FK Željezničar (opšte diskusije)

Bolanos
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Bolanos » 27 jan 2016, 13:06

Zip je napisao/la:Moram reci da bi ovo mogao biti derbi sa najkvalitetnijim igracima unazad 10-15 god..
Veselim se derbiju pred punim Kosevom aBd, sa bar 3 gola... sva tri u vasoj mrezi :opaopa: :D
Ko ce za nas igrati? :lol: :lol: :lol:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 27 jan 2016, 14:09

Bolanos je napisao/la:
Zip je napisao/la:Moram reci da bi ovo mogao biti derbi sa najkvalitetnijim igracima unazad 10-15 god..
Veselim se derbiju pred punim Kosevom aBd, sa bar 3 gola... sva tri u vasoj mrezi :opaopa: :D
Ko ce za nas igrati? :lol: :lol: :lol:
Legendo :urnebes: :urnebes:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 27 jan 2016, 18:43

Komsije cestitam vam na super odradjenom prelaznom roku,ako cemo iskreno samo vam fali da vam se vrati Amar i eto opet navijaca na tribine i bilo bi sve zanimljivije pogotov iducce godine kad sve ovo bude valjda ozbiljnije
Samo Sarajevo

rodrigo87
Kontakt:

Post Postao/la rodrigo87 » 28 jan 2016, 01:22

kanarinac je napisao/la:Komsije cestitam vam na super odradjenom prelaznom roku,ako cemo iskreno samo vam fali da vam se vrati Amar i eto opet navijaca na tribine i bilo bi sve zanimljivije pogotov iducce godine kad sve ovo bude valjda ozbiljnije
:thumbup: aBd hoce
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 28 jan 2016, 09:17

fedeltafrotta je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Duška insajder 2 od 3 do sada, aferim.
Ibričić bi došao da mu nije ispalo bolje pare. Nisam ja to mogao predvidjeti. A ni niko ko se tim bavi.
ajde predvidi jos sljedecu trojicu da vidimo jesi li super duska :kafa:
Yebo te avatar oči ispadoše od ove skakutave banane :lol: :lol: :lol:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 28 jan 2016, 12:05

Ado76 je napisao/la: Yebo te avatar oči ispadoše od ove skakutave banane :lol: :lol: :lol:
baš je cool skakutava :njanjanja: :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 jan 2016, 12:23

Kad na nam Duska najavi generalnog sponzora. :)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 29 jan 2016, 17:00

Komsije, kako vam je Stevanovic odigrao?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 29 jan 2016, 17:00

kenanbrajic je napisao/la:Komsije, kako vam je Stevanovic odigrao?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Keno, i mene to interesuje ?

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 29 jan 2016, 17:01

Možda bismo i znali da smo imali stream prvog poluvremena :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 29 jan 2016, 23:08

Imam jedno pitanje a nije zeka. Majke ti jel moguće da je onaj klaun trener Želje. Pa njemu je uspjeh prosto proširenu rečenicu sastavit. Svaki intervju ko top lista nadrealista :D

Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson :-)

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 jan 2016, 01:35

Ugrovacaboy je napisao/la:Imam jedno pitanje a nije zeka. Majke ti jel moguće da je onaj klaun trener Želje. Pa njemu je uspjeh prosto proširenu rečenicu sastavit. Svaki intervju ko top lista nadrealista :D

Neće im dugo trajati, eto Osima u skorije vrijeme pa ne vrijedi ni komentarisati.

Kakvih je klauna bilo ovaj je zlatan. Jel ono Mladina bijaše, kakav komad budale. Il je možda bolje pijan voditi ekipu, i govoriti in frst haf beter sajd bat sekond, i taj vas je trenirao.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 30 jan 2016, 01:41

Ugrovacaboy je napisao/la:Imam jedno pitanje a nije zeka. Majke ti jel moguće da je onaj klaun trener Želje. Pa njemu je uspjeh prosto proširenu rečenicu sastavit. Svaki intervju ko top lista nadrealista :D

Rado bih ti odgovorio, ali bojim se da će administracija u mom slučaju reagovati vrlo efektno, za razliku od onog hajvana sa teme PL prepucavanja. Nažalost, zaštićena si vrsta foruma tako da ti ne mogu i ne želim odgovoriti onako kako bih trebao. Hajde sad isklesaj na kamenu žalbu i kotrljaj je dok ne budeš stigao do Alipašine 19.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 jan 2016, 01:42

Neće im dugo trajati, eto Osima u skorije vrijeme pa ne vrijedi ni komentarisati.

Kakvih je klauna bilo ovaj je zlatan. Jel ono Mladina bijaše, kakav komad budale. Il je možda bolje pijan voditi ekipu, i govoriti in frst haf beter sajd bat sekond, i taj vas je trenirao.
Davor Mladina! :urnebes: Pa sablja i Uscuplic su jos podnosljivi naspram starog Justina Biebera!

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 30 jan 2016, 08:58

joker90 je napisao/la:

Davor Mladina! :urnebes: Pa sablja i Uscuplic su jos podnosljivi naspram starog Justina Biebera!

slika
A tek njegove majice dva broja manje od njegove veličine :)
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 30 jan 2016, 11:21

Puna podrska Vama i svim pravim Sarajlijama u nastojanju da ovaj grad i jedna od ulica u naselju Grbavica, nosi ime velikog covjeka Ivice Osima. Sve najbolje i daBogda bili odma iza Sarajeva tj drugi na tabeli i finalisti kupa :D

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 30 jan 2016, 11:25

Ivica Osim počasni predsjednik FK Željezničar
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 30 jan 2016, 12:41

Majkl je napisao/la:
moonman je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Šta je sa ovim Medunjaninom,je li ovo fakat opcija da dođe kod nk skretnicar.Zašto ga mi ne bi uzeli.
Nemoj poceti i ti trolat, dosta nam mirel za danas.
Ne trolam majkemi,stavljaju slike po fejsu i govore hajde više,pa kontam nije valjda opcija da kod njih dođe.
Obzirom da mi nije dozvoljeno odgovoriti ti na vašoj temi, a također, s obzirom da nema veze sa FKS smatram da nije potrebno da ti odgovaram na vašoj opštoj diskusiji, odlučio sam ti ovdje odgovoriti jer vidim da te tangira. Jeste, opcija je bio, dobio je poziv sa naše strane i pregovarano je sa njim.. Da li će doći? Vjerovatno neće, i ne bih volio da dođe, iskreno govoreći..
VivaLasVegas je napisao/la:Puna podrska Vama i svim pravim Sarajlijama u nastojanju da ovaj grad i jedna od ulica u naselju Grbavica, nosi ime velikog covjeka Ivice Osima. Sve najbolje i daBogda bili odma iza Sarajeva tj drugi na tabeli i finalisti kupa :D
Živ bio majstore, i svako dobro :thumbup:
Ako se mene pita, sam stadion bi bio preimenovan u "Stadion Ivice Osima", vjerujem da je tako i sa većinom navijača Željezničara. Za nadati se da će se ostvariti, već pokrenuta inicijativa :thumbup:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 jan 2016, 21:41

Nadam se da je Sablji bilo ukusno u Freshu na Ilidzi :D
Zar ste se vratili u Sarajevo s priprema?

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 30 jan 2016, 22:52

PipiDugaCarapa je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
moonman je napisao/la: Nemoj poceti i ti trolat, dosta nam mirel za danas.
Ne trolam majkemi,stavljaju slike po fejsu i govore hajde više,pa kontam nije valjda opcija da kod njih dođe.
Obzirom da mi nije dozvoljeno odgovoriti ti na vašoj temi, a također, s obzirom da nema veze sa FKS smatram da nije potrebno da ti odgovaram na vašoj opštoj diskusiji, odlučio sam ti ovdje odgovoriti jer vidim da te tangira. Jeste, opcija je bio, dobio je poziv sa naše strane i pregovarano je sa njim.. Da li će doći? Vjerovatno neće, i ne bih volio da dođe, iskreno govoreći..
VivaLasVegas je napisao/la:Puna podrska Vama i svim pravim Sarajlijama u nastojanju da ovaj grad i jedna od ulica u naselju Grbavica, nosi ime velikog covjeka Ivice Osima. Sve najbolje i daBogda bili odma iza Sarajeva tj drugi na tabeli i finalisti kupa :D
Živ bio majstore, i svako dobro :thumbup:
Ako se mene pita, sam stadion bi bio preimenovan u "Stadion Ivice Osima", vjerujem da je tako i sa većinom navijača Željezničara. Za nadati se da će se ostvariti, već pokrenuta inicijativa :thumbup:
A tako ce i biti legendo vjeruj mi, ali vjerovatno posthumno. Dok je ziv imace ulicu a poslije moze i to. Nas se zove AFH tako ce i Vas biti po Ivici. Meni je kao navijacu Sarajeva taj covjek najveci u historiji ovog grada

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Giuseppe1, Jadnimi, jurisicduska, Morgen19, nedimmmm1337 i 21 gost.