Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- the scouser
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ako prelistate malo temu,vidjecete da je Virtu4l fino napisao Liverpoolovu potrosnju u zadnjih par godina.Tu se fino vidi da smo trosili vise od Chelsea.Da vas podsjetim daje recimo Dossena placen 8M funti,a da je Wenger(**** ga moram,iako ga cikcanga potencira)doveo Clichya za 300 000 funti.Doveden je i Babel za 12 M pa kopni na klupi.Doveden je i Lucas za 8 M funti,kao i Riera..Neki drugi treneri,ne samo Wenger bi za te pare(36M-Riera+Lucas+Dossena+Babel),doveli dosta bolje igrace.za Beniteza nema odbrane,imao je novca,nije ga pravilno koristio,gotova stvar.Nisu ni Ameri zlatni,al' su mu dali dosta konkretan iznos,on ga je u ludo potrosio.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- reds_forever
- Kontakt:
hertha davala preko ljeta,a onda je benitez rekao da ga namjerava zadrzati....YNWA je napisao/la:
znas moje misljenje o debilu voroninu i ja bih volio da ode ali ne znam odkud ti to da herta daje 11 miliona za njega, to je nemoguce, ze njega se moze dobiti jedno 3 miliona i to jedva i kud sa tim parama, koga dovesti
![]()
nisam sigurna,al cini mi se da sam negdje procitala da su jos zagrijani za njega,nadam se da je to istina

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
ti si to nesto lose procitalareds_forever je napisao/la:hertha davala preko ljeta,a onda je benitez rekao da ga namjerava zadrzati....YNWA je napisao/la:
znas moje misljenje o debilu voroninu i ja bih volio da ode ali ne znam odkud ti to da herta daje 11 miliona za njega, to je nemoguce, ze njega se moze dobiti jedno 3 miliona i to jedva i kud sa tim parama, koga dovesti
![]()
nisam sigurna,al cini mi se da sam negdje procitala da su jos zagrijani za njega,nadam se da je to istina

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
e jbg necemo sad ici u krajnosti, cuj oduzmi golove koje je torres dao, to je isto kao da ja tebi kazem oduzmi lopte koje je lucas presjekao koje su bili moguci golovi.. btw. lucas je drgi u lizi igrac po supjesnosti u startovima.. Nebitno sve to ja samo kazem da nije samo problem u rafi i lucasu vec kolektiv je zakazao, sad nam nastoji grcevita borba da se koliko toliko vratimo na svim frontovima, ova liga prvaka mi bas mirise na onu iz 2005 kad smo jedwa prosli grupnu fazu pa smo je osvojili.. PONOSAN sam sto smo makar scumse pobjedili i treba biti optimistican za buducnost YNWA<3reds_forever je napisao/la:Torres Da Killa.!. je napisao/la: Pa kad liver izgubi zbog lucasa onda swi seremo o njemu niko ne sere o torresu i gerrardu sto nisu dali golowe,znaci samo trazimo pojedinca koji je kriv za sve da mozemo o njemu srati.. Cijeli kolektiv je kriv zbog losih rezultata,te ovaj povrjedjen te ovaj ima gripu nidze veze, to odjednom svi nisu dobri cim smo upali u rezultatsku krizu,ni torres ni glen ni gerrard nece da ko muskarci se bore kad je najteze sad, lahko je okrivit lucasa leivu za sve.. po meni svi su krivi![]()
tvoje misljenje,al haj ti fino oduzmi golove koje je torres dao pa reci gdje bismo bez tog bili,gerrard vuce povredu od pocetka sezone,kako ocekujes od njega da se bori kad ne moze igrati,kad je povrijedjen,mislis da se on ne osjeca lose kad LFC izgubi a on ne moze igrat
![]()
![]()
![]()
Poslije one partije protiv ville gerrard je i sam priznao losu igru,a lucas vazda govori da ce se dokazati...Kad
Sta je on do sada pokazao da bi mi njega u nebo uzdizali
Mlad je,ima jos dosta za ucit,al mi se cini kao izgubljen slucaj
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
- reds_forever
- Kontakt:
ja se nadam najboljem,al tesko ce biti...protiv lyona nam odgovara samo pobjeda a torres i gerrard upitni....teska situacija,ako vec finansijski dobro ne stojimo,jos gore cemo stajati ako ne prodjemo daljeTorres Da Killa.!. je napisao/la:sad nam nastoji grcevita borba da se koliko toliko vratimo na svim frontovima, ova liga prvaka mi bas mirise na onu iz 2005 kad smo jedwa prosli grupnu fazu pa smo je osvojili.. PONOSAN sam sto smo makar scumse pobjedili i treba biti optimistican za buducnost YNWA<3

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Upravo tako financijsiki bi izgubili najmanje 50M funti!reds_forever je napisao/la:ja se nadam najboljem,al tesko ce biti...protiv lyona nam odgovara samo pobjeda a torres i gerrard upitni....teska situacija,ako vec finansijski dobro ne stojimo,jos gore cemo stajati ako ne prodjemo daljeTorres Da Killa.!. je napisao/la:sad nam nastoji grcevita borba da se koliko toliko vratimo na svim frontovima, ova liga prvaka mi bas mirise na onu iz 2005 kad smo jedwa prosli grupnu fazu pa smo je osvojili.. PONOSAN sam sto smo makar scumse pobjedili i treba biti optimistican za buducnost YNWA<3
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
- the scouser
- Kontakt:
Kad je otis'o Parry sad trebaju i Rafa i Ameri,Rafa jer nema pojma,a Ameri jer nemaju para za dugove.Posto je globalna kriza,samo jos ludi Arapi bi nas htjeli kupit',ne bi mi se svidjelo da postanemo novi City,al' jbg bolje da smo gamad nego da smo u dugovima do grla.To sto se Klinsmann spominje nadam se da je patka,jer ako ima gore rjesenje od ostanka Rafe,onda je to dolazak Klinsmanna.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
trebalo bi otic i 70% ekipe jer su šabani. svi osim reine, gerrarda, torresa i jos par izuzetaka.the scouser je napisao/la:Kad je otis'o Parry sad trebaju i Rafa i Ameri,Rafa jer nema pojma,a Ameri jer nemaju para za dugove.Posto je globalna kriza,samo jos ludi Arapi bi nas htjeli kupit',ne bi mi se svidjelo da postanemo novi City,al' jbg bolje da smo gamad nego da smo u dugovima do grla.To sto se Klinsmann spominje nadam se da je patka,jer ako ima gore rjesenje od ostanka Rafe,onda je to dolazak Klinsmanna.
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Ja misl. da mi najbolje igramo velike utakmice pod pritiskom kao sto je bilo protiv ManUtd, Jbg protiv fulhama smo izgubili jer smo se cuvali za LP, ako ne pobjedimo sad stvarno nezz, ja sam pa gotovo uvjeren u pobjedu.. ja mislim da se dobija oko 5 miliona ako se prodje grupna faza u lp pa mislim da se nikako nebi isplatilo ispasti sad... Bilo kako bilo zelim nam srecu i ako izgubimo NIKADA NE KORACAS SAMM xOreds_forever je napisao/la:ja se nadam najboljem,al tesko ce biti...protiv lyona nam odgovara samo pobjeda a torres i gerrard upitni....teska situacija,ako vec finansijski dobro ne stojimo,jos gore cemo stajati ako ne prodjemo daljeTorres Da Killa.!. je napisao/la:sad nam nastoji grcevita borba da se koliko toliko vratimo na svim frontovima, ova liga prvaka mi bas mirise na onu iz 2005 kad smo jedwa prosli grupnu fazu pa smo je osvojili.. PONOSAN sam sto smo makar scumse pobjedili i treba biti optimistican za buducnost YNWA<3
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Onda Kodro ili SliskovicKad je otis'o Parry sad trebaju i Rafa i Ameri,Rafa jer nema pojma,a Ameri jer nemaju para za dugove.Posto je globalna kriza,samo jos ludi Arapi bi nas htjeli kupit',ne bi mi se svidjelo da postanemo novi City,al' jbg bolje da smo gamad nego da smo u dugovima do grla.To sto se Klinsmann spominje nadam se da je patka,jer ako ima gore rjesenje od ostanka Rafe,onda je to dolazak Klinsmanna.

Jedino bi volio vidjeti Magatha !!! Trenercina covjek , nesto poput Fergusona !!!
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
sorry sto sam dosadan ewo jos samo jedan post za veceras koji sam nasnjuhao negdje:
(27 games left x 3 = 81 plus the 18 we already have = 99).
Which means that we can lose another 4!!! matches, draw one and still end with 86 points, the same as last season, which would have won us the PL normally.
Some, come on please, get a grip!!!
Please...?
(27 games left x 3 = 81 plus the 18 we already have = 99).
Which means that we can lose another 4!!! matches, draw one and still end with 86 points, the same as last season, which would have won us the PL normally.
Some, come on please, get a grip!!!
Please...?
- alan_kardec
- Kontakt:
Drug nisi ti mene dobro shvatio.Naravno da sam na Rafinoj strani,a u ovom drugom dijelu komentara koji si ti citirao ja sam se sarkastično osvrnuo na mišljenja pojedinih Rafinih kritičara koji smatraju da će u Liverpoolu poteći med i mlijeko samo ako on ode sa klupe što naravno nije istina.Ono što sam ja htio potencirati u ovom komentaru je da su vlasnici glavni i jedini pravi razlog Liverpoolovog posrtanja.Rafa je uradio mnogo za ovaj klub ali to neko konstantno negira spominjući isključivo njegove greške.OTNYS_YNWA je napisao/la:Citiram samo dio tekstaČovjek mi je time definitivno začepio usta.Na nivou Blackburna smo naravno isključivo zbog Rafe,"njegovih" polovnjaka,transfer politike,"otjerao" je owena,riisea....
Nije daleko taj dan,Rafa će otići,doće neko novi na klupu i stvari će se drastično promjeniti.Zasjest ćemo na prvo mjesto,igraće nam u ekipi villa,silva,kaka,eto`o,...Daj Bože da bude tako i ja Rafu više nikad neću spomenuti.Gazde su veliki problem Liverpoola,a to će se vidjeti i kad neki drugi trener dođe u klub.Živi bili pa vidjeli.
![]()
Koliko se samo prosipas , izvini na izrazu !
Owen otisao zbog love , Riise jednostavno nije zelio ostati u klubu jer su ga poslije onog autogola progonili sejtani nekakvi ..
A ako Rafa ode dovesce se Silva , Villa , Kaka , Etoo ( KRASNO ) .. Pa nece ti za trenera doci Sejk ili Abramovic .. Ako se vlasnici promijene i dodje onaj Princ onda ces gledati bar nekoliko pomenutih igraca u svom postu !
Ako ode Rafa Liverpool ces gledati u borbi za opstanak jer nema trenera koji bi stvorio ekipcinu sa Degenom , Dossenom , Lucasom , Rierom , Voroninom i ostalim ..
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- TheScouser
- Kontakt:
A jesi ti zavro jarane na Liverpool k'o muha na go*vno, proklet si i ne mozes se zasitit. Hajde bolje ti je reci koju pametnu, a ne samo prosipas ovdje svoje hirove i komplekse.cikcanga je napisao/la:Znaci nadat cete se jos 5-6 kola?
Haj fino.
Je l' ti stvarno mislis da cu ja ili neko od nas poceti gotiviti neki drugi klub samo zato sto nisu u krizi ili sto imaju vise novca nego Liverpool? Ako tako mislis, stvarno si onda sisao s uma.
Obracas se ovdje nama kao da si ti neki strucnjak, sad ti lafo tvrdis da je Liverpool sramota od kluba sto je izgubio od Lyona i Fiorentine? Pa sta ima veze, ljudi su trenutno u boljoj formi i to je to!
Da mi je tebe, i ovdje jos neke bilo cuti kad je Liverpool mljeo sve pred sobom prosle sezone i u LP i u prvenstvu, kad su cvijetale ruze. Pa Boze moj i recesija je pa cemo prezivjeti, necemo umrijeti od gladi.
Stvarno si presao svaku granicu, umjesto da budes kulturan i uljudan forumas, da se ponasas kako Bog zapovijeda valjas gluposti koje ni onaj brzi Ploče-Zagreb ne moze povuci.
I zapamti, nema tog poraza ili loseg rezultata koji ce me sprijeciti da navijam za Liverpool!

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Onda izvini , pogresno sam te shvatioDrug nisi ti mene dobro shvatio.Naravno da sam na Rafinoj strani,a u ovom drugom dijelu komentara koji si ti citirao ja sam se sarkastično osvrnuo na mišljenja pojedinih Rafinih kritičara koji smatraju da će u Liverpoolu poteći med i mlijeko samo ako on ode sa klupe što naravno nije istina.Ono što sam ja htio potencirati u ovom komentaru je da su vlasnici glavni i jedini pravi razlog Liverpoolovog posrtanja.Rafa je uradio mnogo za ovaj klub ali to neko konstantno negira spominjući isključivo njegove greške.

A da se osvrnem na LP .
Pobjedom nad Lyonom cemo imati 6 bodova .. Fiorentina ce slaviti kuci u to ne sumnjam sto znaci
Fiorentina 9
Lyona 9
Liverpool 6
bodova
Liverpool ce pobijediti Debrecen , ali ako Lyon - Fiorentina zavrsi nerijesenim rezultatom Liverpool ide u Evr. Ligu

pa stavio sam samo neke momke koji bi sad bez problema mogli igrat cinit strasne tandeme... evo npr Robbie Keane strasan napadac (polu spic) otisao je tako lako a npr Voronin ostane 2 3 sezone nez tacno sad..a pennant je bolji od kuyta vjeruj mi brzi bolji centarsut jer na toj poziciji se to traci...et to kao uspjesne nebi poredioYNWA je napisao/la:pennant ti za klasu bolji od kuytaLFC_LAVOV je napisao/la:Evo sad da pokusamo uradit uspordbu igraca koji su nosili i nose dres Liverpoola
Baros(za mene napadac kojem ne moras servirat loptu da bi dao gol) - Voronin( Klocko)
Crouch(dobar napadac pravi sidras s dobrom tehnikom) - N'gog(Mlad igrac trba vremena tek treba da nastupa)
Pennant(Brz probojan ,dobar centarsut) - Kuyt( osim snage nista posebno cam mu i pregled igre smijesan..)
Smicer(Jedan od drazih igraca u LFC zbog doprinosa klubu a i igracke sposobbnosti odlican i jos igra sto je vazno napomenut) - Benayoun( uvijek al uvijek ima viska potez)
Xabi Alonso(toliko puta pokazao sve svoje sposobnosti jedino mu brzina nije jaca strana) - Lucas(smijesno da bi bilo zalosno)
Kewell( igracina..ljudi u engleskoj govore najbolji lijevak u povijesti LFC) - Riera( nije los ,ali.......nije ni blizu Haryu)
ako sam smorio sry al mislim da ovi igraci koji sad igraju su za klasu slabiji od nekih igraca koji su igrali....![]()
kewell-meni licno jedan od drazih igraca koji je nosio dres liverpoola ali je imao previse problem sa ozljedama, a riera nikad ne bi ni zaigrao za liverpool da je rafa dobio pare da kupi silvu
a i gdje su ti torres, masch, johnson,reina, agger...de njih poredi
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
ja ne kontam kako vam se da pisati uvijek stvari koje smo svi prosli milion puta... i odgovarati na postove ove djece sto provociraju...
nece se kod nas nista promijeniti dok ne odu ameri... rafa je siguran dok su oni tu i zato se on i ne zali jer zna koliko god da gubi i grijesi publika ce biti na njegovoj strani samo iz razloga jer su na suprotnoj ameri...
nece se kod nas nista promijeniti dok ne odu ameri... rafa je siguran dok su oni tu i zato se on i ne zali jer zna koliko god da gubi i grijesi publika ce biti na njegovoj strani samo iz razloga jer su na suprotnoj ameri...
You are someone else I am still right here
oteli kesss hahahaha de ga banujte MOLIM VAS ko Boga nemogu stomak me boli od smjeha.cikcanga je napisao/la:TheScouser je napisao/la:A jesi ti zavro jarane na Liverpool k'o muha na go*vno, proklet si i ne mozes se zasitit. Hajde bolje ti je reci koju pametnu, a ne samo prosipas ovdje svoje hirove i komplekse.cikcanga je napisao/la:Znaci nadat cete se jos 5-6 kola?
Haj fino.
Je l' ti stvarno mislis da cu ja ili neko od nas poceti gotiviti neki drugi klub samo zato sto nisu u krizi ili sto imaju vise novca nego Liverpool? Ako tako mislis, stvarno si onda sisao s uma.
Obracas se ovdje nama kao da si ti neki strucnjak, sad ti lafo tvrdis da je Liverpool sramota od kluba sto je izgubio od Lyona i Fiorentine? Pa sta ima veze, ljudi su trenutno u boljoj formi i to je to!
Da mi je tebe, i ovdje jos neke bilo cuti kad je Liverpool mljeo sve pred sobom prosle sezone i u LP i u prvenstvu, kad su cvijetale ruze. Pa Boze moj i recesija je pa cemo prezivjeti, necemo umrijeti od gladi.
Stvarno si presao svaku granicu, umjesto da budes kulturan i uljudan forumas, da se ponasas kako Bog zapovijeda valjas gluposti koje ni onaj brzi Ploče-Zagreb ne moze povuci.
I zapamti, nema tog poraza ili loseg rezultata koji ce me sprijeciti da navijam za Liverpool!
1.Samo iznosim cinjenice.Nisam nista slagao.
2.Nisi ti kriv sto si zrtva Looserpoolove propagande koja ima za cilj navuci takve da navijaju za taj
kvaziklub kako bi im oteli kes.
3.Arsenalovi juniori bi pobijedili Lyon i Fiorentinu sa 9 igraca.
4.Jesam strucnjak, odlicno zapazanje.
5.Looserpool i glagol mljeti mogu ici u istu recenicu, samo ako se isti napise u pasivu.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sine nema vise toga da treceplasirani ide u evropsku ligu, ne neOTNYS_YNWA je napisao/la:Onda izvini , pogresno sam te shvatioDrug nisi ti mene dobro shvatio.Naravno da sam na Rafinoj strani,a u ovom drugom dijelu komentara koji si ti citirao ja sam se sarkastično osvrnuo na mišljenja pojedinih Rafinih kritičara koji smatraju da će u Liverpoolu poteći med i mlijeko samo ako on ode sa klupe što naravno nije istina.Ono što sam ja htio potencirati u ovom komentaru je da su vlasnici glavni i jedini pravi razlog Liverpoolovog posrtanja.Rafa je uradio mnogo za ovaj klub ali to neko konstantno negira spominjući isključivo njegove greške.
A da se osvrnem na LP .
Pobjedom nad Lyonom cemo imati 6 bodova .. Fiorentina ce slaviti kuci u to ne sumnjam sto znaci
Fiorentina 9
Lyona 9
Liverpool 6
bodova
Liverpool ce pobijediti Debrecen , ali ako Lyon - Fiorentina zavrsi nerijesenim rezultatom Liverpool ide u Evr. LiguZnaci potreban je kiks Fiorentine sada kuci ili da zadnje kolo donese pobjednika sto se tice duela Viola i Lyona !
Zaboravio si da nama dolazi Fiorentina tako da imamo sansu da se izjednacimo s njima eh sad neznam sta odlucuje ukoliko su klubovi izjednaceni bodovno gol razlika ili medjusobni score ....OTNYS_YNWA je napisao/la:Onda izvini , pogresno sam te shvatioDrug nisi ti mene dobro shvatio.Naravno da sam na Rafinoj strani,a u ovom drugom dijelu komentara koji si ti citirao ja sam se sarkastično osvrnuo na mišljenja pojedinih Rafinih kritičara koji smatraju da će u Liverpoolu poteći med i mlijeko samo ako on ode sa klupe što naravno nije istina.Ono što sam ja htio potencirati u ovom komentaru je da su vlasnici glavni i jedini pravi razlog Liverpoolovog posrtanja.Rafa je uradio mnogo za ovaj klub ali to neko konstantno negira spominjući isključivo njegove greške.
A da se osvrnem na LP .
Fiorentina 9
Lyona 9
Liverpool 6
bodova
Liverpool ce pobijediti Debrecen , ali ako Lyon - Fiorentina zavrsi nerijesenim rezultatom Liverpool ide u Evr. LiguZnaci potreban je kiks Fiorentine sada kuci ili da zadnje kolo donese pobjednika sto se tice duela Viola i Lyona !
- alan_kardec
- Kontakt:
mislim da odlučuje gol razlika.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović