AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Svi golovi su extra, ali Seedorfov slobodnjak
i sa 35 godina je bolji od pola izvikanih veznjaka koji su dosta mlađi....kapa dole majstore.
odličan rezultat s obzirom na dosta izostanaka važnih igrača i prelijepi golovi. prve vijesti govore da je taiwo iskrivio zglob što je nezgodna povreda i u narednim satima bit će nešto oficijelno. ali ne sumnjam da će se lav vratiti brzo, ipak je riječ o igraču koji je uvijek 120% spreman. boateng je dobio samo udarac u cjevanicu i vratit će se brzo.
berlusconi najavio da pregovaraju za aquilanija i da će pojačati sredinu a da je aquilani važan element, iz čega bi se moglo zaključiti da neće biti jedino pojačanje.
nisam gledao tekmu ali čitam da je pirlo imao poseban tretman kod gattusa
boateng pokazao da osim ofanzivnog veznog može igrati i polušpica po potrebi ako baš zatreba, kakav car!
čitam cassano odigrao dobar meč što je ohrabrujuća vijest.
seedorf=profesor
berlusconi najavio da pregovaraju za aquilanija i da će pojačati sredinu a da je aquilani važan element, iz čega bi se moglo zaključiti da neće biti jedino pojačanje.
nisam gledao tekmu ali čitam da je pirlo imao poseban tretman kod gattusa
boateng pokazao da osim ofanzivnog veznog može igrati i polušpica po potrebi ako baš zatreba, kakav car!
čitam cassano odigrao dobar meč što je ohrabrujuća vijest.
seedorf=profesor
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- senad_flamin
- Kontakt:
Kako me raduju dobre partije Cassana,kazu da je Emanuelson ove sezone krenuo dobro,Allegri zadovoljan sa njim
-RIVALDO-
- Boateng_27
- Kontakt:
Ma bitno je nek se ćupovi dižu, kakvi takvi
Boateng je strašno napredovao i ubica je ... pošto nisam gledao tekmu može li mi neko reći kako su igrali Emanuelson i Bonera, oni me najviše zanimaju ?
BTW :
Berlusconi izjavio da Ibru nikada nebi prodao Anzhiju, da je Aquilani pred potpisom i da je on još mlad i talentovan igrač. Što se tiče Balotellija rekao je 'neznam' nikada nisam obraćao paznju na njega. Takodje je rekao da Cassano ostaje 100% ii da misli da je dolazak Kake nemoguc a ako Real odluci da ga pusti da ćemo ga prihvatiti objeručke.
ali evo piše da ćemo ponuditi 25 m za Kaku ali ce se otplatiti kao Ibrahimovic ...
Allegri izjavio da je Aquilani dobra zamjena za Pirla
Boateng je strašno napredovao i ubica je ... pošto nisam gledao tekmu može li mi neko reći kako su igrali Emanuelson i Bonera, oni me najviše zanimaju ?
BTW :
Berlusconi izjavio da Ibru nikada nebi prodao Anzhiju, da je Aquilani pred potpisom i da je on još mlad i talentovan igrač. Što se tiče Balotellija rekao je 'neznam' nikada nisam obraćao paznju na njega. Takodje je rekao da Cassano ostaje 100% ii da misli da je dolazak Kake nemoguc a ako Real odluci da ga pusti da ćemo ga prihvatiti objeručke.
ali evo piše da ćemo ponuditi 25 m za Kaku ali ce se otplatiti kao Ibrahimovic ...
Allegri izjavio da je Aquilani dobra zamjena za Pirla
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- Boateng_27
- Kontakt:
Anche in Cina l'Inter s'inchina
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- sarajlija89
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme mnogo bolje, Juventus nije imao igru, pa i odbrana nije imala posla. Emanuelson par puta pokusao naprijed, ali nista posebno...nije to njegova pozicija.Boateng je strašno napredovao i ubica je ... pošto nisam gledao tekmu može li mi neko reći kako su igrali Emanuelson i Bonera, oni me najviše zanimaju ?
Drugo poluvrijeme je Juve izdominirao Milana na sredini, pa su se branili sve vrijeme, nije bilo igre prema naprijed, osim nekih opasnih kontri u finisu.
Bonera dosta dobar, kad je Nesta izasao i usao neki mali, dobro je drzao odbranu. Pali ste u drugom poluvremenu na sredini, da je bila bolja ekipa od Juventusa, lagano bi preokrenuli...ali dobro...bilo je i povreda, izmjena, svega...tako da...
Sa Ibrom, Patom, Robinhom, Boatengom, Van Bommelom, Silvom...bice to i bolje...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Boateng_27
- Kontakt:
Aquilanijev agent boravio na sastanku sa Gallianijem, nakon sto je sastanag zavrsen agent nije htio komentirati a Galliani je rekao da su ostale jos neke formalnosti da bi transfer bio potpuno gotov ... Naš je najdalje do četvrtka zvanično.
EDIT :
Liverpool's Alberto Aquilani will sign for AC Milan by Thursday - agent
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... c-milan-by" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT :
Liverpool's Alberto Aquilani will sign for AC Milan by Thursday - agent
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... c-milan-by" onclick="window.open(this.href);return false;
- Boateng_27
- Kontakt:
Ibrahimović nastavlja sa rehabilitacijom, osjeća se dobro ali i dalje je pod upitnikom za Cagliari
Taiwo out 30 dana
Bommel FIT za 10 dana
Boateng samo par dana out
El Faraon se vraća za 12 dana
Kingsley Boateng(94) produžio do 2014
Prema Goal.comu Emanuelson sinoc dobio ocjenu 5.0 što je najlošija od obe ekipe, najveću Seedorf, čak izmjene koje su ulazile u igru su dobile veće ocjene od njega
Taiwo out 30 dana
Bommel FIT za 10 dana
Kingsley Boateng(94) produžio do 2014
Prema Goal.comu Emanuelson sinoc dobio ocjenu 5.0 što je najlošija od obe ekipe, najveću Seedorf, čak izmjene koje su ulazile u igru su dobile veće ocjene od njega
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
taiwo out mjesec dana
opet antoninija moramo gledati, barem da stavi zambrotu bolji je i on.
ni van bomela vjerovatno nema u prvom kolu kao ni ibre, mada za njega se još ne zna sigurno, za par dana će se znati idu li on i princ na sardiniju.
sve izglednije da nam dolazi super zvijezda aquilani, pola evrope se za njega otimalo, ali ipak ga je glijani uspio vrbovati da dođe kod nas
ja se još uvijek nadam da je on samo jedan od 2 pojačanja, da nije od taj X
ni van bomela vjerovatno nema u prvom kolu kao ni ibre, mada za njega se još ne zna sigurno, za par dana će se znati idu li on i princ na sardiniju.
sve izglednije da nam dolazi super zvijezda aquilani, pola evrope se za njega otimalo, ali ipak ga je glijani uspio vrbovati da dođe kod nas
ja se još uvijek nadam da je on samo jedan od 2 pojačanja, da nije od taj X
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Fester ako samo dovede Aqulianija u prelaznom roku neka se ne nada apsolutno nicemu....
- Boateng_27
- Kontakt:
Naravno da se očekuje još jedno pojačanje, mada nije ni Aqua loš
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kako bi nam dobro doslo da se odgodi pocetak prvenstva.Boateng_27 je napisao/la:Ibrahimović nastavlja sa rehabilitacijom, osjeća se dobro ali i dalje je pod upitnikom za Cagliari
Taiwo out 30 dana![]()
Bommel FIT za 10 dana
koji crnjak za taiwa, ni pripreme da odradi a već teža povreda
ajde može to iskusnjak zambro itekako da pokrpi, ne bojim se ja za njega.
nego ja sam uvjeren da neko još osim aquillanija dolazi. najrealniji montolivo. nema smisla da ostane u fiorentini ako je izrazio želju da ide i na pripremama su mu navijači pogrdno skandirali i sl.
ajde može to iskusnjak zambro itekako da pokrpi, ne bojim se ja za njega.
nego ja sam uvjeren da neko još osim aquillanija dolazi. najrealniji montolivo. nema smisla da ostane u fiorentini ako je izrazio želju da ide i na pripremama su mu navijači pogrdno skandirali i sl.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- senad_flamin
- Kontakt:
Kakina zena zvala Barbaru Berlusconi govorila o tome da ona malo pogura Kakin transfer u Milan 
-RIVALDO-
- senad_flamin
- Kontakt:
- Boateng_27
- Kontakt:
Parolo je odličan, dao je 6 golova u svojoj prvoj sezoni u Seriji A, povremeni je reprezentativac Italije, dobro bi nam došao
[youtube][/youtube]
Tata u Elementu
Berlusconi: Barcelonin uspeh? Pola od toga je sreća!
Patron Milana rekao da su rezultati Katalonaca u poslednej vreme rezultat sreće. Sugeriše Allegriju da Cassano mora da bude starter.
Silvio Berlusconi je izjavio da je Barcelona najbolji tim u Evropi zahvaljujući sreći koja ih prati.
''Barcelona? Za mene su oni najbolji. Ipak, za 50 posto njihovog uspeha, treba da se zahvale sreći koja ih prati. Drugih 50 posto je povezano sa veštinom, klasom i taktikom'', rekao je Berlusconi za italijanske novine.
On se potom okrenuo napadačkim opcijama Milana i izrazio je mišljenje da Ibra, Pato i Cassano treba zajedno da počinju utakmice.
''Naš napad? Po mom skromnom mišljenju, Ibra i Pato treba da igraju napred, iza njih Cassano'', rekao je Silvio.
Milan se sprema za odbranu šampionske titule osvojene prošle sezone i za prvo kolo Serije A protiv Cagliarija.
Postoji mogućnost da prvo kolo italijanskog prvenstva bude odloženo zbog štrajka fudbalera zbog kolektivnog ugovora..
[youtube][/youtube]
Tata u Elementu
Berlusconi: Barcelonin uspeh? Pola od toga je sreća!
Patron Milana rekao da su rezultati Katalonaca u poslednej vreme rezultat sreće. Sugeriše Allegriju da Cassano mora da bude starter.
Silvio Berlusconi je izjavio da je Barcelona najbolji tim u Evropi zahvaljujući sreći koja ih prati.
''Barcelona? Za mene su oni najbolji. Ipak, za 50 posto njihovog uspeha, treba da se zahvale sreći koja ih prati. Drugih 50 posto je povezano sa veštinom, klasom i taktikom'', rekao je Berlusconi za italijanske novine.
On se potom okrenuo napadačkim opcijama Milana i izrazio je mišljenje da Ibra, Pato i Cassano treba zajedno da počinju utakmice.
''Naš napad? Po mom skromnom mišljenju, Ibra i Pato treba da igraju napred, iza njih Cassano'', rekao je Silvio.
Milan se sprema za odbranu šampionske titule osvojene prošle sezone i za prvo kolo Serije A protiv Cagliarija.
Postoji mogućnost da prvo kolo italijanskog prvenstva bude odloženo zbog štrajka fudbalera zbog kolektivnog ugovora..
Ako dovedemo samo Akvilanija nista nismo napravili posebno, nije on nikakav mister X.
Sreca te Boa nije teze povredjen, kakav je on car. Po meni najvece pojacanje prosle sezone, vece i od Ibrahimovica i Robinja.
A svidja mi se i Ema, slican tip igrača s tim sto je losiji za nijansu u ofanzivnim a bolji u defanzivnim zadacima. U svakom slucaju neko vreme Milan nije imao tako pokretne i brze igrace, bas dobro osvezenje za klub.
Nista ako dovedu Akvilanija bez Balotelija ili Nasrija da mi se ne pojavljuju na oci
Sreca te Boa nije teze povredjen, kakav je on car. Po meni najvece pojacanje prosle sezone, vece i od Ibrahimovica i Robinja.
A svidja mi se i Ema, slican tip igrača s tim sto je losiji za nijansu u ofanzivnim a bolji u defanzivnim zadacima. U svakom slucaju neko vreme Milan nije imao tako pokretne i brze igrace, bas dobro osvezenje za klub.
Nista ako dovedu Akvilanija bez Balotelija ili Nasrija da mi se ne pojavljuju na oci
stvarno boateng je apsolutni pogodak. ne sjećam se da se neki mladi igrač ovako brzo uklopio i ovako dobro odigrao prvu sezonu, ne zaboravimo boateng je u milanu nešto više od pola godine i već je u startu proglašen najboljim veznjakom lige. mvb se također uklopio fenomenalno ali od kapitena holandije, nekadašnjeg kapitena bayerna, barce itd ne očekiva se ništa manje.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Ode i Nasri u Siti... Sad ako ne dovedemo Balotelija nista nismo uradili 
A cuj ovog kljusinu...ovaj nema pojma sta priča...
Dominic Adiyiah po treći puta je poslan na posudbu otkako je 2010. godine stigao među Rossonere iz norveškog Fredrikstada. Nakon što je bio na posudbama u talijanskoj Reggini i beogradskom Partizanu, Milan je odlučio Adiyiaha posuditi turskom drugoligašu Karsiyaki.
Nakon što je zadivio svijet na Svjetskom prvenstvu do 20 godina 2009. godine u Egiptu gdje je bio najbolji igrač i najbolji strijelac turnira, od mnoštva ponuda prihvatio je onu s Meazze i sad se mladi napadač reprezentacije Gane itekako kaje: "Za mene, moram to reći prelazak u Milan bio je velika pogreška. Kad ste mladi igrač teško je reći ne tako velikom klubu poput Milana. Međutim kada dođete tamo i tamo nema mjesta za vas, morate se odlučiti otići negdje napraviti velike stvari i vratiti se."
Dominic Adiyiah po treći puta je poslan na posudbu otkako je 2010. godine stigao među Rossonere iz norveškog Fredrikstada. Nakon što je bio na posudbama u talijanskoj Reggini i beogradskom Partizanu, Milan je odlučio Adiyiaha posuditi turskom drugoligašu Karsiyaki.
Nakon što je zadivio svijet na Svjetskom prvenstvu do 20 godina 2009. godine u Egiptu gdje je bio najbolji igrač i najbolji strijelac turnira, od mnoštva ponuda prihvatio je onu s Meazze i sad se mladi napadač reprezentacije Gane itekako kaje: "Za mene, moram to reći prelazak u Milan bio je velika pogreška. Kad ste mladi igrač teško je reći ne tako velikom klubu poput Milana. Međutim kada dođete tamo i tamo nema mjesta za vas, morate se odlučiti otići negdje napraviti velike stvari i vratiti se."
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.