Zvjezdan Misimović
- master1015
- Kontakt:
Re: Zvjezdan Misimović
Oh yes, I'm definitely lying about knowing English aren't I? You can keep denying the cold facts and statistics staring at your face all you want, the entire world is aware that Pjanic is one of the best central mids in the world. There's a reason barely anyone knows Misimovic. He's had one or two very good seasons, everything else was mediocre.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Mislim da je to normalno za nekog ko je odrastao u Njemačkoj, i glupo je prigovarati za slabo poznavanje pravopisa nekome ko vjerovatno nikad nije imao nijedan čas našeg jezika, al' haj'.GangstaX je napisao/la:Mislim da je svako vidio ovdje da lažeš to za strane jezikemaster1015 je napisao/la:sto se tice mog jezika da te podsjetim znam njemacki i engleski perfektnopošto vidim da ti ni naš nije jača strana ("neznam", "statistike dolazu", "stranice koji su glavni", "neznas"... Uz to pišeš c stalno jer ne znaš izgleda razliku između "č" i "ć"). Pored fudbalske, ni opšta pismenost ti nije jača strana.
Reći ću ti samoEdol je napisao/la:Mislim da je to normalno za nekog ko je odrastao u Njemačkoj, i glupo je prigovarati za slabo poznavanje pravopisa nekome ko vjerovatno nikad nije imao nijedan čas našeg jezika, al' haj'.GangstaX je napisao/la:Mislim da je svako vidio ovdje da lažeš to za strane jezikemaster1015 je napisao/la:sto se tice mog jezika da te podsjetim znam njemacki i engleski perfektnopošto vidim da ti ni naš nije jača strana ("neznam", "statistike dolazu", "stranice koji su glavni", "neznas"... Uz to pišeš c stalno jer ne znaš izgleda razliku između "č" i "ć"). Pored fudbalske, ni opšta pismenost ti nije jača strana.
Može li neko nastaviti sa temom, npr. kako je Miske igrao u zadnjoj utakmici ili nešto slično...?
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Muamer Kurto > Zvjezdan Misimović 
Misimovic istina, nije vise ono sto je nekada bio. Taj isti Miske ima muda za razliku od Pjanica. Misimovic je veliki majstor i sa 50 godina on bi znao proturit par lopti koje bi riješile utakmicu.. Jednostavno je virtuoz, majstor
Nikada on nije bio neki trkač, niti je, niti će biti i to je to. Čovjek je došao u formi na SP i to je bio mršaviji nego u Wolsfuburgu meščini
i to je znak koliko čovjek daje od sebe za repku ( bilo je komentara da mu je ovo zajebancije bla bla.. )
Pjanic je WC igrac, tehnicki neprikosnoven, i zaista naš najbolji i najvrijedniji igrač. Kraj priče.
Za mene je Miske ipak nesto drugo, taj tip igrača više nećemo imati. To što neki drugi ne znaju pohvaliti jednog igrača bez da drugog pljuju je poznata matrica ovdje, tako da, ne znam šta odma ako neko gotivi Misketa, automatski misle se da je Pjanic rinaKa.
Nikada on nije bio neki trkač, niti je, niti će biti i to je to. Čovjek je došao u formi na SP i to je bio mršaviji nego u Wolsfuburgu meščini
Pjanic je WC igrac, tehnicki neprikosnoven, i zaista naš najbolji i najvrijedniji igrač. Kraj priče.
Za mene je Miske ipak nesto drugo, taj tip igrača više nećemo imati. To što neki drugi ne znaju pohvaliti jednog igrača bez da drugog pljuju je poznata matrica ovdje, tako da, ne znam šta odma ako neko gotivi Misketa, automatski misle se da je Pjanic rinaKa.
Čovjek lagano uporedi Misimovića koji je na kraju karijere, igrao 8 godina više, i Pjanića koji ima 24 godine, i on kao šamara, idemo ovako:
Misimović do 24 godine vs Pjanić do 24 godine
Misimović sa 18 godina igrao za Bayern II u Regionalnoj(4) ligi Njemačke.
Pjanić sa 18 potpisao za Lyon, nakon što je sa 17 igrao u prvoj ligi s Metzom.
Misimović do 22 godine igra za Bayern amatere u 4. ligi s ponekim izletom u prvi tim Bayerna.
Pjanić do 21. igra u Lyonu.
Misimović s 22 prelazi u Bochum s kojim nakon jedne sezone ispada u Bundesligu 2.
Misimović s 23 igra drugu ligu, ali se vraća odmah naredne sezone i u 24 godini Misimović s Bochumom završi na 8. mjestu u BL
Pjanić od 21 do 24 igra za Romu.
Pjanić sa 24 završi na 2. mjestu u talijanskoj ligi.
Misimović za
Bayern II: 103 utakmice, 44 gola, 1 asistencija
Bochum: 101 utakmica, 24 gola, 26 asistencija.
Pjanić za
Lyon: 120 utakmica, 16 golova, 21 asistencija
Roma: 98 utakmica, 13 golova, 23 asistencija
Pjanić do 24. godine igrao Ligu prvaka: 21 utakmica, 5 golova, 4 asistencije.
Misimović???
Misimović debitovao za reprezentaciju 2004 s 22 godine i do 2006., kada je napunio 24, upisao oko 19 nastupa za reprezentaciju, dao 2 gola u kvalifikacijama za SP 2006.
Pjanić ima 49 utakmica i 9 golova za reprezentaciju, u posljednjem ciklusu dao 3 gola i 4 asistencije.
Misimović do 22 godine igra za Bayern amatere u 4. ligi s ponekim izletom u prvi tim Bayerna.
Misimović s 22 prelazi u Bochum s kojim nakon jedne sezone ispada u Bundesligu 2.
Misimović s 23 igra drugu ligu, ali se vraća odmah naredne sezone i u 24 godini Misimović s Bochumom završi na 8. mjestu u BL
Misimović za
Pjanić za
Misimović???
Misimović debitovao za reprezentaciju 2004 s 22 godine i do 2006., kada je napunio 24, upisao oko 19 nastupa za reprezentaciju, dao 2 gola u kvalifikacijama za SP 2006.
Pjanić ima 49 utakmica i 9 golova za reprezentaciju, u posljednjem ciklusu dao 3 gola i 4 asistencije.
E to se zove samaranje
pljus, pljus
pljus, pljus
- Consigliere
- Kontakt:
Misimovic 90% utakmica u karijeri igr'o desetku - Pjanic 10% utakmica u karijeri igr'o desetku
Po meni, nema uopste osnove za bilo kakvo poredjenje. Misimovic ne moze igrati ono sto igra Pjanic, Pjanica do sada nismo dovoljno vidjeli na mjestu gdej igra Misimovic. Kraj price
Po meni, nema uopste osnove za bilo kakvo poredjenje. Misimovic ne moze igrati ono sto igra Pjanic, Pjanica do sada nismo dovoljno vidjeli na mjestu gdej igra Misimovic. Kraj price
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Sve u jednu recenicu. Aferim momciluko!master1015 je napisao/la:reko sam da je centralni vezni, ne defanzivni vezni, nauci da citas momciluko sto se tice statistike dolazu iz whoscored.com i squawka.com, stranice koji su glavni sto se tice statistike svako ih koristi ali nisam iznenadjen da ih neznas sto se tice mog jezika da te podsjetim znam njemacki i engleski perfektno al bitno je da si ti fudbalski strucnjak zbog takvih kao ti idu igraci kao dzeko iz zeljeznicara za 50.000 eura "ma dzeko je kloc dao je vise golova i asistencije onaj tamo"
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DonCorleone
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la:Čovjek lagano uporedi Misimovića koji je na kraju karijere, igrao 8 godina više, i Pjanića koji ima 24 godine, i on kao šamara, idemo ovako:
Misimović za
Pjanić za
Misimović???
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Samo da dodam
World Cup:
World Cup:
ARGENTINA
Miske igrao do 74 minute
_____
SHOTS 1
PASSES COMPLETED 27
RECOVERED BALLS 1
TACKLES 0
SAVES 0
TOP SPEED 25.6 km/h
DISTANCE COVERED 8397 m
Pjanic
_____
SHOTS 2
PASSES COMPLETED 58
RECOVERED BALLS 6
TACKLES 2
SAVES 0
TOP SPEED 28.7 km/h
DISTANCE COVERED 12182 m
NIGERIJA
Miske
_____
SHOTS 2
PASSES COMPLETED 40
RECOVERED BALLS 1
TACKLES 2
SAVES 0
TOP SPEED 25 km/h
DISTANCE COVERED 10644 m
Pjanic
_____
SHOTS 2
PASSES COMPLETED 66
RECOVERED BALLS 0
TACKLES 0
SAVES 0
TOP SPEED 24.9 km/h
DISTANCE COVERED 11286 m
IRAN
Miske(nije igrao)
Pjanic
_____
SHOTS 3
PASSES COMPLETED 66
RECOVERED BALLS 3
TACKLES 0
SAVES 0
TOP SPEED 27.6 km/h
DISTANCE COVERED 11056 m
Ukupno
_____
Miske
_____
MATCHES PLAYED 2
MINUTES PLAYED 164
GOALS SCORED 0
CROSSES COMPLETED 10 %
ASSISTS 0
RECOVERED BALLS 2
PASSES COMPLETION RATE 70.5 %
FOULS COMMITTED 0
CASTROL INDEX 6.85
YELLOW CARDS 0
RED CARDS 0
Pjanic
_____
MATCHES PLAYED 3
MINUTES PLAYED 270
GOALS SCORED 1
CROSSES COMPLETED 58.8 %
ASSISTS 1
RECOVERED BALLS 9
PASSES COMPLETION RATE 83.7 %
FOULS COMMITTED 2
CASTROL INDEX 8.27
YELLOW CARDS 0
RED CARDS 0
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- master1015
- Kontakt:
castrol, squawka, fifa, whoscored svi govore da je pjanic bio bolji po statistiku
Vala I nije tvoj nivo, ti si bar 2-3 ispod. Frajer ga opra na ruke on satro zavrsava diskusiju haha sto me nasmija u ove sate.GangstaX je napisao/la:master1015 je napisao/la:reko sam da je centralni vezni, ne defanzivni vezni, nauci da citas momciluko sto se tice statistike dolazu iz whoscored.com i squawka.com, stranice koji su glavni sto se tice statistike svako ih koristi ali nisam iznenadjen da ih neznas sto se tice mog jezika da te podsjetim znam njemacki i engleski perfektno al bitno je da si ti fudbalski strucnjak zbog takvih kao ti idu igraci kao dzeko iz zeljeznicara za 50.000 eura "ma dzeko je kloc dao je vise golova i asistencije onaj tamo"
Hajd sad dobro te više, neću ti više odgovarati nisi moj nivo, a ti škrabaj gluposti i dalje. Popij mlijeko i na spavanje, sinak. Sutra treba rano ustati, moraš biti svjež i odmoran za oranje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Šega su mi ovi današnji klinci. Jedina statistika koja treba da vas zanima kao navijače Bosne i Hercegovine je ova,
Broj nastupa: 84
Asistencije: 33
Golovi: 26
Fascinantno i velika zadaća za ostale igrače. Idemo malo u detalje,
Miralem Pjanić
Broj nastupa: 49
Asistencije: 13
Golovi: 9
Dakle, asistencije su bile protiv Lihtenštajna, Latvije, Litvanije, Velsa, Slovenije, Luksemburga, Irana, kao i golovi, uglavnom u utakmicama gdje smo slabašne protivnike trpali do vrha.
Šta nam sve ovo govori? Govori nam da je Zvjezdan Misimović najkorisniji igrač reprezentacije svih vremena i da će proteći još mnogo Drine, Une i Neretve dok se neki igrač stavi u istu rečenicu sa Zvjezdanom Veličanstvenim. Što se godina tiče, Miske je u Pjanićevim godinama sam razvaljivao Španiju, Norvešku, Tursku, Grčku...
Npr. ovo je uradio sa 23 godine,
[youtube][/youtube]
Većina vas je tada išla u osnovnu školu i nemate pojma o čemu pišete, zato vam je google jedini izvor informacija.
Zato
Miralem Pjanić
Dakle, asistencije su bile protiv Lihtenštajna, Latvije, Litvanije, Velsa, Slovenije, Luksemburga, Irana, kao i golovi, uglavnom u utakmicama gdje smo slabašne protivnike trpali do vrha.
Šta nam sve ovo govori? Govori nam da je Zvjezdan Misimović najkorisniji igrač reprezentacije svih vremena i da će proteći još mnogo Drine, Une i Neretve dok se neki igrač stavi u istu rečenicu sa Zvjezdanom Veličanstvenim. Što se godina tiče, Miske je u Pjanićevim godinama sam razvaljivao Španiju, Norvešku, Tursku, Grčku...
[youtube][/youtube]
Većina vas je tada išla u osnovnu školu i nemate pojma o čemu pišete, zato vam je google jedini izvor informacija.
Zato
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja to govorim svo vrijeme, al hajd ti ovoj (polupismenoj) dječurliji dokaži. Sve što je Pjanić uradio u reprezentaciji bilo je protiv slabijih ili loših ekipa, protiv jakih repki lika nema nigdje na mapi.Virtu4l je napisao/la:Šega su mi ovi današnji klinci. Jedina statistika koja treba da vas zanima kao navijače Bosne i Hercegovine je ova,
Miralem Pjanić
[youtube][/youtube]
Zato
Uz to, u utakmici protiv Argentine je više Misimović uradio za 45 minuta nego Pjanić za 90. Kad nam je ušla piva u uši nakon autogola Kolašinca, Misimović je u prvih 30-ak minuta smirio igru i asistencijama nam digao samopouzdanje dok se u tom periodu igre Pjanić usro ko grlica. Protiv Nigerije asistencija za nepriznati go kao rukom. Protiv Irana ne znam zašto nije igrao pretpostavljam da mu je bilo krivo što ga forumske imitacije stručnjaka i kvazinovinari poput onog debilčića Armina sa Indexa pljuju (nisam vidio puno strane novinare da pišu ružno protiv Misketa, većinom su to pohvale).
Lošije brojke Misimovića u odnosu na Pjanića na SP su rezultat činjenice da je ovaj prvi ušao u godine i da igra u takvoj ligi u kakvoj igra.
Miske no. 1
dobri su i miske i pjanic, trebaju nam obojica nakon sto je jedan vrlo iskusan igrac kao kapiten spahic napustio ekipu..nasu ekipu ce nositi begovic, pjanic, misimovic i dzeko kao keyplayer..uz njih imamo dosta drugih vrijednih igraca kao sto su lulic, mujdza, kolasinac, besic, ibisevic, salihovic, medunjanin ili hajrovic..ko misli da ce iduce kvalifikacije biti lagane vara se jer je wales jako nezgodna ekipa kao i izrael i kipar koji fura grcki stil..
sa ovim igracima mislim da mozemo otici direktno na prvenstvo.
sa ovim igracima mislim da mozemo otici direktno na prvenstvo.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Glupo ih je i porediti, obojica su doktori fudbala, Miske je old school, maestro, dirigent a Pjana je ubica kreator, nema Pjana Misketovu lucidnost niti Miske Pjaninu prodornost i sut, ali obojica su plemeniti veznjaci.
Miske jeste u godinama ali da se Bogdo hoce vratiti u evropu bio bi nam od koristi i te kako.
Ovako igranjem u Kini gubi dosta, ali i kao takav je dobar za nekih 45 minuta.
Pjana je nas dragulj koji ce sijati narednih 10-tak godina.
Miske jeste u godinama ali da se Bogdo hoce vratiti u evropu bio bi nam od koristi i te kako.
Ovako igranjem u Kini gubi dosta, ali i kao takav je dobar za nekih 45 minuta.
Pjana je nas dragulj koji ce sijati narednih 10-tak godina.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
neroazzurni
- Kontakt:
na ovoj temi uvijek isto, kad ne znaju sta ce od muke onda u pricu uvuku Miralema i krene glupo poredjenje
i onda bi ja kao neko ko obozava ovu reprezentaciju i svakog njenog igraca trebao pljuvati po Miretu samo zato sto neki bubuljicar i vjerovatno iz nacionalisticki orijesntisane porodice, pocne omalovazavati covjeka koji je po mom skromnom misljenju nas najbolji igrac ikad, e pa nece moci ove noci, Miralem je nas dragulj i ako bude srece bit ce nas vodja u buducnosti bas kao sto je to uvijek bio dr. Zvjezdan Misimovic, jer ima dosta slicnosti sa maestrom samo mu fali malo one sportske drskosti, koju ce nadamo se s godinama dobiti
tesko je sa ovom omladinom diskutovat jer tek ulaze u svijet i nemaju moc zapazanja, lako padaju pod uticaj okoline koja je kod nas namazana svim bojama, ne mogu jos uvijek pogledat siru sliku pa onda lupe prvo sto su culi ili procitali na nekom portalu
bas zbog te drskosti maestro je i opstao sve ove godine, godine u kojima nikad nije bio cijenjen koliko je trebao, sto bi se reklo bio je kao krme u teheranu, ne vole ga srbi jer je izdajica, ne vole ga hrvati jer nije njihov, bosnjaci ga onako gledaju kao nekog kome valjda repka vise treba nego on repci i tako u krug. pa samo pogledat medije, pa kad je ko napisao neki fin tekst o njemu, kad mu je ko pomogao u karijeri, kad ga je neki novinar pogurao nekim "interesovanjem" velike ekipe, kad mu je najteze bilo u karijeri niko mu nije pomogao kad ga je onaj rumunjski cigan pljuvao ko mu je stao u odbranu, ovdje su svi sutjeli ili se hinjski podsmijavali, zar mu Pape nije mogao pomoci kad svi znamo da je on ime i da dobro zna turski fudbal i ljude dole, pa kud ces dalje kad na jednoj utakmici na SP komentator nesto govori i kaze "sjecate se tog Wolfsburga, to je ono vrijeme kad je Dzeko bio najbolji strijelac...tad je i onaj Grafite igrao za njih" heeej da ne spomene Misketa, kao da ga bog nije ni dao
ako si covjek, ako mozes sagledati malo siru sliku i vidjet sta je sve taj decko prozivio a opet koliko je dao za ovu repku i drzavu, u najmanju ruku trebali bi imati nekog respekta, ne moras ga voliti ali bi ga trebao postovati!
i onda bi ja kao neko ko obozava ovu reprezentaciju i svakog njenog igraca trebao pljuvati po Miretu samo zato sto neki bubuljicar i vjerovatno iz nacionalisticki orijesntisane porodice, pocne omalovazavati covjeka koji je po mom skromnom misljenju nas najbolji igrac ikad, e pa nece moci ove noci, Miralem je nas dragulj i ako bude srece bit ce nas vodja u buducnosti bas kao sto je to uvijek bio dr. Zvjezdan Misimovic, jer ima dosta slicnosti sa maestrom samo mu fali malo one sportske drskosti, koju ce nadamo se s godinama dobiti
tesko je sa ovom omladinom diskutovat jer tek ulaze u svijet i nemaju moc zapazanja, lako padaju pod uticaj okoline koja je kod nas namazana svim bojama, ne mogu jos uvijek pogledat siru sliku pa onda lupe prvo sto su culi ili procitali na nekom portalu
bas zbog te drskosti maestro je i opstao sve ove godine, godine u kojima nikad nije bio cijenjen koliko je trebao, sto bi se reklo bio je kao krme u teheranu, ne vole ga srbi jer je izdajica, ne vole ga hrvati jer nije njihov, bosnjaci ga onako gledaju kao nekog kome valjda repka vise treba nego on repci i tako u krug. pa samo pogledat medije, pa kad je ko napisao neki fin tekst o njemu, kad mu je ko pomogao u karijeri, kad ga je neki novinar pogurao nekim "interesovanjem" velike ekipe, kad mu je najteze bilo u karijeri niko mu nije pomogao kad ga je onaj rumunjski cigan pljuvao ko mu je stao u odbranu, ovdje su svi sutjeli ili se hinjski podsmijavali, zar mu Pape nije mogao pomoci kad svi znamo da je on ime i da dobro zna turski fudbal i ljude dole, pa kud ces dalje kad na jednoj utakmici na SP komentator nesto govori i kaze "sjecate se tog Wolfsburga, to je ono vrijeme kad je Dzeko bio najbolji strijelac...tad je i onaj Grafite igrao za njih" heeej da ne spomene Misketa, kao da ga bog nije ni dao
ako si covjek, ako mozes sagledati malo siru sliku i vidjet sta je sve taj decko prozivio a opet koliko je dao za ovu repku i drzavu, u najmanju ruku trebali bi imati nekog respekta, ne moras ga voliti ali bi ga trebao postovati!
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- Ponos Torina
- Kontakt:
e cuj nema Pjanic Misketovu lucidnost
Miske zdravo

Miske zdravo
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi