Normalno da ce ih biti, ali u kakvom stanju? O tome ja govorim....adriano_leite je napisao/la:Selektora je bilo i bit ce ih. Bilo ih je 5 puta gorih, ali je Pape izgleda trn u oku mnogim intelektualcima, koji bi bolje posao od njega radili. Ko misli da je Pape = repka, taj nije normalan, jer je repke bilo i prije Papeta, bit ce je i poslije, kao sto ju je bilo prije Hajrovica, a bit ce je i poslijeDufresne je napisao/la:
Upravo tako samo selektor, koji ce biti i otici... I poslije kojeg ce doci novi selektor.... Ali ce reprezentacija BiH da ostane, uvijek to je poenta sto nece ljudi da shvate!!!!!
Eh kakva ce reprezentacija ostati nakon sto Pape ode? Sta ce ostati iza njega? Mnogi intelektualci ovdje rade slijedece, SAFET SUSIC=FUDBALSKA REPREZENTACIJA BIH! To je problem!.
Ja sam rekao i ponovicu opet, Pape ima priliku da svoje ime upise zlatnim slovima u historiju bh. reprezentativnog fudbala, na njemu ja hoce li tu priliku iskoristiti....
Moze postati legenda, a moze postati i selektor na nivou Fuada Muzurovica... Samo treba imati na umu, da u odnosu na "Dajdzu", ima puno bolje startno mjesto...