da nije Petrović slucajno trener Rudara ?Heller je napisao/la:Ovaj menadžer je najgori do sad, ebote bog dobiješ Zrinjski prvi, izgubis 4:0 od **** Rudara kod kuće
Football Manager 2016
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2016
Kantar u Zoryi za 350k€ 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Igram i ja ovo pomalo i imam pitanje.. Kada stavim da u21 i u18 tim vodi pomocni trener ili bilo ko drugi, opet mi dolaze poruke da produzim igracime iz te grupe ugovore, da pricam s njima i to.. Nije mi to nimalo jasno..
Igra mi se igra skroz, al' bez komplikovanja, hocu cisto da vodim prvi tim, pravim tu taktike i eto..
I ako nekome nije frka da ostavi ovdje ili u pm linkove za zadnji update i neki logo/face pack? Hvalaa
Igra mi se igra skroz, al' bez komplikovanja, hocu cisto da vodim prvi tim, pravim tu taktike i eto..
I ako nekome nije frka da ostavi ovdje ili u pm linkove za zadnji update i neki logo/face pack? Hvalaa
Imal ko update ovih transfera ljetnih ? 
Re: RE: Re: Football Manager 2016
Ukucaj na google update by pr0 i SkiniMElloo je napisao/la:Imal ko update ovih transfera ljetnih ?
nasao evo al treba 16.3 patch a ne mogu ga nigdje nac skinutConte je napisao/la:Ukucaj na google update by pr0 i SkiniMElloo je napisao/la:Imal ko update ovih transfera ljetnih ?
nemam ni ja 16.3, pa igram sa 'update by pr0'MElloo je napisao/la:nasao evo al treba 16.3 patch a ne mogu ga nigdje nac skinutConte je napisao/la:Ukucaj na google update by pr0 i SkiniMElloo je napisao/la:Imal ko update ovih transfera ljetnih ?
- franklampard8
- Kontakt:
Ne vjerujem da ce, jer to je par sati rada. Izlazi novi FM i svi se fokusiraju na to.
Amer Dupovac!
franklampard8 je napisao/la:Moze li neko prebaciti ove nove igrace u BiH Ligi?
Prebacio sam ja, ali za FM15.Rahma je napisao/la:Ne vjerujem da ce, jer to je par sati rada. Izlazi novi FM i svi se fokusiraju na to.
Rahma, sta se desava sa FMBosnia, nije mi prihvatilo sifru, zatrazim novu, i pise mi mail poslan, a maila nema, vise puta pokusao ?
Testirao sam i ja, tako je i kod mene evo. U najkracem roku cemo to ispraviti, pa pokusaj veceras 
Amer Dupovac!
Da li je vrijeme za temu FM 2017 
Sedmica prođe, sve isto.Rahma je napisao/la:Testirao sam i ja, tako je i kod mene evo. U najkracem roku cemo to ispraviti, pa pokusaj veceras
Pozdrav,zadnji menadzer koji sam igrao bila je 15 ka,pa me zanima moze li mi neko poslati link da skinem 16 ku,ali da nema bugova,crash dumpova i ostalih njesra.
Nasao sam na piratu ovaj link
no u komentarima piše da nisu imena ispravna i da ima nekih bugova....
Nasao sam na piratu ovaj link
Kontaktiraj me na PM sa podacima (koji ti je nick na forumu) ako nisi rešio.Maksuz je napisao/la:Sedmica prođe, sve isto.Rahma je napisao/la:Testirao sam i ja, tako je i kod mene evo. U najkracem roku cemo to ispraviti, pa pokusaj veceras
ljudi imal igdje 16.3 verzija da se skine ? Do sad sam uvijek menadzere skidao sa nosteama i tamo sam nasao igricu i patch 16.2.0 ? Jel taj radi normalno i mozel se koristiti update sa transferima ovim novim na tom patchu ???
ja koristim novi update za transfere na 16.2 ali ne mogu igrat spansku ligu ne znam sto.JohnCasey je napisao/la:ljudi imal igdje 16.3 verzija da se skine ? Do sad sam uvijek menadzere skidao sa nosteama i tamo sam nasao igricu i patch 16.2.0 ? Jel taj radi normalno i mozel se koristiti update sa transferima ovim novim na tom patchu ???
@MElloo
E isto se i meni desilo. Spanska liga i jos neka,ne znam koja.
Sad da te pitam kad igras neku drugu ligu (englesku npr) imas li bugova?
lazna imena i te gluposti i sta se desi kad igras protiv spanske ekipe jel sve normala?
lazna imena i te gluposti i sta se desi kad igras protiv spanske ekipe jel sve normala?
Sve normala nisam jos imao nijedan bug a presao 3 sezone s Monacom.JohnCasey je napisao/la:@MElloo
Igrao protiv Reala nista sve normalno
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Re: RE: Re: RE: Re: Football Manager 2016
Hvala kralju.MElloo je napisao/la:Sve normala nisam jos imao nijedan bug a presao 3 sezone s Monacom.JohnCasey je napisao/la:@MElloo
Igrao protiv Reala nista sve normalno
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Jos jedno pitanje,jesi li skinuo dodatak i odakle za logo klubova,takmicenja,repki itd? i dresove?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.