Ovdje sam ja 500 metara od TusnjaSloboda1919 je napisao/la:haj ba pisi to za pojacanje !!!![]()
![]()
![]()
i sretan rodjendan dijaspori Maliku![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ovdje sam ja 500 metara od TusnjaSloboda1919 je napisao/la:haj ba pisi to za pojacanje !!!![]()
![]()
![]()
![]()
solinas je napisao/la:Ma nema sta jbt KO da je pirlo boziji...
Ma amar rahmanovic da se vrati nama iz slovenije.
Nema nista öd toga.
Jesi sadmarseille_unique je napisao/la:Ovdje sam ja 500 metara od TusnjaSloboda1919 je napisao/la:haj ba pisi to za pojacanje !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ja nezz za carsiju al se zato u Zivinicama i okolini pricaVolimTz je napisao/la:İ ja sam sad satro neka dijaspora haha, pratim odavde svaku tekmu, zao mi je sto je livestream blokiran. Sreca pa ima ss.ba tekstualni prenos. Prica li se po carsiji o Slobodi vjeruje li svijet u nju ? Vracaju li se kakve ekipe na tribinu ?
Beduin je napisao/la:Zajko Zeba navija za AC Milan, hahaha koji king, sad ga jos vise gotivim. Htio ga Husic dovesti jos kad smo igrali Federalnu kod Cire, ali ipak nije htio igrati 2. ligu nase zemlje, samo govori koje ambicije babuka ima... svaka cast i UG, ljudi su nezaustavljivi i sigurno ce u narednom periodu jos bolje iskoristiti rezultate i euforiju oko Slobode pa privuci jos unosnije firme...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.