Come on England
Polufinale SP 2018
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Polufinale SP 2018
Come on England
Kakva aansa za Hrvatsku, kad za finale SP-a igras protiv Engleske..Isto tako velika prilika i za Engleze.
Ocekujem tvrdu utakmicu, vrlo moguce da ce se opet rijesiti na penale.
Sretno susjedi!
Ocekujem tvrdu utakmicu, vrlo moguce da ce se opet rijesiti na penale.
Sretno susjedi!
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Pazi recenice, "sto sebe smatraju hrvatima zato smo debili" . Jel ti znas ustroj BiH, koji narodi i narodnosti sacinjavaju BiH? Cini mi se da ti pojma nemas. Ja sam Hrvat iz Širokog, navijam za HR na SP, nezvizdim drugim himnama, ne vrijedjam nikog bez obzira sta su. Sta cemo sad? Vidi zivota ti nisu svi isti... Debila je bilo i bit ce sa svih strana,a ti si ociti primjer istog.[/quote]
Imas svo pravo biti i osjecati se kako zelis. Imas svo pravo navijati za Hrvatsku ili ko god je tvoj izbor. Imas pravo proslavljati svaku pobjedu. To je cak i simpaticno. Kome smeta bilo kakvo slavlje? Ja bih licno volio da sam neku noc bio u Zagrebu i da sam se zahebavao sa rajom, ali hebi ga, bio sam u Beogradu tu noc
I vjerujem da je velika vecina takvih, voli ono sto voli, zaboli ga neka stvar za bilo sta trece.
E sad, takvu "idilu" kvare nekolicina fasisoidnih degenerika koji sve mrze, koji bi da nestane sve sto nije ono kao oni sto su, i oni su u velikoj, velikoj manjini u odnosu na normalnu raju.
E gdje je problem? Problem je sto ni vi kao pojedinci, ni vasi politicari, ni crkva, niti bilo ko, nece reci "vidi onih idiota, sram da vas bude".
Kad vasa politicka elika propagira takve, kad ti kao pojedinac neces doci i reci "mamu vam fasisticku, sto vam to treba", kad nema osude niti sa jedne strane, sta svi ostali da misle?[/quote]
Ti ocekujes od politicara nesto da urade za ovaj jadni narod u BiH? Probudi se, sanjas. 99% te djece sto to sve rade sa svih strana, nije osjetilo rat, razaranje, da te ujutro umjesto alarma koji ti zvoni u 11h da ides na kavu doceka opća opasnost. Pff. Ja govorim iz osobnog iskustva, ko je god to osjetio, moli Boga da se nikad to neponovi. Netreba osudjivati citav jedan narod na osnovu jedne manjine, ali jbga to je puno lakse uradit.
Odosmo daleko.
AJMO HRVATSKA
[/quote
Tebe pratim jedno duze vrijeme, i moram ti reci da si jedan jako odgojen i fin decko, za kojeg sam siguran da nema predrasuda prema bilo kome, upravo zbog ljudi kao ti uvijek mi bude drago kad Hrvatska pobjedi, ostani takav kakav jesi i nedaj se premuntati. Svaki covjek je isti a zemlja je zemlja nju treba voljeti, al se zbog nje ne treba umirati. Zemlje ima a zivot je jedan.
Imas svo pravo biti i osjecati se kako zelis. Imas svo pravo navijati za Hrvatsku ili ko god je tvoj izbor. Imas pravo proslavljati svaku pobjedu. To je cak i simpaticno. Kome smeta bilo kakvo slavlje? Ja bih licno volio da sam neku noc bio u Zagrebu i da sam se zahebavao sa rajom, ali hebi ga, bio sam u Beogradu tu noc
I vjerujem da je velika vecina takvih, voli ono sto voli, zaboli ga neka stvar za bilo sta trece.
E sad, takvu "idilu" kvare nekolicina fasisoidnih degenerika koji sve mrze, koji bi da nestane sve sto nije ono kao oni sto su, i oni su u velikoj, velikoj manjini u odnosu na normalnu raju.
E gdje je problem? Problem je sto ni vi kao pojedinci, ni vasi politicari, ni crkva, niti bilo ko, nece reci "vidi onih idiota, sram da vas bude".
Kad vasa politicka elika propagira takve, kad ti kao pojedinac neces doci i reci "mamu vam fasisticku, sto vam to treba", kad nema osude niti sa jedne strane, sta svi ostali da misle?[/quote]
Ti ocekujes od politicara nesto da urade za ovaj jadni narod u BiH? Probudi se, sanjas. 99% te djece sto to sve rade sa svih strana, nije osjetilo rat, razaranje, da te ujutro umjesto alarma koji ti zvoni u 11h da ides na kavu doceka opća opasnost. Pff. Ja govorim iz osobnog iskustva, ko je god to osjetio, moli Boga da se nikad to neponovi. Netreba osudjivati citav jedan narod na osnovu jedne manjine, ali jbga to je puno lakse uradit.
Odosmo daleko.
AJMO HRVATSKA
Tebe pratim jedno duze vrijeme, i moram ti reci da si jedan jako odgojen i fin decko, za kojeg sam siguran da nema predrasuda prema bilo kome, upravo zbog ljudi kao ti uvijek mi bude drago kad Hrvatska pobjedi, ostani takav kakav jesi i nedaj se premuntati. Svaki covjek je isti a zemlja je zemlja nju treba voljeti, al se zbog nje ne treba umirati. Zemlje ima a zivot je jedan.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
svim srcem uz susjede veceras

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
maksuz napravio akaunt da to napises, koji si ti pacenik
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Idemo susjedi natrpati normansku gamad, a onda poslije i drugu normansku gamad.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:Idemo susjedi natrpati normansku gamad, a onda poslije i drugu normansku gamad.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Lillard je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Idemo susjedi natrpati normansku gamad, a onda poslije i drugu normansku gamad.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ništa podrška za Raketumessilla je napisao/la:Vidiš li ti neku drugu, bolju opciju?LAZARUS2000 je napisao/la:Jesmo li englezi večeras? Ili ćemo se samo praviti?
Znam da će dantes za Engleze, tamu mu je kralj pobjegao
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Haha, baš me interesuje ko su ovi likovi uživo, mislim, ok, malo trollat, zezat se, ili nekog', ali ovaj lik je baš bolestan.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Naš kralj kolega, naš.Mokes je napisao/la:Ništa podrška za Raketumessilla je napisao/la:Vidiš li ti neku drugu, bolju opciju?LAZARUS2000 je napisao/la:Jesmo li englezi večeras? Ili ćemo se samo praviti?
Znam da će dantes za Engleze, tamu mu je kralj pobjegao
Ču za raketu, koji je ono do jaja lik, ali tamo ti 2 realovca, i to kriminalac luka.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Tri načina na koji Hrvatska može primiti gol večeras:
1. Prekidi
Svaki engleski korner na ovom prvenstvu je "pola gola" i u tome prednjače od svih ekipa.
2. Kontranapadi
Jednako kao i polufinalisti Belgija i Francuska, i Engleska je puno opasnija iz kontranapada nego iz posjeda i postavljenih napada.
3. Kane
On je ta klasa koja može u ovakvim utakmicama iskoristiti možda samo jednu šansu koju i bude imao. Niko ne želi biti Higuain.
1. Prekidi
Svaki engleski korner na ovom prvenstvu je "pola gola" i u tome prednjače od svih ekipa.
2. Kontranapadi
Jednako kao i polufinalisti Belgija i Francuska, i Engleska je puno opasnija iz kontranapada nego iz posjeda i postavljenih napada.
3. Kane
On je ta klasa koja može u ovakvim utakmicama iskoristiti možda samo jednu šansu koju i bude imao. Niko ne želi biti Higuain.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Englezi su dali mislim samo 2 gola iz igre. Sve iz prekida. Iz te famozne kontre nisu niti jedan. Ta njihova tranzicija ne postoji. To je samo fantamozgarija nazovi regionalnih stručnjaka.Drape je napisao/la:Tri načina na koji Hrvatska može primiti gol večeras:
1. Prekidi
2. Kontranapadi
Jednako kao i polufinalisti Belgija i Francuska, i Engleska je puno opasnija iz kontranapada nego iz postavljenih napada.
3. Kane
Kapije moćne na putu nek stoje,
Potanko im je ovo, blijeda kopija YU Rock misije iz 1985.Vijadukt je napisao/la:
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- Suljo20002
- Kontakt:
Po mome mišljenju postoji medjutim na zavrsnom pasu se pojavi kepec Sterling.Mnogo puta su usli u izgledne prilike iz kontri ali taj momak ih pogazi tako da ne vjerujem da se komsije trebaju plasiti toga...Prekidi da, svakakoLAZARUS2000 je napisao/la:Englezi su dali mislim samo 2 gola iz igre. Sve iz prekida. Iz te famozne kontre nisu niti jedan. Ta njihova tranzicija ne postoji. To je samo fantamozgarija nazovi regionalnih stručnjaka.Drape je napisao/la:Tri načina na koji Hrvatska može primiti gol večeras:
1. Prekidi
2. Kontranapadi
Jednako kao i polufinalisti Belgija i Francuska, i Engleska je puno opasnija iz kontranapada nego iz postavljenih napada.
3. Kane
jel te stid sto si veceras englezLAZARUS2000 je napisao/la: Naš kralj kolega, naš.
Ču za raketu, koji je ono do jaja lik, ali tamo ti 2 realovca, i to kriminalac luka.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

Svi fit, svi spremni.
IDEMOOOOO
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.