BIHfan je napisao/la:harishp je napisao/la:@Bhfan tebe nemoze niko napraviti budalom ili jesi ili nisi kao prvo.
Covijek odigrao 19 minuta jer je prvi golman povrijedzen.A ne zbog toga jer je kvalitetniji.
Od tih 19 minuta nije imao cestito odbrane i na osnovu cega ti zakljucujes da si u pravu.
Kad budemo primali golove u odlucujucim tekmama radi greski golmana,naravno ti ces biti vrlo tih.Dok nesto drugo ne iskrsne.
A kako rekoh posto me ne poznajes da mi govoris bilo sta niti imas pravo niti godina.
Druze jel ti vidis da jedini pises negativne komentare u vezi Begovica?
Momak ima potencijala da postane najbolji,mlad je i zamjena Jamesu koji ce u penziju uskoro,mislim i da je trener iznenadjen Asmirom i sto je najbolje on sad ima veliku zelju da brani i da igra,sto je jako dobro za nas,nije dzaba u Engleskoj EPL,isto kad vidis rezerve Manchestera utd i njihov 3 golman Ben Foster je kandidat za A Englesku reprezentaciju,a sto nebi 2 golman Portsmoutha mogao igrati za BIH koja je jedna prosjecna repka sa nekolko sjajnih mladih igraca koji imaju potencijala da od BIH repke naprave tim koji ce biti zapazen u Evropi a i u Svijetu.
Za mene nula od golmana i zdravo.To je moje licno misljenje i ne pokusavaj da mi nametnes druga razmisljanja.
Nisam jedini bit ce ih vagon kad ovaj stane na gol ali ce onda biti kasno.To jest kasno se ebenom kajati..
Za razliku od tebe gledam ovog kloca i ama bas nista vidio nisam da nam on bude standardan golman.
Ebo ti golmana od skoro dva metra kad mu lopte u petercu prolaze ko na korzu.
I kazem ti sjasi vise,svako ima pravo za svoje misljenje,prema tome voz.
P.S Mozda cak bi se i preslo preko tog njegovog ,,kvaliteta,, ali mi frajer u onim intervjuima o tome kako on uopste nije vezan za BIH i kako mu je ,,prava,, domovina Kanada i da uopste ne prica i ne razumije Bosanski i budali dosta.
naravno te izjave mijenja ko trijeba gace zavisno gdje se nalazi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu