Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
a jesul do sad dolazili...pozzzalan ford je napisao/la:dolaze li vasi navijaci u prijedor?pozzz
alan ford je napisao/la:dolaze li vasi navijaci u prijedor?pozzz
a kako ce tek prijedorcani da svrsavaju na repertoar...bit ce veci delirijum nego kod komsija iz banjalukeseven je napisao/la:alan ford je napisao/la:dolaze li vasi navijaci u prijedor?pozzz
dolaze, dolaze, a imaju spremljen zanimljiv repertoar pjesama
ne vrijedi im objašnjavati bilo šta što se tiče grupe a i što bi boli nas qracslani grad je napisao/la:a kako ce tek prijedorcani da svrsavaju na repertoar...bit ce veci delirijum nego kod komsija iz banjalukeseven je napisao/la:alan ford je napisao/la:dolaze li vasi navijaci u prijedor?pozzz
dolaze, dolaze, a imaju spremljen zanimljiv repertoar pjesama![]()
...meni licno nikako nije jasno kako ljudi tamo padaju u orgazam kad cuju te gluposti al et
ne vrijedi im objašnjavati bilo šta što se tiče grupe a i što bi boli nas qracslani grad je napisao/la:a kako ce tek prijedorcani da svrsavaju na repertoar...bit ce veci delirijum nego kod komsija iz banjalukeseven je napisao/la:alan ford je napisao/la:dolaze li vasi navijaci u prijedor?pozzz
dolaze, dolaze, a imaju spremljen zanimljiv repertoar pjesama![]()
...meni licno nikako nije jasno kako ljudi tamo padaju u orgazam kad cuju te gluposti al et
Ja koliko sam cuo da je mec u 17 h.. valjda bi trebali to zavrsit sa Kozarom bez problema,al ostaje da vidimo.Frutek je napisao/la:Tužno, al mozda je pretjero sa slavljemadnanhz je napisao/la:Za nase uslova je pravo dobra tribina valjda sad mogu tu il vas il gostujuce smjestit a hoce li se spajat ova tribina sa starom il ovako ostaje![]()
I jos jedna stvar citajuci novine procita izjavu glavas kao sad ide na evropu mislim fakat smijesno pobijedit zadnju ekipu kuci i najavljivat neke evrope je![]()
![]()
![]()
Neg raja jel u pola 3 tekma protiv Kozare
http://www.youtube.com/watch?v=3mhqeiXQ ... re=relatedseven je napisao/la:alan ford je napisao/la:dolaze li vasi navijaci u prijedor?pozzz
dolaze, dolaze, a imaju spremljen zanimljiv repertoar pjesama
Ma nevjerujem ja u to , nije sjever bezbjedan , nema ni ulaza nece se ljestvama penjati jbt ....harry_90 je napisao/la:Negdje sam cuo da ce navijaci Slobode u mecu sa Kozarom biti na sjeveru,dal je to rjesenje i kad budu gostovali ostale ekipe na Tusnju Borac,Celik itd.. ??
i ja sam vala cula da idemo na sjever....pa KAko smo sad u subotu se popeli tako ce mo i u srijedu ha ja...TZ_BoY je napisao/la:Ma nevjerujem ja u to , nije sjever bezbjedan , nema ni ulaza nece se ljestvama penjati jbt ....harry_90 je napisao/la:Negdje sam cuo da ce navijaci Slobode u mecu sa Kozarom biti na sjeveru,dal je to rjesenje i kad budu gostovali ostale ekipe na Tusnju Borac,Celik itd.. ??
ma neznam onda je sve moguce kod nasFKR_ajla_TZ je napisao/la:i ja sam vala cula da idemo na sjever....pa KAko smo sad u subotu se popeli tako ce mo i u srijedu ha ja...TZ_BoY je napisao/la:Ma nevjerujem ja u to , nije sjever bezbjedan , nema ni ulaza nece se ljestvama penjati jbt ....harry_90 je napisao/la:Negdje sam cuo da ce navijaci Slobode u mecu sa Kozarom biti na sjeveru,dal je to rjesenje i kad budu gostovali ostale ekipe na Tusnju Borac,Celik itd.. ??![]()
ako dopuste zaštitari i delegat tekme onda je to već gotova stvar ali bi ipak možda trebali sačekati neki drugi dan ili bolje reći tekmu da se otvori oficijelno navijačka priča na sjeveruTZ_BoY je napisao/la:ma neznam onda je sve moguce kod nasFKR_ajla_TZ je napisao/la:i ja sam vala cula da idemo na sjever....pa KAko smo sad u subotu se popeli tako ce mo i u srijedu ha ja...TZ_BoY je napisao/la:
Ma nevjerujem ja u to , nije sjever bezbjedan , nema ni ulaza nece se ljestvama penjati jbt ....![]()
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 13 gostiju.