Haris Duljevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Vucevich

Re: Haris Duljevic

Post Postao/la Vucevich » 01 avg 2017, 11:52

Najbolji igraci nase lige

Duljevic -> 2 Bundesliga
Lendric -> Ligue 2
Stevanovic -> Druga Svicarska

:thumbdown: :?

Slika govori hiljadu rijeci...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 avg 2017, 12:00

DrFilgud je napisao/la:Realan transfer, ako cemo posteno nije nesto odskakao kvalitetom ni u nasoj ligi. Bilo je bljesaka koji su pokazivali da ima materijala, ali bez kontinuiteta.
Tko ce mu pomoci u PL-I da postane igrac? Janjos (opcinski radnik) ga je prekomandovao na AM-a I odmah se vidjelo da je momak ipak klasa vise u domacem prvenstvu. Ono sto sam gledao u reprezentaciji je takodjer obecavalo. Ali kako da ide naprijed kad na klupi najcesce sjede grobari modernog nogometa.
Pa vidi sada tko vodi Sarajevske klubove I tko bi trebao te momke nauciti kako da postignu nesto vise I ne zadovolje se sredinom. Kako da ga boljim ucini trener koji je na klupu stigao iz opcine?
Svi smo vidjeli da on moze vise ali koje koristi od toga kad ne vidi onaj koji ga trenira.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 01 avg 2017, 12:06

Vucevich je napisao/la:Najbolji igraci nase lige

Duljevic -> 2 Bundesliga
Lendric -> Ligue 2

ovo je realno ali i zalosno, koliko god neki pokusavali ovo prikazati dobrim transferima.
Kaze Zlatan Bajramovic neki dan da je po njemu, nasa liga u rangu 3. njemacke lige, ja mu vjerujem i s te strane ovi transferi najboljih i nisu iznenadjenje.
meni iskreno tesko pada da jedan duljevic kao nas reprezentativac (kakakv takav) i slobodan igrac, ne moze bolje od ovoga.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 01 avg 2017, 12:11

Duljevic -> 2 Bundesliga
Lendric -> Ligue 2

Pisi Memiju, prvi pik repke na draftu. :kafa:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 01 avg 2017, 12:13

Sarajlijica1946 je napisao/la:

Duljevic -> 2 Bundesliga
Lendric -> Ligue 2

Drugu Dansku nisam ni racunao :lol:

Samo ostaje da Ordagic ode u drugu Kazahstansku i mirna Bosna :bih:

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 01 avg 2017, 12:13

Gledao sam jednom intervju kako je Mamic prodao Eduarda u Arsenal (prvi igrac koji je otisao za velike pare iz hr lige), kad je Wenger nudio neke smijesne cifre i koje je Mamic sve redom odbijao. Doslo se do nekih 5-6 miliona eura i Mamic je i to odbio. Nazvao ga je Wenger i pitao ga kao sta pobogu hoce, koliko on misli da njegov igrac vrijedi. A Mamic mu je rekao "hocu ponudu koja ce me izbiti iz cipela pa mozemo pricati dalje" E to je pravi prodavac. Evo nasi mislim da nikad nisu odbili ponudu, uvijek se prihvatala prva kakva god da je. Cinjenica je da klubovima treba finansijska inekcija koliko god da je, ali ako ti ne cijenis svog igraca zasto bi ga drugi klubovi cijenili.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 01 avg 2017, 12:17

Vucevich je napisao/la:

Duljevic -> 2 Bundesliga
Lendric -> Ligue 2

Drugu Dansku nisam ni racunao :lol:

Samo ostaje da Ordagic ode u drugu Kazahstansku i mirna Bosna :bih:
Pisi Arezinu druga poljska, i on je bio neki reprezentativac. :mrgreen:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 01 avg 2017, 12:22

Sanin Klaric, cetvrta Spanska :bih:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 01 avg 2017, 12:27

Vucevich je napisao/la:
Sanin Klaric, cetvrta Spanska :bih:
Gasi mjesalicu, kubi kablove. :lol:

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 01 avg 2017, 13:05

Pricajte vi šta hoćete, ovo je odlično i ako pokaže da vrijedi (a znamo svi da vrijedi) ide on u javi klub čim prije. U cvajti će se 10 puta brže primjetiti nego kod nas. Ljudi ulažu nenormalno u drugu ligu, stadioni puni, sky prenosi svaku tekmu. Raj ništa drugo. Siguran sam da je imao ponude koje su financijski bolje bile, ali su iz rusije, turske, Kazahstana itd... i bolje je otići u dresden nego u ove gore nabrojane. Sretno Dulja i ja ću te pratiti kao i ostale reprezentativce, uz to imam sky tako da će se Kodro i Dulja non stop pratiti.

Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 01 avg 2017, 13:54

Već ga prodaju u Bundesligu :urnebes:

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 01 avg 2017, 14:04

Duljevic je dosao u Dresden samo formu da održava

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 01 avg 2017, 14:20

dubrovnik je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la:Realan transfer, ako cemo posteno nije nesto odskakao kvalitetom ni u nasoj ligi. Bilo je bljesaka koji su pokazivali da ima materijala, ali bez kontinuiteta.
Tko ce mu pomoci u PL-I da postane igrac? Janjos (opcinski radnik) ga je prekomandovao na AM-a I odmah se vidjelo da je momak ipak klasa vise u domacem prvenstvu. Ono sto sam gledao u reprezentaciji je takodjer obecavalo. Ali kako da ide naprijed kad na klupi najcesce sjede grobari modernog nogometa.
Pa vidi sada tko vodi Sarajevske klubove I tko bi trebao te momke nauciti kako da postignu nesto vise I ne zadovolje se sredinom. Kako da ga boljim ucini trener koji je na klupu stigao iz opcine?
Svi smo vidjeli da on moze vise ali koje koristi od toga kad ne vidi onaj koji ga trenira.
Nema sumnje da ima predispozicije, ali nije to realizovao. Iskreno bih volio da si u pravu i da dokaze da nije bilo do njega, nego do struke. Vidjecemo.
Nego, gleda li Sehica?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 avg 2017, 15:11

Tracy3McGrady je napisao/la:Pricajte vi šta hoćete, ovo je odlično i ako pokaže da vrijedi (a znamo svi da vrijedi) ide on u javi klub čim prije. U cvajti će se 10 puta brže primjetiti nego kod nas. Ljudi ulažu nenormalno u drugu ligu, stadioni puni, sky prenosi svaku tekmu. Raj ništa drugo. Siguran sam da je imao ponude koje su financijski bolje bile, ali su iz rusije, turske, Kazahstana itd... i bolje je otići u dresden nego u ove gore nabrojane. Sretno Dulja i ja ću te pratiti kao i ostale reprezentativce, uz to imam sky tako da će se Kodro i Dulja non stop pratiti.

Penny Hardaway #1
Ni blizu nije dobio neku vecu ponudu, pa nije Ronaldo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 01 avg 2017, 15:28

Daj Bože da se on dokaže u 2.Bundesligi i da napravi iskorak dalje ali realno šanse su minimalne. Igrač koji na početku karijere kad treba da izgine da se dokaže, ima višak kilograma, pokazuje da on nema mentalitet za nešto više. Da bi uspio vani, nije presudan dribling ili šut, presudna je volja i karakter. To je kod njega vrlo upitno. Druga je stvar što naši igrači općenito podcjenjuju 2.Bundesligu i kontaju da će za pola godine prekucati ligu i birati između Schalkea i HSV-a i onda nekih slučajem završe na klupi jer ih konkurencija pojede.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: Haris Duljevic

Post Postao/la Tracy3McGrady » 01 avg 2017, 15:32

obagol je napisao/la:Daj Bože da se on dokaže u 2.Bundesligi i da napravi iskorak dalje ali realno šanse su minimalne. Igrač koji na početku karijere kad treba da izgine da se dokaže, ima višak kilograma, pokazuje da on nema mentalitet za nešto više. Da bi uspio vani, nije presudan dribling ili šut, presudna je volja i karakter. To je kod njega vrlo upitno. Druga je stvar što naši igrači općenito podcjenjuju 2.Bundesligu i kontaju da će za pola godine prekucati ligu i birati između Schalkea i HSV-a i onda nekih slučajem završe na klupi jer ih konkurencija pojede.
Ja bih prije rekao da ovdje neki forumasi podcjenjuju cvajtu. Pp meni je u top-15 liga u evropi, a po uređenosti i top-8/10

Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 avg 2017, 15:44

DrFilgud je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Nema sumnje da ima predispozicije, ali nije to realizovao. Iskreno bih volio da si u pravu i da dokaze da nije bilo do njega, nego do struke. Vidjecemo.
Nego, gleda li Sehica?
Ne, nisam gledao zadnju Hajdukovu ligasku utakmicu u kojoj je Sehic igrao. Treba reci da je priliku dobio jer se odmaralo 5-6 prvotimaca.
Ali Sehic bi mogao nesto napraviti I svak tko ga je kao klinca gledao u Zagrebu ce ti ovo potvrditi. Ali cemo radije pricekati da se predvidjanja ostvare nego trcati pred rudu. Lordu Darku nije bio dobar za U21 iako nam je ta pozicija konstantno bila lose pokrivena, a struci Hajduka ocito jest. O tome ja pricam kada pisem o Bosanskim terminatorima kada se referiram na trenere iz PL. Zato Zrinjski I samara sa polovnim momcadima ostatak lige.
Dovodi koliko toliko normalne ljude na klupu.

kobe24
Kontakt:

Re: RE: Re: Haris Duljevic

Post Postao/la kobe24 » 01 avg 2017, 16:05

Tracy3McGrady je napisao/la:
obagol je napisao/la:Daj Bože da se on dokaže u 2.Bundesligi i da napravi iskorak dalje ali realno šanse su minimalne. Igrač koji na početku karijere kad treba da izgine da se dokaže, ima višak kilograma, pokazuje da on nema mentalitet za nešto više. Da bi uspio vani, nije presudan dribling ili šut, presudna je volja i karakter. To je kod njega vrlo upitno. Druga je stvar što naši igrači općenito podcjenjuju 2.Bundesligu i kontaju da će za pola godine prekucati ligu i birati između Schalkea i HSV-a i onda nekih slučajem završe na klupi jer ih konkurencija pojede.
Ja bih prije rekao da ovdje neki forumasi podcjenjuju cvajtu. Pp meni je u top-15 liga u evropi, a po uređenosti i top-8/10

Penny Hardaway #1
Hahaha, brate halali, ali realno si izjavio tesku glupost. Prvo, upitno je ko kuca da je Cvajta medju 15 najboljih liga u Evropi. Drugo, i da jeste, nije nikakav uspjeh igrati u 15. ligi Evrope, pogotovo za nekog ko se gura u respektabilnu reprezentaciju kakva je nasa. Pa, i hrvatska HNL liga je medju 15 najjacih u Evropi, a tamo su zavrsavali i mnogi polovnjaci iz nase lige i igrali sasvim korektno.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 01 avg 2017, 19:20

Hrvatska liga je u rangu trece lige njemacke a nasa u rangu 4te...cvajta je daleko jaca od svih centralno evropskih liga i medzu 3 najjace 2ge lige na svijetu...ako ne i najjaca....ovo je za duljevica mozda i prevelik iskorak bolje mu je bilo otic u austrijsku ili poljsku ligu ....nece on tako lako minutazu dobit budite sigurni...nasa liga nije mherilo nicega jer u nasoj ligi u najjacim klubovima igraju igraci koji su bili rezerve u srpskim hrvatskim i slovenskim klubovima koji se bore za opstanak...

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 01 avg 2017, 19:28

gruezi je napisao/la:Hrvatska liga je u rangu trece lige njemacke a nasa u rangu 4te...cvajta je daleko jaca od svih centralno evropskih liga i medzu 3 najjace 2ge lige na svijetu...ako ne i najjaca....ovo je za duljevica mozda i prevelik iskorak bolje mu je bilo otic u austrijsku ili poljsku ligu ....nece on tako lako minutazu dobit budite sigurni...nasa liga nije mherilo nicega jer u nasoj ligi u najjacim klubovima igraju igraci koji su bili rezerve u srpskim hrvatskim i slovenskim klubovima koji se bore za opstanak...
Jeste, zato 4 hrvatska kluba imaju realne sanse da se nadju u cetvrtom pretkolu EL (Rijeka je tu u najgorem slucaju, a ima sasvim izgledne sanse da prodje u zadnje pretkolo LP). To je tacno u rangu trece njemacke lige... Znam da je Hrvatska prije godinu ili dvije bila medju 15 najjacih evropskih liga, ne vjerujem da je sad ista gora.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Vaya i 20 gostiju.