Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Samo da ostavim komentar:
KOMENTAR !
Lumani - citiraj me!
PS. Dobit cemo Srbiju na Euru...ako uopste se plasiraju.
KOMENTAR !
Lumani - citiraj me!
Kindže, kindže...
Kakva pobjeda Estonije nad Srbijom. Sigurno da niko ovo nije očekivao od Srbije. Ne samo ovaj poraz, nego i generalno ove nešto lošije igre njihove reprezentacije. A Crnogorci su najprijatnije iznenađenje, naravno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa kakve su sance da se oni plasiraju ?High je napisao/la:Kakva pobjeda Estonije nad Srbijom. Sigurno da niko ovo nije očekivao od Srbije. Ne samo ovaj poraz, nego i generalno ove nešto lošije igre njihove reprezentacije. A Crnogorci su najprijatnije iznenađenje, naravno.
sta je sa turcima ?
Ma trebaš to doči. Trebate svi doči. Pa Slovenija ti je tu jako blizu. To če biti dobro prvenstvo sa puno navijača. Samo neznam što sad Srbi sere.LBJ MVP je napisao/la:Da mi je kako završit srednju školu pa da idem ko čovjekA baš sad u Sloveniji.Haj valjda će biti uskoro i Hrvatska ili CG
Srbija je bila nedavno,jes da je i CG tada bila s njima
![]()
po 100ti put, Srbiji treba +19 za drugo mjesto!!!asunsao je napisao/la:Ma vala ne znam sta ga komplikujete Srbija s bilo kakvom pobjedom ide dalje, samo ako pobjede vise od 13 razlike ( 13 razlike jer su u Izraelu izgubili toliko) idu na 2. mjesto, a ovako ce ici s 3. jer treba da se poklope neke nemoguce stvari pa da ne idu nikako, ali jbo njih. Nema vece srece, nego vidjeti nase momke kako pobjedjuju u svim sportovima, kosarka, fudbal i naravno sjedeca odbojka.
turcima je gorjelo pod nogama ali eto uspijeli su se spasiti pobijedom protiv Portugala, nisu jos osigurali plasman i moraju u zadnjem kolu kod kuce dobiti Cesku a sto se tice Srba, imaju zaista male sanse da se plasiraju....Volvic je napisao/la:Pa kakve su sance da se oni plasiraju ?High je napisao/la:Kakva pobjeda Estonije nad Srbijom. Sigurno da niko ovo nije očekivao od Srbije. Ne samo ovaj poraz, nego i generalno ove nešto lošije igre njihove reprezentacije. A Crnogorci su najprijatnije iznenađenje, naravno.![]()
sta je sa turcima ?
Dobra vam je milicija, a hocel opet biti personalizacijaiskratel je napisao/la:Ma trebaš to doči. Trebate svi doči. Pa Slovenija ti je tu jako blizu. To če biti dobro prvenstvo sa puno navijača. Samo neznam što sad Srbi sere.LBJ MVP je napisao/la:Da mi je kako završit srednju školu pa da idem ko čovjekA baš sad u Sloveniji.Haj valjda će biti uskoro i Hrvatska ili CG
![]()
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Srbi ako ne pobijede Izrael s 19 razlike neće vidjeti Sloveniju jer im se brišu 2 pobjede tako da nisam siguran da će se plasirati na Eurobasket
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Ko nema slovenski pasoš ne može prisustvovati nijednoj utakmici u dvorani.lisander je napisao/la:Dobra vam je milicija, a hocel opet biti personalizacijaiskratel je napisao/la:Ma trebaš to doči. Trebate svi doči. Pa Slovenija ti je tu jako blizu. To če biti dobro prvenstvo sa puno navijača. Samo neznam što sad Srbi sere.LBJ MVP je napisao/la:Da mi je kako završit srednju školu pa da idem ko čovjekA baš sad u Sloveniji.Haj valjda će biti uskoro i Hrvatska ili CG
![]()
![]()
![]()
Adibhf88 je napisao/la:Samo da ostavim komentar:
KOMENTAR !
Lumani - citiraj me!
Hahalumani je napisao/la:Adibhf88 je napisao/la:Samo da ostavim komentar:
KOMENTAR !
Lumani - citiraj me!
![]()
Nisi nista progrijesio ,nema potrebe da te citiram..Vrati se jednu stranu unazad,procitaj moju prognozu prije pocetka kvala
![]()
Btw,skupljaj novac,pa cemo svi sa foruma u Sloveniju.
Sto se tice Slovenije, INVAZIJA bosanaca ce biti...igrat ce momci kao da su u Skenderiji. Pare nisu problem,kada je u pitanji BIH
Kindže, kindže...
Ne kazem da ne volis
Bilo proslo prvi smo,idemo dalje(cetvrtfinale)
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Gledati onaj ambijent sinoć,punu dvoranu,košarkaše i nogometaše,oduševljenje nakon objavljivanja rezultata iz Londona...uh,fantazija.
Tek tada se vidi koliko nam malo za sreću i euforiju treba.
I gotovo sam siguran,da imamo najbolje navijače u cijeloj Evropi.
Ne možda po nekoj dekoraciji,ne po nekom extremno dobrom navijanju,ali definitivno po brojnosti,kući na strani,po ljubavi za reprezentaciju.
Ne smijem ni zamisliti na šta bi to ličilo da osvojimo nešto u nogometu ili košarci,srušilo bi se sve
Malo offa,ali morao sam.
Dobro je krenulo...Bože podrži...i sretno nam u Sloveniji,možda se desi neko čudo.
Tek tada se vidi koliko nam malo za sreću i euforiju treba.
I gotovo sam siguran,da imamo najbolje navijače u cijeloj Evropi.
Ne možda po nekoj dekoraciji,ne po nekom extremno dobrom navijanju,ali definitivno po brojnosti,kući na strani,po ljubavi za reprezentaciju.
Ne smijem ni zamisliti na šta bi to ličilo da osvojimo nešto u nogometu ili košarci,srušilo bi se sve
Malo offa,ali morao sam.
Dobro je krenulo...Bože podrži...i sretno nam u Sloveniji,možda se desi neko čudo.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Kao sto Aco kaze : "zasto ne sanjati ? "
nego imajuli ovi Slovenci dovoljan kapicitet za nas Bosancere u dvoranima ?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
neznam stvarno ali bit ce yebeno za kartu nabavitibordo_Sarajevo je napisao/la:Kao sto Aco kaze : "zasto ne sanjati ? "![]()
jedva cekam to prvenstvo , nadam se da cu imati srece da nabavim karte za sve nase tekme koje budemo igrali
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Vi samo napunite dvorane, to se i očekuje od vas. €€€
Realno ako kažem, očekujem, da bude ovo prvenstvo najbrojnije po broju navijača drugih timova.
Zbog blizine i poziciji Slovenije to bi trebale biti dvorane pune. (osim Finaca i Bugara).
Samo da kažem, da nas je bilo 6.000 u Turskoj na SP 2010 godine.
[youtube][/youtube]
Realno ako kažem, očekujem, da bude ovo prvenstvo najbrojnije po broju navijača drugih timova.
Zbog blizine i poziciji Slovenije to bi trebale biti dvorane pune. (osim Finaca i Bugara).
Tu vama još fali. Za sada nema brojnijih navijača na tudjim prvenstvima od naših.tepsija je napisao/la: I gotovo sam siguran,da imamo najbolje navijače u cijeloj Evropi.
Samo da kažem, da nas je bilo 6.000 u Turskoj na SP 2010 godine.
[youtube][/youtube]
- frankqqqqq
- Kontakt:
Vidjet ćeš u Sloveniji šta je navijanje, ne brini za to 
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
moj dragi Slovenac
, znas li ti sta je cejf i dernek ?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Vi samo dodjite, to i očekujemo. Malo me brine jedino zbog Makedonaca i njihove euforije. Reprezentanca nije više ista kao u Litvi, jer inače bi ih bilo puno. Crna Gora igra odlično, tako, da se i njih očekuje puno. Srbija nadam se, da neče zajebat. A Hrvatska ko Hrvatska. Nisu oni nešto za košarku, što se tiče navijača, ali ipak smo im susjedi pa se i njih očekuje nešto. A da ne pričam o Litvancima i Italijanima i naravno Gruzijcima. Bit če to jako veselo.frankqqqqq je napisao/la:Vidjet ćeš u Sloveniji šta je navijanje, ne brini za to
A bit če verovatno i delegiranog ždrijeba. Mislim, da če Italijani sigurni igrati u Kopru.
-
whitesnake
- Kontakt:
Kad je ždrijeb ?
Kad počinje prvenstvo ?
Kad počinje prvenstvo ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.