Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- Unknown Genius
- Kontakt:
Re: Arsenal
Samo ne spominjite igrače Juventusa na svojim temama, jer će vam odmah italijanski stručnjaci sa te teme doći sa ubjeđivanjima tipa da kvadrat ima pet uglova.Greivis je napisao/la:Nece Costa doci. Doci ce iz Italije jedan igrac vjerovatno.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Dovest DMa i zadrzat Campbella i ja sam preprepreprezadovoljan. Vec vidim silovanje na FIFI 15 
Necu reci o kome se radi. Samo cu reci da je igrac crne rase.Unknown Genius je napisao/la:Samo ne spominjite igrače Juventusa na svojim temama, jer će vam odmah italijanski stručnjaci sa te teme doći sa ubjeđivanjima tipa da kvadrat ima pet uglova.Greivis je napisao/la:Nece Costa doci. Doci ce iz Italije jedan igrac vjerovatno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Re: $: Arsenal
Ako je onaj Ballo e onda smo se tek usecili... Daj Pogbu!Greivis je napisao/la:Necu reci o kome se radi. Samo cu reci da je igrac crne rase.Unknown Genius je napisao/la:Samo ne spominjite igrače Juventusa na svojim temama, jer će vam odmah italijanski stručnjaci sa te teme doći sa ubjeđivanjima tipa da kvadrat ima pet uglova.Greivis je napisao/la:Nece Costa doci. Doci ce iz Italije jedan igrac vjerovatno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- mordfustang
- Kontakt:
Dolazi neko iz Juventusa 100% 
BBC: Ocekujte jos jedno veliko pojacanje za Arsenal. Jedino pitanje je da li ce doci iz Portugala ili iz Italije.
samo da nisu u pitanju klaun ili onaj precijenjeni martinez,nadam se da je carvalho u pitanju s portugalske strane
samo da nisu u pitanju klaun ili onaj precijenjeni martinez,nadam se da je carvalho u pitanju s portugalske strane
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma mislim na borbu u engleskoj i to, pa sanogo je isti tip igrača kao i giroud, zato ce i dobiti šansu prije u napadu od campbella jer wenger gotivi taj tip igrača + je francuz, i još campbell ima sad i konkurenciju u vidu sancheza koji je sličan napadač njemu, ne vidim nikako načina kako campbell može igrati napad u arsenalu kod wengera..nedim93 je napisao/la:@Vedo Yaya Sanogo je visok 193 a ima 74 kg , a Joel Campbell je visok 178 a ima 70 kg, pa ti vidi ko ima bolju konstituciju. Ne znam ja da li Wenger preferira igrače poput Girouda jer je rekao da će i sančez igrati u napadu, ali da voli što ima Girouda jer je tavih napadača sve manje
krilo je već druga priča, al i tu ce se tesko izboriti pored već gore nabrojanih igrača..
sva trojica buducnost arsenala iako bih ja to odmah ukomponovao u prvu postavu,,jedino malo koci jack koji mi je jedan od najdrazih ali ima prejaku konkutenciju a za dmf-a nijenedim93 je napisao/la:Joel![]()
![]()
![]()
![]()
Wilshere vidio paklo cigara
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!

to je taj guzojeba..,,ima da im guzove podereSeaman je napisao/la:
evo i ovog novog fitnes trenera Shad Forsythea, **** im mamicu odmah
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa ako cemo gledati realno za Campbella ima mjesta i na krilu jer je kao krilo bolji i od Podolskog i od Cazorle...Jedino Sanchez je igrac koji je ispred njega i onaj panj Walnut ali ne sto je bolji nego sto je englez...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Kažu SkyBet suspendovao kladjenje na prelazak Pogbe u Arsenal 
CONFIRMED: #Arsenal have held discussions today regarding the transfer of Douglas Costa. Deal could be completed by the weekend #afc
http://sportsport.ba/ino_fudbal/giroudu ... alu/136819" onclick="window.open(this.href);return false; evo nam radosti,,, 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Sve bolje od bojleg...mozemo odahnuti konkurenti su se otimali za njegov ugovor ali ostao je vjeran Vodji 
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
BigBigBang je napisao/la:Sve bolje od bojleg...mozemo odahnuti konkurenti su se otimali za njegov ugovor ali ostao je vjeran Vodji
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Telegraph: Wenger je doveo Chambersa kao rezervnog stopera/def veznog, Bellerin ce biti zamjena za Debuchya dok Jenkinson odlazi na posudbu u West Ham
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.