Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

RodgersBOSS
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la RodgersBOSS » 20 jun 2013, 13:37

Nigdje nisam rekao da su imali istu sezonu nego da su postigli isto golova u svojoj prvoj sezoni,bitna razlika.Henderson je u svojoj prvoj sezoni bio propast ziva i ni u jednom momentu se nije moglo reci on je nas najbolji igrac dok smo to za Allena mogli reci i govorili smo na pocetku sezone.Steta samo sto ga je povreda ramena zaustavila.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Njih dvojcu jednostavno nemozemo porediti jer je evidentno da igraju razlicite pozicije sto se vidi na klipovima koje smo postavili.

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... rd-4685850" onclick="window.open(this.href);return false;

Gerrard se vraca treninzima. :D
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 20 jun 2013, 13:41

gio10 je napisao/la:Ti baš pretjeruješ, gdje su Lucasove asistencije,Busquetsove,Khedirine,Parkerove,De Jongove i od mnogih drugih zadnjih veznih.
Pa ne kaže se bezveze za tu poziciju da je najnezahvalnija u fudbalu
Smiješno je uopšte porediti Allena sa ovim igračima koje se naveo, oni bar obavljaju odlično defanzivne zadatke, za razliku od Allena. S obzirom da je plaćen 15m normalno je da ćemo očekivati bar jedan gol/asistenciju u sezoni. :roll:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 20 jun 2013, 13:56

Ako se juri Jermen, nema potrebe za Hondom.

On je ili 10-ka, ili centralni veznjak tipa Gerrarda, a onda nam ni tu ne treba. Honda zbog povreda nije otisao iz CSKA, da je drugacije ne bi se on zadrzavao tamo, trazili bi ga klubovi, ali nije. Sjajan igrac, medjutim toliko sklon onim hronicnim povredama (najgore moguce, bolje nogu da slomis) da je to strasno...

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 20 jun 2013, 14:21

hanniz je napisao/la:Smiješno je uopšte porediti Allena sa ovim igračima koje se naveo, oni bar obavljaju odlično defanzivne zadatke, za razliku od Allena. S obzirom da je plaćen 15m normalno je da ćemo očekivati bar jedan gol/asistenciju u sezoni. :roll:
Hanize, tišina ! :mrgreen:
Znam da mrziš Allena zato ovako pričaš :P , naravno da je smiješno porediti Allenovu i Hendersonovu prvu sezonu.Allen je u svojoj prvoj sezoni bar i imao neki zadatak, makar mu i nije baš najbolje odgovarao i realno neko vrijeme ga je odlično,odlično obavljao.Dok Henderson u svojoj prvoj sezoni nije imao nikakav zadatak, njegove loše igre su bile malo i do Kinga koji ga je gurao pomalo na krilo - pa izgleda da se niko ne sjeća da se taj momak nije usuđivao povući loptu ili dodati naprijed :roll: Bio je očajan i hvala Bogu što ga je Rodgers doveo u red jer eto, vidi se u njemu kao neki potencijal.
Ovu sezonu je odigrao na solidnom nivou, prevazišao je neke mentalne barijere i samo neka napreduje ;)
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 jun 2013, 14:28

Steta samo sto ga je povreda ramena zaustavila.
Allena je povreda zaustavila u čemu? Allen je posljednju utakmicu odigrao protiv Southamptona, hvala Bogu, i nije više zaigrao do kraja sezone.
Od tada ga je u timu naslijedio Jordan Henderson u vezi i pazi odmah promjene:

Mar 31 FT Aston Villa 1-2 Liverpool
Apr 7 FT Liverpool 0-0 West Ham United
Apr 13 FT Reading 0-0 Liverpool
Apr 21 FT Liverpool 2-2 Chelsea
Apr 27 FT Newcastle 0-6 Liverpool
May 5 FT Liverpool 0-0 Everton
May 12 FT Fulham 1-3 Liverpool
May 19 FT Liverpool 1-0 Queens Park Rangers

Pravo se osjetio Allenov izostak iz ekipe, to se primjeti na rezultatima. 16 bodova iz 8 utakmica ili dva boda po meču. Grijeh je porediti Allena i Hendersona, jedan od većih grijeha.

P.S. Dobar naziv klipa gore, Velški Ćavi. :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 20 jun 2013, 14:34

BeyKopites je napisao/la:
hanniz je napisao/la:Smiješno je uopšte porediti Allena sa ovim igračima koje se naveo, oni bar obavljaju odlično defanzivne zadatke, za razliku od Allena. S obzirom da je plaćen 15m normalno je da ćemo očekivati bar jedan gol/asistenciju u sezoni. :roll:
Hanize, tišina ! :mrgreen:
Znam da mrziš Allena zato ovako pričaš :P , naravno da je smiješno porediti Allenovu i Hendersonovu prvu sezonu.Allen je u svojoj prvoj sezoni bar i imao neki zadatak, makar mu i nije baš najbolje odgovarao i realno neko vrijeme ga je odlično,odlično obavljao.Dok Henderson u svojoj prvoj sezoni nije imao nikakav zadatak, njegove loše igre su bile malo i do Kinga koji ga je gurao pomalo na krilo - pa izgleda da se niko ne sjeća da se taj momak nije usuđivao povući loptu ili dodati naprijed :roll: Bio je očajan i hvala Bogu što ga je Rodgers doveo u red jer eto, vidi se u njemu kao neki potencijal.
Ovu sezonu je odigrao na solidnom nivou, prevazišao je neke mentalne barijere i samo neka napreduje ;)
Imaš li sliku koja to dokazuje? :P

Ja sam za to da se Allenu pruži još jedna sezona, ako bude nastavio s igrama kao s početka prošle sezone, onda super i nek ostane, a ako ne, onda nek ide iz Liverpoola.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 20 jun 2013, 15:24

Joj opet prepucavanja :oops: Il' je Kenny il' je Allen i druga Rodgersova pojačnja a onaj koji započne ovu polemiku uvijek isti :roll: :roll:

Motimox
Kontakt:

Post Postao/la Motimox » 20 jun 2013, 15:44

donCorleone1892 je napisao/la:Joj opet prepucavanja :oops: Il' je Kenny il' je Allen i druga Rodgersova pojačnja a onaj koji započne ovu polemiku uvijek isti :roll: :roll:
Samo mi nije jasno zasto ljudi imaju potrebu da mu odgovaraju na svaki njegov post. Lik ako ne blati Rodgersa onda blati Allena i ostale igrace koje je doveo Brendan. Svaki dan ponavlja jedno te isto ko papagaj i oni opet pokusavaju da njemu nesto dokazuju i da s njim nesto raspravljaju. Udjem na forum da vidim sta se desava oko transfera a ono rasprava King-BR, Allen-Hendo, itd. prelistas postove i vidis da prepucavanja uglavnom pocinje jedan te isti covjek.
"Liverpool je veći od svakog pojedinca i uvijek će tako biti"

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 20 jun 2013, 16:26

Henderone, zar da li bi blatio ovako i Martineza il Laudrupa,s obzirom da su se povezivali s LFC ili imas nesto osobno protiv BR? Ako se referiras na poziciju na tabeli 12/13...sine, ne moze se pita od govana pravit...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 20 jun 2013, 16:36

Sage je napisao/la:Henderone, zar da li bi blatio ovako i Martineza il Laudrupa,s obzirom da su se povezivali s LFC ili imas nesto osobno protiv BR? Ako se referiras na poziciju na tabeli 12/13...sine, ne moze se pita od govana pravit...
ON blati koga stigne, kad je Kenny bio trener on je pisao razne nebuloze na Kingov račun, to je nedavno citirao Jimmy ;) I nekad se upitam da li on uopce navija za Liverpul :lol:
Ja te volim, volim Željo..

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 20 jun 2013, 16:39

Ova je tema nekad licila na nesto. A sad, kao da ne navijamo za isti klub.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 jun 2013, 16:41

Pussy, najobičnija pussy je bio taj Henderson u prvoj sezoni, kad se samo sjetim onih njegovih ishitrenih pasova jer nije smio da digne glavu, da razgleda oko sebe, da krene naprijed. Downing je priča za sebe. I pogledajte šta znači kada se stekne samopouzdanje. Nije lako iz manjeg tima doći u Liverpool, pa se još snaći na neprirodnim pozicijama. Prvo, Henderson je ne znam ni ja iz kojeg razloga većinom forsiran na krilu pa ga je i to malo kočilo, Sve u svemu, 0 bodova. Downing doveden kao najbolji kreator šansi, fantastičan asistent i često strijelac a presmiješno je to sve izgledalo u Liverpoolu. Sada su obojica sasvim solidni, Henderson ima odlične predispozicije da i u nastavku karijere bude standardan, za Downinga sumnjam i mislim kako bi vrlo brzo mogao napustiti Liverpool. Allen isto tako, Rodgers je radio sa njim i smatrao je da vrijedi 15 miliona funti. Sezonu je odlično počeo iako je igrao na zadnjem veznom, a to je inače najnezahvalnija pozicija. Njegov procenat pasovao je bio 90% što je odlično za igru koju smo igrali, pogotovo kada smo u vodstvu. Poslije je došla ta povreda. Vidjećemo šta će biti ove sezone. Uglavnom, ako iko zna koliko Allen vrijedi onda je to Rodgers.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 20 jun 2013, 16:41

ma navijamo ali pojedinci misle da je EPL Menager 2013...

Memento Mori...

Charager
Kontakt:

Post Postao/la Charager » 20 jun 2013, 16:44

Baš tako EL nije manager 2013 nego nešto zašto se treba izboriti a jel ostaje suarez ili ide

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 jun 2013, 17:10

Neko kupuje igrace svjetske klase(zato sto im se moze)a mi ih moramo praviti,jer mozemo priustiti dovodjenje samo jednog igraca tog tipa,dok nam treba remont pola tima....Za sada treba ocekivati nesto skromno i biti strpljiv doci ce opet nase vrijeme...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 20 jun 2013, 17:57

svaki dan citamo o parama koje se vrte,mi te pare nemamo,i meni je draze ovako,nego da nas kupe kao neku igracku bratovom djetetu,pa da nam se Anfield zove kako se vec zovu ostali,znaci meni dobro i ovako...bit ce trofeja,dobre igre,golova,mijenjanje vlasnika i trenera nas je unazadilo..

Memento Mori...

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 20 jun 2013, 18:15

moj uzor-S.G je napisao/la:Ova je tema nekad licila na nesto. A sad, kao da ne navijamo za isti klub.
Upravo tako. I sada redovno citam temu, ali se bar jednom dnevno desavaju prepucavanja na temu - King - BR, tako da nema smisla da ista pisem.
A i citam zato sto volim LFC, a ne da vidim necije frustracije. Tacno je da forum sluzi da svi iznesemo svoje misljenje, ali sto je previse - previse je.
Ja sam za Liverpool navijao kada se veliki broj forumasa nije ni rodio, navijam i sada, i navijacu do groba, tako da nisam fasciniran ni Kingom, ni SG-em, niti bilo kim, JEDNOSTAVNO VOLIM LIVERPOOL i to je to, tako da apelujem na pojedince da razmjenjuju misljenja o mogucim pojacanjima, statistikama, a ne o tome ko je bolji manager, ko je za sto zasluzniji. Jednostavno receno, FASCINIRAM SAM LIVERPOOLOM :!:
Mislim da se svi slazemo da zelimo najbolje voljenom klubu, pa se trebamo u skladu s tim i ponasati :!:
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 jun 2013, 18:23

Mislim da se svi slazemo da zelimo najbolje voljenom klubu, pa se trebamo u skladu s tim i ponasati :!:
Tako je, zato želimo da što prije Brendan ode iz kluba jer je nesposoban. Nažalost, ima ljudi koji misle drugačije i upravo zbog toga nastaje neka svađa. Mislim, ja se ne svađam ni sa kim, drugi se svađaju sa mnom.
Također, mnogi od nas misle da je se moglo bolje iskoristiti 50-tak miliona nego na dovođenje Alen, Sahina, Aspasa, Assaidija, Alberta, Borinija...
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 20 jun 2013, 18:25

pfuuuuu

Memento Mori...

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 20 jun 2013, 18:28

Evo jedan konstruktivan prijedlog za sve : Ovu dvojicu "mozgova" svi stavite kao gnjavatore i da se barem donekle moze razumno diskutovat' na ovoj temi. ;) (ja sam to vec uradio)

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... ling-smart" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo fin tekst tomkinsa u kojem izmedju ostalog stoji da su LFC u zadnjih 10ak godina najvise "pogurali" nogometni "anonimusi" jer je malo ko znao za Hyypiu, Riisea, Aggera prije nego li su dosli a postali su legende kluba..aBd isto bude i sa ovogodisnjim pojacanjima, samo da dodju vise(Aspas, Luis Alberto i Heno..) 8-)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.