Unofficialpage je napisao/la:Za šta su Džeko, Bešić, Pjanić, Begović, Kolašinać, i ostali krivi što sjedi bagra u savezu? Zašto da idem protiv tih momaka koji dođu i bore se za državu, koji apsolutno ništa nemogu odlučit. Mislim da je to licemjerno. U ovom slučaju sve ovo se može navesti za Kovačića, Rakitića, Modrića i ostale. Postoje drugi načini borbe od one da želiš da gubi tvojam država i da ideš protiv nje uz neku lažnu ljubav.Virtu4l je napisao/la:Ma povela ih je šaka huligana koji su brukali Hrvatsku gdje god su se pojavili onda je sve eskaliralo kad je neko to pokušao zaustaviti, a balavcima su idoli uvijek bili Knele i ćelave spodobe koje uglavnom ne dožive tridesetu. Na kraju je sve otišlo predaleko i u pogrešnom pravcu. Tužno je da Rakitić, Kovačić, Subašić, Mandžukić i ostali momci ispaštaju zbog toga.hskzmostar je napisao/la:Haj ti to objasni ovim orangutanima,oni nesto dodju hrvatskoj kao ovi iz gacka i nevesinja za BiH,mrze svaki uspjeh momaka a nemaju mud.a se suprostavit sistemu vec iza laznih imena prosipaju suplje...
Imali smo i mi lopove u savezu pa smo se izborili protiv njih, sad su svi u zatvoru, ali stadion je uvijek bio pun i momci su imali maksimalnu podršku.
Koliko sam ja skontao oni hoce da igraci bojkotiraju savez radi kriminala koji jos nije niti dokazan a kad bude dokazan normalno da nece biti na funkciji ovi u odijelima.
Ja nemam srca da okrenem ledja Pivaricu taj decko je domoljub od glave do pete.
Oni se bore na forumu ,obadvojica slave plasman Srbije!