Duljevic -> 2 Bundesliga
Lendric -> Ligue 2
Stevanovic -> Druga Svicarska

Slika govori hiljadu rijeci...
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Tko ce mu pomoci u PL-I da postane igrac? Janjos (opcinski radnik) ga je prekomandovao na AM-a I odmah se vidjelo da je momak ipak klasa vise u domacem prvenstvu. Ono sto sam gledao u reprezentaciji je takodjer obecavalo. Ali kako da ide naprijed kad na klupi najcesce sjede grobari modernog nogometa.DrFilgud je napisao/la:Realan transfer, ako cemo posteno nije nesto odskakao kvalitetom ni u nasoj ligi. Bilo je bljesaka koji su pokazivali da ima materijala, ali bez kontinuiteta.
ovo je realno ali i zalosno, koliko god neki pokusavali ovo prikazati dobrim transferima.Vucevich je napisao/la:Najbolji igraci nase lige
Duljevic -> 2 Bundesliga
Lendric -> Ligue 2
![]()
Pisi Memiju, prvi pik repke na draftu.Vucevich je napisao/la:Najbolji igraci nase lige
Duljevic -> 2 Bundesliga
Lendric -> Ligue 2
![]()
Drugu Dansku nisam ni racunaoSarajlijica1946 je napisao/la:Pisi Memiju, prvi pik repke na draftu.Vucevich je napisao/la:Najbolji igraci nase lige
Duljevic -> 2 Bundesliga
Lendric -> Ligue 2
![]()
Pisi Arezinu druga poljska, i on je bio neki reprezentativac.Vucevich je napisao/la:Drugu Dansku nisam ni racunaoSarajlijica1946 je napisao/la:Pisi Memiju, prvi pik repke na draftu.Vucevich je napisao/la:Najbolji igraci nase lige
Duljevic -> 2 Bundesliga
Lendric -> Ligue 2
![]()
Slika govori hiljadu rijeci...![]()
Samo ostaje da Ordagic ode u drugu Kazahstansku i mirna Bosna
Sanin Klaric, cetvrta SpanskaSarajlijica1946 je napisao/la:
Pisi Arezinu druga poljska, i on je bio neki reprezentativac.
Gasi mjesalicu, kubi kablove.Vucevich je napisao/la:Sanin Klaric, cetvrta SpanskaSarajlijica1946 je napisao/la:
Pisi Arezinu druga poljska, i on je bio neki reprezentativac.
Nema sumnje da ima predispozicije, ali nije to realizovao. Iskreno bih volio da si u pravu i da dokaze da nije bilo do njega, nego do struke. Vidjecemo.dubrovnik je napisao/la:Tko ce mu pomoci u PL-I da postane igrac? Janjos (opcinski radnik) ga je prekomandovao na AM-a I odmah se vidjelo da je momak ipak klasa vise u domacem prvenstvu. Ono sto sam gledao u reprezentaciji je takodjer obecavalo. Ali kako da ide naprijed kad na klupi najcesce sjede grobari modernog nogometa.DrFilgud je napisao/la:Realan transfer, ako cemo posteno nije nesto odskakao kvalitetom ni u nasoj ligi. Bilo je bljesaka koji su pokazivali da ima materijala, ali bez kontinuiteta.
Pa vidi sada tko vodi Sarajevske klubove I tko bi trebao te momke nauciti kako da postignu nesto vise I ne zadovolje se sredinom. Kako da ga boljim ucini trener koji je na klupu stigao iz opcine?
Svi smo vidjeli da on moze vise ali koje koristi od toga kad ne vidi onaj koji ga trenira.
Ni blizu nije dobio neku vecu ponudu, pa nije Ronaldo.Tracy3McGrady je napisao/la:Pricajte vi šta hoćete, ovo je odlično i ako pokaže da vrijedi (a znamo svi da vrijedi) ide on u javi klub čim prije. U cvajti će se 10 puta brže primjetiti nego kod nas. Ljudi ulažu nenormalno u drugu ligu, stadioni puni, sky prenosi svaku tekmu. Raj ništa drugo. Siguran sam da je imao ponude koje su financijski bolje bile, ali su iz rusije, turske, Kazahstana itd... i bolje je otići u dresden nego u ove gore nabrojane. Sretno Dulja i ja ću te pratiti kao i ostale reprezentativce, uz to imam sky tako da će se Kodro i Dulja non stop pratiti.
Penny Hardaway #1
Ja bih prije rekao da ovdje neki forumasi podcjenjuju cvajtu. Pp meni je u top-15 liga u evropi, a po uređenosti i top-8/10obagol je napisao/la:Daj Bože da se on dokaže u 2.Bundesligi i da napravi iskorak dalje ali realno šanse su minimalne. Igrač koji na početku karijere kad treba da izgine da se dokaže, ima višak kilograma, pokazuje da on nema mentalitet za nešto više. Da bi uspio vani, nije presudan dribling ili šut, presudna je volja i karakter. To je kod njega vrlo upitno. Druga je stvar što naši igrači općenito podcjenjuju 2.Bundesligu i kontaju da će za pola godine prekucati ligu i birati između Schalkea i HSV-a i onda nekih slučajem završe na klupi jer ih konkurencija pojede.
Ne, nisam gledao zadnju Hajdukovu ligasku utakmicu u kojoj je Sehic igrao. Treba reci da je priliku dobio jer se odmaralo 5-6 prvotimaca.DrFilgud je napisao/la:Nema sumnje da ima predispozicije, ali nije to realizovao. Iskreno bih volio da si u pravu i da dokaze da nije bilo do njega, nego do struke. Vidjecemo.dubrovnik je napisao/la:Tko ce mu pomoci u PL-I da postane igrac? Janjos (opcinski radnik) ga je prekomandovao na AM-a I odmah se vidjelo da je momak ipak klasa vise u domacem prvenstvu. Ono sto sam gledao u reprezentaciji je takodjer obecavalo. Ali kako da ide naprijed kad na klupi najcesce sjede grobari modernog nogometa.DrFilgud je napisao/la:Realan transfer, ako cemo posteno nije nesto odskakao kvalitetom ni u nasoj ligi. Bilo je bljesaka koji su pokazivali da ima materijala, ali bez kontinuiteta.
Pa vidi sada tko vodi Sarajevske klubove I tko bi trebao te momke nauciti kako da postignu nesto vise I ne zadovolje se sredinom. Kako da ga boljim ucini trener koji je na klupu stigao iz opcine?
Svi smo vidjeli da on moze vise ali koje koristi od toga kad ne vidi onaj koji ga trenira.
Nego, gleda li Sehica?
Hahaha, brate halali, ali realno si izjavio tesku glupost. Prvo, upitno je ko kuca da je Cvajta medju 15 najboljih liga u Evropi. Drugo, i da jeste, nije nikakav uspjeh igrati u 15. ligi Evrope, pogotovo za nekog ko se gura u respektabilnu reprezentaciju kakva je nasa. Pa, i hrvatska HNL liga je medju 15 najjacih u Evropi, a tamo su zavrsavali i mnogi polovnjaci iz nase lige i igrali sasvim korektno.Tracy3McGrady je napisao/la:Ja bih prije rekao da ovdje neki forumasi podcjenjuju cvajtu. Pp meni je u top-15 liga u evropi, a po uređenosti i top-8/10obagol je napisao/la:Daj Bože da se on dokaže u 2.Bundesligi i da napravi iskorak dalje ali realno šanse su minimalne. Igrač koji na početku karijere kad treba da izgine da se dokaže, ima višak kilograma, pokazuje da on nema mentalitet za nešto više. Da bi uspio vani, nije presudan dribling ili šut, presudna je volja i karakter. To je kod njega vrlo upitno. Druga je stvar što naši igrači općenito podcjenjuju 2.Bundesligu i kontaju da će za pola godine prekucati ligu i birati između Schalkea i HSV-a i onda nekih slučajem završe na klupi jer ih konkurencija pojede.
Penny Hardaway #1
Jeste, zato 4 hrvatska kluba imaju realne sanse da se nadju u cetvrtom pretkolu EL (Rijeka je tu u najgorem slucaju, a ima sasvim izgledne sanse da prodje u zadnje pretkolo LP). To je tacno u rangu trece njemacke lige... Znam da je Hrvatska prije godinu ili dvije bila medju 15 najjacih evropskih liga, ne vjerujem da je sad ista gora.gruezi je napisao/la:Hrvatska liga je u rangu trece lige njemacke a nasa u rangu 4te...cvajta je daleko jaca od svih centralno evropskih liga i medzu 3 najjace 2ge lige na svijetu...ako ne i najjaca....ovo je za duljevica mozda i prevelik iskorak bolje mu je bilo otic u austrijsku ili poljsku ligu ....nece on tako lako minutazu dobit budite sigurni...nasa liga nije mherilo nicega jer u nasoj ligi u najjacim klubovima igraju igraci koji su bili rezerve u srpskim hrvatskim i slovenskim klubovima koji se bore za opstanak...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Vaya i 20 gostiju.