HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

felix123
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la felix123 » 14 jul 2011, 16:13

napravljenje je napisao/la:Što se tiče ove priče o Širokom, pa nije tajna da je uprava Širokog na čelu sa Mijom generalom "gurnula glavu pod vodu" i Brotnju i Posušju, samo će im Mostar biti malo prevelik zalogaj, mogli bi se udaviti ;)

Ovo što sam rekao se ne odnosi na obične ljude sa Širokog, imam dosta prijatelja gore, koji su svi do jednog ljudine, samo da se razumijemo ;)
Nije da branim Miju jer je sto puta usro stvar evo i ove godine s Cutukom,a opet Vidackovo prikazivanje ,price o Zakaricu ,a da ne govorim o Miljenku Bosnjaku :D su cista sr.nja
Sta si htio rec da je Mijo upropastio Posusje i Brotnjo ,pa vec 5 godina džabe im igrace dajemo,Posusje smo godinama izvlacili iz govana ,da bi nam ga Krstanovic(87 min ) sukno i zapecatio san o prvaku ,a dovoljno oboma bod bio
Brzo ste zaboravili 14 kolo ove sezone u Mostaru 1:2 na poluvremenu 4:3 na kraju,par normala nije ni bio u ponudi kladionica ,bio sam u Mostaru ,Maric svaki put ukopan osto koda lopte ide 150 km/h a ne 50
Vec neki likovi tipa @mostarskiplemic su spusili citavu pricu i spominju neke Ultrase ,malo selo Široki ,okupacije
Pozdrav

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 14 jul 2011, 16:28

Felixe i ti si brzo zaboravio polufinale kupa kad ste pusteni kao "bratski" klub! ;)
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

miki917
Kontakt:

Post Postao/la miki917 » 14 jul 2011, 16:33

Pa kako vam više ne dosadi jedno te isto.
Idemo dalje.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 14 jul 2011, 16:50

mostarskiplemic je napisao/la:Felixe i ti si brzo zaboravio polufinale kupa kad ste pusteni kao "bratski" klub! ;)
Vjerojatno mislis na 2004/2005 ne vjerujem da je pusteno
Siroki Brijeg 1:0 1:2 Zrinjski Mostar

Ako i je pusteno uzvraceno 2007/08
Zrinjski Mostar 1:0 0:1 Siroki Brijeg

Tako da okanite se suplje pice o unistavanju Zrinjskog od strane Širokog ,da prekinemo vise s ovim

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 14 jul 2011, 17:19

Dosadni ste vi sa Širokog. Kome se pravdate više?
Završeno je primirje i doviđenja. Ne voli vas niko tako ni mi, samo eto pokušavano je nešto ali bezuspješno.
Napustite našu temu bezveze je i bez vas.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 14 jul 2011, 17:20

lenta crvena je napisao/la:Dosadni ste vi sa Širokog. Kome se pravdate više?
Završeno je primirje i doviđenja. Ne voli vas niko tako ni mi, samo eto pokušavano je nešto ali bezuspješno.
Vole Mostarke!!! ;) ;) ;)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 14 jul 2011, 17:42

ajde bola dosta vise svadje,pisite ako imate ista pametnije,svadjajte se na pp

vazno je da je ziza blizu potpisa :D :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 14 jul 2011, 18:05

ŠB.TRN je napisao/la:
lenta crvena je napisao/la:Dosadni ste vi sa Širokog. Kome se pravdate više?
Vole Mostarke!!! ;) ;) ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: ,isusoveti,krviti pajdo,ko vas neb volija,kad dodje pila ,more trista s mista,dvista dvaest konja,mali markanov ,ćaća mu kupija jer je zavrsija srednju skolu sa prolaznom,kad ga potram niz zazovnicu i gledam kako svitli mostar ,srce mi ko crkva na brigu veliko! :lol: :lol: :lol:

miki917
Kontakt:

Post Postao/la miki917 » 14 jul 2011, 18:14

Seronje i jedni i drugi, i ko god učestvuje u ovoj besmislenoj raspravi.

um94
Kontakt:

Post Postao/la um94 » 15 jul 2011, 10:38

kad će više taj napadač :!: :?:

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 15 jul 2011, 19:57

To ce vam se dogadjati i dalje kad ste klub bez tradicije i duse. A autor teksta je gov.no. Ali to je druga prica.

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 15 jul 2011, 21:34

drH je napisao/la:To ce vam se dogadjati i dalje kad ste klub bez tradicije i duse. A autor teksta je gov.no. Ali to je druga prica.
Vi ste takav klub sa dusom da to nema nigdje u ovome svijetu !Blijeda kopija prijeratnog veleza,sad je to neka nova momcad ,neka nova imena,neki novi navijaci,neki novi stadioni,neki novi kvazi "komunisti",neki novi "titovi sljedbenici"....
Vidim adimin ti dopusta da i dalje drzis provokatorske natpise,dok nase brise,a jeb... zna admin da si ti "njegov" a mi smo "tudji",bogu hvala na tome Zrinjski nas je tu da prkosi svim bud... u ovoj drzavi! ;)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 15 jul 2011, 21:37

svi ste vi moja djeca i sve vas admin jednako voli.

a oni što ponovo stavljaju potpise koje ja brišem će svi izgubiti pravo na korištenje potpisa na forumu. ;)

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 15 jul 2011, 21:38

admin je napisao/la:svi ste vi moja djeca i sve vas admin jednako voli.

a oni što ponovo stavljaju potpise koje ja brišem će svi izgubiti pravo na korištenje potpisa na forumu. ;)

I ti si nas "babo" :lol: :lol:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 15 jul 2011, 21:39

nemoj da te vidim da opet onaj jeger cugaš! :lol:

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 15 jul 2011, 21:41

admin je napisao/la:nemoj da te vidim da opet onaj jeger cugaš! :lol:
nece "babo" vidit,sto "babo" ne vidi,"babu" ne boli! :lol: :lol: :lol: :lol:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 15 jul 2011, 21:44

Znaš da svaki babo ima oči i na potiljku, ali nekad ko fol zažmiri da unese malo radosti.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 15 jul 2011, 22:14

mostarskiplemic je napisao/la:
drH je napisao/la:To ce vam se dogadjati i dalje kad ste klub bez tradicije i duse. A autor teksta je gov.no. Ali to je druga prica.
Vi ste takav klub sa dusom da to nema nigdje u ovome svijetu !Blijeda kopija prijeratnog veleza,sad je to neka nova momcad ,neka nova imena,neki novi navijaci,neki novi stadioni,neki novi kvazi "komunisti",neki novi "titovi sljedbenici"....
Vidim adimin ti dopusta da i dalje drzis provokatorske natpise,dok nase brise,a jeb... zna admin da si ti "njegov" a mi smo "tudji",bogu hvala na tome Zrinjski nas je tu da prkosi svim bud... u ovoj drzavi! ;)
dobri moj plemicu... dobro ti znas da je velez ovakav kakav jeste i dalje brend i u BIH ali i u regionu zrinjski je bio i ostce lokalni klub koji nikome neznaci ama bas nista dalje od bulevara velez uistinu mora posdlozit neke stvari u svojim redovima to stoji al mislim dase to upravo ovih dana desava u mostaru cjelom vlada veliko siromastvo i tesko je naci sponzore a daje velez brend pokazuje i to da nalazi sponzore van mostara poput u regionu jake firme bosnalijek a vama su sponzori firme u vlasnistvu vlade federacije poput ep hzhb,ali i ta ce se pipa uskoro zavrnut mislim da se to vec osjeti...zrinjski ce nazalost il nasrecu ostat samo prosjecan bh klub dragi moji plemicani ;)

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 16 jul 2011, 04:26

šta se vidi majstore? za 20 godina uspjeli skupiti samo jednom ali samo jednom 4000 ljudi na sdadionu i to zamisli baš protiv zrinjskog.
toliko o masovnosti i podršci zadnja dva desetljeća. smiješno i žalosno u isto vrijeme.
po netu forsirate neke priče dok je realnost za vas surova i potpuno drukčija.
samo se vi i dalje ložite nekim imaginacijama dok neke generacije odrastaju i uživaju u reallnosti. realnost je da je zrinjski od kada je ponovno aktiviran za velež viša dimenzija a navijači su po tom mjerilu pet dimenzija iznad.
ostaj mi pozdravljen i uživaj u pričama.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 16 jul 2011, 10:31

lenta crvena je napisao/la:šta se vidi majstore? za 20 godina uspjeli skupiti samo jednom ali samo jednom 4000 ljudi na sdadionu i to zamisli baš protiv zrinjskog.
toliko o masovnosti i podršci zadnja dva desetljeća. smiješno i žalosno u isto vrijeme.
po netu forsirate neke priče dok je realnost za vas surova i potpuno drukčija.
samo se vi i dalje ložite nekim imaginacijama dok neke generacije odrastaju i uživaju u reallnosti. realnost je da je zrinjski od kada je ponovno aktiviran za velež viša dimenzija a navijači su po tom mjerilu pet dimenzija iznad.
ostaj mi pozdravljen i uživaj u pričama.
svakako da je zrinjski organirzirani klubu proteklom periodu to je fakat al kad je u pitanju podrska to je relativno da zrinjski ima vecu posjetu ,ako se izuzmu utakmice u evropi to je sve u neki sto gledalaca ;) jer velez ima svoje navijace diljem BIH sto je pokazala nedavna akcija BUDI RODJENI,TO STO VI MISLITE DA NEMA PRIJERATNOG Ve LEZA VARATE SE zivi bili pa vidili ko ce u buducnosti skorijoj imat vise navijaca na utakmicama

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []