BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Samo da tamo ne bude jos veci rezultat...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nisam zadovoljan rezultatom.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma nema se sta ovdje komentarisati. Nasi klubovi izgleda se spreme kao da utakmica traje 70, a ne 90 minuta i ono 20 minuta je samo setnja. Ne znam sta je toliki problem, ali vec nakon prvog primljenog gola, pade igra, pade sve u vodu, kao da im familiju pobise. Stice se utisak da je Celtic igrao sa nekih 70%, ali ipak solidna igra Sarajeva nekih 50 minuta, ostalo je razlog zasto smo među zadnjim ligama Evrope. Hebibovic ne moze igrati odbranu nikad u zivotu, sa svojih 1.60 i 56 kg, ne moze se odbraniti u duela protiv jaceg kadeta, a kamoli nabildanih crnaca. Za nase uslove nije lose, ali eto skinute gace rano rano.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Petom im covjek dade gol hahahaha ah joooj. Sinclair imaju i oni mater, sestre, djevojke, momke...
Povukli se do 75-e minute k'o da vode. Gore Ahmetovic sam se sece, Skoti kad nemaju loptu imaju 4 svojih Ahmetovica naprijed i bodu. Tek zadnjih 10-ak minuta po neki trzaj, ali ovo je gotovo. U Skotskoj moraju igrati hrabro, sta sad imaju izgubiti? Nema nista bunker, pa ni da prime gol sta ce se kriti i isturiti Ahmetovica samog.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nije isto igrati u tempu Premijer lige i u tempu ekipe koja je poprilično redovna u grupnim fazama euro natjecanja...
Čuj bljesak Crvene Zvezde ljudi igrali Evropsku ligu sa Arsenalom egal bili pa u Ligi prvaka dobili Liverpul. Sve bljeskovi i frljoke, inshallah
UEFA mora ozbiljno razmisliti o vraćanju Intertoto kupa za ekipe koje dolaze iz država poput naše! To je naša realnost.
UEFA mora ozbiljno razmisliti o vraćanju Intertoto kupa za ekipe koje dolaze iz država poput naše! To je naša realnost.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:36, ukupno mijenjano 1 put.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Za nadati se samo da će im biti dovoljno ovih 3-1 i da neće ganjati dvocifren broj golova u revanšu. A budući da oni nemaju naš luzerski mentalitet vrlo je moguće da opet gledamo spektakl kao protiv Atalante.Vucevich je napisao/la:BoixosNois1899 je napisao/la:Sutra neka tijesna pobjeda Celtica a onda u gostima hladan tuš i poraz Sarajeva od nekih 6-7 golova razlike.![]()
Bice u Glasgowu neki rezultat tipa 6-0 i kraj.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- JohnCleese
- Kontakt:
Unikatan primjer kada se moze porediti fudbal nekad i sad.
Sarajevo pokazuje kakav se fudbal igrao prije 40+ godina.
Kompletna ekipa cijeli mec sjedi golmanu u krilu, bekovi imaju zabranu prelaska polovine, u sredini igraju lafo neki mesari koju su uvijek barem za korak sporiji od protivnika, kada neko nekad oduzme loptu onda jedan igrac je drzi po 6-7 sekundi i ne gleda svoje igrace vec bjezi od protivnickih nebitno u kojem smjeru, u napadu jedan stoji i sta uradi- uradi, golman samo mase ljutito rukama i cudi se dok vadi lopte iz mreze.
Za jos realisticniji dojam potrebno je jos da slika malo "snijezi i leti".
Sarajevo pokazuje kakav se fudbal igrao prije 40+ godina.
Kompletna ekipa cijeli mec sjedi golmanu u krilu, bekovi imaju zabranu prelaska polovine, u sredini igraju lafo neki mesari koju su uvijek barem za korak sporiji od protivnika, kada neko nekad oduzme loptu onda jedan igrac je drzi po 6-7 sekundi i ne gleda svoje igrace vec bjezi od protivnickih nebitno u kojem smjeru, u napadu jedan stoji i sta uradi- uradi, golman samo mase ljutito rukama i cudi se dok vadi lopte iz mreze.
Za jos realisticniji dojam potrebno je jos da slika malo "snijezi i leti".
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Realno, tri frljoke Celtica.
Ima od sljedece sezone Evropska liga 2,za timove iz losijih zemalja,San Marino,BiH,Gibraltar,Irska itdJack je napisao/la:Čuj bljesak Crvene Zvezde ljudi igrali Evropsku ligu sa Arsenalom egal bili pa u Ligi prvaka dobili Liverpul. Sve bljeskovi i frljoke, inshallah
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Odabrano društvo.DamirT je napisao/la:Ima od sljedece sezone Evropska liga 2,za timove iz losijih zemalja,San Marino,BiH,Gibraltar,Irska itdJack je napisao/la:Čuj bljesak Crvene Zvezde ljudi igrali Evropsku ligu sa Arsenalom egal bili pa u Ligi prvaka dobili Liverpul. Sve bljeskovi i frljoke, inshallah
Ako bude i za to potrebna bilo kakva vrsta kvalifikacija kroz pretkola neće nas ni tu biti.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
duplakruna46
- Kontakt:
Samo da podsjetim jos jednom, ko smo i sta smo!FSB je napisao/la:
Perfektna utakmica nasih momaka! Zadovoljan trkom, igrom, taktikom ali nikako rezultatom. Celtic je bio bolji ali ne za 2 razlike!
Dusmanima bi da porucim: JOS DUGO CETE GLEDATI SARAJEVU U LEDJA!
Kraj price!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Naravno da trebaš proći kvalifikacije da bi ušao u taj EL2, dakle piši propalo.
Zar nije ono nesto da oni sto ispadnu iz EL igraju u ovoj nizoj EL?Vucevich je napisao/la:Naravno da trebaš proći kvalifikacije da bi ušao u taj EL2, dakle piši propalo.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
E jadan fudbal gdje je FK Lisa Ann prvak drzave. Jadno skroz.duplakruna46 je napisao/la:Samo da podsjetim jos jednom, ko smo i sta smo!FSB je napisao/la:
Perfektna utakmica nasih momaka! Zadovoljan trkom, igrom, taktikom ali nikako rezultatom. Celtic je bio bolji ali ne za 2 razlike!
Kraj price!
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Izgubis 3-1 i pricas da se ne bojis nikakog, kako si pokazao bla bla (izjave veceras). Eh poserem sa na nas mentalitet i sve. Pa da si igro protiv Barce, ako si izgubio sta se imas dizati. Samo looseri to rade, ali dobro mi i jesmo loozerska nacija kolektivno.
I onda dodje neko i kaze pa sto ne idemo dalje, sto nemozemo da pobjedujeme velike ekipe. Kako ces pobjedivati kad slavis moralnu pobjedu svako godine zbog jednog nastupa gdje primis nekoliko golova. (Pricam za sve klubove i repke).
I onda dodje neko i kaze pa sto ne idemo dalje, sto nemozemo da pobjedujeme velike ekipe. Kako ces pobjedivati kad slavis moralnu pobjedu svako godine zbog jednog nastupa gdje primis nekoliko golova. (Pricam za sve klubove i repke).
Zadnja izmjena: AtlaZ, dana/u 09 jul 2019, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne znam kako da ekipa odigra dobro, kada primiš 3 onako bizarna i smiješna gola, ne možeš ama baš nikako staviti naslov "Dobro izdanje Sarajeva".
Ali to je onaj naš mentalitet. Porazi se slave kao pobjede.
Ali to je onaj naš mentalitet. Porazi se slave kao pobjede.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
duplakruna46
- Kontakt:
Zamisli kakvi ste ostaliMaestro je napisao/la:E jadan fudbal gdje je FK Lisa Ann prvak drzave. Jadno skroz.duplakruna46 je napisao/la:Samo da podsjetim jos jednom, ko smo i sta smo!FSB je napisao/la:
Kraj price!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.