Olimpik Sarajevo

Coraco
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Coraco » 20 mar 2013, 21:14

gruezi je napisao/la:Pa de kolega objasni mi ti molim te svrhu njihovog postojaanja...imaju 100 navijaca I 100 simpatizera u gradu od pola miliona ljudi I gradu gdje imaju vec dva kluba koja su identitet tog istog grada I ljudi u njemu...da su recimo ostali u vogosci I dole pokusali izgradit fanbazu kroz par decenija shvatio bih ovako ljudi igraju u po sarajeva minimalan broj ljudi navija za njih
Po toj tvojoj logici, u Beogradu bi trebali biti samo Zvezda i Partizan ? :roll: a ipak su tu i OFK Beograd i Rad. Oba ta tima imaju puno manje navijača nego Zv. i Par. ali ih ipak imaju, i opstaju.
Sve dok je konkurencija zdrava, neka je ;)

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 20 mar 2013, 21:20

kontra je napisao/la:Meni ste bas simpatican klub ,puno drazi mi od ovih dusmanskih koji ima mnogo u nasoj ligi :twisted: nek se nastavi tradicija u medjusobnim duelima nasih klubova pa vi abd nek svake godine budete drugi iza Zelje :mrgreen:
Blizu, blizu. Tek tradicija remeti konsenzus ;)

P.S. Poruka jednom liku: Molim te ti čudno biće, stani. Nemoj stalno tražiti svađu i raspravu. Čovjek ima mišljenje, ako ne kontaš razgovaramo i ne možemo svi isto misliti.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 mar 2013, 21:25

open je napisao/la:
kontra je napisao/la:Meni ste bas simpatican klub ,puno drazi mi od ovih dusmanskih koji ima mnogo u nasoj ligi :twisted: nek se nastavi tradicija u medjusobnim duelima nasih klubova pa vi abd nek svake godine budete drugi iza Zelje :mrgreen:
Blizu, blizu. Tek tradicija remeti konsenzus ;)

P.S. Poruka jednom liku: Molim te ti čudno biće, stani. Nemoj stalno tražiti svađu i raspravu. Čovjek ima mišljenje, ako ne kontaš razgovaramo i ne možemo svi isto misliti.
Ako na mene misliš molim te zaobiđi me,ali molim te,u redu? ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 20 mar 2013, 21:28

Dvoumim se da li da nekome baš sve skršim, ali neka. Miran sam.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 mar 2013, 21:33

open je napisao/la:Dvoumim se da li da nekome baš sve skršim, ali neka. Miran sam.
Za paranoje i privatne stvari postoji pp.A nisam se želio sa onim svađati daleko od toga.Čovjek piše da je bolje park napraviti umjesto stadiona ali je ipak bolje ignorisati takve. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 20 mar 2013, 21:37

Mancini je napisao/la:
open je napisao/la:Dvoumim se da li da nekome baš sve skršim, ali neka. Miran sam.
Za paranoje i privatne stvari postoji pp.A nisam se želio sa onim svađati daleko od toga.Čovjek piše da je bolje park napraviti umjesto stadiona ali je ipak bolje ignorisati takve. ;)
Jadan ne bio, šta ti je više. Pa bolan ne vuci me za jezik. Dosta je više. Nigdje te nisam pomenuo jer mi se gadi, što mene citiraš.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 mar 2013, 21:41

open je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
Jadan ne bio, šta ti je više. Pa bolan ne vuci me za jezik. Dosta je više. Nigdje te nisam pomenuo jer mi se gadi, što mene citiraš.
Živ bio nisi vrijedan bilo kakve rasprave,pišimo o klubu i dešavanjima oko kluba. ;)

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 20 mar 2013, 21:44

Vukovi, ima li ko dobru, veću sliku, gdje se lijepo vidi cijeli ovaj crni dres, ne mogu da provalim neke dodatne linije na njemu?
Zadnja izmjena: Zel, dana/u 23 mar 2013, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 21 mar 2013, 11:20

Otoka :D

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 21 mar 2013, 11:33

Opala :) Opet mozete ici na utakmice. VUKOVI OTOKA SE VRACAJU

Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 21 mar 2013, 11:34

Možete i vi jarane. Olimpic - Željo je na Otoci. Dobro došli ;)

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 21 mar 2013, 11:46

arbitraža je napisao/la:Možete i vi jarane. Olimpic - Željo je na Otoci. Dobro došli ;)
Prava seljačka politika. Da je Sarajevo odveli bi nas na kraj svijeta. A Željo će slučajno na Otoku. Počesto vas branim, ali baš nekada ser...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 mar 2013, 12:03

irh je napisao/la:
arbitraža je napisao/la:Možete i vi jarane. Olimpic - Željo je na Otoci. Dobro došli ;)
Prava seljačka politika. Da je Sarajevo odveli bi nas na kraj svijeta. A Željo će slučajno na Otoku. Počesto vas branim, ali baš nekada ser...
Sacekaj, kod Olimpica nikad nista nije sigurno. Jedino kada open kaze da ce Zeljo na Otoku, tad budi siguran a ovo ostalo dok ne vidis ne vjeruj.
Znaci ona prica da se osjecate ko krme u Teheranu vi u Sarajevu, otpada.
Cemu ovaj preokret, moze li mi neko od ovih upucenih reci?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 21 mar 2013, 12:07

Ne mogu baš reći čemu preokret. Nisam toliko upučen, ali ja odgovor vidim u Gracićevim riječima.

"Postigli smo dogovor sa Općinom Novi Grad i načelnikom Semirom Efendićem, koji je uvažio naše razloge. "

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 mar 2013, 12:20

irh je napisao/la:
Vidis i ja sam to primijetio da igra sarajevo sa olimpicom sigurno bi igrali u velikoj kladusi ili buzimu :roll: :? :? :? :? :?
HAHAHAHAH

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 21 mar 2013, 12:47

Ne znam treba li govoriti, ali nikakve veze s ovim nemaju ni Željo ni Sarajevo. Ja baš nigdje ne mogu naći poveznicu.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 21 mar 2013, 12:51

Olimpik je, kao malo koji klub imao šansu da postane KLUB. Relativno mlad, a nedugo po osnivanju uspijeva svojim entuzijazmom i entuzijazmom odanih ljudi da igra u najvišem rangu takmičenja. Bitiše u najmnogoljudnijoj Općini u Državi. Kao i svakom novoosnovanom klubu treba vrijeme da pridobije simpatizere i navijače i to je sve išlo svojim normalnim tokom. Čak je napravljen i stadion za potrebe Olimpika, nekih 5000 mjesta, a postavljanjem stolica taj kapacitet se smanjio.

Onda dolaze problemi. Klub preuzima Nijaz Gracić, čovjek koji svoje lične frustracije želi iskazati preko jednog Kluba. Uvodi ga svojim novcem (način do kojeg je došao do istog ne želim komentarisati) ponovo u elitni razred i na sve načine pokušava napraviti nešto, što je objektivno teško. Svojim vođenjem kluba je nanosio ogromnu štetu plemenitoj ideji izgradnje kluba na zdravim osnovama. Jedan Pofalićki, koji je osnovan prije II svj. rata i koji se borio za ulazak u I Saveznu ligu Jugoslavije ili jedan FAMOS koji je imao sličan put nisu uspjeli, ali Gracić pokušava nazor neke stvari preskočiti i na taj način upropaštava dobru ideju. Zar trebam spominjati da su i Pofalićki i Famos imali svoje navijače. Zar trebam spominjati da su te ekipe igrale pred 50 hiljada ljudi. Zar trebam spominjati da je Olimpik mogao postati Klub sa navijačima, pod uslovom da se ne uvlače lični interesi u Klub. Pa Olimpik je prije dolaska Gracića posmatralo daleko više ljudi nego što je to slučaj sada. Kome treba zahvaliti na toj činjenici. Gracić je nažalost uništio jednu besprijekorno čistu i nevinu ideju svojim načinom rada. Ponavljam, nažalost.

Šta, opet se Gracić vraća u Sarajevo? Neka me samo neko ubijedi da se Gracić, liječeći sopstvene frustracije, ne poigrava sa lijepom idejom, prvi ću popljuvati sopstveni tekst.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

dide
Kontakt:

Post Postao/la dide » 21 mar 2013, 12:55

Slična je situacija i sa FC Olimpic Sarajevo/Tuzla/Goražde

http://www.dodaj.rs/f/2U/Nx/25AoPpRY/52 ... 004171.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 21 mar 2013, 13:05

dide je napisao/la:Slična je situacija i sa FC Olimpic Sarajevo/Tuzla/Goražde

http://www.dodaj.rs/f/2U/Nx/25AoPpRY/52 ... 004171.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
vala bas :)
al eto, fino je sto mi gostujemo na otoci :D
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 21 mar 2013, 13:29

irh je napisao/la:
:D :D :lol: :lol: :lol: :o 8-) 8-)
Amare hvala ti...

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.