Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

DANTES
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la DANTES » 20 jun 2015, 21:52

kako ćemo mi njega da uništimo...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jun 2015, 00:17

Velike cestitke i naklon do poda vasim momcima, bez ikakve dileme 100% zasluzeno! Cestitam takodje svim navijacima Srbije, imate razloga za slavlje dakako.

Da dodam, samo jedan dokaz da jedna "manja" zemlja sa slabom ligom moze sama sebi proizvoditi talentovane igrace i da se ne moraju pod nos gurati igraci iz inostranih liga koji moraju igrati samo zbog imena kluba a u njemu nit' igraju nit' ista. Zivjeli. :thumbup:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 jun 2015, 00:19

Sabinho je napisao/la:
Da dodam, samo jedan dokaz da jedna "manja" zemlja sa slabom ligom moze sama sebi proizvoditi talentovane igrace i da se ne moraju pod nos gurati igraci iz inostranih liga koji moraju igrati samo zbog imena kluba a u njemu nit' igraju nit' ista. Zivjeli. :thumbup:
Jos da nema menadzera i da su roditelji malo skromniji ljudi e onda bi vec na duze staze mogli da razmisljamo.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jun 2015, 00:24

Tribalian je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Jos da nema menadzera i da su roditelji malo skromniji ljudi e onda bi vec na duze staze mogli da razmisljamo.
Nas mentalitet je tesko izbiti iz ljudi jbg, svi to znamo. Ove kvale ste izgubili definitivno, iskoristite to za borbu protiv nekih stvari kao mi nekad.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 21 jun 2015, 00:27

Eh moje komšije.

Ovo je sada kvaka 22. Ovi momci koji su sada svjetski prvaci su dokaz da male zemlje imaju talenat, da Srbija ima nogometnu budućnost i da za 2-3 godine MOŽETE sastaviti respektabilan tim koji bi mogao biti u top 10 na svijetu, ali veliki naglasak na ovo MOŽETE, jer nažalost nećete.
Razlog sam objasnio prije par postova, u vašem savezu leže ljudi koji gledaju lični interes, ovi mladi igrači u Srbiji ni u FS Srbije nemaju podršku i oslonac u daljnjem razvoju, ovi momci su sada veliki talenti koje će menadžerske hijene da razgrabe, nacionalni savez nema instrumente, volju ni ljude da ne dođe do toga, pitanje je koliko će ovih igrača napraviti karijeru, a koliko će nažalost postati žrtve menadžerskih premija.

Sve ovo će se vrlo vjerovatno desiti, a desit će se zbog jednog čovjeka, Toleta.

A sad dolazimo do kvake 22.

Tole je kriv za stanje u Srpskom nogometu, i dok on ne ode stanje se neće promjeniti na bolje, a Tole neće otići jer ste sada SP U-20 što mu daje pravo da još jedan mandat da bude "Bog i batina" što mu je dovoljno da on i njegovi pajdaši nahapaju još novca, i unište još jednu generaciju mladih nogometaša...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 jun 2015, 00:31

Sabinho je napisao/la: Nas mentalitet je tesko izbiti iz ljudi jbg, svi to znamo. Ove kvale ste izgubili definitivno, iskoristite to za borbu protiv nekih stvari kao mi nekad.
Potrudicemo se.
SGD53 je napisao/la:
Tole je kriv za stanje u Srpskom nogometu, i dok on ne ode stanje se neće promjeniti na bolje, a Tole neće otići jer ste sada SP U-20 što mu daje pravo da još jedan mandat da bude "Bog i batina" što mu je dovoljno da on i njegovi pajdaši nahapaju još novca, i unište još jednu generaciju mladih nogometaša...
Sa ovim , nazalost, moram da se slozim, ali kao sto rekoh @ Sabinhu , potrudicemo se da najurimo jajare iz saveza. I ubedjen sam da ovo osvajanje mundijalita nece zamazati oci vecini ljubitelja fudbala jer je velika vecina svesna da do promena u savezu mora doci .

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 jun 2015, 00:42

Da sam pretprošle godine počeo pratiti naš fudbal, možda bih se mogao složiti sa tim da, između ostalog, na brojne neuspjehe i posrtanja srpskog klupskog i reprezentativnog fudbala unazad ko zna koliko godina, ne utiče i naš luzerski mentalitet u i oko reprezentacije, ali eto nisam, nažalost. Ono čime se tješim (ako se uopšte može tako reći i ako je uopšte moguće uporediti :mrgreen: ) je da su i Španci decenijama bili luzerčine na velikim turnirima, uvijek jake timove imali, ali kad se pojavila generacija čarobnjaka, prekucali su igricu. :salut:
Ovim našim Novozelanđanima koji su jutros napravili nezamislivu stvar za srpski fudbal i sport uopšte, je sreća što su talentovani koliko jesu i što za trenera imaju čovjeka koji nema nikakvih dodirnih tačaka sa srpskim fudbalom i pojavama koje u njemu vladaju, a po sopstvenom priznanju i njegovi uzori su ljudi slični njemu odnosno on njima, Antić i Milutinović.
Ukratko, Paunović je Srbin srcem i dušom, ali po shvatanjima fudbala i filozofiji koju zastupa, on je stranac. Da nam je više takvih, valjalo bi.

44Bertans je napisao/la:alan sad će ti snimak cijelog meča na RTS. ;) Rado ću ponovo pogledat. A biće narednih dana sigurno i na netu.
Znam, gledao sam, ali hoću da skinem da imam na kompu čitav meč. Kad se otrujem gledajući poganluk iz A tima, da snimkom finala odmorim dušu. Ako naletiš gdje na kakav torrent ili nešto slično, javi.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 jun 2015, 01:02

alan_kardec je napisao/la: Znam, gledao sam, ali hoću da skinem da imam na kompu čitav meč. Kad se otrujem gledajući poganluk iz A tima, da snimkom finala odmorim dušu. Ako naletiš gdje na kakav torrent ili nešto slično, javi.
http://www.fullmatchesandshows.com/2015 ... ull-match/
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 21 jun 2015, 10:17

SGD53 je napisao/la:
Greška.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 jun 2015, 15:05

veliko hvala. :thumbup:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 jun 2015, 16:57

44Bertans je napisao/la:
SGD53 je napisao/la:
Greška.
Pusti @ Bertansa, taj pije 13 zajecarskih. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 21 jun 2015, 20:07

@Tribalian i jedno je previše :D :D :D
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 21 jun 2015, 23:28

Mladi i dalje u životu, bar teoretski. Trebaju dobit Dansku i da Njemačka dobije Čehe. Ovo prvo možda i izvodljivo, ovo drugo, nisam siguran.

Inače, drago mi je da su Orlići odlučili da ne bude političara na dočeku. To je odličan potez.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 jun 2015, 07:35

Ma ne mogu naši do 1/2... daj samo da englezi odu pa da igramo za 5 mjesto i OI... mada kako igramo i 3 mjesto je ko mars za NASA
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 22 jun 2015, 08:50

Upravo dodjoh do zakljucka da je Tomislav Karadzic najuspesniji predsednik u istoriji saveza. :tokralju:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 jun 2015, 08:53

eto ti sad... ali zar se ne računa najviše Seniorski tim?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 jun 2015, 21:56

Sa njuza twitovi poznatih na titulu orlića :D

slika
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 22 jun 2015, 22:24

:lol: :lol: :lol: :lol: Razvalili su Njuzovci.

Narod je docekao momke kako zasluzuju.. vjerovao sam da ce biti dosta ljudi, ali ovo je premasilo i moja ocekivanja.

Najjace kad poce "Tole lopove" a ovi iz rts-a odma pustise inserte sa SP :lol: :lol:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 jun 2015, 23:17

Doček kakav zaslužuju svjetski šampioni :salut: :salut:
Hvala im na ovoj velikoj radosti koju su spremili svima nama koji smo se radovali ovim pobjedama prethodne dvije sedmice. Valja se sad vratiti u našu realnost, klati se sa Gruzijcima i Kazahstancima i strepeti do zadnje minute. :crazy: :opaopa:
RIP Adis Selmanović

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 23 jun 2015, 02:23

:mrgreen:
[youtube][/youtube]
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.