Šta će to uradit, pa će se razlikovat od dosadašnjih sezona ?Ponos Torina je napisao/la:Zar treba tjerati igraca da ostane koji je nesretan i odma mozemo ocekivati raznorazna sranja od njega i u narednoj sezoni,da napravi nesto toliko glupo da nas na kraju zajebe za(moguci plasman u LP ili slicno)ako je neko nesretan brate prodaj ga i cao,bolje tako nego da nanosi stetu timu i da kvari harmoniju..Moze dati i 50 golova ali ako ce onda to sve usrati svojim postupcima onda nemamo nikakve koristi od toga niti od njegovih golova...Prodat ga i dovesti dostojnu zamjenu a za njegovu cijenu mozemo dovesti 2 extra kvalitetna igraca....artemis77 je napisao/la:Sve je to ok, ali ako ne dođe Henrikh, možemo se pozdravit sa sezonom opet.
Nekako mi nema logike da će prodat Suareza koji ima ugovor još 5 godina i neće mu spasti cijena još slijedeće 3 godine.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Walk on, with hope in your hearts.
- donCorleone1892
- Kontakt:
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Za Suareza nisam toliko siguran.51% da ide 49% da ne ide.Licni utisak.donCorleone1892 je napisao/la:Ma ne ide suki ove sezone sigurno.
Leverkusen doveo Giulio Donati-a koji je defanzivac te su tako sigurno odustali od Toby. Al stvar je u tome što se Toby ne povezuje sa nama ili je to neka Rodgersova šema. Njemu najviše treba defanzivac i to dobar, ako se oglasi može doći do preotimanja od strane Spursa pa se vjerovatno oko defanzivaca se rješava anonimno i u tajnosti.
A evo za Tobya:
Ovo je najsvjezije(od prosle veceri):
A evo jednog rumoursa od prije 10 dana vezanog za Papu i Tobya:Liverpool are now looking at Alderwield. [Liverpool Echo]
Steta za Papu.Bas volim takvu vrstu stopera,ali eto izgleda da nam nije sudeno.Papadopoulos remains a major target, but Liverpool have been frustrated in their attempts to agree a price with Schalke.
Liverpool want to begin negotiations at around £12m, but Schalke would like closer to £20m for Papadopoulos.
The deal is looking likely to drag on for some time yet.
Ajax’s Toby Alderweireld would be an alternative option for Liverpool, who would cost around £8m.
I u ovim situacijama je vidljiv napredak.Nedamo da nas niko vuce za nos,a i svida mi se ovo koliko toliko brzo reagovanje.10 dana do zvanicnog otvaranja prjelaznog roka,a mi vec imamo mete(i njihove zamjene) i u dubokim pregovorima smo oko vecine njih.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
šta ima novo oko transfera pošto nisam u toku jel ostaje suarez ili ide 

Iniesta 90% dolazi u LFCCharager je napisao/la:šta ima novo oko transfera pošto nisam u toku jel ostaje suarez ili ide

Walk on, with hope in your hearts.
Je l' vfino dos'o momak da pita koji qrac odgovaras tako ?artemis77 je napisao/la:Iniesta 90% dolazi u LFCCharager je napisao/la:šta ima novo oko transfera pošto nisam u toku jel ostaje suarez ili ide
Ja nadrkanih ljudi u pizdu materinu .

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
koji vam je vrag pa svi navijamo za isti klub
@fsdghdsfs
Procitaj mu malo prijasnje postove i sve ce ti biti jasno.
Procitaj mu malo prijasnje postove i sve ce ti biti jasno.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- Ponos Torina
- Kontakt:
Covjek u depresiji moze uraditi svakakve stvari,mislis li da je ujedanje Ivanovica slucajnost?artemis77 je napisao/la:Šta će to uradit, pa će se razlikovat od dosadašnjih sezona ?Ponos Torina je napisao/la:Zar treba tjerati igraca da ostane koji je nesretan i odma mozemo ocekivati raznorazna sranja od njega i u narednoj sezoni,da napravi nesto toliko glupo da nas na kraju zajebe za(moguci plasman u LP ili slicno)ako je neko nesretan brate prodaj ga i cao,bolje tako nego da nanosi stetu timu i da kvari harmoniju..Moze dati i 50 golova ali ako ce onda to sve usrati svojim postupcima onda nemamo nikakve koristi od toga niti od njegovih golova...Prodat ga i dovesti dostojnu zamjenu a za njegovu cijenu mozemo dovesti 2 extra kvalitetna igraca....artemis77 je napisao/la:Sve je to ok, ali ako ne dođe Henrikh, možemo se pozdravit sa sezonom opet.
Nekako mi nema logike da će prodat Suareza koji ima ugovor još 5 godina i neće mu spasti cijena još slijedeće 3 godine.

Moze se desiti nesto gore od ujedanja,on je prestupnik ponavljac i kao takav moze jos vise nauditi imidzu kluba i nanijeti stetu svojim saigracima na mnoge nacine...Liverpool je vec i tako izjeban incidentima od strane Suareza,mislis li da nam treba jos jedan???

Ovako je bolje ga prodati,sretni mi sretan on i gotova prica....
Ja sam ubjedjen da nece ostati 90%....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ostace jer niko nece van Engleske da da novac za njega... Real otpisite, nece ici po njega drugi Urugvajac je njima na meti...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dosta klubova koji mogu dati novac za njega,Atletico M,Monaco,PSG,Anži,Real M itd...Paradajz je napisao/la:Ostace jer niko nece van Engleske da da novac za njega... Real otpisite, nece ici po njega drugi Urugvajac je njima na meti...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Monaco, PSG, Anzhi otpisi, za Real sam vec rekao... Ova prva dva vec imaju svetske napadace i poluspiceve, a Atletico nema pare da da 50m, ce novac koji su dobili od Monaca (oko 38-40m) trositi na pravljenje dubine, vec su doveli Baptistaa i Toulalana, a za napadaca nece dati preko 20m, mada im mozda Leo bude napadac ili Costa. A msm da Suarezu nije zelja da ode u Makhackalu... Kao sto rekoh, nema ko da da kad se sve sagleda, van Engleske.Ponos Torina je napisao/la:Dosta klubova koji mogu dati novac za njega,Atletico M,Monaco,PSG,Anži,Real M itd...Paradajz je napisao/la:Ostace jer niko nece van Engleske da da novac za njega... Real otpisite, nece ici po njega drugi Urugvajac je njima na meti...
Jeste li vi ikad čuli za ekipu Tottenham i igrače Luku Modrića ili Garetha Balea i njihovog predsjednika Levyija?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ili Tevez i City.Henderson je napisao/la:Jeste li vi ikad čuli za ekipu Tottenham i igrače Luku Modrića ili Garetha Balea i njihovog predsjednika Levyija?
Dobar ti potpis.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Halalite ako je bilo

Mkhitaryan was prepared to go to Liverpool for a medical, but it was cancelled over ownership issues. http://armenpress.am/eng/news/723443/mi ... nsfer.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Znači u tom grmu leži zecBilly Liddell @Liddellpool 5m
Shakhtar only own 50% of the player’s rights, with the other half owned by two Armenian businessmen. #Mkhitaryan

Luis Alberto - "Sevilla is my home, it hurts to leave.Big decision but this is an important step for me. Hope I made
the right choice." #LFC
Mlad + Španac = STRAŠNO.
Samo pogledajte, Španci u fudbalu dominiraju u svim uzrastima, ne samo u seniorskom.Ljudi imaju sistem za proizvodnju vrhunskih igrača, a usput su prekucali i totalni fudbal, tako da je ovo odlično.Možda se ne nametne u prvoj sezoni, ali imam odličan osjećaj u vezi ovog momka.
Što se tiče Hene, ne sviđa mi se to, ali izgleda da od njega nema ništa.Zna se kakav je Raiola, uvaliće on njega već negdje van Engleske i gotova priča.
Volio bih da se sad okrenu Eriksenu, mada nisam baš informisan kakva je situacija s njim, jel' ide u BvB ili šta
@Paradajz nekoliko odličnih postova, svaka čast.

Samo pogledajte, Španci u fudbalu dominiraju u svim uzrastima, ne samo u seniorskom.Ljudi imaju sistem za proizvodnju vrhunskih igrača, a usput su prekucali i totalni fudbal, tako da je ovo odlično.Možda se ne nametne u prvoj sezoni, ali imam odličan osjećaj u vezi ovog momka.

Što se tiče Hene, ne sviđa mi se to, ali izgleda da od njega nema ništa.Zna se kakav je Raiola, uvaliće on njega već negdje van Engleske i gotova priča.
Volio bih da se sad okrenu Eriksenu, mada nisam baš informisan kakva je situacija s njim, jel' ide u BvB ili šta

@Paradajz nekoliko odličnih postova, svaka čast.

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Zaboravih da ti odgovorim. Pricamo o kompletnoj vezi, jeste, upravo zbog bajne sezone Mate i Hazarda su uzeli trofeju EL i 3. mesto u ligi, zar nije dovoljno ??? Sta im je falilo za titulu u PL ??? Zadnji veznjak i inace ta veza iza ove trojke u ofanzivi u 4-2-3-1, ali i napadac. Ipak, i sa tim nedostacima, sezona im je bila poprilicno uspesna da se tako kaze. Arsenal ti je jos jedan primer klasicne harmonije i nedostataka jakih individualaca (samo Santi i povredjeni Wilshere) pa su se ugurali u LS. Ima primera i sa jedne i sa druge strane, ali ja upravo isticem da je harmonija u timu najbitnija, dok neki isticu individualni kvalitet koji vrlo retko pobedjuje protiv harmonije, vrlo retko. U LFC se trenutno gradi ta harmonija, to je najbitnije.Rosicky je napisao/la:
Sve i da su svi vezisti Citya imali slabu sezonu,oni chelsea su imali bajnu..gledajuć da su i mata i hazard pri vrhu svih statistika i imali su bajnu sezonu ali upravo nedovoljna klasa u napadu ih je odvojila od tog mjesta..Na kraju se dolazi do toga da svugdje ima primjera i jedne i druge strane,ipak ako ekipa nije ekipa možeš sve objesit..(kao real)
Hvala Shanks, trudim se da cinim temu boljom...

Hvala kolega. Rijetko me ko pohvali u posljednje vrijeme, stvarno ne znam što.hanniz je napisao/la:Ili Tevez i City.Henderson je napisao/la:Jeste li vi ikad čuli za ekipu Tottenham i igrače Luku Modrića ili Garetha Balea i njihovog predsjednika Levyija?
Dobar ti potpis.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Simon Mignolet 'closer' to Liverpool move as Reds plan medical for next week.
Ovo me najvise raduje
A vidit cemo za Alberta, ne cini se nimalo kao los igrac, puno bolje rjesenje od recimo S.Sinclaira i slicnih
Ovo me najvise raduje

A vidit cemo za Alberta, ne cini se nimalo kao los igrac, puno bolje rjesenje od recimo S.Sinclaira i slicnih
joj pojacanja, aspas i alberto(nikad cuo)
...dobro valencia kaze, bacanje para. naravno, osim ako ne zelis sredinu tabele.

pi.