Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?

Post Postao/la harishp » 22 avg 2009, 20:49

BIHfan je napisao/la:
harishp je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:gdje je sad onaj haris,vidis kockaru koga ti pljujes?
Prvo procitaj pravila ponasanja i zbog ovakvih vrijedzanja clanova ti slijedi ban ako vec nisi dobio :evil:
po cem te vrijedjam sto sam rekao da si kockar.... :lol: :lol:
:roll: kako rekoh da li me poznajes ne i stvarno bi zamolio administraciju da se ne ogradzuje na ovakva pisanja pojedinaca.Jer ako je u pravilniku nesto napisano onda bi se trebalo tog i pridrzavati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 avg 2009, 22:12

harishp je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
harishp je napisao/la: Prvo procitaj pravila ponasanja i zbog ovakvih vrijedzanja clanova ti slijedi ban ako vec nisi dobio :evil:
po cem te vrijedjam sto sam rekao da si kockar.... :lol: :lol:
:roll: kako rekoh da li me poznajes ne i stvarno bi zamolio administraciju da se ne ogradzuje na ovakva pisanja pojedinaca.Jer ako je u pravilniku nesto napisano onda bi se trebalo tog i pridrzavati.

A ti si mene pravio glupanom i majmunom neki dan i govorio da je Begovic kanta od igraca a sad molis administraciju da me banuju,et necu vise jer mora se djeci udovoljit...imas topli pozz
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 avg 2009, 22:15

Kakav je bio Asmir u tih 20-tak minuta? Jel imao kakvih intervencija, jel djelovao sigurno? hajmo stručnjaci detalje na sunce :)
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 22 avg 2009, 22:26

VanBasten je napisao/la:Kakav je bio Asmir u tih 20-tak minuta? Jel imao kakvih intervencija, jel djelovao sigurno? hajmo stručnjaci detalje na sunce :)
Pise i na ovoj temi i u "Nasi igraci u Ino ligama". ;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 avg 2009, 22:30

Slabo šta piše, osim da je ušao u 75 minuti. Neobično mali broj komentara, usto još škrti komentari. Mislim, navikli smo na dubokoumne analize igara naših internacionalaca pa i onda kad u igri provedu i samo koju minutu. Ovo što piše na obje teme je tanko :mrgreen:

Džeki, hoćel to :D
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

AdinoOo
Kontakt:

Post Postao/la AdinoOo » 23 avg 2009, 00:46

Ma imao dvije intervencije da nije izletio na vrijeme primio bi dva gola,hvalili su ga za to na RTL-u iako je usao bez zagrijavanja....ugl dobro se predstavio :)

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 23 avg 2009, 01:05

AdinoOo je napisao/la:Ma imao dvije intervencije da nije izletio na vrijeme primio bi dva gola,hvalili su ga za to na RTL-u iako je usao bez zagrijavanja....ugl dobro se predstavio :)
I ja htjedoh to napisati...jednom je spasio skoro cist gol stigavsi prije Bentnera do lopte (jedva je izbio) ,a drugi put isto odlicno istrcao i pokupio loptu kroz sredinu za napadaca Arsenala..da to nije uradio izaso bi igrac 1 na 1 sa njim....za ovih 15 min se vidi da je momak stvoren za Engleske lige i da je jak na istrcavanju! A gledao sam ga i proslu sezonu (zadnja utakmica) i momak je briljirao na golu...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2009, 01:16

@Bhfan tebe nemoze niko napraviti budalom ili jesi ili nisi kao prvo. :roll:
Covijek odigrao 19 minuta jer je prvi golman povrijedzen.A ne zbog toga jer je kvalitetniji.
Od tih 19 minuta nije imao cestito odbrane i na osnovu cega ti zakljucujes da si u pravu.
Kad budemo primali golove u odlucujucim tekmama radi greski golmana,naravno ti ces biti vrlo tih.Dok nesto drugo ne iskrsne.
A kako rekoh posto me ne poznajes da mi govoris bilo sta niti imas pravo niti godina.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 23 avg 2009, 08:37

Zna li ko je li ozbiljna povreda Jamesa i hoče li braniti u sljedečem kolu. Možda se otvori šansa za Begovića da pokaže kroz cijelu utakmicu kakav je golman.
SAMO ŽELJO

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 avg 2009, 10:50

harishp je napisao/la:@Bhfan tebe nemoze niko napraviti budalom ili jesi ili nisi kao prvo. :roll:
Covijek odigrao 19 minuta jer je prvi golman povrijedzen.A ne zbog toga jer je kvalitetniji.
Od tih 19 minuta nije imao cestito odbrane i na osnovu cega ti zakljucujes da si u pravu.
Kad budemo primali golove u odlucujucim tekmama radi greski golmana,naravno ti ces biti vrlo tih.Dok nesto drugo ne iskrsne.
A kako rekoh posto me ne poznajes da mi govoris bilo sta niti imas pravo niti godina.

Druze jel ti vidis da jedini pises negativne komentare u vezi Begovica?
Momak ima potencijala da postane najbolji,mlad je i zamjena Jamesu koji ce u penziju uskoro,mislim i da je trener iznenadjen Asmirom i sto je najbolje on sad ima veliku zelju da brani i da igra,sto je jako dobro za nas,nije dzaba u Engleskoj EPL,isto kad vidis rezerve Manchestera utd i njihov 3 golman Ben Foster je kandidat za A Englesku reprezentaciju,a sto nebi 2 golman Portsmoutha mogao igrati za BIH koja je jedna prosjecna repka sa nekolko sjajnih mladih igraca koji imaju potencijala da od BIH repke naprave tim koji ce biti zapazen u Evropi a i u Svijetu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 23 avg 2009, 12:02

Ja sam juce 10-tak min gledao i decko je ono sto je trebalo i dradio...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 avg 2009, 12:20

Vidim da je on cak 198 cm visok. To je vrlo dobro, a uz to nije onaj smotan tip golmana poput Guse i Supica nego izgleda zna dobro igrat i nogama i dosta je brz.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 23 avg 2009, 14:06

Ja sam gledao one dvije tekme sto je odigrao na samom kraju prosle sezone, kad je James trebao operisati rame. Djelovao je solidno, ali jos ima tu neku neodlucnost sto se tice linije. Strah ga istrcati, jos nema to iskustvo i sigurnost.. neznam koliko je napredovao do sada, ali nadam se da mu ide nabolje...
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 23 avg 2009, 17:25

od ovog dugonje necemo imati puno fajde, dok bude onaj pravi prodje voz, mislim kasno je na njega sad racunati da bude starter u odlucujucim tekmama, kada je biti ili ne biti.
njemu je utrnula guzica od klupe kao pojedinim forumasima :lol: i sad ga gurnuti u vatru bio bi suicid.
neki ce reci, tako je bilo i za supicem, nije bas, ipak je branio pa makar u jadnoj bukvi ili ono bjese javor :D

bez sale, na teskim smo mukama sto se tice golmana, sta je sa ovog kene...ko da je hodao ispod strehe, pa nije normalno kolko je covjek sklon povredama...ko da mu je roben nesto u rodu :mrgreen:
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2009, 17:35

BIHfan je napisao/la:
harishp je napisao/la:@Bhfan tebe nemoze niko napraviti budalom ili jesi ili nisi kao prvo. :roll:

Druze jel ti vidis da jedini pises negativne komentare u vezi Begovica?
Momak ima potencijala da postane najbolji,mlad je i zamjena Jamesu koji ce u penziju uskoro,mislim i da je trener iznenadjen Asmirom i sto je najbolje on sad ima veliku zelju da brani i da igra,sto je jako dobro za nas,nije dzaba u Engleskoj EPL,isto kad vidis rezerve Manchestera utd i njihov 3 golman Ben Foster je kandidat za A Englesku reprezentaciju,a sto nebi 2 golman Portsmoutha mogao igrati za BIH koja je jedna prosjecna repka sa nekolko sjajnih mladih igraca koji imaju potencijala da od BIH repke naprave tim koji ce biti zapazen u Evropi a i u Svijetu.
Za mene nula od golmana i zdravo.To je moje licno misljenje i ne pokusavaj da mi nametnes druga razmisljanja.
Nisam jedini bit ce ih vagon kad ovaj stane na gol ali ce onda biti kasno.To jest kasno se ebenom kajati..
Za razliku od tebe gledam ovog kloca i ama bas nista vidio nisam da nam on bude standardan golman.

Ebo ti golmana od skoro dva metra kad mu lopte u petercu prolaze ko na korzu.
I kazem ti sjasi vise,svako ima pravo za svoje misljenje,prema tome voz.
P.S Mozda cak bi se i preslo preko tog njegovog ,,kvaliteta,, ali mi frajer u onim intervjuima o tome kako on uopste nije vezan za BIH i kako mu je ,,prava,, domovina Kanada i da uopste ne prica i ne razumije Bosanski i budali dosta.
naravno te izjave mijenja ko trijeba gace zavisno gdje se nalazi.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 avg 2009, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 avg 2009, 17:39

Zaista je smijesno i jadno kako prije samo mjesec dana su svi Begovicu psovali majku i govorili kako je izdajnik a sad ga svi hvale i cestitaju. Netrebamo nikad zaboraviti one sumnjive izjave koje je on dao kanadskih medijama u vezi nase reprezentacije. Doduse ja to znam bolje od vas jel zivim u Kanadi.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 avg 2009, 18:03

Ma bilo je svega u vezi Begovića, ali je sada najbitnije da je pristao da igra za našu repku. Nisam ga gledao mnogo puta pa da mogu dati neku analizu, ali prema onome što je pokazao u onim tekmama u kojim sam ga gledao, predstavio se veoma dobro. Jučer je imao dvije sjajne intervencije.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

heryerde
Kontakt:

Post Postao/la heryerde » 23 avg 2009, 18:31

Dobar je bio za ono kratko vrijeme koje je proveo na terenu, ali je to bilo kratko za neku detaljniju analizu.Za golmana je odlično građen i mogli bi konačno dobiti golmana na duže staze.Zna dobro momački ispucati loptu kako sam vidio, dosadilo mi više gledati Supića kako nemože do centra dobaciti. Djeluje dosta siguran i smiren.E sad neznam kako će se snaći, neko je već rekao kako nezna dobro naš jezik, a za odbrambene igrače je olakšavajuća okolnost kad imaju iza sebe golmana koji bi mogo držati tu zadnju liniju pod kontrolom . Biće tu sigurno kikseva na početku svi ćemo mu spominjati familiju, ali će to sve doći na svoje mjesto
Kad bi se proveo anex 7 dejtonskog mirovnog sporazuma svi na svoje mali seljo bi ostao bez navijača u gradu Sarajevu

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 23 avg 2009, 19:32

armando je napisao/la:od ovog dugonje necemo imati puno fajde, dok bude onaj pravi prodje voz, mislim kasno je na njega sad racunati da bude starter u odlucujucim tekmama, kada je biti ili ne biti.
njemu je utrnula guzica od klupe kao pojedinim forumasima :lol: i sad ga gurnuti u vatru bio bi suicid.
neki ce reci, tako je bilo i za supicem, nije bas, ipak je branio pa makar u jadnoj bukvi ili ono bjese javor :D

bez sale, na teskim smo mukama sto se tice golmana, sta je sa ovog kene...ko da je hodao ispod strehe, pa nije normalno kolko je covjek sklon povredama...ko da mu je roben nesto u rodu :mrgreen:

aaa takvih nama treba...daj ozbiljno mislis da asmir nije branio :o :o :o jesi cuo kada za B tim...pogotovo u engleza..aa stvarno svakakvih idola...
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 23 avg 2009, 20:26

LIvada je napisao/la:aaa takvih nama treba...daj ozbiljno mislis da asmir nije branio :o :o :o jesi cuo kada za B tim...pogotovo u engleza..aa stvarno svakakvih idola...
On je izgleda jedan od onih sto bi i Dzeku osudio za vrijeme njrgove prve sezone u Bundes ligi :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.