Drugačije je kad igraš sa manje ljudi, Epi je kupio 8 bodova gdje je Helco 5 jer je Epi sam igrao?
SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
"We need to suffer. And we need to fight."
- LlullSergio
- Kontakt:
A on je valjda za svaki odgovor dobio 8 bodova.
- legenda reala
- Kontakt:
Eto odma si se digo iznad nas ti si ono ko nešto bolji od nas ostalih, đećeš ti pogađati Helerov kviz, eto probaj bodijev on je za malo jače intelektualno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Igrala su 3-4 lika čini mi seCaptain4 je napisao/la: ↑24 apr 2020, 00:41Drugačije je kad igraš sa manje ljudi, Epi je kupio 8 bodova gdje je Helco 5 jer je Epi sam igrao?
Epi, Tobe. Gre i još neko
Al to je to, nema šanse da je 132 boda isto što i danas
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Koliko sam upratio, 8 bodova je dobijao onaj ko prvi odgovori tacno. Drugi 7, treci 6 itd. Sad ne znam kako funkcionise na vise ljudi.
Je.bala te postavka, tu sam ga i zijanio
Doduse plavu boju, atmosferske omotace i slicno nikad ne bih pogodio.
Je.bala te postavka, tu sam ga i zijanio
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sutra pravim kviz ako budem imao vremena,nekad oko 7 prije iftara kao zagrijavanje.Odoh lec,valja ustat sutra rano 
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Plavu boju tj. disperziju svjetlosti je danas pogodilo čini mi se polovica njih, kontao sam da ćeš eliminacijom uspjet pogodit i ti. Ovo oko omotača ok, tu sam možda malo i pretjerao, nije toliko ni bitno pitanje da se zna.
Za nedjelju ću nam spremit pravi kviz sa slikama, custom bodovanjem i slično, ovo danas je bilo blic. Za pola sata popisao. Ista oblast, ubacim još geografije, i računarske nauke.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 24 apr 2020, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- legenda reala
- Kontakt:
nema kod mene protekcije i Virto je 200% pa sam mu vodio izborni štab za kantu godineBosniaBoston je napisao/la: ↑24 apr 2020, 00:35Jel to stvarno mislis da sam nolifer?Sramota,a 25% porodice mi iz Goražda![]()
Ma zajebajem se, al sam vidio da se puno daješ u ovim kvizovima i da sve pratiš i napiso sam to danas nekad
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imam kviz 35 sportskih pitanja.
konacno !!!!!!!!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja sam danas imao 72 nakon 12 pitanja, i kasnije samo jedno tačno do kraja. Choke ko Vettel u Njemačkoj.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Taj dio optike sam u srednjoj maksimalno izbjegavao, nista mi odvratnije nije bilobodi123 je napisao/la: ↑24 apr 2020, 00:48Plavu boju tj. disperziju svjetlosti je danas pogodilo čini mi se polovica njih, kontao sam da ćeš eliminacijom uspjet pogodit i ti. Ovo oko omotača ok, tu sam možda malo i pretjerao, nije toliko ni bitno pitanje da se zna.
Za nedjelju ću nam spremit pravi kviz sa slikama, custom bodovanjem i slično, ovo danas je bilo blic. Za pola sata popisao. Ista oblast, ubacim još geografije, i računarske nauke.
Daj nam malo maksvelovih jednacina i opcenito nase struke
Inace imam prijedlog jedan Kapitenu. Da se vi ne je.bete konstantno sa sastavljanjem pitanje, mozda ne bi bilo lose da svi takmicari sastave ovako sedmicno nekih 10ak pitanja i posalju vam na pp pa da vi onda samo random izaberete dio tih pitanja. Po mom misljenju ne bi trebalo biti vise od 30ak pitanja po kvizu. Koncentracija ce vecini poceta padat tad.
sutra nam to daj ,sad slabo raje ima jbgtuzlak1987 je napisao/la: ↑24 apr 2020, 00:55Ako vas ima mogu pustiti..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
puscaj odmatuzlak1987 je napisao/la: ↑24 apr 2020, 00:55Ako vas ima mogu pustiti..
- legenda reala
- Kontakt:
Reci vrijeme i biće nastuzlak1987 je napisao/la: ↑24 apr 2020, 00:55Ako vas ima mogu pustiti..
Moze
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad bi mi neko rekao prije pola godine da cu u bilo kakvu ekipu dijeliti sa drugom Epijem ne bi mu vjerovao 
#Punoljetstvo
- tuzlak1987
- Kontakt:
202540
Za 20 minuta, pa dajte ocjenu o tezini, podesavanjima ako budem nekada pravi jos nesto.
Za 20 minuta, pa dajte ocjenu o tezini, podesavanjima ako budem nekada pravi jos nesto.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 8 gostiju.