hajde vise, prodje me volja za igromAnderson8 je napisao/la:Nista onda dajte celtic da se malo igramo
Robovi eto me
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Goalgetter
- Kontakt:
Anderson ce preuzeti Celtic, i moze igrati od srijede u ligi A.
A sto se tice one utakmice izmedju @robovi88 i @samirtm_87, nazalost nemogu je uvaziti, jer ne bi bilo fer prema drugim igracima, koji takodje nisu uspjeli odigrati tekmu.
A sto se tice one utakmice izmedju @robovi88 i @samirtm_87, nazalost nemogu je uvaziti, jer ne bi bilo fer prema drugim igracima, koji takodje nisu uspjeli odigrati tekmu.
robovi jel ti to puce konekcija?
hajde neko sad kad sam krenu
eu1
soba : Zmaj od bosne
pas : fid
eu1
Glory Glory Man United!
koji je bio rez kad mu je pukla konekcijaAnderson8 je napisao/la:robovi jel ti to puce konekcija?
eu1
BHF Bosanska Krajina!
- -Barcelona-
- Kontakt:
cestitamCospy89 je napisao/la:ACF Fiorentina je u polufinalu kupa
a cestitam i na ostajanju u prvoj federalnoj
Zar se ne igra majstorica ako je jednu dobio napoli a jednu fiore? mislim da gol razlika ne bi trebala igrat ulogu, ili je nešto promjenuto?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- samir_tm87
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Anderson ce preuzeti Celtic, i moze igrati od srijede u ligi A.
ako ne mozes uvaziti, ja ne pristajem na 0:0, samo 3:0 za mene
zajebancija
kako ocete, pisite
Hocu jaaaaa!-Barcelona- je napisao/la:hoce li neko friendly?
- -Barcelona-
- Kontakt:
sacekaj samo malo dok oept udjem u pesdrH je napisao/la:Hocu jaaaaa!-Barcelona- je napisao/la:hoce li neko friendly?
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
hajde hajde cekam, moram u formu uci sto prije ili me nema, vec zaostajem-Barcelona- je napisao/la:sacekaj samo malo dok oept udjem u pesdrH je napisao/la:Hocu jaaaaa!-Barcelona- je napisao/la:hoce li neko friendly?
- -Barcelona-
- Kontakt:
eu2-Barcelona- je napisao/la:sacekaj samo malo dok opet udjem u pesdrH je napisao/la:Hocu jaaaaa!-Barcelona- je napisao/la:hoce li neko friendly?
ss.ba
1234
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
-
miamiheat25
- Kontakt:
odigro s andersonom prvu me razbio 4-0 on manchester ja birmingham hehe moglo je biti bar 4-2 što sam profaljivo drugu on celtic ja birmingham 2-1 me dobio vodio sam na poluvremenu i u zadnjoj on zabio GG
E da dali mi ko može dati link na pravila playoffa i kako ući u ligu više odnosno ispasti,ako nema link bar da mi objasni
E da dali mi ko može dati link na pravila playoffa i kako ući u ligu više odnosno ispasti,ako nema link bar da mi objasni
E ovakO:miamiheat25 je napisao/la:odigro s andersonom prvu me razbio 4-0 on manchester ja birmingham hehe moglo je biti bar 4-2 što sam profaljivo drugu on celtic ja birmingham 2-1 me dobio vodio sam na poluvremenu i u zadnjoj on zabio GG
Prvi 8 iz grupe A
Prvi 8 iz grupe B
Zatim slijedi dalje:
1A-8B
2A-7B
3A-6B
4A-5B
1B-8A
2B-7A
3B-6A
4B-5A
Ali nije još sve odlučeno, znači sad na oplusezoni ćemo znati tačno kako će izgledati do kraja
Evo došao sam ranije, pa ako si tu, da sad odigramo tu sam do 18, ako ne onda ostaje onaj dogovor od 21
-
miamiheat25
- Kontakt:
eu2juventus 0244 je napisao/la:E ovakO:miamiheat25 je napisao/la:odigro s andersonom prvu me razbio 4-0 on manchester ja birmingham hehe moglo je biti bar 4-2 što sam profaljivo drugu on celtic ja birmingham 2-1 me dobio vodio sam na poluvremenu i u zadnjoj on zabio GG
Prvi 8 iz grupe A
Prvi 8 iz grupe B
Zatim slijedi dalje:
1A-8B
2A-7B
3A-6B
4A-5B
1B-8A
2B-7A
3B-6A
4B-5A
Ali nije još sve odlučeno, znači sad na oplusezoni ćemo znati tačno kako će izgledati do kraja
Evo došao sam ranije, pa ako si tu, da sad odigramo tu sam do 18, ako ne onda ostaje onaj dogovor od 21.
ss.ba
123
1:1, 24 min, ja Milan, on Man.UTD.apocalyps je napisao/la:koji je bio rez kad mu je pukla konekcijaAnderson8 je napisao/la:robovi jel ti to puce konekcija?
eu1
Ev sad **** dođe
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
hahaha pa da ostadosmo jedva nekakoFunjai je napisao/la:cestitamCospy89 je napisao/la:ACF Fiorentina je u polufinalu kupa
a cestitam i na ostajanju u prvoj federalnojsad sam prilog montirao hehehe
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Losa vijest od mene(nekome dobra
)..Necu moci nastaviti igranje lige zbog privatnih problema i minimalnog koristenja interneta ubuduce dok se sve ne sredi..Zao mi je,a nadao sam se i osvajanju + je ekipa za 10(ne PSV,nego raja:D)..Izvinite,nadam se da cu moci igrati u slijedecoj sezoni.. 
P.S. htio je buraz nastaviti,ali mu ne dam jer je deriste i samo ce praviti probleme,pa nadjite nekoga ko je zasluzio da vodi velesilu PSV
Za buduceg vlasnika PSV-a:
Obavezno Koevermans i Toivonen u vrh napada,obojica CF,na krilima Lens lijevo i Labyaad desno,a AMF Dzsudzsak,CMF Engelaar..To je to
P.S. htio je buraz nastaviti,ali mu ne dam jer je deriste i samo ce praviti probleme,pa nadjite nekoga ko je zasluzio da vodi velesilu PSV
Za buduceg vlasnika PSV-a:
Obavezno Koevermans i Toivonen u vrh napada,obojica CF,na krilima Lens lijevo i Labyaad desno,a AMF Dzsudzsak,CMF Engelaar..To je to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.