Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
BBC Sport @BBCSport 1m
BREAKING: Sevilla winger Luis #Alberto, 20, scheduled to arrive on Merseyside on Friday for medical before completing £6.8m move to #lfc
BREAKING: Sevilla winger Luis #Alberto, 20, scheduled to arrive on Merseyside on Friday for medical before completing £6.8m move to #lfc
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nema nama napretka od ovakvih pojacanja. Tako reci, "trcimo" u mjestu.
Fino je biti optimista i vjerovati u nase momke, ali ocekivati da Aspas,Alberto i slicni donesu LP u Liverpool je nerealno za ocekivati.
Ali, izgleda da se sada na tome gradi nasa transfer politika, dovesti nekog anonimusa i ocekivati od njega da postane kvalitetno pojacanje. Nesto tipa Coutinho.
Nadam se ostanku Suareza i dolasku nekoliko finih pojacanja pa da i Liverpool pokusa uciniti zanimljivom tu borbu za nekoliko prvih pozicija.
Fino je biti optimista i vjerovati u nase momke, ali ocekivati da Aspas,Alberto i slicni donesu LP u Liverpool je nerealno za ocekivati.
Ali, izgleda da se sada na tome gradi nasa transfer politika, dovesti nekog anonimusa i ocekivati od njega da postane kvalitetno pojacanje. Nesto tipa Coutinho.
Nadam se ostanku Suareza i dolasku nekoliko finih pojacanja pa da i Liverpool pokusa uciniti zanimljivom tu borbu za nekoliko prvih pozicija.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Druze ne mozes ti dovodit igrace tipa Cavani, Dzeko, Falcao itd kad ne igramo Ligu prvaka, ovako moramo se zadovoljit sa ovim pojacanjima da tako nazovemo, a sad vidjet cemo hoceli oni uspjeti kao Coutinho npr, mozda ovi igraci i pokazu sta znaju.moj uzor-S.G je napisao/la:Nema nama napretka od ovakvih pojacanja. Tako reci, "trcimo" u mjestu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
A koga bi ti da Liverpool dovede !? WC igraca !? Kako !?
Inace, dobar post:
Inace, dobar post:
Dok Liverpool ne troši previše, ovo je pametna politika. Liverpool trenutno nije previše atraktivan da bi se dovodila baš dobra imena, osim ako ih ne preplate (platama).
Onda je bolje za manji novac dovesti igrače koji su bolji od sadašnjih (a na nekim pozicijama to stvarno nije teško) i koji će unaprijediti Liverpool. Ti igrači će se sigurno moći za veći novac prodati i onda za više novca se mogu dovesti bolji igrači i naravno, bolja pozicija na tabeli.
Ne mogu se oni nositi sa Chelseam, Cityem, pa trenutno ni sa Unitedom i Arsenalom što se tiče novca. United nije mogao sa Chelseam i Cityem i onda su tri godine bez titule bili, čak podaleko od nje, ali nije bilo problema, jer se gradila ekipa i to je bio bolji put.
Mislim da toga moraju biti svjesni navijači Liverpoola, a ovo što radi Rodgers liči na to (kada ti daš 70 miliona na igrače, onda to nije građenje ekipe, tu se očekuje odmah uspjeh, samo što kada ih daš za Carrolla, Downinga i Adama, onda imaš problem).
Znam da se dugo čeka, ali mislim da je ovo jedini pravi put (ne mogu reći da vam želim sreću, ali opet, čovjek voli vidjeti tako veliki klub da se vraća u vrh).
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
A isti taj momak je prešao u klub koji je tek ušo u ligu a imo sigurnu LP a Atletiko madridom..Ronaldo igro finale lige prvaka pa otiso u Real ..daj para i bit cefukara87 je napisao/la:Druze ne mozes ti dovodit igrace tipa Cavani, Dzeko, Falcao itd kad ne igramo Ligu prvaka, ovako moramo se zadovoljit sa ovim pojacanjima da tako nazovemo, a sad vidjet cemo hoceli oni uspjeti kao Coutinho npr, mozda ovi igraci i pokazu sta znaju.moj uzor-S.G je napisao/la:Nema nama napretka od ovakvih pojacanja. Tako reci, "trcimo" u mjestu.
60 miliona za Falcaa i platu evo da bubnem od 200 000 funti sedmicno . Hocel on sam igrati na terenu ? Prvi se Agger i dečki koji su duze u klubu ne bi slozili da on ima toliku platu , a drugo mi nemamo te pare da platimo samo jednog igraca 60 miliona te da nam ostane jos da popunimo ostale rupe .
novac ne igra fudbal. Donosi određenu prevagu al za početak ovo što radi Rodgers će uzdići Liverpul sigurno. Čovjek je svemirski brod za "kinga" meni kao neutralnom posmatraču. Kako igra samo izgleda ljepše i ima više smisla nego prethodnih sezona.nerkolfc je napisao/la:60 miliona za Falcaa i platu evo da bubnem od 200 000 funti sedmicno . Hocel on sam igrati na terenu ? Prvi se Agger i dečki koji su duze u klubu ne bi slozili da on ima toliku platu , a drugo mi nemamo te pare da platimo samo jednog igraca 60 miliona te da nam ostane jos da popunimo ostale rupe .
Vođa zna.
Tako je kralju , ne mogu vise da se slozim .nedim1993 je napisao/la:novac ne igra fudbal. Donosi određenu prevagu al za početak ovo što radi Rodgers će uzdići Liverpul sigurno. Čovjek je svemirski brod za "kinga" meni kao neutralnom posmatraču. Kako igra samo izgleda ljepše i ima više smisla nego prethodnih sezona.nerkolfc je napisao/la:60 miliona za Falcaa i platu evo da bubnem od 200 000 funti sedmicno . Hocel on sam igrati na terenu ? Prvi se Agger i dečki koji su duze u klubu ne bi slozili da on ima toliku platu , a drugo mi nemamo te pare da platimo samo jednog igraca 60 miliona te da nam ostane jos da popunimo ostale rupe .
koliko si puta gledao Coutinha i sturridgea u dresu Liverpoola ?...ni ja nisam ocekivao da ce daniel biti nesto posebno, ali pokazao se kao veliko pojacanje, a samo neko ko nije gledao Coutinoa u dresu Liverpoola moze reci da imaju samo SuarezaValencia je napisao/la:Paradajz
Veliki rezultati dolaze sa velikim igracima. Sve ostalo je ubleha. Ne postoji mocan kolektiv bez mocnog pojedinca. Maradona je Napoli odveo do najsjanijih momenata u istoriji kluba.. Kompatibilnost i sistem igre su vazni, ali ne mogu biti kapitalizirani bez velikih igraca... Da je Persi umjesto Junajteda odabrao Siti, ovi drugi bi gotovo sigurno bili prvaci.. To je to..
I taj Selvi bi bio sasvim solidan igrac da Liverpul ima mocniji napad. Kakav to vezni red ima MU? Prilicno potroseni Kerik, mladi i nedovoljno dokazani Kleverli, raspali i propali Anderson, Skols koji ne moze istrcati sprint.. I opet ubjedljivo do titule !?
I taj Selvi, i taj Henderson, i taj Alen, i taj Leiva bi izgledali puno bolje, njihovi nedostaci bi bili puno manje uocljivi da Liverpul u napadu ima recimo igrace kvaliteta Suareza, Rojsa i Kavanija. Koliko bacaju na prosjecne i beskorisne igrace, koji ih na cine nista bolji, do sada su davno mogli imati tim sa ovakvim napadackim potencijalom.
Kada imas jak napad, po automatizmu imas jaku cijelu ekipu. Vezni red je rasterecen, ima dovoljno prostora organizovati napade... Odbrana je rasterecena jer se protivnik plasi napasti sa puno igraca. Itd, itd...
Ovako Liverpul ima samo Suareza koji je ubitacno opasan, pa se protivnik bez bojazni odlucuje napasti sa puno igraca. Zbog toga se stice utisak da je veza i odbrana losija nego jeste, a niko ne vidi da je u napadu kljuc problema za cijelu ekipu.
Pogledaj MU.. Protivnici su u grcu, ne smiju krenuti ofanzivno jer se plase Persija, Runija.. Kada igraju kontra Liverpula taj strah nemaju.
Ja sam uvjeren da bi Liverpul uzeo EPL u onoj sezoni kada su bili tik uz MU da su imali jakog krilnog igraca koji bi rasirio protivnika i rastererio Dzerarda i Toresa. Protivnik se pametno zatvarao u sredini i pustao sivonju Kujta da probija krilo..
Ako Liverpul nastavi sa ovakvim pojacanjima trebat ce im splet sretnih okolnosti da izbore LP.. Ovo definitivno nije pametan rad. Kvalitetni igraci ce zeljeti ici iz ovakvog Liverpula, a potencijalne 'zvijezde' nece htjeti doci.. U takvim okolnostima ti treba 'sreca' da nesto dobro napravis.

Liverpool nikad nije dovodio velika imena, tj odkad ih ja pratim, dva najveca imena su Torres i Suarez, a i jedan i drugi su titulu WC igraca dobili dok su nosili dres Liverpoola...Liverpool nema vlasnike koji ce izdvojiti veliku lovu za nekog igraca kao city, chelsea...Carrolla je Liverpool kupio novcem koji se dobio od prodaje Torresa, i sam znas kakva je to kupovina bila, ako se dobro sjecam pisao si na ovoj temi o tome...
Liverpool je napravio previse gresaka da bi sad bili konkurenti u evropi i engleskoj, a sve je krenulo od trenutka kada je rafa dobio otkaz zbog jedne lose sezone, i posljedice toga se i danas vide, i vidjeti ce se jos dugo, iako mi se sviđa ovo sto radi BR, i uz malo srece i jos 2-3 pojacanja bi mogli u borbu za LP sledece sezone, jer svi zaboravljaju da Liverpool ne igra evropu i to im je odmah prednost nad Arsenalom i Tottenhamom...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kao da Rodgers ne bi volio da na raspolaganju ima 35 miliona za Cavanija, 30 za Isca itd. Ovo je naša realnost, i sve dok nastave onako kako je stalo neće biti problema.
- reds_forever
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Kao da Rodgers ne bi volio da na raspolaganju ima 35 miliona za Cavanija, 30 za Isca itd. Ovo je naša realnost, i sve dok nastave onako kako je stalo neće biti problema.
Ma da ih mozda imamo, trosili bi nepromisljeno, ovako se nadam da barem razmisljaju u sta ce uloziti svaku funtu...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Imali su ih Kralj i Commolli al' su ih bacili na britanske "talente"..OTNYS_YNWA je napisao/la:Kao da Rodgers ne bi volio da na raspolaganju ima 35 miliona za Cavanija, 30 za Isca itd. Ovo je naša realnost, i sve dok nastave onako kako je stalo neće biti problema.
A Rodgers je inače Allena,Borinija i ovog cvrkutana Aspasa doveo za fišek košpica .
evo sad meni dva navijaca,Manu i Reala govore kako smo losi itd...i sam mi prizna,navijac Manu,da ih je Ferguson vadio dernjavom na sudije a navijac Reala kako oni imaju para od poreza na gradjane Spanije.i ja im kazem eh,po tome se razlikujemo mi i vi...jer je LFC klub a vi ste sve ostalo
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Ponos Torina
- Kontakt:
I kad imas 50-70 M za trosenje i ganjas neke TOP igrace opet ih ne mozes dovesti jer imas jedan City,Chelsea i slicne njima koji mogu dati troduplo vecu platu nego mi,mozemo parirati na cijenu transfera ali na platu ne...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ma ovdje ti svi vide samo crno ili bijelo. fol se nesto svađaju a ne zna se ko vece gluposti i izmisljotine piseZodiac je napisao/la:A Rodgers je inače Allena,Borinija i ovog cvrkutana Aspasa doveo za fišek košpica .
You are someone else I am still right here
- reds_forever
- Kontakt:
Nije to samo plata, poenta je biti lukav, znati pregovarati, pokazati konkretan plan. Kod nas je sve nekako sporo...Ponos Torina je napisao/la:I kad imas 50-70 M za trosenje i ganjas neke TOP igrace opet ih ne mozes dovesti jer imas jedan City,Chelsea i slicne njima koji mogu dati troduplo vecu platu nego mi,mozemo parirati na cijenu transfera ali na platu ne...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Evo ovako ja msm da bi dosta forumasa ucinio uslugu ovime pa eto..#Hendersone..u odlazak sa foruma ti i ja..da ce LFC sledece sezone zavrsiti u top 4 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Ponos Torina
- Kontakt:
Vjeruj mi da mogu dovodili bi igrace od 30M+ i takmicili bi se sa ovim arapima i Rusima,druga stvar neigranje u Lp zadnjih nekoliko sezona nas dovodi u jos veci problem sto financijski tako i kad je u pitanju transfer politika,jednostavno pokusavas od nicega da napravis nesto,od prosjeka pokusavas napraviti Dream Team...Trenutna situacija je takva da mozemo da se pusimo,ili da ganjamo transfere kao ona 2 u januaru(Coutinho-Sturridge)i na takav nacin da gradimo ekipu za vece domete,mora se ici korak po korak zato je i doveden Rodgers da pokusa napraviti nesto novo,nesto drugacije(covjek koji je navikao na mali budjet)reds_forever je napisao/la:Nije to samo plata, poenta je biti lukav, znati pregovarati, pokazati konkretan plan. Kod nas je sve nekako sporo...Ponos Torina je napisao/la:I kad imas 50-70 M za trosenje i ganjas neke TOP igrace opet ih ne mozes dovesti jer imas jedan City,Chelsea i slicne njima koji mogu dati troduplo vecu platu nego mi,mozemo parirati na cijenu transfera ali na platu ne...
Ako se proda Suarez za nekih 50M ukoliko ne bude neka zajemna plus pare,fino to podijeliti na 2 i dovesti dva igraca van granica Velike Britanije....
Fino dovesti Musu iz Cska i rijesiti problem desnog krila(Babangida)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Inate jedni drugima .fera je napisao/la:ma ovdje ti svi vide samo crno ili bijelo. fol se nesto svađaju a ne zna se ko vece gluposti i izmisljotine piseZodiac je napisao/la:A Rodgers je inače Allena,Borinija i ovog cvrkutana Aspasa doveo za fišek košpica .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.