hahahha,onda fakat nemamo o cemu vise raspravljati,odmah zatvoriti ovu temu,kako li ce se samo obrukati ako prodju u finaleipsa je napisao/la:nevjerovatan podatak da je siroki u zadnjoj cetvrtini ubacio samo 1 poen...
HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- lolo d pitar
- Kontakt:
Re: HKK Široki
Dali PULJKO  moze igrati  sledecu  u  Sirokom  ??
Cudno kako kriza uzme maha u finalu ,,ili povrede ili otkazi ili...
To je nas snaslo kada smo prodali SALETA a BREMER se povrijedio u zadnjoj tekmi ..I ostali u ligi 13..
Nije nikakvo zajebavanje ali svarno nikada se nezna DO SAMOG KRAJA ...
Tesko je sastaviti i uigrati ekipu pred samu zavrsnicu ...

Cudno kako kriza uzme maha u finalu ,,ili povrede ili otkazi ili...
To je nas snaslo kada smo prodali SALETA a BREMER se povrijedio u zadnjoj tekmi ..I ostali u ligi 13..
Nije nikakvo zajebavanje ali svarno nikada se nezna DO SAMOG KRAJA ...
Tesko je sastaviti i uigrati ekipu pred samu zavrsnicu ...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
ali jedan poen,nevjerovatno...........

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
						Ostalo je samo ime.....
aaaaaaaaaa jel ovo ozbiljno il je neka greskaipsa je napisao/la:nevjerovatan podatak da je siroki u zadnjoj cetvrtini ubacio samo 1 poen...

cuj 1 poen ooooooooooooo mislim da se ovo nikad nije desilo od kad postoji ovaj sport cuj 1 poen,ja bi se prestao odma aktivno baviti kosarkom koja sramota jbt
  cuj 1 poen ooooooooooooo mislim da se ovo nikad nije desilo od kad postoji ovaj sport cuj 1 poen,ja bi se prestao odma aktivno baviti kosarkom koja sramota jbt  

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
						- 
				Siroki4ever
- Kontakt:
ma napusite se vi bosnasi, nisu nam igrala 2 najbolja igraca i plus imamo trenera idiota..samo cekate nas kiks da bi dosli da provocirate  

pise na sportsport.ba u izvjestaju tekme...ako laze pisac lazem i ja:)

I feel devotion!!
						- 
				hannibal825
- Kontakt:
ma nije, dao je vise. pa pratili ste na live sportsport.ba ili na radio prenosu, greska je u pitanjumiky_hz je napisao/la:aaaaaaaaaa jel ovo ozbiljno il je neka greskaipsa je napisao/la:nevjerovatan podatak da je siroki u zadnjoj cetvrtini ubacio samo 1 poen...

Nije ipak dje ce ba 1 poen sto me sjeba   

24:14 rezultat zadnje cetvrtine

24:14 rezultat zadnje cetvrtine
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
KK Igokea Partizan - KK Široki Eronet HT 106:75 (29:27, 26:17, 27:17, 24:14) preuzeto sa radija igokea...ipak je bila greska izgleda...nije do mene, ja sam samo prenio sto sam procitao... 

I feel devotion!!
Osim prve ,svaka cetvrtina   desetak  razlike  . ma predali se od  druge  cetvrtine i cekaju utakmicu  u Sirokom...

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
stas..ljudi nas razvalili i eto..u subotu je nova tekma koja sve odlucuje..pa ko bolji..

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
ti široki4ever nemoj bzvze pisati i blamirati se joke je mald i perspektivan trener ali nije on jos dobar trener vidio si i sam (ako si iso na utakmice a nevjerujem da jesi dok ovako pises) kako su se mucili dok je bio joke trener... vlasic je jedan odlican trener digao je atmosferu podigao moral momcima i sto je najbitnije imamo nekakvu igru u napadu a dok je joke bio to je bilo mucenje... vecerasnju utakmicu nisam pratio imao sam nekih obvaveza mada moram priznati nisam ocekivao ovakav poraz ovo je previse ali sreca nasa da se odlucujuca utakmica igra kod nas pa imamo vece sanse nego oni... a za puljku ne znam u obrani odradi veliki posao dok u napadu nikako da ga krene ocekivao sam to u jednoj od ovih dviju utakmica jer ga mora poci kad tad ali ocito je da ga nece poci iz tih razloga, i jos jedno nije mi jasno kako je nasa uprava to moga dozviliti ako je to razlog da mu istekne ta dozvola   ... sad se okrenuti suboti dvorana ce biti jos punija nego proslu utakmicu skripari ce biti puno brojniji (momci sto su isli u bleiburg, maturanti) jedno je sigurno bit ce ludo i atmosfera ce biti vise nego dobra i napaljena sto je jos vaznije... vidim da je se amal razigro moramo njega zaustaviti ali igokea i sirok popis dobrih igraca tako ako jednog ne krene uvijek mozes ocekivati da nekog drugog krene, bit ce jako zajebano jos ako bude sudio GOSP. DUSKAJ jos teze...
 ... sad se okrenuti suboti dvorana ce biti jos punija nego proslu utakmicu skripari ce biti puno brojniji (momci sto su isli u bleiburg, maturanti) jedno je sigurno bit ce ludo i atmosfera ce biti vise nego dobra i napaljena sto je jos vaznije... vidim da je se amal razigro moramo njega zaustaviti ali igokea i sirok popis dobrih igraca tako ako jednog ne krene uvijek mozes ocekivati da nekog drugog krene, bit ce jako zajebano jos ako bude sudio GOSP. DUSKAJ jos teze...

... sad se okrenuti suboti dvorana ce biti jos punija nego proslu utakmicu skripari ce biti puno brojniji (momci sto su isli u bleiburg, maturanti) jedno je sigurno bit ce ludo i atmosfera ce biti vise nego dobra i napaljena sto je jos vaznije... vidim da je se amal razigro moramo njega zaustaviti ali igokea i sirok popis dobrih igraca tako ako jednog ne krene uvijek mozes ocekivati da nekog drugog krene, bit ce jako zajebano jos ako bude sudio GOSP. DUSKAJ jos teze...
 ... sad se okrenuti suboti dvorana ce biti jos punija nego proslu utakmicu skripari ce biti puno brojniji (momci sto su isli u bleiburg, maturanti) jedno je sigurno bit ce ludo i atmosfera ce biti vise nego dobra i napaljena sto je jos vaznije... vidim da je se amal razigro moramo njega zaustaviti ali igokea i sirok popis dobrih igraca tako ako jednog ne krene uvijek mozes ocekivati da nekog drugog krene, bit ce jako zajebano jos ako bude sudio GOSP. DUSKAJ jos teze...treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
						- 
				Siroki4ever
- Kontakt:
Ti ne shvacas da smo mi u ligi13 imali ispodprosjecnu momcad i da je Joke sklapa ekipu za ligu 8 i da te utakmice nisu bile nimalo vazne. Kad je konacno doveo sve igrace koje je planira oni njemu daju otkaz na kulturan nacin i umisto da dovedu nekog iskusnog trenera oni Vlasica koji je 3 puta losiji. Pa sve i da pobjedimo Igokeu u subotu 2 puta u skenderiji dozivicemo debakl kao i sinoc jer Vlasic jedino moze pobjedjivati doma. Vlasic je otirao Smithsona i sada nemamo drugog pleja. Mozemo se sloziti da je Mason nas najbolji igrac  kao sto se vidi po ucinku http://www.basket.ba/stat/0809/PDF_L8_S ... IGRACA.pdf ali Thomas ima isti ucinak iako igra 7minuta manje, drugi je skakac lige za samo 21mpg http://www.basket.ba/stat/0809/PDF_L8_S ... KOKOVI.pdf i mozes li ti meni objasniti zasto takav igrac sjedi samo na klupi uz zadnje 3-4utakmice danas nije nikako ni igra.cita sam negdje da se thomas na sveucilistu ravnoprvno nosia sa Nba igracima a kod nas ne igra pa to moze samo uraditi jedan sarlatan. zamisli kad bi Vukoicic drzao Ivanovica ili Ovcinu na klupi meni izleda da on namjerno gubi ili da je toliki ulatranacionalista da vise  voli igrati sa nasim penzionerima nego  najboljim igracima.

Zadnja izmjena: Siroki4ever, dana/u 20 maj 2009, 02:08, ukupno mijenjano 1 put.

Siroki je katastrofa. Nije ni Igokea nesto puno bolja, ali stvarno da ovakav tim kao Siroki ode u NLB je sramota. Bice kanta za nabijanje opet.

a tko kaže da će uopće Široki ovako izgledati ako uđe, opet ponavljam puno vas je ovdje debelo zalutalo. Tu ste samo da filozofirate i pametujete. Izvlačite stvari iz konteksta, pogledate vi pokoji trening ,utakmicu al' shvatite da ne znate sve i prestanite se praviti pametni. kad dobro ide ide, kad je lošije samo kukate pa opet vrtite stalno neki polufilm od ushićenja do debakla. Šta ima veze što su izgubili 30 razlike pa i Igokea bi ovdje 40 da su naši zadnje 2 minute nastavili lomiti sve pred sobom, nisu opustili su se i rezultat je bio kakav je. Pomalo, u subotu svi na Pecaru i navijati od prve minute i onda ni Igokea ni sudci ni bilo tko u onom paklu ne mogu ništa!!!Malena je napisao/la:Siroki je katastrofa. Nije ni Igokea nesto puno bolja, ali stvarno da ovakav tim kao Siroki ode u NLB je sramota. Bice kanta za nabijanje opet.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sreca pa se treca igra na Pecari s obzirom da ni Široki ni Igokea ne mogu nista jedni drugima van vlastite dvorane izgleda. Iako bi bilo lijepo da su stisnuli redove i napravili pothvat i dobili tu utakmicu, dio mene se ipak veseli dekoru, punoj dvorani na Pecari i pobjedi koja ce znaciti NLB, na sto apsolutno nitko nema prigovoriti, da se razumijemo, pocevsi od malene i sl., ama bas nitko nije nama, ili eventualno Igokei, to poklonio, tako da nagadjanja sta ce biti, kad ce biti, su apsolutno suvisna i bespredmetna jer se druge ne ticu.

...Život za Široki...
Do utakmice u Aleksandrovcu sam mislio da Igokea nema štra da traži u Širokom Brijegu.Sada više nisam u to ubijeđen mada bi volio da Široki pregazi Dodikovce i vrati im za ovaj katostrofalan poraz od juče!

znate onu KAD JE DOBRO SVI SU HAJDUK KAD GUBIS TU SMO MI NAJVJERNIJI e tako nesto vrijedi i za siroki... izgubi se utakmica protiv igokee i odmah neka napadanja te ovako je te onako je, bit ce kanta za napucavanje, opet ce nas brukat ako prođ u nlb e bas me zanima kako ce svi ovi isti pisati ako pobjede igose (A HOĆE) u subotu bas me zanima... koji je vama svima **** pa igokea ima najbolju ekipu u bih mislim najbolje pojedince e sad je njihov problem sto nisu doveli trenera koji ih ne moze uigrati ali to nije nas problem... pa ljudi sto ste vi ocekivali u aleksandrocu, da se razumiojemo i ja kao navijac sam ocekivao pobjedu i nisam ocekivao onakav poraz ali i usirokome je mogla i trebala biti onakav rezultat u nasu korist da se igraci nisu opustili nakon +20 i minutu i pol do krajakada sus shvatili da su pobjedili... najlakse je napadati trenera koji je podigao ekipu i koji ih je doveo pred sami cilj ove godine HKK ŠIROKOG a to je NLB liga...u subotu ocekujem najboljeg puljku odkad je dosao covjek bi trebao motiviran ovime svime sto su mu sada uradili... ja samo ovim putem želim da pozovem sve navijače HKK ŠIROKOG da dođu u sto vecem broju da podržimo nas klub i da ostvarimo ono sto sanjamo godinu dana a to je povratak u NLB ...

treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
Ma Vlašiću trenutno treba podrška iz svih segmenata kako iz kluba tako i sa tribina , jednu stvar sam siguran a to je da će ekipa u subotu poginuti na terenu za pobjedu , a naravno da će i tribine napraviti svoje . Poraz od -31 ja bi volio da nije bilo baš tako ali mi je draže to nego da smo izgubili 5 razlike a polomilo se 3 igrača .Prije 10-ak dana sam bio u Aleksandrovcu i sve vas uvjeravam da se gore nemože dobiti utakmica kad sude ovakvi trećerazredni suci  plus igokea što sam ponovio 10 puta ima odličnu ekipu . Velika stvar za subotu je to da imamo odmorne : Puljka,Thomasa,Grgata .

104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
ma pusti ove kad su pobjeđivali najbolji smo ovako onako cim se izgubi utakmica svi losi nitko ne valja cccckksiroki je napisao/la:Ma Vlašiću trenutno treba podrška iz svih segmenata kako iz kluba tako i sa tribina , jednu stvar sam siguran a to je da će ekipa u subotu poginuti na terenu za pobjedu , a naravno da će i tribine napraviti svoje . Poraz od -31 ja bi volio da nije bilo baš tako ali mi je draže to nego da smo izgubili 5 razlike a polomilo se 3 igrača .Prije 10-ak dana sam bio u Aleksandrovcu i sve vas uvjeravam da se gore nemože dobiti utakmica kad sude ovakvi trećerazredni suci plus igokea što sam ponovio 10 puta ima odličnu ekipu . Velika stvar za subotu je to da imamo odmorne : Puljka,Thomasa,Grgata .

da velika prednost su odmorni puljko, thomas i grgat, a za igokeu svak tko se imalo kuži u košarku to zna...
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.