Rahmetli Djildairfan41 je napisao/la:to jestpile87 je napisao/la:Najveci manijak ikad je bio sa kosevskog...Mirza_Hordas je napisao/la:vidi manijak sa koševskogiz mog naselja, pa zar ih nisam sve istjerao
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
manijak-kosevskob
- Kontakt:
naravno pile druze al jos jedan nas vodja je isto sa kosevskog Keno..inace na kosevskom ima dosta Manijaka al smo svi slozni i svi zajedno prije derbija sjedimo cugamo i zajedno do stadiona tako vlada na kosevskom za derbi svi smo mi ipak raja samo to volimo drugacije timove i naravno poslje derbija sljedi opet cuganje i zajebancija na racun onih ciji tim izgubi..eto malo desavanja sa kosevskog za vrije derbija
- horde zla 87
- Kontakt:
ma svugdje je tako brate samo ja sam dozivio neugodno isustvu kad su nas 5 ganjali manijaci kojih je bilo 10
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓
Momci koji su iz istog mjesta, koji su raja, kod njih nema toga.Ne vjerujem da je tebe ganjao neko koga ti poznajes.horde zla 87 je napisao/la:ma svugdje je tako brate samo ja sam dozivio neugodno isustvu kad su nas 5 ganjali manijaci kojih je bilo 10
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- horde zla 87
- Kontakt:
nije nego neki debili a ja mrzim te ljude ba te koji se hoce udarat ako sam ja pitar a on manijak i obrnuto a kolko ja drugova imam pa prije derbija 7 dana ne pricamo a kad se zavrsi il oni mene zajebavaju il ja njih hehe e to je fudbal a ne huliganstvo
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓
****, furka im da se mogu kurcit poslije kako su sal nekom uzeli ili ga prebili.horde zla 87 je napisao/la:nije nego neki debili a ja mrzim te ljude ba te koji se hoce udarat ako sam ja pitar a on manijak i obrnuto a kolko ja drugova imam pa prije derbija 7 dana ne pricamo a kad se zavrsi il oni mene zajebavaju il ja njih hehe e to je fudbal a ne huliganstvo
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- horde zla 87
- Kontakt:
jbg a nije fino kad znas da te duplo vise likova ganja i mislis u tih nekoliko sekundi samo razmisljas hoce li te puno istuci jednostavno fudbal nije kao sto je bio nekad 
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓
e jbg.jarane... nije više ništa isto kao prije... Sad bio ti navijač ili ne možeš dobit nož u stomak, da te istuku na čistom miru itd itd... jbg.danas je društvo, previše, hmm...demokratićno... svaki klinjo ima nož uz sebe, hajd što on to ima, nego što ne zna gdje ubost lika a da ga ne ubiješ il mu ne naneseš teže rane... al jbg.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
cimanija87
- Kontakt:
Slazem se s tobom......GunnerS je napisao/la:e jbg.jarane... nije više ništa isto kao prije... Sad bio ti navijač ili ne možeš dobit nož u stomak, da te istuku na čistom miru itd itd... jbg.danas je društvo, previše, hmm...demokratićno... svaki klinjo ima nož uz sebe, hajd što on to ima, nego što ne zna gdje ubost lika a da ga ne ubiješ il mu ne naneseš teže rane... al jbg.
- horde zla 87
- Kontakt:
ma nema nista gore vidjet kad klinci nemaju 15 godina oni motaju joint puse cigare piju nosaju nozeve itd danas moras pazit sta govoris nije vise ko nekad posvadjas se sa jednim likom ti i on se posorate i nakon 5 dana opet skupa a danas te ubije 20 ljudi

▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Javljal se Vule

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- horde zla 87
- Kontakt:
- FK Sarajevo
- Kontakt:
A od Dzakmicevog odlaska izgleda nema nista i to je dobro a Zaglebie se bacilo na kupovanje kako sam citao doveli su i onog srpskog reprezentatvca Bojana Isailovica mislim da se tako zovehorde zla 87 je napisao/la:tek sredinom januara bi trebao da se javi
- horde zla 87
- Kontakt:
ma bolje je dzakmicu ovdje mi se borimo za evropu a oni za opstanak
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓
- FK Sarajevo
- Kontakt:
To meni ide i na zivce ide u klub u Poljskoj koji svake godine ispada i ulazi u prvu ligu pa sta misli sa tim klubom postici osim da izbori opstanak to je za njih uspijehhorde zla 87 je napisao/la:ma bolje je dzakmicu ovdje mi se borimo za evropu a oni za opstanak
- horde zla 87
- Kontakt:
i meni isto onaj jahovic ide na zivce hoce da ide u 2 hnl pa nigdje veze neznam kako su glupi toliko

▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
svugdje je bolje nego u našoj ligi
ali ja sam nadam da će svi igrači ostati na okupu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- FK Sarajevo
- Kontakt:
To su ljudi koji su se uzdigli do neba meni je Jaha odlican igrac ali kao da on sa sobom ne upravlja kao da ima neko ko ga nagovara i tjera na tohorde zla 87 je napisao/la:i meni isto onaj jahovic ide na zivce hoce da ide u 2 hnl pa nigdje veze neznam kako su glupi toliko![]()
Mirza_Hordas je napisao/la:svugdje je bolje nego u našoj ligi![]()
![]()
ali ja sam nadam da će svi igrači ostati na okupu
nije bolje, igra u evropi ima redovnu platu, zivi u metropoli, kako mu je negdje drugo bolje
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
svaka časthorde zla 87 je napisao/la:nije nego neki debili a ja mrzim te ljude ba te koji se hoce udarat ako sam ja pitar a on manijak i obrnuto a kolko ja drugova imam pa prije derbija 7 dana ne pricamo a kad se zavrsi il oni mene zajebavaju il ja njih hehe e to je fudbal a ne huliganstvo
Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 39 gostiju.