FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 okt 2010, 17:15

ma naravno tribina ce se sastaviti sa ovom postojecom i ostalim koje ce dolaziti u buducnosti...vidjeli smo skicu stadiona i to bi trebalo da izgleda onako i to mozda za 10 godina ako budu ovim tempom radili :).... ma bitno je da su barem ovo napravili i da ce od sada gostujuci navijaci rahat moci gostovati na tusnju...da se razjasnimo, da ovu tribinu gosti zabporave i oni ce se zadovoljiti nasom trenutnom tribinom D :)...jer u suprotnom, ako ikada nas klub bude pomislio gostima uruciti ovu novu sjevernu tribinu, znajte da nas ponovo nece biti na tribini.Glavni razlog zasto su mnoge fukare odustale od tribine, upravo je to sto nemamo svoju vlastitu tribinu i zato sto je nasa uprava u onoj utakmici protiv celika D tribinu dali Robijasima, dok na nas nisu ni pomislili.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 okt 2010, 18:09

Tribina vrlo privlacno izgleda. :P
Nevjerovatno je kako se brzo radi kad se dodje do potrebnog novca. :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 okt 2010, 20:09

Juniori i kadeti Slobode iz Zenice se vracaju neporazeni.Juniori su odigrali 1:1,poveli su golom Mesanovica u 55 minuti sa 11 metara,dok su domacini izjednacili u 75 minuti takodjer sa 11 metara..
Kadeti su slavili sa 1:0 golom Sarica u 70 minuti utakmice..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

alan ford
Kontakt:

Post Postao/la alan ford » 17 okt 2010, 23:09

dolaze li vasi navijaci u prijedor?pozzz

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 17 okt 2010, 23:41

alan ford je napisao/la:dolaze li vasi navijaci u prijedor?pozzz
a jesul do sad dolazili...pozzz
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 17 okt 2010, 23:48

dolaze, dolaze, a imaju spremljen zanimljiv repertoar pjesama :D

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 18 okt 2010, 00:09

seven je napisao/la:

a kako ce tek prijedorcani da svrsavaju na repertoar...bit ce veci delirijum nego kod komsija iz banjaluke :D :D ...meni licno nikako nije jasno kako ljudi tamo padaju u orgazam kad cuju te gluposti al et :mrgreen:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 18 okt 2010, 00:12

slani grad je napisao/la:
seven je napisao/la:

a kako ce tek prijedorcani da svrsavaju na repertoar...bit ce veci delirijum nego kod komsija iz banjaluke :D :D ...meni licno nikako nije jasno kako ljudi tamo padaju u orgazam kad cuju te gluposti al et :mrgreen:
ne vrijedi im objašnjavati bilo šta što se tiče grupe a i što bi boli nas qrac ;) što se tiče gostovanja biće najvjerovatnije standardno slika ali provjerena ekipa ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 18 okt 2010, 00:23

slani grad je napisao/la:
seven je napisao/la:

ne vrijedi im objašnjavati bilo šta što se tiče grupe a i što bi boli nas qrac ;) što se tiče gostovanja biće najvjerovatnije standardno slika ali provjerena ekipa ;)[/quote]

u Beogradu aaa

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 okt 2010, 00:34

Frutek je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:Za nase uslova je pravo dobra tribina valjda sad mogu tu il vas il gostujuce smjestit a hoce li se spajat ova tribina sa starom il ovako ostaje :?:
I jos jedna stvar citajuci novine procita izjavu glavas kao sad ide na evropu mislim fakat smijesno pobijedit zadnju ekipu kuci i najavljivat neke evrope je :D
Tužno, al mozda je pretjero sa slavljem :lol: :lol: :lol:

Neg raja jel u pola 3 tekma protiv Kozare :?
Ja koliko sam cuo da je mec u 17 h.. valjda bi trebali to zavrsit sa Kozarom bez problema,al ostaje da vidimo.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 okt 2010, 12:46

seven je napisao/la:

http://www.youtube.com/watch?v=3mhqeiXQ ... re=related :o ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 okt 2010, 15:00

Evo citam na drugom portalu Glavasevu izjavu : Glavaš: Obećao sam Evropu i ispunit ću obećanje

Vidjet cemo hocel sta biti od ovoga,u zimskom prelaznom roku,nekim igracima ce zahvalit na saradnji,a dovest ce se i neka pojacanja..Zadovoljan je igrom juniora Slobode,nadam se da ce im i dalje pruzat sansu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 okt 2010, 17:37

Negdje sam cuo da ce navijaci Slobode u mecu sa Kozarom biti na sjeveru,dal je to rjesenje i kad budu gostovali ostale ekipe na Tusnju Borac,Celik itd.. ??

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 18 okt 2010, 18:44

harry_90 je napisao/la:Negdje sam cuo da ce navijaci Slobode u mecu sa Kozarom biti na sjeveru,dal je to rjesenje i kad budu gostovali ostale ekipe na Tusnju Borac,Celik itd.. ??
Ma nevjerujem ja u to , nije sjever bezbjedan , nema ni ulaza nece se ljestvama penjati jbt ....
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 18 okt 2010, 18:51

TZ_BoY je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Negdje sam cuo da ce navijaci Slobode u mecu sa Kozarom biti na sjeveru,dal je to rjesenje i kad budu gostovali ostale ekipe na Tusnju Borac,Celik itd.. ??
Ma nevjerujem ja u to , nije sjever bezbjedan , nema ni ulaza nece se ljestvama penjati jbt ....
i ja sam vala cula da idemo na sjever....pa KAko smo sad u subotu se popeli tako ce mo i u srijedu ha ja... :mrgreen: :mrgreen:

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 18 okt 2010, 19:07

FKR_ajla_TZ je napisao/la:
TZ_BoY je napisao/la:
i ja sam vala cula da idemo na sjever....pa KAko smo sad u subotu se popeli tako ce mo i u srijedu ha ja... :mrgreen: :mrgreen:
ma neznam onda je sve moguce kod nas :D
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 18 okt 2010, 19:22

TZ_BoY je napisao/la:
FKR_ajla_TZ je napisao/la:
TZ_BoY je napisao/la:
ma neznam onda je sve moguce kod nas :D
ako dopuste zaštitari i delegat tekme onda je to već gotova stvar ali bi ipak možda trebali sačekati neki drugi dan ili bolje reći tekmu da se otvori oficijelno navijačka priča na sjeveru ;) kako bi bilo idealno da je tribina bila gotova ljetos kad je bilo odlično vrijeme pa da se fino razrahatimo gore :D ali dobro je i ovako neka nama nje.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 okt 2010, 20:36

Jedan sportski portal o novoj nadi sa Tusnja Ameru Bekicu..

Zabija golove poput Šukera, hladnokrvno i efektno

On i jos par juniora bi mogli naredne sezone igrat vaznu ulogu u timu Slobode,nego razni placenici koji nista ne pokazuju..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 okt 2010, 22:36

BEKIĆ: ZAHVALAN SAM TRENERU

Šef stručnog štaba Slobode, Vlatko Glavaš dao je priliku velikom broju juniora da debituju za prvi tim, a oni su opravdali ukazano povjerenje. Jedan od njih je i Amer Bekić koji je postigao prvijenac protiv Drine iz Zvornika u prošlom kolu.

Sloboda je sa lakoćom upisala tri boda na svom Tušnju protiv posljednje plasirane ekipe Premijer lige, Drine iz Zvornika, a rezultat je glasio 3:0. 18-godišnji napadač Tuzlanske ekipe opravdao je povjerenje šefa stručnog štaba, Vlatka Glavaša, te postigao vrlo lijep gol u 7. minuti susreta.

"I više sam nego zadovoljan, odlično smo odigrali kao kolektiv. Riješili smo utakmicu brzim golovima, a i ja sam postigao jedan zbog čega sam vrlo sretan", kaže velika nada ekipe sa Tušnja, te dodaje:

"Igrao sam sve prijateljske utakmice i samo sam čekao kada ću nastupiti u jednoj zvaničnoj utakmici. Eto, to se vrlo brzo desilo, a došao je i prvi gol."

"Želio bih se zahvaliti svojoj porodici, menadžeru koji me zastupa i treneru Vlatku Glavašu koji mi je ukazao povjerenje i vrlo sam mu zahvalan. S njim imam jedan vrlo profesionalan odnos i smatram ga jednim vrhunskim stručnjakom", ističe taletovani fudbaler koji je prošao sve kategorije Slobode.

Sloboda sutra dočekuje Kozaru na Tušnju u okviru Kupa Bosne i Hercegovine, a prva utakmica je završena rezultatom 1:1. U toj utakmici nije bilo mladog Bekića zbog reprezentativnih obaveza, ali u ovoj utakmici se očekuje od prve minute.

"Mislim da neće biti puno promjena u sastavu u odnosu na utakmicu sa Drinom. Nadam se da ćemo i u ovom susretu rano doći do golova i proći dalje", rekao je Amer Bekić za kraj razgovora za SportSport.ba.

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 19 okt 2010, 15:24

slika

SVI NA SJEVER !!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 13 gostiju.