Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Uhhh sav sam se najezio. Da mi je dozivjeti da Mirza jednom u NBA zabije 30 poena, pa neka me vode gdje hoce.
PONOSNI NA MIRZU!!
PONOSNI NA MIRZU!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
el-fighter je napisao/la:Uhhh sav sam se najezio. Da mi je dozivjeti da Mirza jednom u NBA zabije 30 poena, pa neka me vode gdje hoce.
PONOSNI NA MIRZU!!
pa,da igra za neki slabiji tim bilo bi nade
Kakvu mi mašinu imamo u našoj reprezentaciji, to je za nepovjerovat 
baš o ovome kontam danas u autobusu. jbt jedva čekam prvenstvo, rokat će 25+ po utakmici. očekujem da popravi i one segmente koji mu nisu bili toliko dobri prije odlaska u nba. šou u sloveniji.Bademluk je napisao/la:Kakvu mi mašinu imamo u našoj reprezentaciji, to je za nepovjerovat
-
edinjo-bih
- Kontakt:
hvala za klip!storm_raider je napisao/la:Kakav naslov...
"For Mirza Teletovic, basketball is a game, not war ... and he knows the difference"
Hajde malo da uzivamo:
[youtube][/youtube]
MIRZA VOLIMO TE!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jel se meni cini ili je Williams nekako najbolji s njim tamo? Uvijek se raduje njegovim kosevima, asisti, ovo, ono... Mislim mozda zato sto je Deron ipak vodja ovih Neta, a mozda ga i gotivi lik. Ne znam.
mi smo to oduvjek znali, sto kroz reprezentaciju sto kroz klubove u evropi, al sto ovi u brooklynu ne znaju kakva im masina sijedi na klupi, e moj bozeBademluk je napisao/la:Kakvu mi mašinu imamo u našoj reprezentaciji, to je za nepovjerovat
BUDI PONOSAN
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
pa ja bitno je da humpiraga igra ispred njeg i da bogaljns preuzima više šuteva od njega, to je bitno
od 19.2 očekujem renesansu Mirze Teletovića u Netsima !
Ne bude li je, lično ću jaja da otkinem PJ Curcesimu
od 19.2 očekujem renesansu Mirze Teletovića u Netsima !
Ne bude li je, lično ću jaja da otkinem PJ Curcesimu
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
realno ocekuje li iko vecu minutazu za Mirzu,ima li nekih novi izjava,vijesti i sl.,da se covjek moze nadati boljem???
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Nije Mirza pozvan na NBA All Stars game.robery20 je napisao/la:realno ocekuje li iko vecu minutazu za Mirzu,ima li nekih novi izjava,vijesti i sl.,da se covjek moze nadati boljem???
Nama je Željo svetinja jedina.
nisam to ni pitao.Vasa Ladacki je napisao/la:Nije Mirza pozvan na NBA All Stars game.robery20 je napisao/la:realno ocekuje li iko vecu minutazu za Mirzu,ima li nekih novi izjava,vijesti i sl.,da se covjek moze nadati boljem???
Na osnovu ovog zadnjeg sto je napravljeno o Mirzi, ja mislim da postoje dvije opcije:robery20 je napisao/la:realno ocekuje li iko vecu minutazu za Mirzu,ima li nekih novi izjava,vijesti i sl.,da se covjek moze nadati boljem???
- Da ga planiraju gurati u igru vise, i da ce postati standradni clan rotacije ili
- Planiraju da naprave trade sa njim, pa posto je jos uvijek relativno slabo ponat u NBA, da mu podignu cijenu...
Pa sad nadji sta je tacno od svega ovoga...
Pravda za Papeta!
- storm_raider
- Kontakt:
http://watch.nba.com/nba/video/channels ... .nba?tab=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Uzivajte!
Uzivajte!
Sport je lijek za tijelo i duh.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja sad htio da postavim, ali si me preduhitrio. Strasan video, sav sam se najezio i osjecam se sretnim sto sam iz BiH i sto je nikada nisam napustao.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Blatche, a Blatche nema pojma ni da postoji ta zemlja. Kao vecina glupih Amera, koji samo znaju za Ameriku i par ostalih zemalja, iskljucivo onih iz kojih su dosli u AmerikuYucca je napisao/la:Koga je ono Mirza pokusao da nauci da izgovori BIH![]()
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Strasan video stvarno moramo biti ponosni sto imamo ovakvog covjeka kao sto je Mirza koji prestavlja ovu zemlju u najboljem mogucem smislu
SVAKA CAST MIRZA

SVAKA CAST MIRZA
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Al bas zbog tog mentaliteta ima da uspije
mozda ne ove , mozda ne sljedece i mozda ne u Netsima na kraju krajeva
al hoce aBd
al hoce aBd
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- adriano_leite
- Kontakt:
Naravno da hoce, samo sto su nasi ljudi nestrpljivi, ali Mirza je veliki covjek i radnik, te samo moze biti jaci nakon neodigranih utakmica i mizerne minutaze. Kada prodjes najgore, ono sto smo prosli u ratu, sve ostalo ti se cini laganim.Raul_64 je napisao/la:Al bas zbog tog mentaliteta ima da uspije
al hoce aBd
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Svaki naredni post koji nema veze sa temom Mirza Teletović biće sankcionisan... Za teme o "glupim" Bosancima i Amerikancima raspravljajte negdje drugo.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.