FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016
Samo igrat momci, nije ovo lose koliko ovi kompleksasi predstavljaju. Ako Pandza detektuje ovaj evidentan problem iz prvog dijela i nadje nacin da ga koriguje imat cemo ih u saci
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Otkad je 'grbo' kritika, oo pismeni covjece?HankMoody je napisao/la: Je li nacionalno blago pa ga se ne smije kritikovati kad zasluži? Sigurno sam pismeniji u svakom smislu od tebe.
To nije kritika nego nedostatak kucnog odgoja.
Mi kao da protiv Kameruna igramo, Luj IX se u katakombama prevrce.
ps. Musa majstore samo resetaj, kad i asistira nekom ovaj izgubi loptu, vise volim i da iz naseg reketa suta nego da pojedincima lopta ispada iz ruke.
ps. Musa majstore samo resetaj, kad i asistira nekom ovaj izgubi loptu, vise volim i da iz naseg reketa suta nego da pojedincima lopta ispada iz ruke.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
ma treba svaku utakmicu tražiti ko je raspoložen pored Muse. Evo sada Alikadić ima 1/1 za 3, što ne bi izgradili akciju da on uzme još jedan ili 2 šuta, možda je njegov dan danas, ali ne možeš saznati ako uzme samo jedan šutbodi123 je napisao/la:Musu nakon picka preuzimaju tj. udvajaju dvojica, a mi nemamo kvalitetnog visokog kome ce Musa spustati te lopte nazalost, nekoliko puta je pokusao i na kraju je turnover samo ispao, Campara mora vise lopti dobijati i forsirati.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ne znam sta se desava s Musinim slobodnim bacanjima, navikao sam da je na oko 80%.
Druga cetvrtina tacnije drugi dio iste fenomenalno odradjen, Pandza pokazuje kakav vrhunski trenerski potencijal ustvari ima. Samo ici agresivno na close oute, i onda brzo rotirati i skupljati unutra kada krenu na ulaz. Dzanan vrlo lijepo izbacio Ponsa iz utakmice, bilo bi odlicno kad bi mu pocetkom 3. izvukao jos jedan brzi faul.
Druga cetvrtina tacnije drugi dio iste fenomenalno odradjen, Pandza pokazuje kakav vrhunski trenerski potencijal ustvari ima. Samo ici agresivno na close oute, i onda brzo rotirati i skupljati unutra kada krenu na ulaz. Dzanan vrlo lijepo izbacio Ponsa iz utakmice, bilo bi odlicno kad bi mu pocetkom 3. izvukao jos jedan brzi faul.
Idi bacaj drkicu na Messija i Neymara buraz, nisi ti za ovog.HankMoody je napisao/la:Šutni sa svoje polovice grbo!Tačno sam znao da čim smo se primakli da kreće ispucavanje. Pa majku mu, toliko smo lijepih akcija izradili, čitavu im odbranu izbacili, daj kombinatorike, ne samo nerezonske šuteve.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa grbav momak, jesi li slijep?Kajzer10 je napisao/la:Otkad je 'grbo' kritika, oo pismeni covjece?HankMoody je napisao/la: Je li nacionalno blago pa ga se ne smije kritikovati kad zasluži? Sigurno sam pismeniji u svakom smislu od tebe.
To nije kritika nego nedostatak kucnog odgoja.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Odjbi ba vise jbo te on grbava. Koji qrac smaras??
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- ASD
- Kontakt:
Upravo.unavita je napisao/la:Mi kao da protiv Kameruna igramo, Luj IX se u katakombama prevrce.
Proslu tekmu forum bio pun kriticara jer ovima ostalima ispadaju lopte iz ruku na zicerima.
Tebi na cast druze. 
dobri postovipinoglavi je napisao/la:ma treba svaku utakmicu tražiti ko je raspoložen pored Muse. Evo sada Alikadić ima 1/1 za 3, što ne bi izgradili akciju da on uzme još jedan ili 2 šuta, možda je njegov dan danas, ali ne možeš saznati ako uzme samo jedan šutbodi123 je napisao/la:Musu nakon picka preuzimaju tj. udvajaju dvojica, a mi nemamo kvalitetnog visokog kome ce Musa spustati te lopte nazalost, nekoliko puta je pokusao i na kraju je turnover samo ispao, Campara mora vise lopti dobijati i forsirati.
- BeyKopites
- Kontakt:
Musa je pod velikim pritiskom, sigurno misli da je sve na njegovim leđima, ogroman je pritisak i koliko god on zvučao zrelo sa 17 god. ipak je u pubertetu i razmišljanje će mu napredovati kako bude sazrijevao. Samo kad bi se pokušao opustiti i vjerovati saigračima malo više bilo bi bolje. A da je najveći dragulj kojeg BiH ima to nema sumnje, pojedinačno je bolji od svakog igrača na terenu u ovoj utakmici.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Koliko samo sramotni postova. Kako vam nije mrsko zivit hahahaha
Oni ti ga puseee Dzananeeee

Oni ti ga puseee Dzananeeee
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Epi, mogu li mi ovi ovoliko yebatati?Epidaurus je napisao/la:Ne znam sta se desava s Musinim slobodnim bacanjima, navikao sam da je na oko 80%.
Re: RE: Re: FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016
Ja sam ovdje pisao kada ti nisi znao ni da postoji ovaj forum. Lupas gluposti vec odavno, ali mi se ne da replicirati ti, jer si poprilicno naporan. Nisu to imaginarni neprijatelji, to su oni koji Musu ne gledaju u utakmicama reprezentaciji (da ne govorim o necemu drugo) i dodju ovdje nazivati ga svakakvim imenima. Ja ga, prijatelju, cekam i onih par minuta u Cedeviti, a trazim i linkove svake moguce utakmice koja se moze gledati u juniorima iste. Dobro znam sta moze, a sta ne. Tako isto i za vecinu ove djece.pinoglavi je napisao/la:sad će navala onih koji će sve doživiti kao uvredu i boriti se protiv imaginarnih neprijatelja iz nekog svog razloga. Već je počeo ovaj federer
sretno momci makar i 50 razlike izgubili
Sta ja imam pametovati, kada takvi kao ti vec sve znaju?
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Musa nema dobar šut bojim se za njega kako ce izgledat kada nabaci koji kilogram vise.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
U odbrani moraju puniti reket cim neko od Francuza krene na ulaz, po cijenu kockanja otvorenih trica, ne mogu da vjerujem da ne mogu da zagrade skok, skok je stvar discipline tima, nema to veze mnogo sto su ovi fakticki mnogo vislji i atleticniji, moramo nauciti zagraditi taj hebeni skok.
U napadu manje vise nemamo drugih opcija, izolacije za Musu, gdje ovaj ili suta ili krece na obruc gdje je mnogo jak, eh sad sto sam vec pisao kad bi imali igraca koji je sposoban zavrsavati iz picka sa Musom ovo bi bilo deranje guzove, ali sta je tu je.
U napadu manje vise nemamo drugih opcija, izolacije za Musu, gdje ovaj ili suta ili krece na obruc gdje je mnogo jak, eh sad sto sam vec pisao kad bi imali igraca koji je sposoban zavrsavati iz picka sa Musom ovo bi bilo deranje guzove, ali sta je tu je.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pazi vjernih navijaca, pljuvaca...
Hajmo momciluci.
Hajmo momciluci.
Kakav smo mi narod..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Smećaru lukavački.Momciluk je napisao/la:Yebem te u usta skrbava
Trenutno korisnika/ca: Evander, Goalgetter, Vaya, VensanKasel i 42 gosta.