Nema mi ništa draže nego kada smijehom otpočnem dan.Sveti je napisao/la:Ronaldo ne dajva, ronalda tuku jer su ljubomorni sto je najbolji fudbaler koji je ikad koracao planetom zemljom
Hvala sveti, ti si pravi MVP

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Nema mi ništa draže nego kada smijehom otpočnem dan.Sveti je napisao/la:Ronaldo ne dajva, ronalda tuku jer su ljubomorni sto je najbolji fudbaler koji je ikad koracao planetom zemljom
Gdje je Michel Salgado na toj listi ? Kako te nije stid ?Sveti je napisao/la:Ma ko trolla, sve je ovo ziva istina. Objektivna lista najboljih ika
Ronaldo
Isko
Makelele
Pa tek onda Buskec
Messija kao sto vidite nema nigdje, jedanaesto mjesto,dijeli sa pablom aimarom
"Florentino Perez uvijek želi najveće svjetske zvijezde, igrače koji svi obožavaju. Razumijete li šta to znači?. Ronaldo je odraz kluba. Perez prodaje Real kao internacionalni brend. Vicente del Bosque i Angel Di Maria su previše ružni za Real Madrid. Drugačiji su od Tonija Kroosa i Jamesa Rodrigueza", rekao je Rexach.
Ovo je druga zanimljiva izjava nekadašnjeg trenera Barcelone, koji je prije nekoliko dana izjavio kako je uzrok Messijeve loše forme pizza.
A sta ka'e za Coentaraoaooaoa i Khediru? Pa i Modrica budimo realni.Consigliere je napisao/la:Vicente del Bosque i Angel Di Maria su previše ružni za Real Madrid.
Budimo realni i Bejla bez rajfageoxx je napisao/la:Il Bejla sa rajfom.
hahahahahahahah bravomiki_92 je napisao/la:undercut i solufi na spic, prava klasicna kombinacija
Ja se kladim da Barca dobija. U avatar? Prihvataš li?Lillard je napisao/la:Ocel' neko okladu za nedjelju?
Samo nemojte u pare, tu sam tanak
Jbga i ja se kladim da Barca dobijaKawhi je napisao/la:Ja se kladim da Barca dobija. U avatar? Prihvataš li?Lillard je napisao/la:Ocel' neko okladu za nedjelju?
Samo nemojte u pare, tu sam tanak
Gdje je raifConsigliere je napisao/la:Frajer je karizma![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.