
Zato ocekujem da ovo danas glat uzmemo.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Kako saznajemo, na Grbavicu večeras stižu skauti Manchester Uniteda, Bašakšehira i jednog francuskog kluba kako bi u svoj notes zabilježili nastupe igrača koje prate. Ne znamo o kojima igračima je riječ, ali ovo svakako može biti dodatni podstrek za sve aktere dvoboja u glavnom gradu BiH.
Kad na kraju uprate Lagumdžiju iz GOŠK-a.
Ako bude igrao.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako saznajemo, skauti su došli primarno zbog golmana GOŠK-a Tarika Karića (19).Hashanaga je napisao/la: ↑09 dec 2024, 14:52Kako saznajemo, na Grbavicu večeras stižu skauti Manchester Uniteda, Bašakšehira i jednog francuskog kluba kako bi u svoj notes zabilježili nastupe igrača koje prate. Ne znamo o kojima igračima je riječ, ali ovo svakako može biti dodatni podstrek za sve aktere dvoboja u glavnom gradu BiH.
Tarik je U21 reprezentativac BiH, a ove sezone brani standardno za klub iz Gabele.
U tekućoj sezoni je branio na 10 utakmica. Za omladinske selekcije BiH ima 16 nastupa.
Zanimljivo da je Karić od 2020. do 2023. godine bio član Željezničara, a da je u septembru 2022. godine bio na probi u Man. Unitedu.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Nadam se 2:0 do 55. minute bar pa da udju Sabic, Foco.
Steta, ja sam ocekivao Sabica od prve pa Makedonac zadnjih pola sata al jbg.
3:0 pobjeda bi bilo top.
Samo da ne bude srkleta kakvog nedaj Boze.
Sretno plavi.
Steta, ja sam ocekivao Sabica od prve pa Makedonac zadnjih pola sata al jbg.
3:0 pobjeda bi bilo top.
Samo da ne bude srkleta kakvog nedaj Boze.
Sretno plavi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ima li igdje streem
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Pad forme?
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Pa hiljadu ovakvih utakmica sam se na gledo kad nas neko ubija na kontre
Zadnjih 5 sezona bukvalno
Zadnjih 5 sezona bukvalno
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Kao da dvije prve kontre GOŠKA-a nisu bile dovoljno jasne, morali smo im i treću dozvoliti...
Nismo mi još uvijek na nivou da potcijenimo bilo koga, a ovdje ako se ubrzo ne uozbiljmo mogla bi biti žešća patnja do kraja.
Nismo mi još uvijek na nivou da potcijenimo bilo koga, a ovdje ako se ubrzo ne uozbiljmo mogla bi biti žešća patnja do kraja.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma jok ljudi šta vam je
Očekujem da sljedeće sezone bude najbolji igrač ekipe, ako ostane naravno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zato GOŠK i trpa na desnu stranu. Vazda livada.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Centaršut mu je za Haaga.
Galić za njega ima centaršut ko Beckham.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Poprilično smo nonšalantno ušli u ovu utakmicu.
Radovac poklonio previše lopti, Marković očajan, fali koncentracije u završnici.
Nadam se da nećemo sebi dozvoliti neko ludilo pa da jurimo pobjedu zadnjih pet minuta.
Radovac poklonio previše lopti, Marković očajan, fali koncentracije u završnici.
Nadam se da nećemo sebi dozvoliti neko ludilo pa da jurimo pobjedu zadnjih pet minuta.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.