NBA Playoffs
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA Playoffs
Coj'k u problemima sa faulima cijelu tekmu. Indiana nabrijana o glavi im se radilo. Nije game 7, lose tekme ce se svakom igracu desavat.
Vidjet cemo game 6
Vidjet cemo game 6
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 29 maj 2014, 05:20, ukupno mijenjano 1 put.
Izvukli su ovo nekako, bio je must-win pa kako tako. Što mnogo boljim timskim drugim poluvremenom (manji broj izgubljenih, naročito drugo poluvrijeme), što podbačaj Jamesa, što extra partija Georgea
@Guarin14: Brate nikog ne tangira ono što ti misliš. Ako imaš kakve argumente uzmi pa se raspravljaj s nekim ko bude raspoložen za to, a ne da ovdje svaki drugi post predstavlja izliv tvojih nekih frustracija, čega već. Naporan si i nepregledno je, ako imaš šta konkretno napisat', go ahead.
[youtube][/youtube] Šta reći? Lance

@Guarin14: Brate nikog ne tangira ono što ti misliš. Ako imaš kakve argumente uzmi pa se raspravljaj s nekim ko bude raspoložen za to, a ne da ovdje svaki drugi post predstavlja izliv tvojih nekih frustracija, čega već. Naporan si i nepregledno je, ako imaš šta konkretno napisat', go ahead.
[youtube][/youtube] Šta reći? Lance
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
izvukose se nekako pacersi, urodila je plodom taktika da se izbaci james ne birajuci nacin za to i svaka im cast, nema se tu sta prigovoriti, cilj ne bira sredstvo, idemo dalje 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Slazem se, svi su oni ljudi,svako moze lose odigrati, ali ocajna igra za nekoga ko se uzdise, kao jedan od najvecih je neprihvatljiva,a o konstantnom bjezanju od preuzimanja odgovornosti kada je najvaznije je smijesno diskutovati vise.alemsa je napisao/la:Coj'k u problemima sa faulima cijelu tekmu. Indiana nabrijana o glavi im se radilo. Nije game 7, lose tekme ce se svakom igracu desavat.
Vidjet cemo game 6, beast mode on.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Postavljaju se slike na ovaj forum kao Jordan se boji Lebrona, nije veze, nema niti jedne utakmice gdje Jordan na.kraju bježao od odgovornosti, a ovo je Jamesu ko zna koja. Ne umanjujem Jamesa sigurno ako ne bude povreda završava u top 10 ili top 5 zavisno od titula, ali GOAT nemoze biti. Miami je i pored poraza večeras mnogo dobio, a to je nesta scim je dobijao finala tricama roll igrača, ove.sezone izuzev Allena nisu imali nikog, evo im se budi Lewis i biti ce opasni u finalu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Znaci svakom se moze losa tekma osim njemu, iz razloga sto se uzdize?Guarin14 je napisao/la: Slazem se, svi su oni ljudi,svako moze lose odigrati, ali ocajna igra za nekoga ko se uzdise, kao jedan od najvecih je neprihvatljiva,a o konstantnom bjezanju od preuzimanja odgovornosti kada je najvaznije je smijesno diskutovati vise.
James je vise puta uzeo odgovornost na sebe, to je prezvakana i prevazidjena prica o njegovom bjekstvu u cetvrtom od prije 4-5 godina.
Ima tu i ritam svoje kojeg nije mogao ufatiti zbog problema sa faulima, zadnji play je vjerovatno tako nacrat, krivi Erika.
Ovo je Indiana morala uzet i to je to, game 6 je druga prica. Ako game 6 nestane, tisraj koliko zelis, sanse da se to desi su 10%
Ovo je losa utakmica ? Da je losa utakmica, pa hajde nidje veze svakom se desi, ovo je ocajna utakmica. Pun je forum onih sto NBA prate kroz statistiku pa nek bace malo statistike ovih vecih "zvjerki" da vidim ko je zadnji imao,ovako losu utakmicu.alemsa je napisao/la:Znaci svakom se moze losa tekma osim njemu, iz razloga sto se uzdize?Guarin14 je napisao/la: Slazem se, svi su oni ljudi,svako moze lose odigrati, ali ocajna igra za nekoga ko se uzdise, kao jedan od najvecih je neprihvatljiva,a o konstantnom bjezanju od preuzimanja odgovornosti kada je najvaznije je smijesno diskutovati vise.
James je vise puta uzeo odgovornost na sebe, to je prezvakana i prevazidjena prica o njegovom bjekstvu u cetvrtom od prije 4-5 godina.
Ima tu i ritam svoje kojeg nije mogao ufatiti zbog problema sa faulima, zadnji play je vjerovatno tako nacrat, krivi Erika.
Ovo je Indiana morala uzet i to je to, game 6 je druga prica.
Problemi sa faulovima ?pa jesmol ja i ti krivi za te faulove ?
Opet je po ko zna koji put ko zadnja p.icka bjezao od odgovornosti i neko ko to konstantno radi ne moze biti "dva koplja iznad ostalih", za mene licno nije najbolji ali to je moje misljenje.
Bezobrazluk tipa da je uveliko iznad ostalih je veci nego sve moje argumentovane cinjenice protiv njega.
Ne mogu da tipkam vise, odoh spavati, a sto se tice sljedece tekme, nema tu puno price Miami ce ih pojesti uz odlicnu partiju Jamesa i losiju partiju Bosha.
Ovo mu je najlosija PO tekma (7 poena) otkako je u NBA. Da to mu se desava svaki dan.Guarin14 je napisao/la:
Ovo je losa utakmica ? Da je losa utakmica, pa hajde nidje veze svakom se desi, ovo je ocajna utakmica. Pun je forum onih sto NBA prate kroz statistiku pa nek bace malo statistike ovih vecih "zvjerki" da vidim ko je zadnji imao,ovako losu utakmicu.
Opet je po ko zna koji put ko zadnja p.icka bjezao od odgovornosti i neko ko to konstantno radi ne moze biti "dva koplja iznad ostalih", za mene licno nije najbolji ali to je moje misljenje.
Bezobrazluk tipa da je uveliko iznad ostalih je veci nego sve moje argumentovane cinjenice protiv njega.
Ne mogu da tipkam vise, odoh spavati, a sto se tice sljedece tekme, nema tu puno price Miami ce ih pojesti uz odlicnu partiju Jamesa i losiju partiju Bosha.
Nismo mi krivi za faule, ali jesu faktor, i to veliki.
Zadnji play eo Erik je sad prica o tome, James je kreno, medjutim vidio je Bosha u njegovom najdrazem mijestu, dao mu da opuca za pobjedU, mijesto da James uzme polaganje za izjednacenje, i to je to.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Treba pohvaliti Georgea 21 p u 4/4 od 29 Indiane
+ izvrsna odbrana i 6 ukradenih lopti Wade-u i James-u!

Guarin prsti te bole jer pises gluposti.Cuj bježi od odgovornosti,covjek ubio i rijesio za 2prstena milion tekmi..p.s ljudi su isli na pobjedu.
pusti ga, nemoguce je njemu dokazati nestoalemsa je napisao/la:Ovo mu je najlosija PO tekma (7 poena) otkako je u NBA. Da to mu se desava svaki dan.Guarin14 je napisao/la:
Ovo je losa utakmica ? Da je losa utakmica, pa hajde nidje veze svakom se desi, ovo je ocajna utakmica. Pun je forum onih sto NBA prate kroz statistiku pa nek bace malo statistike ovih vecih "zvjerki" da vidim ko je zadnji imao,ovako losu utakmicu.
Nismo mi krivi za faule, ali jesu faktor, i to veliki.
Zadnji play eo Erik je sad prica o tome, James je kreno, medjutim vidio je Bosha u njegovom najdrazem mijestu, dao mu da opuca za pobjedU, mijesto da James uzme polaganje za izjednacenje, i to je to.

Dvije razine iznad svih, Lebron James. poslje onih 8 poena protiv Dallasa u finalu mislio sam da ne moze gore odigrati i on me razuvjeri i odigra jos goru, 7 poena. Na razini Benneta sinoc moze se reci.
Nadam se da ce Indiana ubacit u petu ko sinoc u zadnjoj cetvrtini i uzet brejk na Floridi pa da gledamo game 7.

Nadam se da ce Indiana ubacit u petu ko sinoc u zadnjoj cetvrtini i uzet brejk na Floridi pa da gledamo game 7.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
jamesu bi bilo bolje da je citavu sezonu presjedio u smokingu 

Gledaj hejtera najboljeg igraca u košarci zadnjih 5-6 godina.
Malo im je KING dao prostora da seruckaju, ali neka..Sad ide GAME 6 , pa ce da dobiju i oni, a i ovi iz IND po labrnji, pa ce svi da 

Ovi sto govore protiv Jamesa, volio bih znati kako trenutno (kao i inace zadnjih godina) stoje ekipe za koje oni navijaju?
Stvarno mi nije jasna ovolika mrznja prema igracu za kojeg ce se ubrzo govoriti da je najbolji svih vremena.
Hmm, ustvari, pa to i jeste razlog mrznje.
Hmm, ustvari, pa to i jeste razlog mrznje.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
na ovoj temi postoje 2 vrste ljudi.Oni koji podcjenjuju, i oni koji precijenjuju LeBrona Jamesa...Zato je toliko i interesantna 

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nije poenta lose tekme , to se SVIMA naravno moze desiti , ali pojedini ovdje govore da je 2 ili 3 x bolji od svih ostalih i da je bolji i od Jordana , da neko takav kad je vec usao u 4/4 na 11 min do kraja na -11 uputi dva suta i to oba za 3p , to je stvarno nije losa tekma nego jedostavno nije kalibar igraca za kojeg ga pojedini hoce da prestave, pa jel to ikad sebi dopustio Jordan, Chambrlein ili KAJ (u primeu) ??? i zbog toga bez obzira na titule za Jamesa je nedostizno top 3 mjesto u NBA

znaci trebao je onako izbacen iz ritma faulima sutati u kobe stilu nekih 4-30 ili nesto tog tipa? pa i ovako je sutao relativno previse, zdrava pamet i nista vise, skontaj se malo izvini ali sta lupas ti i kako takve zakljucke mozes davati svega ti? daj ne prosipaj se, prvo procitaj sta si napisao pa cemo onda lako dalje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.