Nije da branim Miju jer je sto puta usro stvar evo i ove godine s Cutukom,a opet Vidackovo prikazivanje ,price o Zakaricu ,a da ne govorim o Miljenku Bosnjakunapravljenje je napisao/la:Što se tiče ove priče o Širokom, pa nije tajna da je uprava Širokog na čelu sa Mijom generalom "gurnula glavu pod vodu" i Brotnju i Posušju, samo će im Mostar biti malo prevelik zalogaj, mogli bi se udaviti![]()
Ovo što sam rekao se ne odnosi na obične ljude sa Širokog, imam dosta prijatelja gore, koji su svi do jednog ljudine, samo da se razumijemo
Sta si htio rec da je Mijo upropastio Posusje i Brotnjo ,pa vec 5 godina džabe im igrace dajemo,Posusje smo godinama izvlacili iz govana ,da bi nam ga Krstanovic(87 min ) sukno i zapecatio san o prvaku ,a dovoljno oboma bod bio
Brzo ste zaboravili 14 kolo ove sezone u Mostaru 1:2 na poluvremenu 4:3 na kraju,par normala nije ni bio u ponudi kladionica ,bio sam u Mostaru ,Maric svaki put ukopan osto koda lopte ide 150 km/h a ne 50
Vec neki likovi tipa @mostarskiplemic su spusili citavu pricu i spominju neke Ultrase ,malo selo Široki ,okupacije
Pozdrav