Ko ce za nas igrati?Zip je napisao/la:Moram reci da bi ovo mogao biti derbi sa najkvalitetnijim igracima unazad 10-15 god..
Veselim se derbiju pred punim Kosevom aBd, sa bar 3 gola... sva tri u vasoj mrezi![]()

Ko ce za nas igrati?Zip je napisao/la:Moram reci da bi ovo mogao biti derbi sa najkvalitetnijim igracima unazad 10-15 god..
Veselim se derbiju pred punim Kosevom aBd, sa bar 3 gola... sva tri u vasoj mrezi![]()
LegendoBolanos je napisao/la:Ko ce za nas igrati?Zip je napisao/la:Moram reci da bi ovo mogao biti derbi sa najkvalitetnijim igracima unazad 10-15 god..
![]()
![]()
kanarinac je napisao/la:Komsije cestitam vam na super odradjenom prelaznom roku,ako cemo iskreno samo vam fali da vam se vrati Amar i eto opet navijaca na tribine i bilo bi sve zanimljivije pogotov iducce godine kad sve ovo bude valjda ozbiljnije
Yebo te avatar oči ispadoše od ove skakutave bananefedeltafrotta je napisao/la:ajde predvidi jos sljedecu trojicu da vidimo jesi li super duskajurisicduska je napisao/la:Ibričić bi došao da mu nije ispalo bolje pare. Nisam ja to mogao predvidjeti. A ni niko ko se tim bavi.MuhamedTM je napisao/la:Duška insajder 2 od 3 do sada, aferim.
baš je cool skakutavaAdo76 je napisao/la: Yebo te avatar oči ispadoše od ove skakutave banane![]()
![]()
Keno, i mene to interesuje ?kenanbrajic je napisao/la:Komsije, kako vam je Stevanovic odigrao?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Neće im dugo trajati, eto Osima u skorije vrijeme pa ne vrijedi ni komentarisati.Ugrovacaboy je napisao/la:Imam jedno pitanje a nije zeka. Majke ti jel moguće da je onaj klaun trener Želje. Pa njemu je uspjeh prosto proširenu rečenicu sastavit. Svaki intervju ko top lista nadrealista
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
Rado bih ti odgovorio, ali bojim se da će administracija u mom slučaju reagovati vrlo efektno, za razliku od onog hajvana sa teme PL prepucavanja. Nažalost, zaštićena si vrsta foruma tako da ti ne mogu i ne želim odgovoriti onako kako bih trebao. Hajde sad isklesaj na kamenu žalbu i kotrljaj je dok ne budeš stigao do Alipašine 19.Ugrovacaboy je napisao/la:Imam jedno pitanje a nije zeka. Majke ti jel moguće da je onaj klaun trener Želje. Pa njemu je uspjeh prosto proširenu rečenicu sastavit. Svaki intervju ko top lista nadrealista
Davor Mladina!jurisicduska je napisao/la:Neće im dugo trajati, eto Osima u skorije vrijeme pa ne vrijedi ni komentarisati.Ugrovacaboy je napisao/la:Imam jedno pitanje a nije zeka. Majke ti jel moguće da je onaj klaun trener Želje. Pa njemu je uspjeh prosto proširenu rečenicu sastavit. Svaki intervju ko top lista nadrealista
Kakvih je klauna bilo ovaj je zlatan. Jel ono Mladina bijaše, kakav komad budale. Il je možda bolje pijan voditi ekipu, i govoriti in frst haf beter sajd bat sekond, i taj vas je trenirao.
A tek njegove majice dva broja manje od njegove veličinejoker90 je napisao/la:Davor Mladina!jurisicduska je napisao/la:Neće im dugo trajati, eto Osima u skorije vrijeme pa ne vrijedi ni komentarisati.Ugrovacaboy je napisao/la:Imam jedno pitanje a nije zeka. Majke ti jel moguće da je onaj klaun trener Želje. Pa njemu je uspjeh prosto proširenu rečenicu sastavit. Svaki intervju ko top lista nadrealista
Kakvih je klauna bilo ovaj je zlatan. Jel ono Mladina bijaše, kakav komad budale. Il je možda bolje pijan voditi ekipu, i govoriti in frst haf beter sajd bat sekond, i taj vas je trenirao.Pa sablja i Uscuplic su jos podnosljivi naspram starog Justina Biebera!
Obzirom da mi nije dozvoljeno odgovoriti ti na vašoj temi, a također, s obzirom da nema veze sa FKS smatram da nije potrebno da ti odgovaram na vašoj opštoj diskusiji, odlučio sam ti ovdje odgovoriti jer vidim da te tangira. Jeste, opcija je bio, dobio je poziv sa naše strane i pregovarano je sa njim.. Da li će doći? Vjerovatno neće, i ne bih volio da dođe, iskreno govoreći..Majkl je napisao/la:Ne trolam majkemi,stavljaju slike po fejsu i govore hajde više,pa kontam nije valjda opcija da kod njih dođe.moonman je napisao/la:Nemoj poceti i ti trolat, dosta nam mirel za danas.Majkl je napisao/la:Šta je sa ovim Medunjaninom,je li ovo fakat opcija da dođe kod nk skretnicar.Zašto ga mi ne bi uzeli.
Živ bio majstore, i svako dobroVivaLasVegas je napisao/la:Puna podrska Vama i svim pravim Sarajlijama u nastojanju da ovaj grad i jedna od ulica u naselju Grbavica, nosi ime velikog covjeka Ivice Osima. Sve najbolje i daBogda bili odma iza Sarajeva tj drugi na tabeli i finalisti kupa
A tako ce i biti legendo vjeruj mi, ali vjerovatno posthumno. Dok je ziv imace ulicu a poslije moze i to. Nas se zove AFH tako ce i Vas biti po Ivici. Meni je kao navijacu Sarajeva taj covjek najveci u historiji ovog gradaPipiDugaCarapa je napisao/la:Obzirom da mi nije dozvoljeno odgovoriti ti na vašoj temi, a također, s obzirom da nema veze sa FKS smatram da nije potrebno da ti odgovaram na vašoj opštoj diskusiji, odlučio sam ti ovdje odgovoriti jer vidim da te tangira. Jeste, opcija je bio, dobio je poziv sa naše strane i pregovarano je sa njim.. Da li će doći? Vjerovatno neće, i ne bih volio da dođe, iskreno govoreći..Majkl je napisao/la:Ne trolam majkemi,stavljaju slike po fejsu i govore hajde više,pa kontam nije valjda opcija da kod njih dođe.moonman je napisao/la: Nemoj poceti i ti trolat, dosta nam mirel za danas.
Živ bio majstore, i svako dobroVivaLasVegas je napisao/la:Puna podrska Vama i svim pravim Sarajlijama u nastojanju da ovaj grad i jedna od ulica u naselju Grbavica, nosi ime velikog covjeka Ivice Osima. Sve najbolje i daBogda bili odma iza Sarajeva tj drugi na tabeli i finalisti kupa![]()
Ako se mene pita, sam stadion bi bio preimenovan u "Stadion Ivice Osima", vjerujem da je tako i sa većinom navijača Željezničara. Za nadati se da će se ostvariti, već pokrenuta inicijativa
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Giuseppe1, Jadnimi, jurisicduska, Morgen19, nedimmmm1337 i 21 gost.