Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Dzemail15
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la Dzemail15 » 27 nov 2019, 14:02

Ne razumijem vas koji ste protiv Sušića?? Pa iza svakog trenera ostaje tim, koji će naslijediti drugi trener( u tom slučaju Ćiro) . Naravno da će Sušić ostati kao naš najbolji trener, upravo zbog sp-a. Pa zar smo isli na još velikih takmičenja?? Pa je li nas jos ko odveo?? Nije, a sad pričati nekakve nebuloze, nema smisla. Žao mi je zbog Prosinečkog. Moglo se bolje, istina. Mislim da bi angažovanje nekog stranog stručnjaka bi dobar potez, mada treba odriješiti kesu, gdje i nismo bas... Nikako ne bi odgovarao Nalić, Osim, i tii... Selam.

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 27 nov 2019, 14:03

Slusalica prosle hefte najavio.
Sad se stvorile pretpostavke za povratak Begovica i Ogija
tz tz tz tz tz tz

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 27 nov 2019, 14:05

ja sam za Nalica
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 27 nov 2019, 14:07

slika

Baraž protiv Češke nikad prežaljen :mrgreen: :bih:

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 27 nov 2019, 14:07

Ako Sajo dodje vraca se i drug harishp na forum,pozdrav starim forumasima.
DD

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 27 nov 2019, 14:09

Dzemail15 je napisao/la:
27 nov 2019, 14:02
Ne razumijem vas koji ste protiv Sušića?? Pa iza svakog trenera ostaje tim, koji će naslijediti drugi trener( u tom slučaju Ćiro) . Naravno da će Sušić ostati kao naš najbolji trener, upravo zbog sp-a. Pa zar smo isli na još velikih takmičenja?? Pa je li nas jos ko odveo?? Nije, a sad pričati nekakve nebuloze, nema smisla. Žao mi je zbog Prosinečkog. Moglo se bolje, istina. Mislim da bi angažovanje nekog stranog stručnjaka bi dobar potez, mada treba odriješiti kesu, gdje i nismo bas... Nikako ne bi odgovarao Nalić, Osim, i tii... Selam.
Ja bi sad volio do dođe Sušić, da se konačno sruši mit o tom trenerskom magu.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 27 nov 2019, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 27 nov 2019, 14:09

MMA075 je napisao/la:
27 nov 2019, 13:54
Treba kasete pripremit.
hahahahhahahahahahh
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 27 nov 2019, 14:12

JonSnow je napisao/la:
27 nov 2019, 14:09
Dzemail15 je napisao/la:
Ja bi sad volio do dođe Sušič, da se konačno sruši mit o tom trenerskom magu.
Upravo tako, bravo! :clap:
I ja bih isto volio ali, ipak, više volim bh.reprezentaciju tako da je najbolje da "šuškavac" zaobilazi BiH avionom kao što je poslije rata radio...
Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 27 nov 2019, 14:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Bosno moja poharana....

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 27 nov 2019, 14:13

ASD je napisao/la:
27 nov 2019, 13:28
Tulic je slobodan
Nermin?

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 27 nov 2019, 14:14

JonSnow je napisao/la:
Dzemail15 je napisao/la:
Ja bi sad volio do dođe Sušić, da se konačno sruši mit o tom trenerskom magu.
Kome taj mit nije srusen nakon 1-2 od kipra, nece ni sada.

Kad vidim koga nam mediji nude dodje mi da placem.
Pravda za flash-a!!!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 27 nov 2019, 14:15

Trigger je napisao/la:
27 nov 2019, 14:12
JonSnow je napisao/la:
Dzemail15 je napisao/la:
Ja bi sad volio do dođe Sušič, da se konačno sruši mit o tom trenerskom magu.
Upravo tako, bravo! :clap:
I ja bih isto volio ali, ipak, više volim bh.reprezentaciju tako da je najbolje da "šuškavac" zaobilazi BiH avionom kao što je poslije rata radio...
Nemoj tako, on je cekao pogodan trenutak, da BiH bude prosperitetna pa da on dodje na kormilo, prije toga ga nismo zasluzivali :tokralju:
naprijed rejal

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 27 nov 2019, 14:17

irfo je napisao/la:
27 nov 2019, 13:20
Sviuodbranu je napisao/la:
27 nov 2019, 13:15

Ne navijam na Kodru,ali pitao sam te sta su drugi napravili...Veliko nista...To ti je dokaz da mi nemamo neki izbor domacih trenera uopste koji bi mogli nesto napraviti,neku razliku na reprzentativnom nivou.

Nije sve ni u parama,postoje sigurno treneri u svijetu sa renomeom koji bi rado odveli repku na euro,radi vlastite satisfakcije bili selektor zvijezdama poput Pjanica,Dzeke,Kolasinca,Begovica i td.....Ali je savez truho i nijedan normalan nece da mu neko diriguje sta i kako ce raditi.
Pa u pravu si da nemamo izbora, ali stvarno je vise nepotrebno Kodru imati u bilo kakvim opcijama.
Husref, Amar ili Vinko trebaju biti opcije jer su jedini postigli nesto kao treneri
Vinko trenira mladu repku, i imali su par bliceva, ali to nije isto kao trenirati Dzeku, Pjanica....de budi ozbiljan.
A za svu trojicu vazi da su im najveci trenerski uspjesi vezani za jednu od najgorih liga evrope. :crazy:

Sada inat i forumsko zsyebavanje na stranu ne bi ja imao protiv Amara nista da se makar okusao ko Bazdarevic u drugim ligama pa ne mora Francuska, Serija B,Austrija prva liga, Belgija, druga Bundes liga...Bilo gdje...Covjeku iskustvo treniranja Zelje vrhunac karijere...Morate malo realno gledat. Robrrt je opet bio selektor, bio u Zvijezdi beogradskoj....
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 27 nov 2019, 14:22

Neka novi selektor bude još jedna neznalica i neka se uči na našoj reprezentaciji ili da mu reprezentacija bude odskočna daska, ali malo je takvih koji su poslije naše reprezentacije napravili neke uspjehe i slično, uglavnom su potonuli još više. Samo "glup narod" koji ima problema s mozgom i to dobro, može poslije ovakvih kvalifikacija (Nikad gore) i pred 2 najbitnije utakmice u narednoj godini na klupi želi jednog kafanskog trenera kao što je Amav ili ovaj Nalić, oni da nešto valjaju i da su neki treneri bar bi trenirali neki klub u drugoj Švicarskoj ligi ili Austrijskoj, ali eto nama su dobri, jer naš narod voli da mu ne stručan kadar vodi državu, bolnice, školstvo, sport itd i opet za takve glasa na kraju.....

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 27 nov 2019, 14:23

Celtic je napisao/la:
27 nov 2019, 14:22
Neka novi selektor bude još jedna neznalica i neka se uči na našoj reprezentaciji ili da mu reprezentacija bude odskočna daska, ali malo je takvih koji su poslije naše reprezentacije napravili neke uspjehe i slično, uglavnom su potonuli još više. Samo "glup narod" koji ima problema s mozgom i to dobro, može poslije ovakvih kvalifikacija (Nikad gore) i pred 2 najbitnije utakmice u narednoj godini na klupi želi jednog kafanskog trenera kao što je Amav ili ovaj Nalić, oni da nešto valjaju i da su neki treneri bar bi trenirali neki klub u drugoj Švicarskoj ligi ili Austrijskoj, ali eto nama su dobri, jer naš narod voli da mu ne stručan kadar vodi državu, bolnice, školstvo, sport itd i opet za takve glasa na kraju.....
Jedini pravi Selektor kojeg je ova reprezentacija imala je Ciro. Ostalo je sve talasika realno
naprijed rejal

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 27 nov 2019, 14:25

jedna stvar je sigurna, ne znam ko da nam dodje, ako nam igraci sjede na klupama u svojim klubovima nema nam pomoci pa da imamo 2 felixa maggata kao selektora , dzaba sve.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 27 nov 2019, 14:26

Boli Tinu k. Ako se plasiramo ode covjek opet na prvenstvo haha lik je fenomen. Gdje sad jel igra gdje. Znaci imamo veznjaka na Evropskom.
Et vidis stanje nacije na Tininom primjeru. Lik ugura rodu u repku i dan danas kazu Safete legendo. Koji smo mi papci, cjene ga u Francuskoj samo bosnjo sere po ljudskoj velicini.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 27 nov 2019, 14:27

Konzerva je napisao/la:
27 nov 2019, 14:25
jedna stvar je sigurna, ne znam ko da nam dodje, ako nam igraci sjede na klupama u svojim klubovima nema nam pomoci pa da imamo 2 felixa maggata kao selektora , dzaba sve.
Ne brini, sad će novi selektor pozvat sve igrače koje je "Menadžerski" zanemarivao. Ima razguzimo i jednu i drugu Isrku.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 27 nov 2019, 14:28

Prvi nisam bio za Amara Osima i dan danas mi ne izgleda kao dobro rješenje, ali kad bi morao birati između njega i Sušića onda bi izabrao Osima. Jednostavno Sušić nam nema šta ponuditi. Sa najjačom generacijom igrača je gubio od Kipra i Nigerije i neko očekuje da sad u 2020. godini ostvari bolje rezultate?

Osim bi ako ništa bio novo lice, svježa krv. Uspio bi možda dignuti ekipu u tim utakmicama baraža za razliku od Sušića koji nas je koštao plasmana u 1/8 finala SP.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 27 nov 2019, 14:32

BoixosNois1899 je napisao/la:
27 nov 2019, 14:28
Prvi nisam bio za Amara Osima i dan danas mi ne izgleda kao dobro rješenje, ali kad bi morao birati između njega i Sušića onda bi izabrao Osima. Jednostavno Sušić nam nema šta ponuditi. Sa najjačom generacijom igrača je gubio od Kipra i Nigerije i neko očekuje da sad u 2020. godini ostvari bolje rezultate?

Osim bi ako ništa bio novo lice, svježa krv. Uspio bi možda dignuti ekipu u tim utakmicama baraža za razliku od Sušića koji nas je koštao plasmana u 1/8 finala SP.
+1

A amawa ne mogu smislit.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.