AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Svaka cast, top gol. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Theooooooooo

- _forzamilan_
- Kontakt:
cestitke na skudetu 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Kockoglavi
- Kontakt:
Gooooooooo
Volim zbog Piolija i Žironje.
A i zbog vas ovdje. Trebalo bi biti to..
A i zbog vas ovdje. Trebalo bi biti to..
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jos samo malo braco jos samo malo.....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
kakav bi tek bio dan da se okonča sa tužnom njuškom turskog žohara 
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- nextterrain
- Kontakt:
Joj iskreno pocinjem malo vjerovati u Scudetto 
Jos 90 minuta. Da li ovih veceras u 20:45 ili iduceg vikenda vidjet cemo
Ostati na zemlji jos samo malo, dok i ne bude zvanicno. Aferim momci kakva pobjeda, kakva borba, kakva beton odbrana, bacanje na svaku loptu, ma bravo momci, bravo Pioli, Maldini i svi.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- muha milanez
- Kontakt:
Suze, suze, kakve emocije, kakva priča
Još samo bod
Podrška za brata Roma
Još samo bod
Podrška za brata Roma
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Bravo momci, odlično drugo poluvrijeme, sad se nekako lakše diše iako nije sve gotovo 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Evo tek vidim rezultat, htjelo mi srce iskočiti. Pogledam kasnije utakmicu, sa merakom. 
Iduća stvar koju sam gledao su kartoni, vidim niko nije zaradio suspenziju, amin bože. Savršen rasplet događaja.
Samo bod...
Iduća stvar koju sam gledao su kartoni, vidim niko nije zaradio suspenziju, amin bože. Savršen rasplet događaja.
Samo bod...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ja kada sam na startu vdiio Nestu i da mu je pustio semering ispod pazuha , znao sam da ce bacati na glavu. Ovo je tim, jednostavno pola ovih igraca bi bilo ko riba na suhom van trenutnog Milana.
Kessie možda odigrao najborbeniju i najzreliju tekmu. Neka mu je sretno!
Hvala na čestitkama!
Kessie možda odigrao najborbeniju i najzreliju tekmu. Neka mu je sretno!
Hvala na čestitkama!
Hvala Juventinima na čestitkama i od mene
Kessie je odradio svoje profesionalno do kraja (iako ima još Sassuolo, da ga ne ureknemo
), i to nekako po mom mišljenju čak je podigao formu nakon što je zvanično u javnost puštena vijest da potpisuje za Barcelonu.
Moguće da je i on osjetio psihičko olakšanje nakon što su svi saznali šta će biti sa njim, ko zna
PS: Kako Krunić dva puta zaustavi Bogu, prvo kod gola Thea a onda kasnije još jednom, da mu pozavide Nesta i Maldini
Kessie je odradio svoje profesionalno do kraja (iako ima još Sassuolo, da ga ne ureknemo
Moguće da je i on osjetio psihičko olakšanje nakon što su svi saznali šta će biti sa njim, ko zna
PS: Kako Krunić dva puta zaustavi Bogu, prvo kod gola Thea a onda kasnije još jednom, da mu pozavide Nesta i Maldini
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Momci odigrali zrelo, sampionski. Kapa do poda.
Atalanta je jedna od najboljih gostujucih ekipa ove sezone. Sad se malo zagrijati pa veceras slaviti kako treba
Atalanta je jedna od najboljih gostujucih ekipa ove sezone. Sad se malo zagrijati pa veceras slaviti kako treba
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.