Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
-
-Paja
-
Kontakt:
Romariooo je napisao/la:Uberi Pajo tri razliciti travke i stavi na glavi da dodjes malo sebi. Arsavin je vrlo los ove se zone, izrazito sebican. Nadam se da ce iscepiti iz startnih 11 kad se oporavi Van Persi, tj da ce igrati u napadu Van persie, Chamak i Walcot, ili Nasri. Arsavin koci igru
Arsavin je majstor kakav se rijetko vidja, statistike i njegove igre govore jedno a kvazistrucnjak i navijac politickog kluba drugo, kome li treba vjerovati?
Megamon
Drago mi je da si primjetio kako su se ove udruzene snage inferiornih klubove nakotile na nasoj temi, no dobro doci cemo i mi na njihove da kazemo nase cijenjeno misljenje!
Dio Arsenala
-
Nail for Real
-
Kontakt:
Postao/la Nail for Real » 17 nov 2010, 17:55
-Paja je napisao/la:Romariooo je napisao/la:Uberi Pajo tri razliciti travke i stavi na glavi da dodjes malo sebi. Arsavin je vrlo los ove se zone, izrazito sebican. Nadam se da ce iscepiti iz startnih 11 kad se oporavi Van Persi, tj da ce igrati u napadu Van persie, Chamak i Walcot, ili Nasri. Arsavin koci igru
Arsavin je majstor kakav se rijetko vidja, statistike i njegove igre govore jedno a kvazistrucnjak i navijac politickog kluba drugo, kome li treba vjerovati?
Megamon
Drago mi je da si primjetio kako su se ove udruzene snage inferiornih klubove nakotile na nasoj temi, no dobro doci cemo i mi na njihove da kazemo nase
cijenjeno misljenje!
valjda dominantno

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
Monolog
- Moderator
-
Kontakt:
Eh, kako postaviti pitanje, a da ne pomislite da je provokacija? Što ne igra Bendtner za Dansku? Pročitah da je pozvan, ali po sastavima u koje ja gledam, njega nema ni na klupi. Šta je u pitanju?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
Faraon iz Visokog
-
Kontakt:
Postao/la Faraon iz Visokog » 17 nov 2010, 20:32
Monolog je napisao/la:Eh, kako postaviti pitanje, a da ne pomislite da je provokacija? Što ne igra Bendtner za Dansku? Pročitah da je pozvan, ali po sastavima u koje ja gledam, njega nema ni na klupi. Šta je u pitanju?
Sta provociras djabe
neznam ni ja nema ga ni na klupi

🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
-
Monolog
- Moderator
-
Kontakt:
Ma kakva provokacija, imam na Dansku X/1 pa vidim da ga nema ni na klupi(a taman kontam da će biti 0:0, pa da će on uletiti i zabiti gol i tako razveseliti @Paju, a i meni staviti cash u džep). Možda se vratio u London, da se ne bi povrijedio u ovoj bezveznoj utakmici protiv Čeha. Ipak je vama za vikend jedan bitniji meč, ha ya.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
VolimLiverpool
-
Kontakt:
Postao/la VolimLiverpool » 17 nov 2010, 20:34
Mozda se povrijedio na zagrijavanju

.
You'll never walk alone.
-
ensadek
-
Kontakt:
Stvarno ste previše dosadni sa bentnerom vi koji raspravljate oko njega,a plus što još hiljadu bezpotrebnih informacija iznosite.
-
Bosco
-
Kontakt:
Ne igra zbog povrede, prošlu utakmicu nije bio ni na klupi zbog iste.

-
Monolog
- Moderator
-
Kontakt:
Bosco je napisao/la:Ne igra zbog povrede, prošlu utakmicu nije bio ni na klupi zbog iste.

Hvala, evo vidiš da mogu doći na temu bez da provociram. U svakom slučaju imate jednog Gunnera na toj utakmici - Rosyckog.

-
Bosco
-
Kontakt:
Monolog je napisao/la:Bosco je napisao/la:Ne igra zbog povrede, prošlu utakmicu nije bio ni na klupi zbog iste.

Hvala, evo vidiš da mogu doći na temu bez da provociram. U svakom slučaju imate jednog Gunnera na toj utakmici - Rosyckog.

Pa možeš ti kad hoćeš.

Drago mi je što Rosicky igra, izgleda da je ona neugodna povreda u potpunosti iza njega.Vrijedilo je čekati majstora.
-
Romariooo
-
Kontakt:
Kakav je nekakav smetenjak, moguce je i da se izubio negdje usput, na pish pauzi
Nije da provociram majke mi, al Bnedtner je sav nekakav smotan, tako izgleda. Nije on los igrac, al nekako nema ni srece, promasi nevjerovatno, al opet zna i dobro odigrati heh. Smijesan je lik definitivno, meni je uvijek bio simpatican, ne vjerujem da ce ikad biti igracina, ali zato mozda bude sjajan dzoker igrac , nesto kao sto je bio Solskjer u Unitedu, nekako me Bendtner podsjeca na njega.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
Megamon
-
Kontakt:
Romariooo je napisao/la:Kakav je nekakav smetenjak, moguce je i da se izubio negdje usput, na pish pauzi
Nije da provociram majke mi, al Bnedtner je sav nekakav smotan, tako izgleda. Nije on los igrac, al nekako nema ni srece, promasi nevjerovatno, al opet zna i dobro odigrati heh. Smijesan je lik definitivno, meni je uvijek bio simpatican, ne vjerujem da ce ikad biti igracina, ali zato mozda bude sjajan dzoker igrac , nesto kao sto je bio Solskjer u Unitedu, nekako me Bendtner podsjeca na njega.
Rece covjek koji simpatise klub u kojem igraju jedan malokalibricni krkic nekakav buqets i keita
Ja njima nebi dao da mi pricuvaju kurban na jednu noc.Cak i na terenu traze kompas cak sam dobio informaciju iz pouzdanih izvora da su njih trojica u lunch paketu isla na instrukcije kod Bear Gryllsa da im pokaze metode prezivljavanja kad im na suprotnim stranama budu stajali
dominantni topnici predvojedjeni
vodjom(Wengerom) i hladnim spricerom tzv. number one Denmark eggs.
Dominacija
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
Bosco
-
Kontakt:
Šta je ovo i Megamon poludio ?

-
Romariooo
-
Kontakt:
Megamon je napisao/la:Romariooo je napisao/la:Kakav je nekakav smetenjak, moguce je i da se izubio negdje usput, na pish pauzi
Rece covjek koji simpatise klub u kojem igraju jedan malokalibricni krkic nekakav buqets i keita
Ja njima nebi dao da mi pricuvaju kurban na jednu noc.Cak i na terenu traze kompas cak sam dobio informaciju iz pouzdanih izvora da su njih trojica u lunch paketu isla na instrukcije kod Bear Gryllsa da im pokaze metode prezivljavanja kad im na suprotnim stranama budu stajali
dominantni topnici predvojedjeni
vodjom(Wengerom) i hladnim spricerom tzv. number one Denmark eggs.
Dominacija
Ovim igracima koje si spominjao na suprotnim stranama vec su stajali dominatni topnici, koji su u dvije utakmice primili 6 golova.
Ovaj tip je ocigledno jedan od Pajinih ucenika odlikaša
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
Megamon
-
Kontakt:
Bosco je napisao/la:Šta je ovo i Megamon poludio ?

Objektivnost mi je vrlina
@Romario
Pa Wenger bi vise volio da dobije paket kroasana,nego paket sa ovom trojicom ne kvalitetnih igraca
Arsenal fuck barca
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
Bosco
-
Kontakt:
Ne vjerujem.

Da vas nema Topnici moji, trebalo bi vas izmislit.
-
Monolog
- Moderator
-
Kontakt:
Jao šta Nasri uradi Walcottu i Barry-ju. Ono je nehumano. Nasri i Sagna odlični kod Francuza, Walcott neprimjetan u reprezentaciji Engleske, kao i Gibbs.
-
Bosco
-
Kontakt:
Monolog je napisao/la:Jao šta Nasri uradi Walcottu i Barry-ju. Ono je nehumano. Nasri i Sagna odlični kod Francuza, Walcott neprimjetan u reprezentaciji Engleske, kao i Gibbs.
Kad završi tekma javi kako su odigrali Arsenalovci na utakmici ako ti nije šta, pošto nisam u mogućnosti da gledam.
-
-Paja
-
Kontakt:
Monolog ponovo laze kako bi okaljao Arsenalove igrace pa fino Nasriju koji ja obrukao Barrya pripisuje i Wallcota koji je sigurno nekako snosi krivicu sto je Nasri Barryu probacio kroz noge vjerovatno jer mu je zadatak trebao po kvazistrucnjaku Monologu trebao biti da stoji iza Barrya da cuva da ne prodje lopta kroz noge. Ali mogu preci preko toga ali kaze Gibbs neprimjetan pa sta reci na takvu laz covjek dominira na lijevoj strani, Valbuena se ne vidi i svaki napad po toj strani zavrsi neuspjesno dok Francuzi probijaju kroz sredinu gdje su i zabili gol pored klasa poput Ferdinanda, Lescota, Gerarda i Barrya ispred i probijaju onoga desnok beka iz Evertona sto je i komentator primjetio!
Wallcot jedini ima slab ucinak ali jedna lopta u prostor je dovoljna da ostavi u prasini slabasnog i nemocnog antitalenta Abidala!
Bosco: Svi osim Wallcota topnici jednostavno dominiraju, Sagna i Gibbs neprelazni, Nasri dominantan! Jedino Wallcot slab ali to je zato sto Engleska igra na antitalenta Carolla duge lopte a doticni je dobio samo jedan duel.
Arsenal dominira!
Dio Arsenala
-
Megamon
-
Kontakt:
I da sigurno je slabasni abidal iz slabasne ekipe cije me ime stid izgovoriti otisao na poluvremenu u abdesthanu da uzme abdest jer se zbilja gubio kao abdest pod naletima dominantnih Topnika
Dominacija Topnika na Wemblyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []