kad su to izbori ?Lillard je napisao/la:Normalno da Pero kupi sve sa trzista dok nije Laporta dos'o
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Cristiano Ronaldo is named the best Portuguese player of all time! #legend #HalaMadrid

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
suhi je napisao/la:
4-1
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Ramos
Ocekuje nas paklena atmosfera vcrs,igraci nalozeni moze se do preokreta
Ronaldo 2 Hamo 1 za prolaz.
Ocekuje nas paklena atmosfera vcrs,igraci nalozeni moze se do preokreta
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Veceras dobijamo sa hendikepom,Ronaldo daje gol,crveni karton,penal i vise kornera.
Sto se mene tice totalno nebitna utakmica,al et posto su se ovi malo okurazili bio bi red da ih odvalimo.
Sto se mene tice totalno nebitna utakmica,al et posto su se ovi malo okurazili bio bi red da ih odvalimo.
Ako ne bude penal za real,ne vidim nacin kako ce zabiti gol. Prognoza 0-2 za atletico
hebo mu klempo oca ocijeg
Neka Ramosa, on večeras daje 2 komada.emir18 je napisao/la:Ramos![]()
Ocekuje nas paklena atmosfera vcrs,igraci nalozeni moze se do preokreta![]()
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Dzoni je napisao/la:Veceras dobijamo sa hendikepom,Ronaldo daje gol,crveni karton,penal i vise kornera.![]()
I mene sto se tice nebitna utakmica totalno. 5-0 ili 0-5 isti mi je ****.
Treba nam ponajbolja utakmica sezona, uz to da ovi podbace kao protiv Barce.
Ovi su najbolja ekipa na svijetu kad treba braniti rezultat. Jako tesko, ne i nemoguce.
Jedan rani gol je imperativ.
Ovi su najbolja ekipa na svijetu kad treba braniti rezultat. Jako tesko, ne i nemoguce.
Jedan rani gol je imperativ.
-
Madridista18
- Kontakt:
Bit ce gusto al imam neki dobar osjecaj
sekretar je napisao/la:Dzoni je napisao/la:Veceras dobijamo sa hendikepom,Ronaldo daje gol,crveni karton,penal i vise kornera.![]()
I mene sto se tice nebitna utakmica totalno. 5-0 ili 0-5 isti mi je ****.
Pa ne igra bayern pa da bude 0:5.
prosli put sam pogodio rezultat 2-0 veceras prognoziram 0-0
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
ide ovo na penale 
Kod njih nema Mandze i Arda na klupi,Tiago od prve
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Koreografija za Ronalda 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
-
samosarajvo
- Kontakt:
Dje ima tekma na tvu?
arena3
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
emir18 je napisao/la:ide ovo na penale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.